Canim cok gecmis olsun ikizlerin icin cok uzuldum. Doktorun dedigine gore yuzde seksen sans var dedi ama genetik taramali olunca o beni korkutuyo. Tedavi surecini gelismelerini yazarsan bana bir umit olursun umarim guzel gelismeler olur hepimizde.Merhaba arkadaşım evet eşim 2 kere tedavi görmeden tese oldu Sperm çıktı.ilkinde İkizlere hamileydim ama 9 haftalikken kalpleri durdu.2.transferimde tutmadı. Ozaman bahçecide Emre bey yapmıştı teseyi.3.tedavi için gittiğimizde Tansel bey vardı önce hormon tedavisi yapalım dedi Kasım sonu bitecek inş tedavi sonuca bakacağız artık.emriyo bizde 3 den fazla olmadığı için ve 5.gune gitmediği için sanırım genetik tarama yapamıyorlar gerçi bu sefer Erbil beye sorucam yapsak diye bakalım ne diyecek.
Değerleri iyiydi tıkanıklık tan şüpheleniyordu endol sudafed bizde kullandık değişen bisey olmadı tese yaptırdık yuvarlak hücre bulundu
ayni seyleri yasamisiz kizlar.. Peki simdi ne dusunuyosunuz? Nasil bi tedavi yolu izleyeceksiniz? Biz genetik test yaptirdik onun sonucunu bekliyoruz. Insallah genetik bi sorun cikmaz ..bizde endol sudafed kullandık iki hafta sonra test yaptık çıkış olmadı. kaan hoca uzun tedavi düşünür diye seviniyodum çünkü tese düşünmüyoruz hemen ama bizede tese dedi ve şans % 50
Bizim hormonlar ilk sinirdaydi. Sonra varikosel ameliyati oldu esim bi kac ilac kullandi daha iyi seviyeye gelmisti hormonlar. Ama en son yaptırdığımız testesteron diplerdeydi fsh lh 7 8 .. Teseden korkuyorum ya cikmazsa.iğne tedavisi olanlara baktığımda geneli hormonla alakalı yüksek veya düşük olanları normal değere getirmek içindi. hormon ve genetik normal olan kişilerde ilk endol sudafed veriyo tıkanıklık şüphesi ile ilgili galiba. bunda sonuç çıkmayınca da başka alternatif ilaç yok maalesef tese demiş hoca burda var birkaç örnek böyle.biz çok uzaktayız izinlerimiz sıkıntılı bu işlemler için tüp vs bi sene ertelemek zorundayız bi sene içinde burda ne öğrenirsem onu yapmaya çalışacam ben.
Bizim de aynı tedavi aynı sonuç maalesefKizlar kaan hoca herkese igne ilac tedavisi uyguluyo da bize neden hemen tese dediendol ve sudafed demisti yalnizca, onlarla da degisen bisey olmadi. Sonraki mesajında tese demis sans %50
Ben de hep aynı şeyi düşünüyorum Allah nasip eder de Hücre çıkarsa dondurulması işleminde sorun yaşarmıyız diye hemen transfer mümkün olmayacak dediğiniz gibi bilmiyorum biz Kaan hocanın hastasıyız ama daha gitmedik gidelim bakalım ne diyecek bir sürü soru işareti Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallahben teseden önce tüp e de hazırlanmak istiyorum çünkü dondurulma işleminden korkuyorum ya ölürseler diye. tüp içinde hazır değiliz manevi ve mesafe olarak. nohut kürünü azosperm için öneriyo saraçoğlu. bal ceviz karışımları güçlü beslenmek burdan duyacaklarım ve en önemlisi dua ile bu seneyi geçirmeyi düşünüyorum. yılbaşından sonra belki müfit bey ,celalettin bey,murat bey, emre bey den ikisine randevu alıp görüşecem yine ne diyecekler diye.
Ogreneli 1 yılı gecti. Ama cok yipratti bu bizi. Eski nesem,guluslerim kalmadi sanki. Esim de oyle.. Bi tedavinin icinde olsak gene bi umudumuz oluyo. Ama boyle ne yapsak kime gitsek diye dusunmek öldürüyor insani. nasibimizde varsa bi bebis gelecek elbet.. Ama ne zaman
kaan hocadan subatta randevu almıştım. Esimi guc bela ikna edip. Ama taa hazirana vermisti randevuyu. Ben de beklemek istemedim mufit gunele gittik ama bizim icin zaman ve para kaybi oldu yalnizca.. Simdi de mail uzerinden konusuyoruz kaan hocayla. Gelmeniz gerekiyo demedi hic..Kaan
Kaan beyden randevu aldınız mı ben ona güveniyorum ya da güvenmek istiyorum diyelim süreç çok yıpratıyor inanın ama sabır inşallah
burda bi arkadasimiz da hrs de olmamak icin kaan hocayi da birakmisti :) iyi ki de oyle yapmis. Novaart ta yaptirmisti işlemlerini yanlis hatirlamiyosam. Ben de novaart düşünüyorum gayet guzel,temiz,çalışanları ilgili.. Bekleyelim bakalim genetik ne olacak.aynen bi ilaç kullan dese birisi diyecez çok iyi bikaç ay da buna umut bağlayıp bekleriz ama yok sadece tese var önümüzde. birde geçende yazdım buraya kaan hoca dedi hazırlanabilirsiniz hrs hastanesinde tüp bebek işlemlerinizi yaparız diye ama hrs ile ilgili olumlu bişe okumadım o yüzdende kaan hoca ile yazışmalar kaldı öyle. hadi sperm bulundu öyle bi hastane de olmalı ki tüp için içimizin rahat olduğu güveneceğimiz bi yer olmalı. ben yalnızken iş yerindeyken neşeliyimde kalabalık hoş geldin oturması gibi bişeye katılacam kadınlar soracak çünkü hamile arkadaşlarda var o ortamda bende diyecem artık, çocuğum olmuyo olunca duyardınız ne çok sordunuz diye. hazırlandım sordukları anda böyle diyecem çünkü her gördüklerinde aynı soru.
Isimiz cok zorçok iyi yapmışsın ben yaptırmadığıma pişmanım. sonuçta her şeyi düşünmek zorundayız ama tüp işlemlerine başlamadan yaptırcam ki doktorlarda söyler zaten. umut tüp bebek merkezi iyi diyolar ama orda da tese tansel hoca yapıyomuş onda kararsızım. bazı yerler de dondurulmuş spermle tüp işlemlerini yapmıyor diye okudum galiba yine buralarda. hormonlar normal testeron daha iyi olabilir düşüğe yakın yani değeri. aha şimdi sen müfit günele öyle dedin ben direkt soğudum napacaz ya her hocada artı eksi şeyler olabiliyor. kaan hoca çok iyi ama hastane olumsuz. emre bey iyi ama onunda tip hastanesi yeniymiş galiba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?