Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Biz de novaart düşündük. Ama hala kararsiziz. Simdi de emre bakirciogluna gitsek mi diye düşünmeye başladım. Bi kac gundur bi arkadasla konusuyoruz da o onerdi. Kafam karışık valla.

Biz de emre beye randevu talep ettik ama hangi hastaneyle calisiyor nasil bir sistemi var cozemedim.ozel klinigi mi var cnm bilgin varmi

Ben bidahaki adeti beklemistim ayrica tikanikliksa ilacla dogal cikis oluyo diye biliyorum canim.gidince derayli konusursunuz yine

ya ben daha eşimin azosperm olmasını yeni yeni kabulleniyorum. 5 aydan sonra ilk defa psikolojimin düzeldiğini hissediyodum kii bu hafta sürekli kahverengi akıntım oluyo. adetim biteli 10 gün olmuş ama baya kahverengi akıntılar. kasıklarım ağrıyo. çrş günü doktora gitcem. kızlar çok korkuyorum ya bendede bişeyler çıkarsa. naparım o zaman nasıl dayanırım yaa. zaten bu azospermden sonra iyice hastalık hastası oldum. dua edin nolur. artık yeni bişeyle uğraşacak ne halim var ne dermanım eşimin tedavi süreci zaten psikolojik olarak yıpratıyo bizi. Allahım sen koru

Mrb arkadaşlar Emre Bakırcıoğlu na yakın zamanda muayeneye giden oldumu yada tedavi olan nerde Çalışıyor şuanda hangi hastane bide muayene ücreti nekadar bilgisi olan varmı

Nasılsınız arkadaşlar ilerleme olan tüp bebek tedavisine Başlayan yok mu iyi haberler bekliyorum daha aktif Olmalı topik

Nasılsınız arkadaşlar ilerleme olan tüp bebek tedavisine Başlayan yok mu iyi haberler bekliyorum daha aktif Olmalı topik

Canım bende hep güzel haberler bekliyorum tedavi görenlerdende bebek haberleri Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın

Mrb arkadaşlar Emre Bakırcıoğlu na yakın zamanda muayeneye giden oldumu yada tedavi olan nerde Çalışıyor şuanda hangi hastane bide muayene ücreti nekadar bilgisi olan varmı
merhabalar canım emre hoca fulyada özel bir klinikte çalışıyor benim eşim yeni gitti muayehanenin numarasını vereyim arayıp ücreti sorun isterseniz 02122303911 benim dr da süleyman tosun onuda tavsiye ederim çok iyi bir dr oda umut tüpbebek te çalışıyordu.muayehane bahçeci fulyanın hemen yanında

kızlar merhaba nasılsınız uzun zaman oldu yazmayalı tedavıye baslayanlar varmıs ınsallah hayırlısı olur bızde bu ayın 23 de allah nasıp ederse tup bebek tedavısıne baslayacaz sıslı memorıalde murad basarda tese olacak esım dualarınızı beklıyorum

Senin ikinci gununde ignelere baslarsin catlatma ignesi yapilinca esin ameliyata alinir ama siz iyice arastirmadantese olmayin derim ben Cunku biz emre bakircioglunde ameliyat olduk ve hic bisey cikmadi daha sonra kaan aydosa tedavi icin gittik obize tese yi burda yaptirsaydin pataloji icin alinan parcalardan tedavinin ise yarayip yaramoyacagini anlardik dedi canim iyice arastirmadan hemen tese olmayin cok zor bi surec hele de hic bisey cikmaz sa

Ra
rabbim yardimcin olsun

arkadaşlar iyi günler celaleddin peru da tedavi olanların listesini bulamadım , yardımcı olabilir misiniz?

Arkadaşlar günaydın. Eşim 3 aydır tedavi görüyor ama sorunumuz çözülmedi henüz. Eşimde likefaksiyon sorunu ve lökosit var. 3 farklı antibiyotik kullandı,antibiyotiklerden dolayı sayı artmıyor ama kötü de değil milimde 15 milyon üzerinde hareket de toplam %70 oldu morfoloji %11 ama lökositten ve likefaksiyon sorunundan dolayı gebelik oluşmuyor. Aşılama yada tüp yapalım mı dedik Bu sorun çözülmeden tüp de aşılama da tutmaz dedi aranızda eşinde likefaksiyon ve lökosit sorunu olanlar yardımcı olur musunuz bana lütfennnnnnnnnnnnnnnn çok kötü bir haldeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…