bizede endol sonrası ameliyat, ameliyat sonrası birşey çıkmadı içinde tedaviye igneye ilaca devam %50 çok iyimiş inşallah hayırlısı olurKizlar kaan hoca herkese igne ilac tedavisi uyguluyo da bize neden hemen tese dediendol ve sudafed demisti yalnizca, onlarla da degisen bisey olmadi. Sonraki mesajında tese demis sans %50
Tese olduğunuzda hormonlar ne durumdaydı azo sebebiniz neydibizede endol sonrası ameliyat, ameliyat sonrası birşey çıkmadı içinde tedaviye igneye ilaca devam %50 çok iyimiş inşallah hayırlısı olur
rica ederim aslında msjıınızı ben görmedim aycan arkadaşımız söyledi banada saolusun herkeze çok yardımcı oluyor..:)) 3senelik tedavideyiz şuan birşey yok sperm çıkmasını bekliyoruz 1ay sonra fsh boyama var yani tedaviye devam nebido kullandık sadece yuvarlak hücre gördük ondan sonrada şuan teatri ve beta diye bitkisel ilaçlrı yazdı 3ayda bunları kullancaz sonuncu aydayız işte bakalım inşallah çıkar artık.. siz neden almadınız?? yan etkisi olmadı bizde bende korkmuştum aceba yan etkisi falan olurmu diye ama olmadı ilk defa o igneden sonra bir kere olsun bi mutlu haber almıştık :) lim 15 testi bilmiyorum nasıl birşeyki o siz kaç senedir tedavidesinizCanim cok tsk ederim cevap verdigin icin bizim tese sonrasi yapilan lim 15 testi dusuk cikti kaan hoca bize nebido igneyi verdi henuz almadik senin tedavin nasil ilerledi yardimci olursan cok sevinirim her hangi bi yanetkisini gordunuzmu
Anladım canım geç indrlmiş testis sorunu bizimdevalla hormonlar ne durumdaydı hatırlamıyorum azo sebebi azfc deletion sizin
Merhabalar en azından size bir sebep söylenmiş bizim hiç sebep bulunamadı hormonlar da normale döndü çok şükür Kaan beye gidince o doğru bilgi verir diye düşünüyorum inşallah tabiAnladım canım geç indrlmiş testis sorunu bizimde
Ne zaman randevunuzMerhabalar en azından size bir sebep söylenmiş bizim hiç sebep bulunamadı hormonlar da normale döndü çok şükür Kaan beye gidince o doğru bilgi verir diye düşünüyorum inşallah tabi
30 EkimNe zaman randevunuz
Canım bizimde hersey normaldi beş taste sifirdi snra variskosel ameliyatı olduk ve iki testte sperm çıkışı başladı çok şükür ınsallh sizinde öyle olur arkadaşım Rabbim hepimize yardım etsin kaderarkadaslarim30 Ekim
ben de bisey çıkmamasından korktugum icin istemiyorum tese.. Genetik sonucumuz çıktıktan sonra bi mesaj daha yazicam tedavi olmak istiyoruz diye. %50 iyi mi gercektenbizede endol sonrası ameliyat, ameliyat sonrası birşey çıkmadı içinde tedaviye igneye ilaca devam %50 çok iyimiş inşallah hayırlısı olur
Benim esim de varikosel ameliyati oldu. Nisanda olmustu iki kez test yaptirdik ameliyat sonrasi degisen bisey olmadi maalesef. Siz ameliyattan ne kadar sonra çıkışı gördünüz? Bi de hormonlar nasildi?Canım bizimde hersey normaldi beş taste sifirdi snra variskosel ameliyatı olduk ve iki testte sperm çıkışı başladı çok şükür ınsallh sizinde öyle olur arkadaşım Rabbim hepimize yardım etsin kaderarkadaslarim
