- 22 Nisan 2014
- 339
- 444
- 103
Murat basar canim. Biz takviye olarak proxeed plus kullaniyoruz[/QUOTE]Hangi dr. Tadaviye görüyorsunuz bitkisel takviye aliyormusunuz
Aminn canim. Birsey soracaktim bu gonal f fsh hormonu yuksekken dahada yukseltirmi bilginiz varmi kullanan arkadaslar bu ilaci anlatabilirmi rica etsem. Arastirdim fsh dusuk erkeklerde onerliyormusYeniayyeni Umarim canim. Artik drlarimiza guvenip Rabbime dua etmekten baska elimizden gelen baska birsey yok. Rabbim insallah dua ile sabir ile kavustursun meleklerimizi bize
Canim biz prenly ile basladik tedaviye fsh 45 ten 5 ler civarinda simdi. Dr.un Gonal f e baslama amacini tam olarak anlayamadik ama fshı dengelemek icin oldugunu dusunuyoruz. Bizim e2 yukseldi. Gonalf umarim daha da yukseltmezAminn canim. Birsey soracaktim bu gonal f fsh hormonu yuksekken dahada yukseltirmi bilginiz varmi kullanan arkadaslar bu ilaci anlatabilirmi rica etsem. Arastirdim fsh dusuk erkeklerde onerliyormus
Anladim canim. Bizde pregnyl yuksellti hormonlari iste fsh lh tt falan. Bu gonal f umarim dahada yukseltmez. Neye dayanarak verdi bilemiyoruz.Rabbim safi ismiyle sifa versin canim .Aminn aminn aminnn..Canim biz prenly ile basladik tedaviye fsh 45 ten 5 ler civarinda simdi. Dr.un Gonal f e baslama amacini tam olarak anlayamadik ama fshı dengelemek icin oldugunu dusunuyoruz. Bizim e2 yukseldi. Gonalf umarim daha da yukseltmezbenim oyle bir cekincem var. Bir ay sonra yapilacak tahlilde gorucez nasil etkileri olacak ignelerin. Umarim hersey yolunda gider. Rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin insallah
Insallah canım benim insallahAnladim canim. Bizde pregnyl yuksellti hormonlari iste fsh lh tt falan. Bu gonal f umarim dahada yukseltmez. Neye dayanarak verdi bilemiyoruz.Rabbim safi ismiyle sifa versin canim .Aminn aminn aminnn..
Face kullanıyorum cnm ordan katılirim gruba inşallah bu sefer Rabbim sağlıkla nasip eder Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın.gizli takipçi desenize sizinle görüştüğümü hiç hatırlamıyorum hakkınızda hayırlısı olsun inşallah ben 3 tüpbebek bir dondurulmuş tedavisi gördüm hamilelik hiç oluşmadı ne yazık ki.eğer face kullanıyorsanız bir grup kurdum oraya gelebilirsiniz.kliniferter sendromlulaların paylaşım yeri
Cnm bizde gonalf iğneyle yeni başladık bizde de fsh 26 sanırım düşürmek için vermiştir aynı zamanda pregnly 5000 kullanıyoruz.vallahi ne biliyim artık şaşırdık ne yapacağımızı 3 ay sonra tahliller yapılacak çıkan sonuca göre ya tese yada tedaviye devam hayırlısı olsun ne diyelimAminn canim. Birsey soracaktim bu gonal f fsh hormonu yuksekken dahada yukseltirmi bilginiz varmi kullanan arkadaslar bu ilaci anlatabilirmi rica etsem. Arastirdim fsh dusuk erkeklerde onerliyormus
Bizde ilk basta pregnyl sonra choriomon ve gonal f verdi umarim yukselmez yada en onemlisi sperm cikar yada olusur canim.. bizede bir ay sonra yuksek cikarsa microtese dedi eger duserse tedaviye devam dedi. Hakk tan hayirlisiCnm bizde gonalf iğneyle yeni başladık bizde de fsh 26 sanırım düşürmek için vermiştir aynı zamanda pregnly 5000 kullanıyoruz.vallahi ne biliyim artık şaşırdık ne yapacağımızı 3 ay sonra tahliller yapılacak çıkan sonuca göre ya tese yada tedaviye devam hayırlısı olsun ne diyelim
