Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Olduk canim evet. Bizim fsh cok yuksekti. 44 lerdeydi. Simdi tedavi sonrasi 2 lere dustu. Son tahlilde de 6 ya yakin
Anladım canım Fsh Bayağı yüksekmiş siZin o Yüzden demek ki iğne verdi Hayırlısı olsun ne zaman microtese olacak eşin biz de olucaz kışın inşallah iyi sonuçlar alırız hepimiz

Kizlaar ya korkuyorumm been 2 hafta sonra fish testi yapdiricaz doktor sonuclarla birlikde yanima gelin dedi bu ikinci fish testi olucak korkuyorumm düsük sans verirse yinede tese olurmuyuz yoksa tedaviye devammi ederiz cok karisik duygular icindeyim ya

Anladım canım Fsh Bayağı yüksekmiş siZin o Yüzden demek ki iğne verdi Hayırlısı olsun ne zaman microtese olacak eşin biz de olucaz kışın inşallah iyi sonuçlar alırız hepimiz
Muhtemelen canım. Biz sanırım 2-3 aya olucaz tese. Ekim yada kasım. Henuz net degil bakalim hoca ne zaman diyecek canim. Hakkimizda hayirlisi olsun evlerimiz senlensin insallah

amin inşallah .benim eşiminde fsh değeri yüksek Emre bakırcıoğlu prengly iğne verdi onu kullanıyor 2 haftadır haftada 1 defa 5000lik inan artık ne uğraşacak halim kaldı nede tüpbebek tedavisi olmaya mecalim .eşim kendince kullanıyor ilaçlarını birdaha denemek istemiyorum ben hakkımızda hayırlısı neyse o olsun

Bizde pregenly kullaniyoruz canim. Cok sukur dengelendi fsh. E2 yuksek ama bilmiyorum umarim olumsuz etkisi olmaz. Canim insan umutsuzluga kapiliyor ama biz guclu ve Rabbimin sectigi ozel insanlariz. Insallah hepimiz sinavimizi gecip cokkkkkkk mutlu olucaz Rabbimin izniyle

Slm kizlar bizim lim 15 testin sonucu cikti anladigim kadariyla baya bi dusuk cikti 14.7 gibi hocadan haber bekliyoruz

o kadar kotuyum ki hic bi yere sigamiyorum su koca dunyada..3 gun once ikizlerimden birini simdi de digerini kaybettim..tutamadim onlari sahip cikamadim kayip gittiler..ne yapilir bu saatten sonra nasil yasanir bilmiyorum..
Canim çok üzüldüm Allahim sabirlar versin çok zor bi durum ama onlar saglikli olsalardi seninle kalirlardi zaten boyle düşün canim vucut atarmis sagliksiz olani böyle düşünürsen biraz daha için rahatlamis olur belki.

şifa olsun inşallah Rabbim emeklerimizin karşılığını versin .inşallah canım Rabbime tevekkül ediyoruz sabrıda lütfuda veren Rabbim inşallah sınavımızı yüz akıyla geçenlerden oluruz

emre bey yardımcı takviye tabletler vermişti zaten bize ama kaan aydosun dediği iğneyi de deneyeceğiz tecrübe tecrübeden üstündür diyerekten...RABBİM hepimizin yüzünü güldürür inşallah...

Arkadaslar mrb nasilsiniz? Esimin 1 aylik igne tedavisi sonucunda fsh lh ve total test yukselms. FSH 25 den 26 ya LH 15 den 21 e TOTAL TEST 3 den 4 e cikmis. Bakalim dr ne dicek. Allahim yardimcimiz olsun.

Tansel Kaplancan siz ne durumdasınız sizde sorun neydi sakıncası yoksa?
Bizim sertoli onyl cell teşhisi koyuldu 3 defa tese olduk 2 sinde bulundu sperm 4. Tese riskli çıkmaya bilir dediler dr c.peru ya başlıyoruz prglny 5000 haftada 2 defa dedi birde bitkisel bir ilaç kullanacakmisiz

Bizim sertoli onyl cell teşhisi koyuldu 3 defa tese olduk 2 sinde bulundu sperm 4. Tese riskli çıkmaya bilir dediler dr c.peru ya başlıyoruz prglny 5000 haftada 2 defa dedi birde bitkisel bir ilaç kullanacakmisiz
allahım şifa versin nerde varsa inşallah.. inan bizde yeniyiz haziranda öğrendik durumumuzu ve burada yazılanları okudukça netten araştırıyorum o ne bu ne demek diye. umarım başarılı sonuçlanır tedaviniz ve burdaki herkesin tedavisi..

arkadaşlar inşallah hepimiz tedavilerimizden olumlu sonuçlar alırız. pregnly 5000 iğne kullanan arkadaşlar eşlerinize herhangi bir etki yaptımı? benim eşime çok ter yapmıştı, aşırı terliyordu ama şimdi alıştı galiba bünyesi fazla terlemiyor.yarın 7.iğnesini vurduracak. bide kullandığı bitkisel macundan dolayımı iğnelerden dolayımı anlamadım ama kiloda almaya başladı.gözle görülür şekilde farkediyor. sizlerde de varmı herhangi bir etki?

Canim evet yan etkisi oluyor. Esimin gobek bolgesinde sislik mi artik yaglanmami bilemiyorum ama gozle gorulur degisiklik oldu. Biz haftada 1 yaptiriyoruz. 4 ay bitti bakalim. Insallah tedavilerimizin sonunda hepimizin yuzunu guldursun Rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…