- 26 Ağustos 2014
- 1.792
- 2.491
- 108
Tıkanıklık oldugunda hormonlar nasil oluyo canim? Nasildi sizde?Bulunduğumuz şehirdeki doktor varikosel var diyip ameliyat yapmak istedi izmirde 2 doktora gözüktük ikiside kesinlikle yok dedi tese olduk sperm kanalkarı tıkalıymış
Bizimde çıkış oldu ama doktor büyük ihtimal tıkanıklık var dedi tıkanıklık açılımı canimBulunduğumuz şehirdeki doktor varikosel var diyip ameliyat yapmak istedi izmirde 2 doktora gözüktük ikiside kesinlikle yok dedi tese olduk sperm kanalkarı tıkalıymış
Siz bebisinize kavustunuzmuBulunduğumuz şehirdeki doktor varikosel var diyip ameliyat yapmak istedi izmirde 2 doktora gözüktük ikiside kesinlikle yok dedi tese olduk sperm kanalkarı tıkalıymış
zaman yaklaştıkça bende korkuyorum arkadaşım..bizdede testo 0,62 den 1,10 a yükselmişti 3 ay önceki sonuçta. hoca 3 ay daha iğne kullanalım dedi bakalım kasım sonu belli olacak.artık ne diyeceğimi bilemiyorum şaşırmış durumdayız.bundan önceki tedavilerde emre bey ile görüştüğümüzde demiştim fsh ı düşürmek için iğne yada ilaç kullanımı yok mu diye genetik faktörlerde değişme olmaz kullanılsa bile bir süre sonra ilacı bırakınca yine yükselir demişti..Igneleri yedi ay kullandık canım fsh hiç düşmedi testo yükseldi sadece şimdi beta careton verdi şansımız yüzde beş mis çok düşük ne yapcaz bilmiyoruz ilk TSE de yıkılmıştık ama tedaviye umut bağladık oda ise yaramadı çaresiz kaldık sperm bulunsada tutunması zor nasip iste allah yardımcımız olsun
Can'ım Kaan hoca bize de direk tese dedi ama hrs de yapmak istedi orada iyi Bi merkez değilmiş araştırdığım kadariyla.bizede yuzde otuz şans vermişti Kaan hoca.baska merkezde yapalım diye mail atincada bidaha ses soluk çıkmadı bizde novaart a karar verdik.cok sukur cikti.o yüzden tedavilik Bi durum yoksa Zaman kaybetmenin anlamı yok kuzum ki yüzde elli cok iyi bi yüzde benceben de bisey çıkmamasından korktugum icin istemiyorum tese.. Genetik sonucumuz çıktıktan sonra bi mesaj daha yazicam tedavi olmak istiyoruz diye. %50 iyi mi gercekten
Canimm sagol yazdığın icin ya. Cok sevindim bunu duyduguma. Zaten aklimda hep sen varsin senin gibi novaarti dusunuyorum aklimin bi kosesinde hep. Ne bileyim ben de testesteron cok dusuk ya cikmazsa belki dyr tedaviye devam edelim diyorum ama dediginde de haklısın. Zaman kaybetmek oluyo bi yerde. Bu aralar kafam gene cok karışık :)C
Can'ım Kaan hoca bize de direk tese dedi ama hrs de yapmak istedi orada iyi Bi merkez değilmiş araştırdığım kadariyla.bizede yuzde otuz şans vermişti Kaan hoca.baska merkezde yapalım diye mail atincada bidaha ses soluk çıkmadı bizde novaart a karar verdik.cok sukur cikti.o yüzden tedavilik Bi durum yoksa Zaman kaybetmenin anlamı yok kuzum ki yüzde elli cok iyi bi yüzde bence
Bize varikosel değil tese dedi canım ama maddi olarakta manevi olarakta sıkıntılı bir süreç Allah yardımcımız olur inşallahCanım bizimde hersey normaldi beş taste sifirdi snra variskosel ameliyatı olduk ve iki testte sperm çıkışı başladı çok şükür ınsallh sizinde öyle olur arkadaşım Rabbim hepimize yardım etsin kaderarkadaslarim
geçmiş olsun korkacak birşey yok diyeyim hepimiz kader arkadaşıyız burada ben de çok Tereddüt ediyordum tüp bebek tese fikrinden ama şimdi 2.5 yıllık Evliyim ve inşallah tüp bebekle evlat sahibi Olmayı nasip eder Rabbim diye düşünüyorum.kendinizi böyle rahatlatın bence dünya meyvesi kadar güzel birşey var mıMrb kızlar ben burada yeniyim. Size hikayemi anlatayım. 4 aylık evliyim bundan 2 ay önce eşim küçükken fıtık ameliyatı olduğu için kontrol amaçlı doktora gidip sperm testi yaptırdık ve azosperm olduğunu öğrendik. Dunyam basıma yıkıldı kızlar. En çok istediği m şey anne olmaktı. Uzun bir araştırma sonucu emre Bakırcıoğlu nu bulduk. Muayene olduk.hormon testlerimiz normal çıktı. Şimdi y kromozom test sonucunu bekliyoruz. Sonuca gore doktor tese dedi. Başka yol yok dedi. Çok korkuyorum yardımcı olun bana