Canım çok üzüldüm ama dedikleri doğru bu iğneleri uzun süre kullanmak herhanginir hastalığı tetikleyebiliyor bu Yüzden doktor iğne dediğinde ben tedavi şeklini değiştirdim eşimin kullanmasını istemedim sonuçta vücuda yapay hormon veriliyor ama şöyle de bi gerçek var eğer hastalık kaderde varsa her türlü gelir yoksa da Allah'ım korur tabi tedbiri elden bırakmamak lazım inşallah sonuçlar iyi çıkar da içiniz rahatlar Allah yardımcınız olsunArkadaşlar meraba
Biz 8aydır pregny kullanıyosuk eşimin gepatiti olduğu için arada bir tam kan baktırıyoduk 2ay önce kanda bazı değişiklikler ççıktı dr demir eksikliğine baktırın dedi baktırdık demir düşük
Derken niye düşük araştıralım dediler gaitada gizli kan bakıldı biri pozitif cıktı şimdi endoskopi kolonoskopi yapılcak ne olduğunu bilmioruz ama kötü şehlerde çıkabiliomuş allah korusun ne olur dua edin hiç iyi değilim ya iğneler bişey yaptıysa diye içim imi yiyo bu arada araştırırken şöyle rastaladım eğer vucudunuzda polip gibi hormonla büyüyebilen oluşumlar varsa prengl kullanmayın dio bizde henüz kesin bişey yok ama olabilirdr
Bilmiorum eğer eşlerinizin ailelerinde polip yada allah korusun kötü hastalık hikayesi varsa bu iğneleri kullanmadan önce cekaptan gecip öyle kullandırın
Bizede dua edin nolur haftaya perşembe kolonoskopi yapılcak
Bide eşimin abileri şimdiden başladı. O kadar iğne tabi böyle olur diye
Rabbim yolumuzu acsın doğruyu göstersinn inşallah
Allah sifa versin canim mubarek gun hurmetine. Allahim beterinden korusun imtihani kolay atlatmayi nasip etsin insallah. Bende tedirgin oldum ya zaten pimpirikliyim Allahim feraha cikar su yuregimizi bedenimizi nolur yarabb..Arkadaşlar meraba
Biz 8aydır pregny kullanıyosuk eşimin gepatiti olduğu için arada bir tam kan baktırıyoduk 2ay önce kanda bazı değişiklikler ççıktı dr demir eksikliğine baktırın dedi baktırdık demir düşük
Derken niye düşük araştıralım dediler gaitada gizli kan bakıldı biri pozitif cıktı şimdi endoskopi kolonoskopi yapılcak ne olduğunu bilmioruz ama kötü şehlerde çıkabiliomuş allah korusun ne olur dua edin hiç iyi değilim ya iğneler bişey yaptıysa diye içim imi yiyo bu arada araştırırken şöyle rastaladım eğer vucudunuzda polip gibi hormonla büyüyebilen oluşumlar varsa prengl kullanmayın dio bizde henüz kesin bişey yok ama olabilirdr
Bilmiorum eğer eşlerinizin ailelerinde polip yada allah korusun kötü hastalık hikayesi varsa bu iğneleri kullanmadan önce cekaptan gecip öyle kullandırın
Canim ins hersey yolunda gider önemli birsey değildir ins rabbim yardimciniz olsun hepimizin yardimcisi olsun dertlerinin devasini nasip etsin allah üzüntüde her hastalığın başında gelir sıkmayın kendinizi . Mübarek Gün en icten duygularım la dua ediyorumArkadaşlar meraba
Canim kendini suclu hissetme birde abileri ne derse desin. Sonucta siz bi amac uzere yola ciktiniz sen istermisin boyle bisey tabiki mumkun degil. Kendini onlara laf anlatmak icin yorma sadece esine bak. Ve hep soyle dua et nacizane tabii arkadasim ve buradaki arkadaslar RABBIM SAGLIKLI SIHHATLI EVLAT SAHIBI OLUP ONU SAGLIKLA SIHHATLE KARSILAMAYI NASIP EYLE. AMIN.Allah sifa versin canim mubarek gun hurmetine. Allahim beterinden korusun imtihani kolay atlatmayi nasip etsin insallah. Bende tedirgin oldum ya zaten pimpirikliyim Allahim feraha cikar su yuregimizi bedenimizi nolur yarabb..
