Evet bizim de etki etmedij yedi ay kullandı igenleri size yarar umarımBenim eşimde fsh 26 bakalım bu tedavi sonucu ne olacak.genetik olunca bi yerde okumuştum pek etki etmiyormus diye.artik kısmet ne diyelim cnm ya.
Rabbim yar ve yardımcınız olsun ınsallh bol bol kaliteli sperm çıkar amin mutluluk gözyaşları dokersiniz umarımSelam ben geldim uzun zamandır yoktum o yüzden son gelişmelerden habersizim yakinda tese olan oldumu sperm ciktimi merak ediyorum bizim tedavi bitti ve tansel beye eşim mikrotese olucak ama es zamanlı benim adetim bekliyoz bende 26 sinda olmam gerekti hale olmadım off Buran önce ne olcaksa olsun artık bu arada eşim klinefelter sendromu azospermi inş kaliteli bol sperm çıkısı olur bana dua edin hepinizi öpüyorum canlarim
Canim insallah cikislarin olur. Ayni sorun bizdede var klinefelter. Kac aydir tedavi oldunuz. 3 aydir igne tedavisindeyiz bizSelam ben geldim uzun zamandır yoktum o yüzden son gelişmelerden habersizim yakinda tese olan oldumu sperm ciktimi merak ediyorum bizim tedavi bitti ve tansel beye eşim mikrotese olucak ama es zamanlı benim adetim bekliyoz bende 26 sinda olmam gerekti hale olmadım off Buran önce ne olcaksa olsun artık bu arada eşim klinefelter sendromu azospermi inş kaliteli bol sperm çıkısı olur bana dua edin hepinizi öpüyorum canlarim
Saolasin cnm teşekkür ederim.genetik teste girerse belki sagliksizsalar bile transfer olmadan iptal olur öbür türlü bi süre varlığına alışip kaybetmek daha kötü.gelismelerden mutlaka haberdar ederim sende habersiz bırakma cnmCan
Canim cok gecmis olsun ikizlerin icin cok uzuldum. Doktorun dedigine gore yuzde seksen sans var dedi ama genetik taramali olunca o beni korkutuyo. Tedavi surecini gelismelerini yazarsan bana bir umit olursun umarim guzel gelismeler olur hepimizde.
Inşallah cnm ya bende ondan korkuyorum ya değerler de değişme olmazsa ne yapıcaz diye vallahi şaştık kaldık artik..siz ne yaptınız ne durumdasiniz simdiEvet bizim de etki etmedij yedi ay kullandı igenleri size yarar umarım
Haklisin canim biz hem sperm cikisini beklicez hadi bulundu sagliklisiniSaolasin cnm teşekkür ederim.genetik teste girerse belki sagliksizsalar bile transfer olmadan iptal olur öbür türlü bi süre varlığına alışip kaybetmek daha kötü.gelismelerden mutlaka haberdar ederim sende habersiz bırakma cnm
Canim bizde bi gelisme olursa haber ederim hemen. Haklisin alisinca kaybetmek daha zordur umarim saglikli bir gebelik yasariz. Ilac tedavisi bosa cikmaz ins.Saolasin cnm teşekkür ederim.genetik teste girerse belki sagliksizsalar bile transfer olmadan iptal olur öbür türlü bi süre varlığına alışip kaybetmek daha kötü.gelismelerden mutlaka haberdar ederim sende habersiz bırakma cnm
Seni hatırladım biliyorum cnm inş bu sefer hersey gönlünce olur emeklerimiz boşa çıkmaz sonuçlardan haberdar et mutlaka bekliyoruz tamam mı?Selam ben geldim uzun zamandır yoktum o yüzden son gelişmelerden habersizim yakinda tese olan oldumu sperm ciktimi merak ediyorum bizim tedavi bitti ve tansel beye eşim mikrotese olucak ama es zamanlı benim adetim bekliyoz bende 26 sinda olmam gerekti hale olmadım off Buran önce ne olcaksa olsun artık bu arada eşim klinefelter sendromu azospermi inş kaliteli bol sperm çıkısı olur bana dua edin hepinizi öpüyorum canlarim
Haklisin canim biz hem sperm cikisini beklicez hadi bulundu sagliklisini
Aynen sperm bulunuyor embriyo oluyor bu sefer sağlıklı mi onun derdine düşüyoruz transfer oluyor tutacak mi?her aşamasını tedirginlikle beklemekten yoruldum artik
Canim bizde bi gelisme olursa haber ederim hemen. Haklisin alisinca kaybetmek daha zordur umarim saglikli bir gebelik yasariz. Ilac tedavisi bosa cikmaz ins.