Canım biz kullanmadık ama ben udul kahr otu diye bisey duydum bir programda doktor anlatıyordu. Erkek infertilitesinin tedavisinde etkiliymis. Bir dene istersenSlm kizlar esim tese olali tam bir sene oldu sayilir bizdede bisey cikmamisti patolojidede bi hucreye rastlanmamisti esim simdi ender saracoglunun kurlerini alip kullanmak istiyo ondan sonra tekrar tese olurum diyor ama ben cok korkuyorum hic hazirlikli degilim bu sefer sen hazirlanmazsin diyo direk ben ameliyat olurum bu kurleri kullanipta tese olan varmi acaba siz ne onerirsiniz
maalesef tutunmadı cnm duan bekkemedeyiz.Siz bebisinize kavustunuzmu
Gecmisolsun canim, insaallah testiniz iyi cikarve tedaviniz olumlu sonuclanir. Erken farketmeniz iyi olmus. Bol dua ve sabir canim gereken. Gelismelerden haberdar edersin yine.Mrb kızlar ben burada yeniyim. Size hikayemi anlatayım. 4 aylık evliyim bundan 2 ay önce eşim küçükken fıtık ameliyatı olduğu için kontrol amaçlı doktora gidip sperm testi yaptırdık ve azosperm olduğunu öğrendik. Dunyam basıma yıkıldı kızlar. En çok istediği m şey anne olmaktı. Uzun bir araştırma sonucu emre Bakırcıoğlu nu bulduk. Muayene olduk.hormon testlerimiz normal çıktı. Şimdi y kromozom test sonucunu bekliyoruz. Sonuca gore doktor tese dedi. Başka yol yok dedi. Çok korkuyorum yardımcı olun bana
Bizi bizden başka kimse anlayamaz. Ben çok ağlıyorum çok üzülüyorum. Herkese basit geliyo r.nasıl gecicek bu acı bilmiyorum. Bide yeni evli olduğum için herkes bebek soruyo. Daha çok canım yaniyoBize varikosel değil tese dedi canım ama maddi olarakta manevi olarakta sıkıntılı bir süreç Allah yardımcımız olur inşallah
geçmiş olsun korkacak birşey yok diyeyim hepimiz kader arkadaşıyız burada ben de çok Tereddüt ediyordum tüp bebek tese fikrinden ama şimdi 2.5 yıllık Evliyim ve inşallah tüp bebekle evlat sahibi Olmayı nasip eder Rabbim diye düşünüyorum.kendinizi böyle rahatlatın bence dünya meyvesi kadar güzel birşey var mı
Tüm hormonlar normal cikti ama testisler küçüktüTıkanıklık oldugunda hormonlar nasil oluyo canim? Nasildi sizde?
Haberdar ederim tabiki. Sizin gelişmeler nasıl. Biri bana umut versin çok ihtiyacım varGecmisolsun canim, insaallah testiniz iyi cikarve tedaviniz olumlu sonuclanir. Erken farketmeniz iyi olmus. Bol dua ve sabir canim gereken. Gelismelerden haberdar edersin yine.
Aynen ole canım ama nasip de varsa fsh yüksek kende çıkış olan hamile kalan var üç beş kişide olsa xxy li grubunda var ikinciyi pilanlayanlar falan rabbim verçek se vesile olur inşallah umarım sizin tedavi ise yarar umutlu ol yinedezaman yaklaştıkça bende korkuyorum arkadaşım..bizdede testo 0,62 den 1,10 a yükselmişti 3 ay önceki sonuçta. hoca 3 ay daha iğne kullanalım dedi bakalım kasım sonu belli olacak.artık ne diyeceğimi bilemiyorum şaşırmış durumdayız.bundan önceki tedavilerde emre bey ile görüştüğümüzde demiştim fsh ı düşürmek için iğne yada ilaç kullanımı yok mu diye genetik faktörlerde değişme olmaz kullanılsa bile bir süre sonra ilacı bırakınca yine yükselir demişti..
Canim benim bizlerde uzulduk yikildik agladik kolay olmadi elbet.. yeri geliyo hala agliyorum ben mesela ama cabuk toparliyorum. 4 ay oldu bizde ogreneli bizimki delesyon yani silinme var canim genetik. umutsuzluga yer yok bu hastalikta canim. Umutsuz olma sakin ol. Herkese daha dusunmuyoruz deyin hem yeni evlisiniz bismillah..Haberdar ederim tabiki. Sizin gelişmeler nasıl. Biri bana umut versin çok ihtiyacım var
Yanı genetik olunca nasıl oluyo. Tedavisi yok muCanim benim bizlerde uzulduk yikildik agladik kolay olmadi elbet.. yeri geliyo hala agliyorum ben mesela ama cabuk toparliyorum. 4 ay oldu bizde ogreneli bizimki delesyon yani silinme var canim genetik. umutsuzluga yer yok bu hastalikta canim. Umutsuz olma sakin ol. Herkese daha dusunmuyoruz deyin hem yeni evlisiniz bismillah..
Canim benim var tedavisi uzulme sen. Tip ilerledi.. Yeterki Rabbim ol deyiversin. Doktorlarinda tedavisiyle ve ameliyatla bebegine ulasan coook insan var. Umarim bizlerde onlardan oluruz. Bu hastalikta Rabbim oyle olmazlari olduruyorki..Yanı genetik olunca nasıl oluyo. Tedavisi yok mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?