- 26 Ağustos 2014
- 1.792
- 2.491
- 108
Biz de novaart düşündük. Ama hala kararsiziz. Simdi de emre bakirciogluna gitsek mi diye düşünmeye başladım. Bi kac gundur bi arkadasla konusuyoruz da o onerdi. Kafam karışık valla.Canım çok teşekkür ederim. Kaan hocaya tese olduk novaart da tüp bebeği denedik. Tüp bebek için sakın özel ankara tüp bebek merkezine gitmeyin çünkü orada sırf para için kendileri tese yapmak istiyor dondurulmuş sperm kabul etmiyorlar
Ben bidahaki adeti beklemistim ayrica tikanikliksa ilacla dogal cikis oluyo diye biliyorum canim.gidince derayli konusursunuz yineEvet renkli ultrason yapti.varikosel icinmis dediler.sonuc varikosel yok ..elle de muayene etmisler.sorun yok dediler.hormon testinde de sorun cikmadi.kanal tikanikligindan suphe ettiler.buyuk ihtimalle mikrotese yapilacak.genetik test henüz yaptirmadi.yarin memorial ve bahceciyle gorusucez.randevu aldik.surec nasil isler bilemiyorum.ve bugun adet oldum.zaten ikinci gun bakiyolarmis.bakar bakmaz uygunsam acaba hemen tedaviye baslatirlarmi. Yoksa esimin durmunu iyice arastirip sonra mi baslarlar benim tedavi surecime.biz istanbula geldik.mersinde yasiyoruz.dun geldik tedavi icin
Nasılsınız arkadaşlar ilerleme olan tüp bebek tedavisine Başlayan yok mu iyi haberler bekliyorum daha aktif Olmalı topik
Biz daha 10 gün oldu tedaviye başlayalı iyi haberler olursa tabiii ki paylaşırız
İnşallah canım Rabbim hepimize versinCanımm hayırlı tedaviler güzel sonuçlar çifte çifte sağlıklı bebişlerin olur inşallah
merhabalar canım emre hoca fulyada özel bir klinikte çalışıyor benim eşim yeni gitti muayehanenin numarasını vereyim arayıp ücreti sorun isterseniz 02122303911 benim dr da süleyman tosun onuda tavsiye ederim çok iyi bir dr oda umut tüpbebek te çalışıyordu.muayehane bahçeci fulyanın hemen yanındaMrb arkadaşlar Emre Bakırcıoğlu na yakın zamanda muayeneye giden oldumu yada tedavi olan nerde Çalışıyor şuanda hangi hastane bide muayene ücreti nekadar bilgisi olan varmı
hayırlı olsun cnmBiz daha 10 gün oldu tedaviye başlayalı iyi haberler olursa tabiii ki paylaşırız
Senin ikinci gununde ignelere baslarsin catlatma ignesi yapilinca esin ameliyata alinir ama siz iyice arastirmadantese olmayin derim ben Cunku biz emre bakircioglunde ameliyat olduk ve hic bisey cikmadi daha sonra kaan aydosa tedavi icin gittik obize tese yi burda yaptirsaydin pataloji icin alinan parcalardan tedavinin ise yarayip yaramoyacagini anlardik dedi canim iyice arastirmadan hemen tese olmayin cok zor bi surec hele de hic bisey cikmaz saEvet renkli ultrason yapti.varikosel icinmis dediler.sonuc varikosel yok ..elle de muayene etmisler.sorun yok dediler.hormon testinde de sorun cikmadi.kanal tikanikligindan suphe ettiler.buyuk ihtimalle mikrotese yapilacak.genetik test henüz yaptirmadi.yarin memorial ve bahceciyle gorusucez.randevu aldik.surec nasil isler bilemiyorum.ve bugun adet oldum.zaten ikinci gun bakiyolarmis.bakar bakmaz uygunsam acaba hemen tedaviye baslatirlarmi. Yoksa esimin durmunu iyice arastirip sonra mi baslarlar benim tedavi surecime.biz istanbula geldik.mersinde yasiyoruz.dun geldik tedavi icin
rabbim yardimcin olsunya ben daha eşimin azosperm olmasını yeni yeni kabulleniyorum. 5 aydan sonra ilk defa psikolojimin düzeldiğini hissediyodum kii bu hafta sürekli kahverengi akıntım oluyo. adetim biteli 10 gün olmuş ama baya kahverengi akıntılar. kasıklarım ağrıyo. çrş günü doktora gitcem. kızlar çok korkuyorum ya bendede bişeyler çıkarsa. naparım o zaman nasıl dayanırım yaa. zaten bu azospermden sonra iyice hastalık hastası oldum. dua edin nolur. artık yeni bişeyle uğraşacak ne halim var ne dermanım eşimin tedavi süreci zaten psikolojik olarak yıpratıyo bizi. Allahım sen koru
Bizde c.peru da tedavideyiz ama bi liste var mı bilmiyorumarkadaşlar iyi günler celaleddin peru da tedavi olanların listesini bulamadım , yardımcı olabilir misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?