Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Sizin azosperm degil de ağır oligosperm mi acaba durumunuz? Suanda da varmis canli çıkış sonucta. Belki tedavilerle yukselir sayınız. Hic tupe gerek kalmaz. Bir de odaya girmeyi siz mi teklif ediyorsunuz? Bize hic isterseniz siz de girin tarzinda bisey söylenmedi :/[/QUOTE]
Valla cnm bize hep azosperm denildi bizde sperm üretimi için uğraşıyoruz daha fazla olsun diye çünkü tuo bebek yaptığımız zaman mikro tese ile sperm aldılar bize de kimse girin demedi ama esim girdikten sonra arkasından ben gidiyorum çünkü onun dışında sıvı kullanılmaması gerekiyor sperm leri öldürüyor bizde o riski almak istemiyoruz eşinodaya ggittiği zaman arkasından sen git cnm

Anladim canim.. Hakkimizda hayırlısı olsun.. Her nasip vaktine esirdir.. Az daha sabir.. Gelecek meleklerimiz insallah..

[QUOTEnsess38, post: 42875072, member: 621153"]Anladim canim.. Hakkimizda hayırlısı olsun.. Her nasip vaktine esirdir.. Az daha sabir.. Gelecek meleklerimiz insallah..[/QUOTE]
Aminnnn cnm inşallah gelsin artık gerçekten meleklerimiz allah büyük inşallah birgün olacak ...

Canim merhaba benim esimde de ayni sorun var siz teseyi hormon tedavisi olmadan mi oldunuz. Bizde genetik tarama ile hamilelik olmasi gerekiyormus
Merhaba arkadaşım evet eşim 2 kere tedavi görmeden tese oldu Sperm çıktı.ilkinde İkizlere hamileydim ama 9 haftalikken kalpleri durdu.2.transferimde tutmadı. Ozaman bahçecide Emre bey yapmıştı teseyi.3.tedavi için gittiğimizde Tansel bey vardı önce hormon tedavisi yapalım dedi Kasım sonu bitecek inş tedavi sonuca bakacağız artık.emriyo bizde 3 den fazla olmadığı için ve 5.gune gitmediği için sanırım genetik tarama yapamıyorlar gerçi bu sefer Erbil beye sorucam yapsak diye bakalım ne diyecek.

Cnm meraba birsey soracaktim eşin tedavi görüyor hangi ilaçları kullanıyor acaba benim eşim De tedavi görüyor 7 aya girdik tedavi sürecinde bitkisel birseyler de kullanıyor musunuz

Cnm meraba birsey soracaktim eşin tedavi görüyor hangi ilaçları kullanıyor acaba benim eşim De tedavi görüyor 7 aya girdik tedavi sürecinde bitkisel birseyler de kullanıyor musunuz
Benim esimde de motil ve immotil sperm ler çıktı çok şükür doktor sağlıklı Beslen demiş sigara yasak dumanlı ortamı bile yasak balık et nohut yemeği ye demiş doktor kabak çekirdeği ve badem yiyoruz aksamlari şifa Allahtan canim ama sağlıklı beslenmek çok onemliymis

Motil ve immotil sperm ne cnm allahım daha neler duyacazzz kusura bakma soru soruyorum ama bizde tedavi yapıyoruz eşime de bol bol kabak çekirdeği nohut yedirin kaynatıp ve pekmez fıstık falan hazırlıyorum sürekli kaç ay oldu tedaviniz

umudst: 42848419 .!.:
kızlar uzun zamandır giremiyorum yeni arkadaşlar gelmiş galiba.kızlar kağan hocayla tedaviye başlıcaz uzun aradan sonra kağan hocaya karar verdik siz ne diyorsunuz acaba bi fikir alabilirmiyim
Cnm biz kaan hocanin hastayız en azından paramizi alıp yarı yolda bırakmıyor amacı para için olsaydı sürekli yanına çağırırdı sürekli mailde yazıyoruz cevap veriyor tavsiyeederim iınsallh hayırlı olur hepimize kaan hoca ınsallh ugurlu gelir biz muayeneye gittiğimiz zaman o kadar kalabalık ti ki muayenesi anlatamam 5 dakika bile telefonları durmuyordu ınsallh onunla tedavi olduğumuza da pişman olmayiz

Gonaf ve choriomon diye bir iğne kullanıyor Ari sütü bal polen kuruyemiş istiridye havuç suyu bunları yapıyoruz cnm.sizin tedavinin ne durumda ?

