Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Cok tesekkur ederim cevabin icin canim. Sormak lazim Tansel Beye ozaman. Gerci daha var 3 ay tedavi uygulucam demisti. atlamaz zaten sanirim boyle bi tahlili.

canım o kadarını bilemeyeceğim ama kaan Aydos tedavi olan kişi sormuş ordan okusum ama bence siz yine dr söorum söyleyin derim

İnhibin B düşük ise, spermatidlerin de

bulunmadığı sonucuna varılabilir

Serum inhibin B ve FSH

ölçümleri

İnhibin B ve FSH’ın tek başına veya

birlikte ölçümü TESE sırasında matür

sperm hücresi bulunabileceğini

tahmin ettirmede yeterli değildirler
.

P pamukprenses187

Kesin bulunur bulunmaz demiyor yani ben bi arkadaşım için soruyorum

Kesin bulunur bulunmaz demiyor yani ben bi arkadaşım için soruyorum
Canim inhibin b nin cok onemi yok. Bizim teselerimizde sperm bulundu ve inhibin b 20 lerde. Dr.lar sperm uretimi var demektir inhibin b degerine gore diyorlar ama hersey Rabbimden. Rabbim bu zorlu yola hepimizin yardimcisi olsun insallah

kızlar dünya sağlık örgütüde inhibin b nin spermlere pek etkisinin olmadığını söylemiş. bozmayın moralinizi doktorlar istiyo ama herşey Rabbimden. bakın şimdi facedeki grupta gördüm bir arkadaş eşi azolu ve kendiside erken yumurta yetmezliği var.bugün tüp bebekten pozitif sonuç aldı. çünkü Rabbim ol dedi ve oldu. inşallah kucağına almakta nasip olur.

nasip be canım herşeyde vardır bir hayrı canım yapılacak bir şey yok tatlım

Co
Çok zor Rabbim hepimize sabrlar versin

Doktorumun demesine göre inhibin fish kadar belirleyici degil dedi o yüzden fish testini yaptirin dedi sormusdum bizde yaptiralim diye de

Canim inhibin b nin cok onemi yok. Bizim teselerimizde sperm bulundu ve inhibin b 20 lerde. Dr.lar sperm uretimi var demektir inhibin b degerine gore diyorlar ama hersey Rabbimden. Rabbim bu zorlu yola hepimizin yardimcisi olsun insallah
Sonuç ne oldu peki CNm kaç tane sperm çıkmıştı?

Doktorumun demesine göre inhibin fish kadar belirleyici degil dedi o yüzden fish testini yaptirin dedi sormusdum bizde yaptiralim diye de
Canim fish testinide dr mu istiyo yoksa biz yaptirabiliyomuyuz. Ya kusuruma bakmayin nolur soruyorum boyle gordukce. Spermiogram verirken fish test diye belirtmek gerekiyormu bilgin varmi.

Canim fish testinide dr mu istiyo yoksa biz yaptirabiliyomuyuz. Ya kusuruma bakmayin nolur soruyorum boyle gordukce. Spermiogram verirken fish test diye belirtmek gerekiyormu bilgin varmi.

Yani yapdirabilirmisiniz bilmiyorum doktor bize yapdirin demisdi öyle yapdirdik ama neden olmasin fish boyama testi diye bildirmen gerekiyor sperm testinden farkli cünki

Sonuç ne oldu peki CNm kaç tane sperm çıkmıştı?
Fsh cok yuksekti bizde canim hic tedavi olmadan 2 tese olduk. Ikisinde de 4-5 adet sperm bulunmustu. Ilk tedavide transfer oldu negatif sonuc aldik maalesef ikinci tedavide de embriyo gelisemedi simdi ucuncu deneme icin tedavideyiz canim Rabbim sonumuzu hayir etsin hepimizin

Âmin ben hamileyim Rabbim gönlü güzel herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah cuma cuma size dua ettim

Siz nasıl bir tedavi görüyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…