Gorustum canim olmamis.. cikmamis.kızlar esyelin eşi tese olacaktı haberi olan var mı?
kızlar bi abladan ögrendim eşi azospermmiş..ılk tese ameliyatında hic bulunamamıs 2,tese de bulunmuş fakat düşük yapmış...3,tese de de tekrardan bulunamamış bunları ankara da yaptrmışlar ve sonra 4,teseyi yaptırmışlar ve bulunmuş şimdi 4 yaşında bı kızı var..üstelik 4.teseyi de istanbul da emre bakırcıoglu yapmışRABBİM inşallah bizlere de nasip eder bunu duyduktan sonra gercekten hiç bir zaman umudumuzu kabetmemeliymişiz bi daha anladım..
Cok uzuldumGorustum canim olmamis.. cikmamis.
Amin canim amin.Cok uzuldumAllah buyuk Rabbim yardimcimiz olsun hepimizin.
Gorustum canim olmamis.. cikmamis.
Allah yardımcımız olsun sabır versin bizlereMerhaba kizlar, bizde sperm bulunamadi, cok uzgunuz, rabbim boyle hayirli kildi, nasip boyleymis diyorum, uzulmemek elde degil, ama yapicak bir sey yok simdilik, dualariniz icin Allah razi olsun hepinizden, sizde bulunsun hayirlisiyla insallah.
Merhaba arkadaşlar eşim arimidex kullanıyordu üç ay oldu sanırım ve son testte testesteron 11.74 çıktı üst sınır 9 yani çok yüksek bilmiyorum bu iyi bişey mi kötü bişey mi doktora da haftaya gideceğiz bu arada fsh 21 sen 19 a düşmüş lh da çok az düşmüş yine yüksek ama
Hayır canım arimidex hormonal bi ilaç östrojen i baskılıyor bu da testesteron u artırıyor ama bizimki biraz fazla arttı sankiCanım arimidex si lökosit içinmi kullanıyor eşin
hofuntu merhaba, sonuç çıktı mı merak ettim.Amin canim Allah razi olsun. Carsamba gelsede ogrensem sonucu stres oldum ya.
canım nasılsın ne yaptın tedavıye devam mıAyyy neguzel ne mutlu sana milyon diyorsun bizde birtane bile yokk
Cikti canim hamdolsun onemli bisey degilmis. Allah razi olsun sordugun icin.hofuntu merhaba, sonuç çıktı mı merak ettim.
gecmis olsun oncelikle canim biz 1,5 yildir kaan hocada tedavideyiz sadece bir kere gorusmeye gittik sonra hep internet tlfla falan gorustuk bizde seconder seviyede azospermi cikmisti tesede gecen ay yaptirdigimiz testt e diploid hucreler gorundu kaan hoca gelin tese yapailm 100 de 20 ihtimal sperm cikar dedi ama biz dusunmuyoruz teseyi suanda bizi bu seviyiye gitirdi Allah razi olsun hic umudumuz yoktu Burda celaleddin peruda redavi olan arkadas coktu ve bir coguda cok memnundu opuyorumbide onlara sor iyice dusunun dr secimi onemlikızlar uzun zamandır giremiyorum yeni arkadaşlar gelmiş galiba.kızlar kağan hocayla tedaviye başlıcaz uzun aradan sonra kağan hocaya karar verdik siz ne diyorsunuz acaba bi fikir alabilirmiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?