Tamam canım tşekkür ederimmerhabalar canım emre hoca fulyada özel bir klinikte çalışıyor benim eşim yeni gitti muayehanenin numarasını vereyim arayıp ücreti sorun isterseniz 02122303911 benim dr da süleyman tosun onuda tavsiye ederim çok iyi bir dr oda umut tüpbebek te çalışıyordu.muayehane bahçeci fulyanın hemen yanında
cnm peki kültür yapıldımı spermden örnek alınıp yani hangi bakteri var acaba klamidya gonore testleri felan yapıldımı?Arkadaşlar günaydın. Eşim 3 aydır tedavi görüyor ama sorunumuz çözülmedi henüz. Eşimde likefaksiyon sorunu ve lökosit var. 3 farklı antibiyotik kullandı,antibiyotiklerden dolayı sayı artmıyor ama kötü de değil milimde 15 milyon üzerinde hareket de toplam %70 oldu morfoloji %11 ama lökositten ve likefaksiyon sorunundan dolayı gebelik oluşmuyor. Aşılama yada tüp yapalım mı dedik Bu sorun çözülmeden tüp de aşılama da tutmaz dediaranızda eşinde likefaksiyon ve lökosit sorunu olanlar yardımcı olur musunuz bana lütfennnnnnnnnnnnnnnn çok kötü bir haldeyim
hayır böyle bir test yapılmadı. ne için yapılıyor o test???cnm peki kültür yapıldımı spermden örnek alınıp yani hangi bakteri var acaba klamidya gonore testleri felan yapıldımı?
cnm spermde çıkan iltihap hücreleri antibiyotik kullanmasına rağmen hala devam ediyorsa bakteri için kültür testleri yapılıyor sonuca göre antibiyotik seçiliyor eşinde prostatit felan varmı? doktor bu 3 aydan sonra geçmeyen lokosit hücreleri için ne diyor peki?hayır böyle bir test yapılmadı. ne için yapılıyor o test???
Meme kanseri olan hastalara verilen bir hap olan arimidex propolis kapsülü ve zinco vermiş,3ay daha tedavi gör demiş. ben gidip laboratuvar ile görüştüm onlar da bana sperm kültür testi isteyin dr unuzdan dedi,kendi dr um da likefikasyon süresi 100 dk olan insanlar nasıl çocuk sahibi oluyor dedi. Korkma eşinin değerleri iyi lökosit hallolursa diğerleri de hallolur dedi laborant da benim dr um da içime su serpti. Eşim birkaç gün sonra tekrar test verecek,sperm kültür testi ona göre bakacağız artık nelere bağışıklık kazanmış.cnm spermde çıkan iltihap hücreleri antibiyotik kullanmasına rağmen hala devam ediyorsa bakteri için kültür testleri yapılıyor sonuca göre antibiyotik seçiliyor eşinde prostatit felan varmı? doktor bu 3 aydan sonra geçmeyen lokosit hücreleri için ne diyor peki?
evet cnm spem kültür testinde zaten çıkacaktır sebebi ama sana şunu söliyim tek sorun bu olsun hiç canını sıkma en kolar çözülebilen şey:)Meme kanseri olan hastalara verilen bir hap olan arimidex propolis kapsülü ve zinco vermiş,3ay daha tedavi gör demiş. ben gidip laboratuvar ile görüştüm onlar da bana sperm kültür testi isteyin dr unuzdan dedi,kendi dr um da likefikasyon süresi 100 dk olan insanlar nasıl çocuk sahibi oluyor dedi. Korkma eşinin değerleri iyi lökosit hallolursa diğerleri de hallolur dedi laborant da benim dr um da içime su serpti. Eşim birkaç gün sonra tekrar test verecek,sperm kültür testi ona göre bakacağız artık nelere bağışıklık kazanmış.
ufak çaplı varikosel var galiba oda sperm damarların genişlemesi demek
geri kalan için yorum yapamayacağım
kızlar ya bişey sorcam bilirsiniz belki. biz renkli testis doppler çektirdik. sağ testis volüm 8.5 sol testis volüm 9,9 yazıyo. hoca normal çok bi problem yok dedi ama bunlar kırmızıyla yazıyo.siz anlıyomusunuz ? birde sonuç olarak şu yazıyo : BİLATERAL TESTİKÜLER HİPOVOLEMİ. SOLDA 1 SHUNT TİPTE VARİKOSEL DOPPLER US BULGULARI...
