Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar esyelin eşi tese olacaktı haberi olan var mı?

Ne güzel ya Allah ol derse oluyor işte 4.teseden sonra hemde.Allah hepimize böyle güzel sonuçlar nasip etsin.

Merhaba kizlar, bizde sperm bulunamadi, cok uzgunuz, rabbim boyle hayirli kildi, nasip boyleymis diyorum, uzulmemek elde degil, ama yapicak bir sey yok simdilik, dualariniz icin Allah razi olsun hepinizden, sizde bulunsun hayirlisiyla insallah.

Merhaba arkadaşlar eşim arimidex kullanıyordu üç ay oldu sanırım ve son testte testesteron 11.74 çıktı üst sınır 9 yani çok yüksek bilmiyorum bu iyi bişey mi kötü bişey mi doktora da haftaya gideceğiz bu arada fsh 21 sen 19 a düşmüş lh da çok az düşmüş yine yüksek ama

Fsh in erkeklerde yuksek yada dusuk olmasi sperm acisindan onem arzetmiyomus..emre beyle konusmamda fsh yuksek olup tesede sperm buldugum da oldu fsh dusuk olupta sperm cikmadigi da oldu demisti...biz emre beyin ilgisinden cok memnunuz pskolojik olarakta insana mantikli konusuyor..spermin bulunup bulunmamasi kader ama doktorlarin uzerlerimizde biraktigi izlenimi cok onemli...Rabbim hepimizin yuzunu bebislerle guldursun

Canım arimidex si lökosit içinmi kullanıyor eşin

Arkadaşlar merhaba allah hepimizin yardımcısı olsun eysel arkadaşım dediğin gibi üzülmemek elde değil ama umudunu kesme yola devam allahın izniyle hepimiz bebişlerimize kavuşacağız

kızlar uzun zamandır giremiyorum yeni arkadaşlar gelmiş galiba.kızlar kağan hocayla tedaviye başlıcaz uzun aradan sonra kağan hocaya karar verdik siz ne diyorsunuz acaba bi fikir alabilirmiyim

G
kızlar uzun zamandır giremiyorum yeni arkadaşlar gelmiş galiba.kızlar kağan hocayla tedaviye başlıcaz uzun aradan sonra kağan hocaya karar verdik siz ne diyorsunuz acaba bi fikir alabilirmiyim
gecmis olsun oncelikle canim biz 1,5 yildir kaan hocada tedavideyiz sadece bir kere gorusmeye gittik sonra hep internet tlfla falan gorustuk bizde seconder seviyede azospermi cikmisti tesede gecen ay yaptirdigimiz testt e diploid hucreler gorundu kaan hoca gelin tese yapailm 100 de 20 ihtimal sperm cikar dedi ama biz dusunmuyoruz teseyi suanda bizi bu seviyiye gitirdi Allah razi olsun hic umudumuz yoktu Burda celaleddin peruda redavi olan arkadas coktu ve bir coguda cok memnundu opuyorumbide onlara sor iyice dusunun dr secimi onemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…