Esim igne tedavisi ve proxedd plus kullaniyor. Fsh normal duzeye geldi sükürler olsun Rabbime. 4 ayimiz bitti. Sanirim 2-3 ayimiz kaldi.Siz nasıl bir tedavi görüyorsunuz
Kimde tedavidesinizEsim igne tedavisi ve proxedd plus kullaniyor. Fsh normal duzeye geldi sükürler olsun Rabbime. 4 ayimiz bitti. Sanirim 2-3 ayimiz kaldi.
Memorial Murat Başar da tedavideyizKimde tedavidesiniz
HmmMemorial Murat Başar da tedavideyiz
hmm yani?
Daha önce microtese oldunuz mu biz de aynı doktordayız bize iğne tedavisi vermedi bi de hormonlarınız nasıldıMemorial Murat Başar da tedavideyiz
Olduk canim evet. Bizim fsh cok yuksekti. 44 lerdeydi. Simdi tedavi sonrasi 2 lere dustu. Son tahlilde de 6 ya yakinDaha önce microtese oldunuz mu biz de aynı doktordayız bize iğne tedavisi vermedi bi de hormonlarınız nasıldı
Ortada komik birsey yok arkadasim. Bence senin cevap ve tepkilerin anlamsız. Topikte birbirimize yardîmcı olmaya calişıyoruz farkındaysan...
Beni yanliş anlamşsın ben o an tatlılık olsun diye o gulucuğu koydum samimiyetine sıgınarak tabiki ben bu topiğin ne amaçla kurulduğunu biliyorum senden oğrenecek değilim arkadaşımOrtada komik birsey yok arkadasim. Bence senin cevap ve tepkilerin anlamsız. Topikte birbirimize yardîmcı olmaya calişıyoruz farkındaysan...
Samimiyeti anlatmak icin smile yapilmaz yorum yapilir. Smile tek basina bircok anlam icerebilir. Topigin amacini da biliyorsan ne mutlu sana.Ayrica uzatmanin da bi manası yok. Sahsıma karşı samimi olmazsan sevinirimBeni yanliş anlamşsın ben o an tatlılık olsun diye o gulucuğu koydum samimiyetine sıgınarak tabiki ben bu topiğin ne amaçla kurulduğunu biliyorum senden oğrenecek değilim arkadaşım
Canım iyiyiz biz, sen nasılsın nerelerdesin?selam arkadaşlar nasılsınız
ALLAH cc daha iyi etsin canım bende iyi sayılırım negatif tedavilerden sonra biraz inzivaya çekildim sizlerde ne var ne yok varmı güzel haberlerCanım iyiyiz biz, sen nasılsın nerelerdesin?
Tese sonucunda sperm bulundu mu acabaOlduk canim evet. Bizim fsh cok yuksekti. 44 lerdeydi. Simdi tedavi sonrasi 2 lere dustu. Son tahlilde de 6 ya yakin
Evet bulundu iki tesede de fakat olmadi maalesefTese sonucunda sperm bulundu mu acaba
Seni cok iyi anliyorum canim. Allah sabirlar versin. Bir an evvel kucaklarimiz dolsun yuvalarimiz evlat kahkahalari ile çınlasın insallah. Biz su anda tedavideyiz, 4 ay oldu canim. Bu arada varikosel ameliyatida olduk. Fsh oldukca dustu. Sanirim tedavimiz 2-3 ay daha surecek. Bakalim Rabbim neler yasatacak. Hayirli tedavilerimiz olsun. Emeklerimizin karsiligini versin insallah canimALLAH cc daha iyi etsin canım bende iyi sayılırım negatif tedavilerden sonra biraz inzivaya çekildim sizlerde ne var ne yok varmı güzel haberler
Üçümüz de aynı durumdayız rabbim hepimize hayırlı sonuçlar versin inşallahSeni cok iyi anliyorum canim. Allah sabirlar versin. Bir an evvel kucaklarimiz dolsun yuvalarimiz evlat kahkahalari ile çınlasın insallah. Biz su anda tedavideyiz, 4 ay oldu canim. Bu arada varikosel ameliyatida olduk. Fsh oldukca dustu. Sanirim tedavimiz 2-3 ay daha surecek. Bakalim Rabbim neler yasatacak. Hayirli tedavilerimiz olsun. Emeklerimizin karsiligini versin insallah canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?