Insallah tutunmuştur bebis annesineCanlar merhaba uzun süredir aranızda yoktum biz tüp bebek tedavisine başladık, transferim yapıldı ve ayın 9.unda kanda gebelik testim var. Allah rızası için dua edin bebeğim tutunmuş olsun, mübarek günün hayrına rabbim hepimizin yardımcısı olsun hayırlı cumalar.
pInsallah tutunmuştur bebis annesinekime tese oldu esin hangi merkezde yaptırdınız canim?
Canim bizde azf c delesyonu var doktorun dedigine gore sansimiz yuzde 30 falan. Igne tedavisi oluyoruz biz. Hormonlara bakildimi sizin ve doktorunuz kim?arkadaşlar eşimin genetik sonucunda azfc ve d bölgesinde sıkıntı çıkmış bu durumda olan varmı aranızda genetik doktoru bilgilendirmedi kendi doktorunuzla görüşmeniz gerekli dedi
Korkma canim Allahin dediginden oteye gidilmiyo rabbim buyuktur. Doktorunuz ne dicek bakalim haberdar et olurmu durumunuzu bizle ayni sayilir durumunuz. hic ummadigimiz anda gelsin o bebisler insallah ne diyelim canim.hormonlardan fsh üst sınır değerde diğerleri normal bizim doktorumuz samsunda tıp fakültesinde henüz bu durumu görüşmedik ama bizde azfc yanında d bölgesindede delesyon varmış ondan korkuyorum
Canım bende katılmak istiorumKIZLAR EVLAT SAHİBİ OLMAK İÇİN DUA EDİYORUZ
LİSTEMİZ 7 EYLÜL'E KADAR AÇIK
DAHA SONRA KAPALI OLACAK.
TOPİĞİMİZİN İLK SAYFASINDA DUADAN SONRA HAMİLE OLANLARIN İSİMLERİ VAR.
SIZLERE UMUT OLSUNLAR İNŞALLAH.
BUYRUN SAYFAMIZA...
www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/hz-ibrahimin-duasi-evlat-sahibi-olmak-icin-okuyoruz.791103/page-2226
Tamam canım linke tıkla hemen sayfamıza gel yarın duamız başlıyor duaya yetiş canım.Canım bende katılmak istiorum
Canim azispermisiniz ama sorun ne tam olarak yazarsan ayni durumda olan tecrube etmis herkes yardimci olur benceKizlar merhaba..yeni katildim araniza.ayni konuda sorunumuz var sizlerle.esim azosermi.nereyi onerirsiniz
Canım çok teşekkür ederim. Kaan hocaya tese olduk novaart da tüp bebeği denedik. Tüp bebek için sakın özel ankara tüp bebek merkezine gitmeyin çünkü orada sırf para için kendileri tese yapmak istiyor dondurulmuş sperm kabul etmiyorlarInsallah tutunmuştur bebis annesinekime tese oldu esin hangi merkezde yaptırdınız canim?
Renkli ultrasona girdimi esin genetik test yaptirdinizmi.bizimde hersey normaldi ama sperm kanallarimiz yoktu.kanal yoklugu elle miayenedede belli oluyo gerci ama renkli iltrason daha kesin sonuc verir.allah yardimcimiz olsun canim bu arada nerde yasiyosunuzCnm smdilik sperm testi yaptrdik sifir cikti.hormonlar normal.tikanikliktan suphe ediyoruz cunku abisinde de ayni problem vardi iknci denemelerinde bebek sahibi oldular onlar.hastane konusunda cok kararsiziz..bu konuda yardim lütfen
Evet renkli ultrason yapti.varikosel icinmis dediler.sonuc varikosel yok ..elle de muayene etmisler.sorun yok dediler.hormon testinde de sorun cikmadi.kanal tikanikligindan suphe ettiler.buyuk ihtimalle mikrotese yapilacak.genetik test henüz yaptirmadi.yarin memorial ve bahceciyle gorusucez.randevu aldik.surec nasil isler bilemiyorum.ve bugun adet oldum.zaten ikinci gun bakiyolarmis.bakar bakmaz uygunsam acaba hemen tedaviye baslatirlarmi. Yoksa esimin durmunu iyice arastirip sonra mi baslarlar benim tedavi surecime.biz istanbula geldik.mersinde yasiyoruz.dun geldik tedavi icinRenkli ultrasona girdimi esin genetik test yaptirdinizmi.bizimde hersey normaldi ama sperm kanallarimiz yoktu.kanal yoklugu elle miayenedede belli oluyo gerci ama renkli iltrason daha kesin sonuc verir.allah yardimcimiz olsun canim bu arada nerde yasiyosunuz
Canım çok teşekkür ederim. Kaan hocaya tese olduk novaart da tüp bebeği denedik. Tüp bebek için sakın özel ankara tüp bebek merkezine gitmeyin çünkü orada sırf para için kendileri tese yapmak istiyor dondurulmuş sperm kabul etmiyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?