Aynen sperm çıkıyor sağlıklı mı? Embriyo oluyor transfer ediliyor tutacak mi?her aşaması tedirginlikle geçiyor buda insanı çok yoruyor ister istemez düşünüyorsunHaklisin canim biz hem sperm cikisini beklicez hadi bulundu sagliklisini
Canim bizde bi gelisme olursa haber ederim hemen. Haklisin alisinca kaybetmek daha zordur umarim saglikli bir gebelik yasariz. Ilac tedavisi bosa cikmaz ins.
Cnm benim ne guzel yazmışsın yazı yi okuduğum zaman çok duygulandim Rabbim hepimizin yardımcısı olsun bizlere de hayırlı evlatlar nasip etsin Allah ablanın da yardımcısı olsun sağlıkla bebisini kucağına almak nasip olsun insallh dualarınızı eksik etmeyin bizlere de. ..herkese merhaba .bu forum zor günlerimizde umut ışığı oldu bize öncelikle herkese teşekkür ederim bu konuda yaşadıklarını yazdıkları için çünkü azospermiyi ilk duyduğumuzda bu konuda hiçbir bilgimiz yoktu bu hastalık sonucunda olumlu sonuçların alınıyor mu onu bile bilmiyorduk. ablamın eşi azospermi ve bunu ilk duyduklarında doktor onlara çocuğunuzun olması imkansız gibi birşey demişti.haberi duyunca yıkıldık ama allah a olan inancımızı hiç bi zaman kaybetmedik çünkü rabbim yoktan var edendir O ol dedi mi herşey oluş sürecine girer ve çok şükür dualarımıza cevap verdi mayısta azospermi olduklarını öğrendiler ve hemen internetten doktor ismi araştırdık emre bakırcıoğlu ve kaan aydos u hep duyduk ve emre bakırcıoğlunda karar kıldık çok şükür. Sebepsiz azospermiydi fsh si biraz yüksek diğer değerleri normaldi ayrıca testisleri olması gerekenden küçükmüş.doktor tese için tarih verdi ve ablamda birlikte hazırlandı tek ümidimiz Allah dı ve bu konuyu bilende çok işi yoktu ailemizde ablam ve annem dışında. ve biz öğrendiğimiz günden bugüne Allah a yalvardık bize de o mucizeyi yaşatması için çünkü doktor tedavi vs herşey ne kadar iyi olursa da olsun Allah istemese olmayacaktı Enbiya suresi Al i imran Meryem süresi bizim gücümüzdü Hz. zekeriya ya Meryem e rabbim o mucizeyi yaşattı bize de yaşatmasını istedik yalvardık yakardık gece gündüz ve çok şükür binlerce şükür ki rabbim dualarımızı kabul etti ve bize o mucizeyi gönderdi.ağustosta mikro tese oldu eniştem ben ve eşim onların yanındaydık ablam da aynı gün olumlu sonuç alınırsa 10 30 da ameliyata alınacaktı ameliyat en fazla 2 saat sürecekti ve biz o sürede beklerken bize hiç bir haber gelmedi 2 saati geçmişti ablamın ameliyat saatide geçmişti ablam biz bulunmadı ve bize de o yüzden haber verilmedi diye yıkılmıştık ama allah a yine de şükr ediyorduk o an elbet dualarımızın karşılığını birgün alacaz biliyorduk ve doktor ameliyattan çıktı ablamı karşısında görünce şaşırdı tabi ablam ağlıyordu oldukça kötüydü biz çıkmadı diye biliyorduk doktor çok küçük bir bölgede çok zor bulduğunu söyledi ve ablama burda ne işin var ameliyatta olman gerekiyordu dedi:)meğer ablamı aramışlar ama ulaşamamışlar ablamın doktoru da süleyman tosundu bu arada sonuçta 4 tane sağlıklı embriyoları oluştu 2 tanesini transfer ettiler ancak bir tanesi tutunabildi ve çok şükür şuan herşey yolunda rabbim dualarımızı kabul etti ve bugüne kadarda devamını getirdi inşallah sonuna kadar olumlu güzel haberler almaya devam ederiz .