Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kizlar kaan hoca herkese igne ilac tedavisi uyguluyo da bize neden hemen tese dedi endol ve sudafed demisti yalnizca, onlarla da degisen bisey olmadi. Sonraki mesajında tese demis sans %50
bizede endol sonrası ameliyat, ameliyat sonrası birşey çıkmadı içinde tedaviye igneye ilaca devam %50 çok iyimiş inşallah hayırlısı olur

Canim cok tsk ederim cevap verdigin icin bizim tese sonrasi yapilan lim 15 testi dusuk cikti kaan hoca bize nebido igneyi verdi henuz almadik senin tedavin nasil ilerledi yardimci olursan cok sevinirim her hangi bi yanetkisini gordunuzmu
rica ederim aslında msjıınızı ben görmedim aycan arkadaşımız söyledi banada saolusun herkeze çok yardımcı oluyor..:)) 3senelik tedavideyiz şuan birşey yok sperm çıkmasını bekliyoruz 1ay sonra fsh boyama var yani tedaviye devam nebido kullandık sadece yuvarlak hücre gördük ondan sonrada şuan teatri ve beta diye bitkisel ilaçlrı yazdı 3ayda bunları kullancaz sonuncu aydayız işte bakalım inşallah çıkar artık.. siz neden almadınız?? yan etkisi olmadı bizde bende korkmuştum aceba yan etkisi falan olurmu diye ama olmadı ilk defa o igneden sonra bir kere olsun bi mutlu haber almıştık :) lim 15 testi bilmiyorum nasıl birşeyki o siz kaç senedir tedavidesiniz

bizede endol sonrası ameliyat, ameliyat sonrası birşey çıkmadı içinde tedaviye igneye ilaca devam %50 çok iyimiş inşallah hayırlısı olur
ben de bisey çıkmamasından korktugum icin istemiyorum tese.. Genetik sonucumuz çıktıktan sonra bi mesaj daha yazicam tedavi olmak istiyoruz diye. %50 iyi mi gercekten

Benim esim de varikosel ameliyati oldu. Nisanda olmustu iki kez test yaptirdik ameliyat sonrasi degisen bisey olmadi maalesef. Siz ameliyattan ne kadar sonra çıkışı gördünüz? Bi de hormonlar nasildi?

Canim ben 12 senelik evliyim 8 ay kaan hocada tedavi gorduk 8 ayin sonunda tese ameliyati yapti hoca canli sperm cikmadi cikmayinca hoca bize nebidoyu verdi bugun igneyi vurdurduk 2 ayda etkisini gosterir dedi bizimki azfc delesyonu sizdemi yurtdisindasiniz esimin ayagi cok agridi kalcasi sizindemi oyle oldu

Eşinde varikosel varmıydı cnm ?

Benim esim de varikosel ameliyati oldu. Nisanda olmustu iki kez test yaptirdik ameliyat sonrasi degisen bisey olmadi maalesef. Siz ameliyattan ne kadar sonra çıkışı gördünüz? Bi de hormonlar nasildi?
Canım ameliyatı olduktan altı ay snra test verdik çok şükür çıktı canim ileri derece ydi variskosel butun testlerimiz normal di ve hormonlar da normal sınırlardaydi sizde altı ay bekledikten snra mi test verdijiz

biz türkiyedeyiz aynen ameliyat sonrası verdi bizede nebidoyu bizmde azfc aynen benm eşimdede oldu ayak ve kalça agrısı

yok canim doktor bize iki ay sonra kontrole gelin demisti. Gitmemiz 3 ayi buldu o zaman degisen bisey olmadi. Bi de gecen ay yaptirdik baska bi yerde gene gorulmedi hic hucre. Hormonlar ilk ogrendigimizde normaldi hepsi sinirdaydi. Ameliyattan sonra fsh 11 testesteron 6 olmustu. Gecen ay yaptirdigimiz testte de fsh 8 lh 8 testesteron 1.96 genetik icin de test verdik sonucu bekliyoruz bu ay sonunda alırız heralde..

Evet çift taraflı ileri derece variskosel vardı canim elle muayenede ve Doppler ultrason da cikti
Bulunduğumuz şehirdeki doktor varikosel var diyip ameliyat yapmak istedi izmirde 2 doktora gözüktük ikiside kesinlikle yok dedi tese olduk sperm kanalkarı tıkalıymış

Bir de bize derecesi soylenmedi ya ultrason da istenmedi elle muayenede var dedi ameliyat edelim dedi biz de çıkış ihtimalini duyunca hemrn umutlandik tamam dedik. Ama gecen ay gittigimiz doktor cok guzel muayene etti ilgilendi ve varikosel var hala az derecede dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…