Amin canim benim. Ya insallah bizdende cikar. Rabbim ol desin yeterki..umarim ve dilerim Allahtan bu durumdaki bu hastalikla mucadele eden herkesten cikar. Canim Allahiiimm duy sesimizi lutffeennanladım canım inşallah hakkınızda hayırlısı olsuneskiden topikte turtim isminde bir arkadaş vardı onun eşindede delesyon vardı ameliyatta çok sayıda sperm bulundu şimdi 1 kızları var ameliyatsız çıkış olur mu hiç bilmiyorum ama ameliyat korkulacak kadar zor değil önemli olan işin ehli bir dr da ameliyatını olması
Hosbulduk cnm ben tanıyorum sizi eşlerimizin aynı probleminden dolayi takip etmiştim bi ara.ben baya eskiyim aslında buralarda 2012 yılından beri.bizdede 2 kere Sperm bulundu ama ilkinde 9 haftalik ikizlerimi kaybettim 2.side tutmadı.canım aramıza hoşgeldin ben uzun zamandır topikten uzaktayım o yüzden sizi tanımıyorum ama sizinde eşiniz kliniferterli benim eşimde kliniferterli ameliyat olmuştu.Rabbime binlerce kere şükürler olsun sperm bulunmuştuAMA tüpbebek tedavimiz negatif sonuçlandı şimdi ise prenglyn iğne kullanıyor zaten kliniferterlerde göğüs büyümesi jinekomasti söz konusu bunu çok fazla kafanıza takmayın
Eki Görüntüle 1616211 Eki Görüntüle 1616211 ya kızlar lokosit biraz fazla ..sizde nasıl ?? Çörek otu soğan her şey yiyor beyim .. iğneler vücudunu yoruyor gibi geliyor... aklım allak bullak... napsak bilemiyorum 2. Yıl ..bir vücuda 2 yıl iğne ağır gibi geliyor bıraksak başa mı döneriz. .
Ahh canım... kimde tedavidesiniz yaa artık ben antiniyotik İçmesini istemiyorum zararlı diye bizim 4.500 milyondan düştü lokosit ... ama aşırı antibiyotik ... bizimde tedavimız 2. Yıla geliyor..Canım sonuçlarımız çok benziyor bizimde 18 ay oldu tedavizimiz round 3.400, lokosit 2.210 germ 1.1.90 ve spermatit % 24.Lokosit yüksek antibiyotik içiyoruz umarım düşer. Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın.
Ahh canım... kimde tedavidesiniz yaa artık ben antiniyotik İçmesini istemiyorum zararlı diye bizim 4.500 milyondan düştü lokosit ... ama aşırı antibiyotik ... bizimde tedavimız 2. Yıla geliyor..
Ahh canım biz hiç yapmadık .. o hayal kırıklığına okuyunca burada insan stres oluyir ... Rabbim yardımcımız olsun ...Celalettin beyde tedavideyiz.Bizim 3 mikrotesemiz var 2.sinde bulundu sperm, 1 kere hamilelik oldu oda yaşamadı.3.tesede bulunmadı sperm.
Gonal f in yan etkisi oldu mu sizde canım? Esim carpinti oluyor diyor ilk kez pazatesi yaptirdi. Umarim bir daha olmazDrumuz fsh yukseldigi icin sans azaliyo dedi. Pregnylden sonra gonal f ce choriomon 5000 igne verdi. Bir ay sonraki tahlilde duserse tedaviye devam dusmezse microtese dedi.. umudum azaliyomu ne sanki ya.
Hangi dr da tedavidesiniz bitkisel takviye aliyormusunuzG
Gonal f in yan etkisi oldu mu sizde canım? Esim carpinti oluyor diyor ilk kez pazatesi yaptirdi. Umarim bir daha olmaz
Daha bugun aldik bizde canim kullanmadik henuz. Haftada iki gun verdi. Umarim olmaz carpinti falan canim ya korktum bnde simdi. Sizede karindan deri altindan kullaninmi dedi gonal f yi[/QUOTE]Gonal f in yan etkisi oldu mu sizde canım? Esim carpinti oluyor diyor ilk kez pazatesi yaptirdi. Umarim bir daha olmaz
Tansel Bey canım. ek olarak arısutu bal polen alıyoruz başaka kullandğımız ürün yokKi
Hangi dr da tedavidesiniz bitkisel takviye aliyormusunuz
Hosbulduk cnm ben tanıyorum sizi eşlerimizin aynı probleminden dolayi takip etmiştim bi ara.ben baya eskiyim aslında buralarda 2012 yılından beri.bizdede 2 kere Sperm bulundu ama ilkinde 9 haftalik ikizlerimi kaybettim 2.side tutmadı.
Biz de celalettin Beyde tedavideyiz. ..Celalettin beyde tedavideyiz.Bizim 3 mikrotesemiz var 2.sinde bulundu sperm, 1 kere hamilelik oldu oda yaşamadı.3.tesede bulunmadı sperm.
Daha bugun aldik bizde canim kullanmadik henuz. Haftada iki gun verdi. Umarim olmaz carpinti falan canim ya korktum bnde simdi. Sizede karindan deri altindan kullaninmi dedi gonal f yi[/QUOTE]Gonal f in yan etkisi oldu mu sizde canım? Esim carpinti oluyor diyor ilk kez pazatesi yaptirdi. Umarim bir daha olmaz
Hangi dr. Tadaviye görüyorsunuz bitkisel takviye aliyormusunuz[/QUOTE]Daha bugun aldik bizde canim kullanmadik henuz. Haftada iki gun verdi. Umarim olmaz carpinti falan canim ya korktum bnde simdi. Sizede karindan deri altindan kullaninmi dedi gonal f yi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?