Sizde fsh ve testo kaç cnm?bizede choriomon yazmıştı o gün klinikte o iğneden yoktu pregnyl de kullanabilirsiniz demişti.bizde ondan aldik yuksek fsh la tese yaparsam sperm bulma şansım azalır demişti.insallah düşer.gerci bazen fsh düşse bile sperm bulunamayabiliyor bulunsa da olgun olamayabiliyor bu işler çok karışık vallahiBizde ilk basta pregnyl sonra choriomon ve gonal f verdi umarim yukselmez yada en onemlisi sperm cikar yada olusur canim.. bizede bir ay sonra yuksek cikarsa microtese dedi eger duserse tedaviye devam dedi. Hakk tan hayirlisi
Tatlim ya bizim fsh ilk 25 ti 26 olmus testoda 3 kusurdu 4 kusur olmus.. insallah duser rabbim buyuk.. gerci yuksek olup cikanlarda var ama belirsizlik yoruyo be insani canim ya valla. Biz daha ikinci aydayiz tansel beyin hastasiyiz ama kaan hocaya mail attik tahliller istedi onlari yaptircaz her ihtimale karsi ve o onermiyorum hormon yuksekliginde pregnyl demisti ama kullandik. Sonucta Tansel beyede guveniyoruz. Velhasil karısıkki ne karısık. Uzun oldu ama paylasmak istedim.Sizde fsh ve testo kaç cnm?bizede choriomon yazmıştı o gün klinikte o iğneden yoktu pregnyl de kullanabilirsiniz demişti.bizde ondan aldik yuksek fsh la tese yaparsam sperm bulma şansım azalır demişti.insallah düşer.gerci bazen fsh düşse bile sperm bulunamayabiliyor bulunsa da olgun olamayabiliyor bu işler çok karışık vallahi
Bizimde 24 ten 25 e mi ne yükselmisti testo da 0.62 den 1.10 çıkmıştı.testo iyi artmış ama tek başına yeterli değil fsh ında düşmesi gerekiyor demişti. Bekliyoruz bakalım ne kadar düşecek ne olacak vallahi belirsizlik yoruyor insanı çalışıyoruz bide işin içinde bunun stresini yaşıyoruz. Çok zor süreçler inan kafam çok yorgun artık.Tatlim ya bizim fsh ilk 25 ti 26 olmus testoda 3 kusurdu 4 kusur olmus.. insallah duser rabbim buyuk.. gerci yuksek olup cikanlarda var ama belirsizlik yoruyo be insani canim ya valla. Biz daha ikinci aydayiz tansel beyin hastasiyiz ama kaan hocaya mail attik tahliller istedi onlari yaptircaz her ihtimale karsi ve o onermiyorum hormon yuksekliginde pregnyl demisti ama kullandik. Sonucta Tansel beyede guveniyoruz. Velhasil karısıkki ne karısık. Uzun oldu ama paylasmak istedim.
Aynenn.Rabbim cuma hurmetine iyi haberlerle guldursun yuzumuzu. Hayirli cumalarimiz olsun.Bizimde 24 ten 25 e mi ne yükselmisti testo da 0.62 den 1.10 çıkmıştı.testo iyi artmış ama tek başına yeterli değil fsh ında düşmesi gerekiyor demişti. Bekliyoruz bakalım ne kadar düşecek ne olacak vallahi belirsizlik yoruyor insanı çalışıyoruz bide işin içinde bunun stresini yaşıyoruz. Çok zor süreçler inan kafam çok yorgun artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?