[QUOrayista, post: 42877898, member: 417705"]Gonaf ve choriomon diye bir iğne kullanıyor Ari sütü bal polen kuruyemiş istiridye havuç suyu bunları yapıyoruz cnm.sizin tedavinin ne durumda ?[/QUOTE]
Cnm bizde chorimon 3 ay kullandı eşim haftada 1 defa ve merional 150 lik haftada 3 defa kullandı şimdi ise choriomon iptal etti kaan hoca klomen verdi yedinci aya gidik tedavi sürecinde bakalım ekim ayında yapacağımız tahlillerde ne diyecek

Gonaf ve choriomon diye bir iğne kullanıyor Ari sütü bal polen kuruyemiş istiridye havuç suyu bunları yapıyoruz cnm.sizin tedavinin ne durumda ?
Canım iyi geceler bişey soracaktim bende esime havuç suyu yapmak istedim şimdi bide havuzları sezonu taze hormonsuz ama beceremedim narenciye sıkıca gibi olmasi lazim robotla olmadı

Canım iyi geceler bişey soracaktim bende esime havuç suyu yapmak istedim şimdi bide havuzları sezonu taze hormonsuz ama beceremedim narenciye sıkıca gibi olmasi lazim robotla olmadı
Katı Meyve sıkacağı olması lazım cnm başka türlü olmaz.bende bugün pazardan bol bol havuç aldım tam zamanı diye.

Teşekür ederim aynen canim tam mevsimi bide balık mevsimi balığın yanında rendeliyom Rabbim şifa versin ins hepimizin eşlerine amin❤

Canım bizde hiç çıkış yoktu çok şükür variskosel ameliyatı olduk altı ay bekledik motil hareketli sperm immotil de hareketsiz sperm demekmis canim bende yeni öğrendim çok şükür sperm görüldü ya sevinçten sormadımda teseye gerek kalmadan çıkanlar la tup bebek yapacaklar ınsallah üretim olduğu kesinleşti yani ins teseye gerek kalmaz çıkanlar kalitelessin die bende bunları kullanım vanim bir sene için neler öğrendim Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin ins hemize hepimze

Kizlar kaan hoca herkese igne ilac tedavisi uyguluyo da bize neden hemen tese dedi endol ve sudafed demisti yalnizca, onlarla da degisen bisey olmadi. Sonraki mesajında tese demis sans %50

pr84617 .!.:
Kizlar kaan hoca herkese igne ilac tedavisi uyguluyo da bize neden hemen tese dedi endol ve sudafed demisti yalnizca, onlarla da degisen bisey olmadi. Sonraki mesajında tese demis sans %50
Cnm belki sizin degerlerinizi iyi görmüstür o yuzden hemen tese istemistir ve %50 cok buyuk bir oran

mrb biz kullandık 3 aylık igne ve ilk defa bizde normal sperm testi sonrası bu igneden sonra yuvarlak hücre çıktı kaan hocada çok iyi demişti
Canim cok tsk ederim cevap verdigin icin bizim tese sonrasi yapilan lim 15 testi dusuk cikti kaan hoca bize nebido igneyi verdi henuz almadik senin tedavin nasil ilerledi yardimci olursan cok sevinirim her hangi bi yanetkisini gordunuzmu

Cnm belki sizin degerlerinizi iyi görmüstür o yuzden hemen tese istemistir ve %50 cok buyuk bir oran
Ne bileyim anlamadim degerler suan cok da iyi degil aslında. %50 ya olur ya olmaz demek ama . diger doktor %80 olur demisti elliyi duyunca şaşırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…