Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Arkadaşlar eşim tedavisine ilave olarak dün gonal f kullanmaya başladı. Igneyi yaptırdıktan 15 dk.sonra çarpıntı olduğunu soyledi. Bu durum gece de sık aralıklarla devam etti. Aranızda eşi gonal f kullanan ve yan etkisi olan oldu mu acaba?

kızlar bu y delasyon testinde normali kaç çıkması lazım?

Amin canim benim. Ya insallah bizdende cikar. Rabbim ol desin yeterki..umarim ve dilerim Allahtan bu durumdaki bu hastalikla mucadele eden herkesten cikar. Canim Allahiiimm duy sesimizi lutffeenn

Hosbulduk cnm ben tanıyorum sizi eşlerimizin aynı probleminden dolayi takip etmiştim bi ara.ben baya eskiyim aslında buralarda 2012 yılından beri.bizdede 2 kere Sperm bulundu ama ilkinde 9 haftalik ikizlerimi kaybettim 2.side tutmadı.

Canım sonuçlarımız çok benziyor bizimde 18 ay oldu tedavizimiz round 3.400, lokosit 2.210 germ 1.1.90 ve spermatit % 24.Lokosit yüksek antibiyotik içiyoruz umarım düşer. Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın.

Canım sonuçlarımız çok benziyor bizimde 18 ay oldu tedavizimiz round 3.400, lokosit 2.210 germ 1.1.90 ve spermatit % 24.Lokosit yüksek antibiyotik içiyoruz umarım düşer. Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın.
Ahh canım... kimde tedavidesiniz yaa artık ben antiniyotik İçmesini istemiyorum zararlı diye bizim 4.500 milyondan düştü lokosit ... ama aşırı antibiyotik ... bizimde tedavimız 2. Yıla geliyor..

bizimde lökosit %77 daha yeni başladık ama nebileyim yaa kızlar inşallah faydası olur bu ilaçların. biz henüz antibiyotik falan kullanmıyoruz. iğneler vücudu yoruyo derken ne gibi etkiler yapıyor canım. benim eşim kilo aldı. iğnelerden olduğunu düşünüyorum ben ama bilemiyorum

Ahh canım... kimde tedavidesiniz yaa artık ben antiniyotik İçmesini istemiyorum zararlı diye bizim 4.500 milyondan düştü lokosit ... ama aşırı antibiyotik ... bizimde tedavimız 2. Yıla geliyor..

Celalettin beyde tedavideyiz.Bizim 3 mikrotesemiz var 2.sinde bulundu sperm, 1 kere hamilelik oldu oda yaşamadı.3.tesede bulunmadı sperm.

Drumuz fsh yukseldigi icin sans azaliyo dedi. Pregnylden sonra gonal f ce choriomon 5000 igne verdi. Bir ay sonraki tahlilde duserse tedaviye devam dusmezse microtese dedi.. umudum azaliyomu ne sanki ya.

G
Drumuz fsh yukseldigi icin sans azaliyo dedi. Pregnylden sonra gonal f ce choriomon 5000 igne verdi. Bir ay sonraki tahlilde duserse tedaviye devam dusmezse microtese dedi.. umudum azaliyomu ne sanki ya.
Gonal f in yan etkisi oldu mu sizde canım? Esim carpinti oluyor diyor ilk kez pazatesi yaptirdi. Umarim bir daha olmaz

Gonal f in yan etkisi oldu mu sizde canım? Esim carpinti oluyor diyor ilk kez pazatesi yaptirdi. Umarim bir daha olmaz [/QUOTE]
Daha bugun aldik bizde canim kullanmadik henuz. Haftada iki gun verdi. Umarim olmaz carpinti falan canim ya korktum bnde simdi. Sizede karindan deri altindan kullaninmi dedi gonal f yi

Gonal f in yan etkisi oldu mu sizde canım? Esim carpinti oluyor diyor ilk kez pazatesi yaptirdi. Umarim bir daha olmaz
Daha bugun aldik bizde canim kullanmadik henuz. Haftada iki gun verdi. Umarim olmaz carpinti falan canim ya korktum bnde simdi. Sizede karindan deri altindan kullaninmi dedi gonal f yi[/QUOTE]
Hangi dr. Tadaviye görüyorsunuz bitkisel takviye aliyormusunuz

gizli takipçi desenize sizinle görüştüğümü hiç hatırlamıyorum hakkınızda hayırlısı olsun inşallah ben 3 tüpbebek bir dondurulmuş tedavisi gördüm hamilelik hiç oluşmadı ne yazık ki.eğer face kullanıyorsanız bir grup kurdum oraya gelebilirsiniz.kliniferter sendromlulaların paylaşım yeri

Daha bugun aldik bizde canim kullanmadik henuz. Haftada iki gun verdi. Umarim olmaz carpinti falan canim ya korktum bnde simdi. Sizede karindan deri altindan kullaninmi dedi gonal f yi[/QUOTE]
Korkma canim birsey olmaz insallah. Evet karindan yapiliyor canim. Sifa olsun insallah hepimize

Daha bugun aldik bizde canim kullanmadik henuz. Haftada iki gun verdi. Umarim olmaz carpinti falan canim ya korktum bnde simdi. Sizede karindan deri altindan kullaninmi dedi gonal f yi
Hangi dr. Tadaviye görüyorsunuz bitkisel takviye aliyormusunuz[/QUOTE]
Murat basar canim. Biz takviye olarak proxeed plus kullaniyoruz

Merhabalar bizim sorunumuz klinefelter sendromu 3. Ayimiza girdik esim proxeed plus ve choriomon igne kullaniyor fsh 19 dan 2 ye dustu doktor gayet iyi gidiyor ek olarak merional 150 ye baslicaz dedi. Bu igneyi kullanan varmi. Allah hepimizin yardimcisi olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…