Canim ben 12 senelik evliyim 8 ay kaan hocada tedavi gorduk 8 ayin sonunda tese ameliyati yapti hoca canli sperm cikmadi cikmayinca hoca bize nebidoyu verdi bugun igneyi vurdurduk 2 ayda etkisini gosterir dedi bizimki azfc delesyonu sizdemi yurtdisindasiniz esimin ayagi cok agridi kalcasi sizindemi oyle oldurica ederim aslında msjıınızı ben görmedim aycan arkadaşımız söyledi banada saolusun herkeze çok yardımcı oluyor..:)) 3senelik tedavideyiz şuan birşey yok sperm çıkmasını bekliyoruz 1ay sonra fsh boyama var yani tedaviye devam nebido kullandık sadece yuvarlak hücre gördük ondan sonrada şuan teatri ve beta diye bitkisel ilaçlrı yazdı 3ayda bunları kullancaz sonuncu aydayız işte bakalım inşallah çıkar artık.. siz neden almadınız?? yan etkisi olmadı bizde bende korkmuştum aceba yan etkisi falan olurmu diye ama olmadı ilk defa o igneden sonra bir kere olsun bi mutlu haber almıştık :) lim 15 testi bilmiyorum nasıl birşeyki o siz kaç senedir tedavidesiniz
Eşinde varikosel varmıydı cnm ?Canım bizimde hersey normaldi beş taste sifirdi snra variskosel ameliyatı olduk ve iki testte sperm çıkışı başladı çok şükür ınsallh sizinde öyle olur arkadaşım Rabbim hepimize yardım etsin kaderarkadaslarim
Evet çift taraflı ileri derece variskosel vardı canim elle muayenede ve Doppler ultrason da ciktiEşinde varikosel varmıydı cnm ?
Canım ameliyatı olduktan altı ay snra test verdik çok şükür çıktı canim ileri derece ydi variskosel butun testlerimiz normal di ve hormonlar da normal sınırlardaydi sizde altı ay bekledikten snra mi test verdijizBenim esim de varikosel ameliyati oldu. Nisanda olmustu iki kez test yaptirdik ameliyat sonrasi degisen bisey olmadi maalesef. Siz ameliyattan ne kadar sonra çıkışı gördünüz? Bi de hormonlar nasildi?
biz türkiyedeyiz aynen ameliyat sonrası verdi bizede nebidoyu bizmde azfc aynen benm eşimdede oldu ayak ve kalça agrısıCanim ben 12 senelik evliyim 8 ay kaan hocada tedavi gorduk 8 ayin sonunda tese ameliyati yapti hoca canli sperm cikmadi cikmayinca hoca bize nebidoyu verdi bugun igneyi vurdurduk 2 ayda etkisini gosterir dedi bizimki azfc delesyonu sizdemi yurtdisindasiniz esimin ayagi cok agridi kalcasi sizindemi oyle oldu
yok canim doktor bize iki ay sonra kontrole gelin demisti. Gitmemiz 3 ayi buldu o zaman degisen bisey olmadi. Bi de gecen ay yaptirdik baska bi yerde gene gorulmedi hic hucre. Hormonlar ilk ogrendigimizde normaldi hepsi sinirdaydi. Ameliyattan sonra fsh 11 testesteron 6 olmustu. Gecen ay yaptirdigimiz testte de fsh 8 lh 8 testesteron 1.96Canım ameliyatı olduktan altı ay snra test verdik çok şükür çıktı canim ileri derece ydi variskosel butun testlerimiz normal di ve hormonlar da normal sınırlardaydi sizde altı ay bekledikten snra mi test verdijiz
Bulunduğumuz şehirdeki doktor varikosel var diyip ameliyat yapmak istedi izmirde 2 doktora gözüktük ikiside kesinlikle yok dedi tese olduk sperm kanalkarı tıkalıymışEvet çift taraflı ileri derece variskosel vardı canim elle muayenede ve Doppler ultrason da cikti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?