- 22 Ağustos 2014
- 3.855
- 2.413
- 408
Cok tesekkur ederim cevabin icin canim. Sormak lazim Tansel Beye ozaman. Gerci daha var 3 ay tedavi uygulucam demisti. atlamaz zaten sanirim boyle bi tahlili.
Inhibin b si
Inhibin b si 12 çıkması ne demek oluyor? En düşük 16 olması gerekiyormuş yetişkinlerde
Kesin bulunur bulunmaz demiyor yani ben bi arkadaşım için soruyorumİnhibin B düşük ise, spermatidlerin de
bulunmadığı sonucuna varılabilir
Serum inhibin B ve FSH
ölçümleri
• İnhibin B ve FSH’ın tek başına veya
birlikte ölçümü TESE sırasında matür
sperm hücresi bulunabileceğini
tahmin ettirmede yeterli değildirler.
P pamukprenses187
Kesin bulunur bulunmaz demiyor yani ben bi arkadaşım için soruyorum
Canim inhibin b nin cok onemi yok. Bizim teselerimizde sperm bulundu ve inhibin b 20 lerde. Dr.lar sperm uretimi var demektir inhibin b degerine gore diyorlar ama hersey Rabbimden. Rabbim bu zorlu yola hepimizin yardimcisi olsun insallahKesin bulunur bulunmaz demiyor yani ben bi arkadaşım için soruyorum
Tamam canim tesekkur ederim coookkkkkcanım o kadarını bilemeyeceğim ama kaan Aydos tedavi olan kişi sormuş ordan okusum ama bence siz yine dr söorum söyleyin derim
:) rica ederim tatlımTamam canim tesekkur ederim coookkkkk
kızlar dünya sağlık örgütüde inhibin b nin spermlere pek etkisinin olmadığını söylemiş. bozmayın moralinizi doktorlar istiyo ama herşey Rabbimden. bakın şimdi facedeki grupta gördüm bir arkadaş eşi azolu ve kendiside erken yumurta yetmezliği var.bugün tüp bebekten pozitif sonuç aldı. çünkü Rabbim ol dedi ve oldu. inşallah kucağına almakta nasip olur.
Çok zor Rabbim hepimize sabrlar versinkizlar hepinize cok tesekkur ederim bu zor gunlerimde desteginiz icin..canim cok yaniyor..eskiden olmadigi icin uzulurken simdi kaybetmenin acisi da eklendi yuregime..ne kadar kucuk olursa olsun ne kadar hissetmemis olsamda ben onun umudunu hissettim yuregimde acisini sancisini cektim iyi olsun benimle kalsinlar diye dayandim ama simdi yoklar ellerim bombos..evlat acisi da var artik gecmisimde..rabbim kimseye yasatmasin..evlatla sinamasin insallah..icim yaniyo kizlar..canim tarifsiz bi sekilde aciyo..
Sonuç ne oldu peki CNm kaç tane sperm çıkmıştı?Canim inhibin b nin cok onemi yok. Bizim teselerimizde sperm bulundu ve inhibin b 20 lerde. Dr.lar sperm uretimi var demektir inhibin b degerine gore diyorlar ama hersey Rabbimden. Rabbim bu zorlu yola hepimizin yardimcisi olsun insallah
Canim fish testinide dr mu istiyo yoksa biz yaptirabiliyomuyuz. Ya kusuruma bakmayin nolur soruyorum boyle gordukce.Doktorumun demesine göre inhibin fish kadar belirleyici degil dedi o yüzden fish testini yaptirin dedi sormusdum bizde yaptiralim diye de
Canim fish testinide dr mu istiyo yoksa biz yaptirabiliyomuyuz. Ya kusuruma bakmayin nolur soruyorum boyle gordukce.Spermiogram verirken fish test diye belirtmek gerekiyormu bilgin varmi.
Allah razi olsun canim cok tesekkurler.Yani yapdirabilirmisiniz bilmiyorum doktor bize yapdirin demisdi öyle yapdirdik ama neden olmasin fish boyama testi diye bildirmen gerekiyor sperm testinden farkli cünki
Fsh cok yuksekti bizde canim hic tedavi olmadan 2 tese olduk. Ikisinde de 4-5 adet sperm bulunmustu. Ilk tedavide transfer oldu negatif sonuc aldik maalesefSonuç ne oldu peki CNm kaç tane sperm çıkmıştı?
Âmin ben hamileyim Rabbim gönlü güzel herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah cuma cuma size dua ettimFsh cok yuksekti bizde canim hic tedavi olmadan 2 tese olduk. Ikisinde de 4-5 adet sperm bulunmustu. Ilk tedavide transfer oldu negatif sonuc aldik maalesefikinci tedavide de embriyo gelisemedi simdi ucuncu deneme icin tedavideyiz canim Rabbim sonumuzu hayir etsin hepimizin
Siz nasıl bir tedavi görüyorsunuzFsh cok yuksekti bizde canim hic tedavi olmadan 2 tese olduk. Ikisinde de 4-5 adet sperm bulunmustu. Ilk tedavide transfer oldu negatif sonuc aldik maalesefikinci tedavide de embriyo gelisemedi simdi ucuncu deneme icin tedavideyiz canim Rabbim sonumuzu hayir etsin hepimizin
Allah tamamina erdirsin canim. Saglicakla kucagınıza alın insallah. Dualarin icin sagol canim Allah kabul etsinÂmin ben hamileyim Rabbim gönlü güzel herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah cuma cuma size dua ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?