Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canim benim var tedavisi uzulme sen. Tip ilerledi.. Yeterki Rabbim ol deyiversin. Doktorlarinda tedavisiyle ve ameliyatla bebegine ulasan coook insan var. Umarim bizlerde onlardan oluruz. Bu hastalikta Rabbim oyle olmazlari olduruyorki..
Biraz da olsa rahatladim.Allah seni ve tüm isteyenleri içinde ben de dahil , bebeklerine kavustursun insaallah. İnşaallah yakın zamanda hamileyim diye yazarsin buraya.

Biraz da olsa rahatladim.Allah seni ve tüm isteyenleri içinde ben de dahil , bebeklerine kavustursun insaallah. İnşaallah yakın zamanda hamileyim diye yazarsin buraya.
amin canım benim aminn.. İnşaallah sende iyi sonuçlar alırsın. dua et bolca.

Tüm hormonlar normal cikti ama testisler küçüktü
hmm.. Bize de testisler normalden kucuk dendi. Hormonlar da ilk gittigimizde fsh 11 testo 3du son testte fsh 8 testo 2ydi. Acaba olabilir mi diyorum tikaniklik varsa isimiz daha kolay çünkü. Canim cok soru soruyorum ama hatirliyosan tam olarak yazabilir misin hormonlarinizi?

Ya bisey sorcam şimdi. Hormonları normal olanların mi tıkanıklık olabiliyor.

Ya bisey sorcam şimdi. Hormonları normal olanların mi tıkanıklık olabiliyor.
Benim de bi bilgim yok ki canim. O yuzden soruyorum simdi. Hormonlar normal ya da dusuk oldugunda tikaniklik oluyo sanirim. Biz ilk gittigimizde tikaniklik olamaz fsh yuksek demisti doktor ama oyle uzman bi doktor degildi. Bilemiyorum ki sadece bi umut benimki

Bizim doktorumuz emre Bakırcıoğlu biz çok memnunuz gerçekten iyi bir doktor. Hormon değerleri normal olunca tıkanıklık olma ihtimali varmış öyle demişti bize. Benimde kafam karışık yaaa..

Canim bize ilk sperm testine bakti volume yani sizde tikaniklik yok demisti doktor. Bizim hormonlar fsh lh falan yuksek tabi. Ama volume bakarak demisti ozellikle sormustum dra

Canim bize ilk sperm testine bakti volume yani sizde tikaniklik yok demisti doktor. Bizim hormonlar fsh lh falan yuksek tabi. Ama volume bakarak demisti ozellikle sormustum dra
Hmm volum de dusuk oluyodu demi tikaniklikta. Onu unutmusum ben ya. Bizde yoktur o zaman. Bosuna heveslenmeyim

Canim bizde degisme oldu bilmiyorum hormonlar o anki ruh durumuna baglida degisebiliyor ama bizim fsh dustu ve testesteron yukseldi genetik ama doktor bile sasirdi kisa surede degisme olmasina.

şu an isyerindeyim volume e bakamadim ama acayip meraklandım ya
bize de doktorumuz direk tese dedi
ilac tedavisi hic konusulmadi bile..
kafam karıştı su anda ya

Normali 1.5 2 ml ve uzeri sanirim canim. Tam da rmin degilim yanlis bilgi vermeyeyim

simdi testi buldurdum da baktığımda beklenen deger 2-7 ml diyor. Bizim sonuçta 1.2 ml çıkmış..
insallah bu tıkanıklığı isaret eden bi düşüklüktür.. Allahım lütfen oyle olsun..

simdi testi buldurdum da baktığımda beklenen deger 2-7 ml diyor. Bizim sonuçta 1.2 ml çıkmış..
insallah bu tıkanıklığı isaret eden bi düşüklüktür.. Allahım lütfen oyle olsun..
Belkide oyledir canim. Bizimki 4 cikmis mesela. Ama doktorun direk soylemesi gerekmezmi ya tikaniklik yada degil diye. Bzmki direk oyle dedi cunku. Hangisi dgru acabaa

Canım inş. Tıkanıklık tir ve bir suru sağlıklı sperm bulunur. Dua etcem sana

Ya bizim bir sperm testinde volume 1 diğerinde 2 çıktı. Sence ne olabilir

kizlar durduk yere aklınıza kurt düşürdüm hakkinizi helal edin nolur. Ama siz sonuclarinizi bu konuda uzman bi doktora gosterin bence. Volum düşüklüğü tikaniklikta belirleyici olabiliyomus. Netten de okuyabilirsiniz. Bizim de 3 4 ml çıkıyor düşük cikmadi hic sizinki gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…