Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Daha önce microtese oldunuz mu biz de aynı doktordayız bize iğne tedavisi vermedi bi de hormonlarınız nasıldı
Olduk canim evet. Bizim fsh cok yuksekti. 44 lerdeydi. Simdi tedavi sonrasi 2 lere dustu. Son tahlilde de 6 ya yakin

Ortada komik birsey yok arkadasim. Bence senin cevap ve tepkilerin anlamsız. Topikte birbirimize yardîmcı olmaya calişıyoruz farkındaysan...
Beni yanliş anlamşsın ben o an tatlılık olsun diye o gulucuğu koydum samimiyetine sıgınarak tabiki ben bu topiğin ne amaçla kurulduğunu biliyorum senden oğrenecek değilim arkadaşım

Son düzenleme:
Beni yanliş anlamşsın ben o an tatlılık olsun diye o gulucuğu koydum samimiyetine sıgınarak tabiki ben bu topiğin ne amaçla kurulduğunu biliyorum senden oğrenecek değilim arkadaşım
Samimiyeti anlatmak icin smile yapilmaz yorum yapilir. Smile tek basina bircok anlam icerebilir. Topigin amacini da biliyorsan ne mutlu sana.Ayrica uzatmanin da bi manası yok. Sahsıma karşı samimi olmazsan sevinirim

Arkadaslarr nacizane bi sorum olacakk bu tahlilleri illa bahcecidemi yaptirmak gerekiyo tansel beyin hastalari yardimci olabilirlermi acaba labaratuarlari arastirdim fiyatlar ucuk geldi kimi 3 tahlile 225 derken kimi daha dusuk soyluyor.. ben tetkik amacli farkli tahlilleride ek olarak yaptirmak istiyorum e haliyle 10 tahlile 700 800 lira istiyolar o yuzden sordum canlar ya farkedermi fikri olan varmi

arkadaşlar geçmişi pek okuyamadım ama fark ettiğim kadarıyla halen inhibin b testini yaptırıp yaptırmamada kararsız olan arkadaşlar var size söylebileceğim tek birşey var oda şu ki boşa yaptırmayın çünkü içeride sperm olup olmadığını ameliyat dışında hiçbir testle anlayamıyorlar bence kesinlikle oyalamaca ve para tuzağı keza benim eşimde 5ten küçük çıkmıştı celalettin bey asla sperm bulunmaz boşa ameliyat olmasın demişti ama bizim raporumuzun süresi dolmak üzere olduğu için eşim ameliyat oldu çok şükür fsh 40 ve inhibin b değeri 5 ten küçük olduğu halde sperm bulundu tüpbebek denedik ama bebek sahibi olamadım inşallah Rabbim bizleri daha fazla evlat hasretiyle yakmadan bebeğimize kavuşturur

ALLAH cc daha iyi etsin canım bende iyi sayılırım negatif tedavilerden sonra biraz inzivaya çekildim sizlerde ne var ne yok varmı güzel haberler
Seni cok iyi anliyorum canim. Allah sabirlar versin. Bir an evvel kucaklarimiz dolsun yuvalarimiz evlat kahkahalari ile çınlasın insallah. Biz su anda tedavideyiz, 4 ay oldu canim. Bu arada varikosel ameliyatida olduk. Fsh oldukca dustu. Sanirim tedavimiz 2-3 ay daha surecek. Bakalim Rabbim neler yasatacak. Hayirli tedavilerimiz olsun. Emeklerimizin karsiligini versin insallah canim

Üçümüz de aynı durumdayız rabbim hepimize hayırlı sonuçlar versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…