çok uzun yazdım farkındayım ama elimden geldiğince herşeyi yazmak istedim çünkü burda yazılanları okuyup ablama anlatıyordum ve ümidimizi bu sayede de hep koruyorduk.olumlu sonuç alırlarsa buraya yazacaktım ama geç kaldım yazmakta biraz nasip bugüneymiş. Rabbim bu acıyı yaşayan herkese o mutluluğa erişmeyi de nasip etsin inşallah dualarımızda bu acıyı yaşayan herkes var Rabbim dualarımızı hayırlısıyla kabul etsin inşallah Allah hepinizden razı olsun sormak istediğiniz birşeyler olursa elimden geldiğince bilgi veririm tekrar tekrar teşekkür ederim.
murad bey de bazı hastalarına tedavı yapmıyor dıye duydum kagan hocayla murad bey arasında kaldım cnm bılmıyorummm benım esımın fsh ı 55 le 62 arasında degıskenlık gosterıyodu baya yuksek yanı cnmMerhaba cnm benim eşimde de klinefelter sendromu var.Emre bey bahçecide çalışırken eşim 2 kere tese oldu Sperm çıktı ama hamileliğim devam etmedi.simdi Tansel beyde hormon tedavisi görüyor eşimin de fsh yüksek bu değerlerle niye ameliyat oldunuz dedi.gerci fsh yüksek olup Sperm çıkanda var düşük olup çıkmayan da tamamen kader kısmet kendini suçlama.isterseniz bu seferde murat beyi deneyin gidin görüşün bakalım belki tedaviyle sonuç alırsınız bizde aynı sizin gibiyiz ne yapacağımızı şaşırdık eşimin 3.tesesi olacak buda olmazsa sanırım başka tese yapmazlar gibime geliyor.
hımmm benim eşimde fsh 26..gidip görüşmekte fayda var aklınızda kalmaz hiç olmazsa derim.murad bey de bazı hastalarına tedavı yapmıyor dıye duydum kagan hocayla murad bey arasında kaldım cnm bılmıyorummm benım esımın fsh ı 55 le 62 arasında degıskenlık gosterıyodu baya yuksek yanı cnm
Igneleri yedi ay kullandık canım fsh hiç düşmedi testo yükseldi sadece şimdi beta careton verdi şansımız yüzde beş mis çok düşük ne yapcaz bilmiyoruz ilk TSE de yıkılmıştık ama tedaviye umut bağladık oda ise yaramadı çaresiz kaldık sperm bulunsada tutunması zor nasip iste allah yardımcımız olsunInşallah cnm ya bende ondan korkuyorum ya değerler de değişme olmazsa ne yapıcaz diye vallahi şaştık kaldık artik..siz ne yaptınız ne durumdasiniz simdi
Ben Ankara'da ki hastaneleri pek bilmiyorum açıkçası ama hrs istememe nedeninizi merak ettim iyi bir hastane değil mi beni bir de tedavi sonrası düşündürüyor memlekete hemen dönebilirmiyim bilmiyorum ama orda kalcak yer yok insan her şeyi düşünüyor çok hassas bir konuAllah hepimizin yardımcısı olsun inşallahkaan hoca Hrs hastanesinde tese ve tüp bebek işlemlerini devam ettiriyor. tese işlemi için 3500 tl tüp bebek için hastaneyle görüşmen gerekiyor. bize Mihriban hanımla görüşmemizi söylemişti. ama arayıp öğrenmedik açıkçası çünkü Hrs hastanesinde düşünmüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?