Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
hayırlı cumalar kızlar inş. dualarımız hayırlısıyla kabul olur

eşimin fsh lh hormonu yüksek çıktı
doppler buğün çekilecek inş. ondan sonra hayırlısıyla tedaviye başlarız inş.
Sizinle tedavimiz hemen hemen beraber gidiyor bizde sperm testi ve doppler yaptırdık fsl LH e2 prolaktin testesteron yitirdik sonuç bekliyoruz

Sizinle tedavimiz hemen hemen beraber gidiyor bizde sperm testi ve doppler yaptırdık fsl LH e2 prolaktin testesteron yitirdik sonuç bekliyoruz

hayırlısı canım biz daha sperm testi yaptırmadı dr güzel haberlerini bekliyorum canım

Siz celelettin hoca da mı tedavi oluyorsunuz

yok canım her hangi bir uzman dr gitmedik ben devlet hastanesine gönderdim eşimi
kasığında kitle var diye hazır gitmişken bunlara da baktır dedim
Çünkü kolay kolay dr gitmiyor
biz durumumuzu 1 senedir biliyorduk ama harekete geçmemişti
Şimdi çok şükür itiraz etmedi bakalım hayırlısıyla sonuçlanır inş.
Aslında çocuk olayından çok aklımı kitle oyalıyor
Eşime diyerek şansımı denedim kabul etti

kizlar hepinize cok tesekkur ederim bu zor gunlerimde desteginiz icin..canim cok yaniyor..eskiden olmadigi icin uzulurken simdi kaybetmenin acisi da eklendi yuregime..ne kadar kucuk olursa olsun ne kadar hissetmemis olsamda ben onun umudunu hissettim yuregimde acisini sancisini cektim iyi olsun benimle kalsinlar diye dayandim ama simdi yoklar ellerim bombos..evlat acisi da var artik gecmisimde..rabbim kimseye yasatmasin..evlatla sinamasin insallah..icim yaniyo kizlar..canim tarifsiz bi sekilde aciyo..

Canim ya inan bende agladim yazdiklarin dokundu icime isledi resmen.. Allahim insallah su cuma vakti hurmetine iyi haberlerle sevinmeyi nasip etsin rabbim en kisa zamanda. Kendini yipratacak kadar sagligini bozacak kadar uzulme uzulmeki bunyen sarsilmasin. Sagliklisin cok sukur yine olur Allahin izniyle.Bisi diyemiyorum. Dua dua dua.

canım yaa ne denirki. ama kendini çok yıpratma nolur. senin dondurulmuşlarında vardı hatırladığım kadarıyla tekrar deniceksin ve bu sefer yavrularını kucağına alacaksın inş. bizler ne yollardan geçiyoruz. güçlü anne adaylarıyız biz. pes etmek yok

bizim lh 19
fsh 40
inhibin b yi nerde yaptırcaksınız ? bizde yaptırcaz bu aralar
Inhibin b ne oluyo canim doktor hangi asamada istedi sizden. Bu durumda olan herkesin yaptirmasi gerekiyormu? Bizde yeni azoluyuz o yuzden sordum kusura bakma canim.

Inhibin b ne oluyo canim doktor hangi asamada istedi sizden. Bu durumda olan herkesin yaptirmasi gerekiyormu? Bizde yeni azoluyuz o yuzden sordum kusura bakma canim.

Şimdi netten baktım canım sperm çıkıp çıkmama oranına bakıyor %90 gösteriyormuş
yani m.teselerden önceymiş bazı dr yaptırmadan bakıyormuş

Şimdi netten baktım canım sperm çıkıp çıkmama oranına bakıyor %90 gösteriyormuş
yani m.teselerden önceymiş bazı dr yaptırmadan bakıyormuş
Cok tesekkur ederim cevabin icin canim. Sormak lazim Tansel Beye ozaman. Gerci daha var 3 ay tedavi uygulucam demisti. atlamaz zaten sanirim boyle bi tahlili.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…