İğneleri kendiniz mi yapiyorsunuzarkadaşlar inşallah hepimiz tedavilerimizden olumlu sonuçlar alırız. pregnly 5000 iğne kullanan arkadaşlar eşlerinize herhangi bir etki yaptımı? benim eşime çok ter yapmıştı, aşırı terliyordu ama şimdi alıştı galiba bünyesi fazla terlemiyor.yarın 7.iğnesini vurduracak. bide kullandığı bitkisel macundan dolayımı iğnelerden dolayımı anlamadım ama kiloda almaya başladı.gözle görülür şekilde farkediyor. sizlerde de varmı herhangi bir etki?
yok canım hastaneye gidiyo eşim. aslında celalettin hoca kendinizde yapabilirsiniz deri altı bunlar dedi ama biz beceremiyruz yaa yanlış olur falan.İğneleri kendiniz mi yapiyorsunuz
Bakalim bizde bu aksam yapmaya başlayacağız becerebilecek miyiz . İnşallah faydası oluryok canım hastaneye gidiyo eşim. aslında celalettin hoca kendinizde yapabilirsiniz deri altı bunlar dedi ama biz beceremiyruz yaa yanlış olur falan.
Esimde goguslerde hafif buyume oldu onun disinda bi etkisi olmadi kilo vs. Arisutu bal polen kullaniyoruz bizde ek olarak.arkadaşlar inşallah hepimiz tedavilerimizden olumlu sonuçlar alırız. pregnly 5000 iğne kullanan arkadaşlar eşlerinize herhangi bir etki yaptımı? benim eşime çok ter yapmıştı, aşırı terliyordu ama şimdi alıştı galiba bünyesi fazla terlemiyor.yarın 7.iğnesini vurduracak. bide kullandığı bitkisel macundan dolayımı iğnelerden dolayımı anlamadım ama kiloda almaya başladı.gözle görülür şekilde farkediyor. sizlerde de varmı herhangi bir etki?
kendinizmi yapcaksınız. ilk olarak kalçadanmı yapcaksınız.Bakalim bizde bu aksam yapmaya başlayacağız becerebilecek miyiz . İnşallah faydası olur
bizimde macunda arı sütü bal polen falan var. baya karışık bi macunEsimde goguslerde hafif buyume oldu onun disinda bi etkisi olmadi kilo vs. Arisutu bal polen kullaniyoruz bizde ek olarak.
Arkadaslar pregenly adele bolgesinden (kalca) saglik birimince yapilan bir ilac. Bir yanlislik olmasin? Saglikci degilseniz ya da yapmayi bilmiyor iseniz aman ha Allah korusun yapmayin kendi kendinize. Yardim alin saglik kurulusundan.Bakalim bizde bu aksam yapmaya başlayacağız becerebilecek miyiz . İnşallah faydası olur
Daha once Gonal f yapmıştık internetten baktım aynı gözüküyorArkadaslar pregenly adele bolgesinden (kalca) saglik birimince yapilan bir ilac. Bir yanlislik olmasin? Saglikci degilseniz ya da yapmayi bilmiyor iseniz aman ha Allah korusun yapmayin kendi kendinize. Yardim alin saglik kurulusundan.
genetik sorun derken azfa azfb azfc delesyon mu yoksa kliniferter mi?canım bizim genetikte sorun çıktı ve hormonlar yuksek. pregnyl 5000 kullandık 5 günde bir. sanırım iğne dahada yukseltti hormonları.
Canim bir saglik kurulusuna danışın. Siz yapmayın derim benDaha once Gonal f yapmıştık internetten baktım aynı gözüküyor
C delesyonu cikti canim tedaviyle insallah cikar hatta normal yolla cikar insallah cunku esim ameliyattan kaciniyo kendince sebepleri var hakli olarak. Normal yolla cikis sansimiz varmi bakiniyorum ama bisi goremedim nette tatlim.genetik sorun derken azfa azfb azfc delesyon mu yoksa kliniferter mi?
Benim eşimdede sanki göğüsler dahada büyüdü gibi zaten büyüktü.dun farkettim bende.bizde pregnly 5000 iğne ve gonalf kullaniyoruz klinefelter sendromu var e vitamini alıyor birde.Esimde goguslerde hafif buyume oldu onun disinda bi etkisi olmadi kilo vs. Arisutu bal polen kullaniyoruz bizde ek olarak.
Yanetkisi demek kiminde goguste kiminde gobekte sislik yapiyo tatlim zaten hormonlarida yukseltti bizimBenim eşimdede sanki göğüsler dahada büyüdü gibi zaten büyüktü.dun farkettim bende.bizde pregnly 5000 iğne ve gonalf kullaniyoruz klinefelter sendromu var e vitamini alıyor birde.
Merhaba arkadaslar uzun zamandir yoktum bir bucuk yildir kaan aydosta tedvideyiz hatirlarsîiz aylar once sperm fish testi yaptirmistik testte ( boyamali dperm fish testi yapildi ama test uygulanacak hucre bulunamadi ) yaziyodu bu yaz Turkiye deydik ve dr bizden bir test daha istedi test sonucunu yaziyorum yailan teste sinirli sayida hucre tespit edilmistir hucrelerin 100 de 80 diploid 100 de10 u anoploid 100 de 10ûda nulizomik yapi tespit edilmistir . Haploid yapida hucreye rastlanmamistir yaziyor
Ben cok sevîndim anladigim kadariyla ama anlayanlardan yorum bekliyorum hepinizi ppuyorum
Anladim canim cok tesekkurler ama benim icin yinede buyukbisey cunku onceki testte hicbisey yoktuCaniim bizimkine benzer cikmis sonuclar haploid cikmasi gerekiyor diploid bi ise yaramiyor yani tesede sans düsük oluyooo
Anladim canim cok tesekkurler ama benim icin yinede buyukbisey cunku onceki testte hicbisey yoktu
anladım canım inşallah hakkınızda hayırlısı olsuneskiden topikte turtim isminde bir arkadaş vardı onun eşindede delesyon vardı ameliyatta çok sayıda sperm bulundu şimdi 1 kızları var ameliyatsız çıkış olur mu hiç bilmiyorum ama ameliyat korkulacak kadar zor değil önemli olan işin ehli bir dr da ameliyatını olmasıC delesyonu cikti canim tedaviyle insallah cikar hatta normal yolla cikar insallah cunku esim ameliyattan kaciniyo kendince sebepleri var hakli olarak. Normal yolla cikis sansimiz varmi bakiniyorum ama bisi goremedim nette tatlim.
canım aramıza hoşgeldin ben uzun zamandır topikten uzaktayım o yüzden sizi tanımıyorum ama sizinde eşiniz kliniferterli benim eşimde kliniferterli ameliyat olmuştu.Rabbime binlerce kere şükürler olsun sperm bulunmuştuBenim eşimdede sanki göğüsler dahada büyüdü gibi zaten büyüktü.dun farkettim bende.bizde pregnly 5000 iğne ve gonalf kullaniyoruz klinefelter sendromu var e vitamini alıyor birde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?