Sizinle tedavimiz hemen hemen beraber gidiyor bizde sperm testi ve doppler yaptırdık fsl LH e2 prolaktin testesteron yitirdik sonuç bekliyoruzhayırlı cumalar kızlar inş. dualarımız hayırlısıyla kabul olur
eşimin fsh lh hormonu yüksek çıktı
doppler buğün çekilecek inş. ondan sonra hayırlısıyla tedaviye başlarız inş.
Sizinle tedavimiz hemen hemen beraber gidiyor bizde sperm testi ve doppler yaptırdık fsl LH e2 prolaktin testesteron yitirdik sonuç bekliyoruz
İnşallah Rabbim hepimize hayırlı sonuçlar versin fsh sonucu geldi şimdi biraz yüksek bizimde 16.58 lh 8.00hayırlısı canım biz daha sperm testi yaptırmadı dr güzel haberlerini bekliyorum canım
İnşallah Rabbim hepimize hayırlı sonuçlar versin fsh sonucu geldi şimdi biraz yüksek bizimde 16.58 lh 8.00
İnşallah Rabbim hepimize hayırlı sonuçlar versin fsh sonucu geldi şimdi biraz yüksek bizimde 16.58 lh 8.00
Siz celelettin hoca da mı tedavi oluyorsunuzsizin lh normal aslında fsh biraz yüksek hdi hayırlısı bakalım
Siz celelettin hoca da mı tedavi oluyorsunuz
Canim ya iğne tedavisi de... inş bişiler oluyordu ..olur..Biz henüz tedaviye başlamadım ta siz nasıl bir tedavi uyguluyorsunuz
Bakalim bizden istedikleri tahlilleri yolladım bizede iğne tedavisi uygulayacak galibaCanim ya iğne tedavisi de... inş bişiler oluyordu ..olur..
Sizin nasıl lokosit?Biz pregnly iğne macunlar bitkiseller evet spermatit iyi germ hücreleri iyi lokosit iyi durumda
Canim ya inan bende agladim yazdiklarin dokundu icime isledi resmen.. Allahim insallah su cuma vakti hurmetine iyi haberlerle sevinmeyi nasip etsin rabbim en kisa zamanda. Kendini yipratacak kadar sagligini bozacak kadar uzulme uzulmeki bunyen sarsilmasin. Sagliklisin cok sukur yine olur Allahin izniyle.Bisi diyemiyorum. Dua dua dua.kizlar hepinize cok tesekkur ederim bu zor gunlerimde desteginiz icin..canim cok yaniyor..eskiden olmadigi icin uzulurken simdi kaybetmenin acisi da eklendi yuregime..ne kadar kucuk olursa olsun ne kadar hissetmemis olsamda ben onun umudunu hissettim yuregimde acisini sancisini cektim iyi olsun benimle kalsinlar diye dayandim ama simdi yoklar ellerim bombos..evlat acisi da var artik gecmisimde..rabbim kimseye yasatmasin..evlatla sinamasin insallah..icim yaniyo kizlar..canim tarifsiz bi sekilde aciyo..
canım yaa ne denirki. ama kendini çok yıpratma nolur. senin dondurulmuşlarında vardı hatırladığım kadarıyla tekrar deniceksin ve bu sefer yavrularını kucağına alacaksın inş. bizler ne yollardan geçiyoruz. güçlü anne adaylarıyız biz. pes etmek yokkizlar hepinize cok tesekkur ederim bu zor gunlerimde desteginiz icin..canim cok yaniyor..eskiden olmadigi icin uzulurken simdi kaybetmenin acisi da eklendi yuregime..ne kadar kucuk olursa olsun ne kadar hissetmemis olsamda ben onun umudunu hissettim yuregimde acisini sancisini cektim iyi olsun benimle kalsinlar diye dayandim ama simdi yoklar ellerim bombos..evlat acisi da var artik gecmisimde..rabbim kimseye yasatmasin..evlatla sinamasin insallah..icim yaniyo kizlar..canim tarifsiz bi sekilde aciyo..
bizim lh 19FSH 32.04 mIU/mL 0.95 - 11.95
LH 15.25 mIU/mL 0.57 - 12.07 b
bizimki fsh baya yüksek hayırlısı bakalım
bizim lh 19
fsh 40
inhibin b yi nerde yaptırcaksınız ? bizde yaptırcaz bu aralar
Inhibin b ne oluyo canim doktor hangi asamada istedi sizden. Bu durumda olan herkesin yaptirmasi gerekiyormu? Bizde yeni azoluyuz o yuzden sordum kusura bakma canim.bizim lh 19
fsh 40
inhibin b yi nerde yaptırcaksınız ? bizde yaptırcaz bu aralar
Inhibin b ne oluyo canim doktor hangi asamada istedi sizden. Bu durumda olan herkesin yaptirmasi gerekiyormu? Bizde yeni azoluyuz o yuzden sordum kusura bakma canim.
Cok tesekkur ederim cevabin icin canim. Sormak lazim Tansel Beye ozaman. Gerci daha var 3 ay tedavi uygulucam demisti. atlamaz zaten sanirim boyle bi tahlili.Şimdi netten baktım canım sperm çıkıp çıkmama oranına bakıyor %90 gösteriyormuş
yani m.teselerden önceymiş bazı dr yaptırmadan bakıyormuş
Inhibin b si 12 çıkması ne demek oluyor? En düşük 16 olması gerekiyormuş yetişkinlerdeŞimdi netten baktım canım sperm çıkıp çıkmama oranına bakıyor %90 gösteriyormuş
yani m.teselerden önceymiş bazı dr yaptırmadan bakıyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?