saol canım benimCanım bilateral çift taraflı demek yani çift taraflı testislerde minimal bi volüm azlığı zaten hocada önemli olmadığını söylemiş
Canim anliyorum seni bende ard arda gebelik haberi aldim kotu oldum. Ama inan Allah sahit burdan birini duydugumda nasi seviniyorum anlatamam. Aminnn rabbimin izniyle dualarla gelecek bebegimiz insallah. Optum canim seni.Kizlar nasilsiniz? Baya oldu girmeyeli, tatilden donduk, sizi bilmem ama benim kafa hep bu soruna bagliydi, bugun ise giderken kendimi tutamadim yine, goz yaslarimi sakliyamadim, cok uzuluyorum, teseden ne sonuc cikacak, onu dusunup duruyorum, rabbim SIKIntilarimizdan kurtar bizi en tez zamanda, hamilelik haberi alinca neden boyle oluyorum, insanlar icin sevinemiyorum bile..rabbim beterinden saklasin yinede, bir kere anne olalim hayirlisiyla...cok zormus bu sinav
Amin canim benim evet burda olanlara bende seviniyorum cunku hangi yollardan gectigimizi biliyoruz, bir nevi umut oluyor, bilmiyorum canim vardir bir yerde kismetimiz, duydugum hamilelik 37 yasinda hemen hamile kalan biri, rabbim herkese vermistir bir sinav dua, dua, dua...Canim anliyorum seni bende ard arda gebelik haberi aldim kotu oldum. Ama inan Allah sahit burdan birini duydugumda nasi seviniyorum anlatamam. Aminnn rabbimin izniyle dualarla gelecek bebegimiz insallah. Optum canim seni.
Aynen canim benim.. imtihan ama burda bi arkadas demisti yanlis hatirlamiyosam duayla geliyo bizim bebeklerimiz yani insallah gelecek. Ozeliz biz ve bebegimiz Rabbimin katina yukselen dualarimizla gelecek insallah. Dualarda bulusalim canim benim. Kendini uzme hormonlarin etkilenmesin olurmu. Yani elbet uzuluyoruz ama kendini yipratma nolur..Amin canim benim evet burda olanlara bende seviniyorum cunku hangi yollardan gectigimizi biliyoruz, bir nevi umut oluyor, bilmiyorum canim vardir bir yerde kismetimiz, duydugum hamilelik 37 yasinda hemen hamile kalan biri, rabbim herkese vermistir bir sinav dua, dua, dua...
kızlar ara ara girip okuyorum yazamasamda umudunuzu ne olur kaybetmeyin bol bol dua edin verecek olan Allah hepimizin bir zamanı var.Allah herkesi birşekilde sınarmış bizide böyle sınıyor..Bizde çok zor süreçlerden geçtik ilk tesemiz olumsuz sıfırdı dünayamız yıkıldı sanki ama hiç bir zaman duadan vazgeçmedik..2 tesemizde şükür bulundu ve Allahıma şükürler olsun ki dualarımızı kabul etti.İnanın hep dua ediyorum sizlere en iyi biz anlarız birbirimizi...
Canım novaarti tavsiye ederim ilgili ve temiz bir merkez benim doktorum mehmet beydi az konuşuyor ama güven veren biri ayrıca hemşireleri ilgili ve güler yüzlüBiz de novaart düşündük. Ama hala kararsiziz. Simdi de emre bakirciogluna gitsek mi diye düşünmeye başladım. Bi kac gundur bi arkadasla konusuyoruz da o onerdi. Kafam karışık valla.
sanırım sizin gebelik testi vardı ayın dokuzunda.sonuç nasılCanım novaarti tavsiye ederim ilgili ve temiz bir merkez benim doktorum mehmet beydi az konuşuyor ama güven veren biri ayrıca hemşireleri ilgili ve güler yüzlü
Yok dondurduk kaan hoca fark etmez dedi ama tüp bebek merkezleri dondurulmuş spermi pek onermiyorlar,ve bizim spermleri de cozduklerinde spermlerin hareketligi kaybolmus bu yuzden birkac islem yapmak zorunda kaldilar. Teseyi hrs de olduk hoca bize sadece orayı önermişti, eşim küçükken inmemis testis ameliyatı olmuş canim inşallah tüm sorularını cevaplayabilmisimdir :) aklına takılan bi şey olursa her zaman yardımcı olmaya çalışırdım canım :)Bisey sorabilirmiyim esin tese oldugunda sendemi hazirlandin yoksa donduruldumu ?
Cünki kaan hoca hrs yada genarti öneriyo sizmk novarti istediniz birde tam olarak sorununuz beydi kusura bakma cok sordmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?