Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Aynen canim ya..ne bilelim arkadaslarim herkes gordugunu duydugunu paylasiyo sonucta. Helal edin hakkinizi. Bundada vardir bi hayir..

Belkide oyledir canim. Bizimki 4 cikmis mesela. Ama doktorun direk soylemesi gerekmezmi ya tikaniklik yada degil diye. Bzmki direk oyle dedi cunku. Hangisi dgru acabaa

Bilmiyorum ki tese dedi

Canım inş. Tıkanıklık tir ve bir suru sağlıklı sperm bulunur. Dua etcem sana
Allah razi olsun.. Allah hicbirimize aratmasin, evlat hasreti yasatmasin insallah..

Helali hos olsun canim hic sorun degil..Insan beklerken zaten onj oku bunu oku fıttırıyo.. Hakikaten cok zormus bu isler yaa.. Negatif dusunmek istemiyorum.. Allah büyük..

Napalim başka tutunacak biseyimiz yokki. Allahım hepimizin yardımcısı olsun inş. Bide şimdi yakın arkadaşından hamile haberi aldım. Moralim çok bozuk

Napalim başka tutunacak biseyimiz yokki. Allahım hepimizin yardımcısı olsun inş. Bide şimdi yakın arkadaşından hamile haberi aldım. Moralim çok bozuk
sıkma canını Allah bize de nasip edecek hayirlisiyla insallah.. Dipsiz kuyu mübarek.. karsilasana kadar hic duymadigimiz seyler.. Rabbim boylesini uygun gormus diyecek soz yok. Sabirla bekleyecegiz kaderimizre olani..

sıkma canını Allah bize de nasip edecek hayirlisiyla insallah.. Dipsiz kuyu mübarek.. karsilasana kadar hic duymadigimiz seyler.. Rabbim boylesini uygun gormus diyecek soz yok. Sabirla bekleyecegiz kaderimizre olani..
Evlenirken böyle hayal etmiyoduk ki. Bide kafami nereye cevirsem hamile dolu. Çıldırcam resmen. Bir an önce herşey sonuçlansin artık.

Evlenirken böyle hayal etmiyoduk ki. Bide kafami nereye cevirsem hamile dolu. Çıldırcam resmen. Bir an önce herşey sonuçlansin artık.
Canim oyle olur disari cikinca masallah butun hamileler batar insana ilk basta bunlarin olmasi gayet normal. Ama hazmedince insan dusunup dioki kimbilir ne zorluklarla sahip oldular o bebege, ve diyosunki insallah kucagina almayi nasip etsin Rabbim. Bizim bebelerimiz dualarla sabirla gelecek insallah. Kendini lutfen bunalima sokma. Bu bir surec ve yasaman gerekeni yasiyosun sadece. Allahim yardimcimiz olsun.

Amin inş. Gelişmelerden haberdar et iyi haberler getir inş. Da bizde sevinelim.

deme oyle.. severek evlendik cok sukur.. (senin de severek evlendigini umuyorum)
esim olmasini istedigimde bu adamdan cocuk yaparim dedim. Dedim ama sevdigim adamdan oldugu icin. Hayata 3 kisi 4 kisi oluruz diye baslamadik ki.. Rabbim evlat nasip etmediyse yapacak birsey yok, sabredecegiz.. Inaniyorum ben ama olumlu olacak bizim tedavilerimiz.. Allah büyük..

Evet severek evlendim ama benim etrafımda böyle kimse yoktu. Herkes evlenir ve hamile kalırdı. Ben bu durumu öğrenince şok oldum yanı. Hatta hamile haberini aldığım arkadasimda benden sonra evlendi ve kendiliğinden. Kaldı. O yüzden çok stresliyim

Canim siz daha yeni mi ogrendiniz azospermi? Ilk ogrendigimde ben oyleydim cunku . cok fazla düşünüp her hamile haberine yikiliyodum resmen. Ama simdi seviniyorum sadece rabbim kimseyi evlatla sinamasin diye dua ediyorum. Kendi durumumuza da uzuluyorum tabi ki ama alıştım sanirim. Gelecegi varsa elbet gelecek bi gun. Yok nasibimizde anne olmak yoksa ne yapsak ne etsek de yok .. Bu bizim sinavimiz..

Evet yeni 2 ay oldu öğreneli. Sizin nasıl oldu , kaç yıllık evlisin

Evet yeni 2 ay oldu öğreneli. Sizin nasıl oldu , kaç yıllık evlisin
Biz evleneli 3 yili gecti. Gecen sene tam da evlilik yildonumumuzde ogrendik. Basta kurler vs. Yaptim. Sonraki 6 ay hic konuyu acmadan oylece bekledim. bizden 2 yil sonra evlenen eltimin hamile oldugunu ogrendigimizde artik tedaviye baslamamiz lazim dedim ve zor da olsa esimi ikna ettim gittik doktora. O da varikosel ameliyati yapti oyle de gecti bi alti ay. Simdi genetik çıksın ondan sonra ne yapacaz dusuncez bakalim.

İnş. Hayırlı sonuçlar alırsınız. Bizde genetik sonucu muzu bekliyoruz ona gore tese olucaz. Bence arkadaşlar kurler falan sonraki aşamada denenmeli. Hemen doktora gidilmeli. Zaman kaybı insanı daha çok yipratiyo

İnş. Hayırlı sonuçlar alırsınız. Bizde genetik sonucu muzu bekliyoruz ona gore tese olucaz. Bence arkadaşlar kurler falan sonraki aşamada denenmeli. Hemen doktora gidilmeli. Zaman kaybı insanı daha çok yipratiyo
Insallah hepimiz aliriz guzel sonuclar..biz zaten azospermi ogrendikten sonra kurler yaptik ama direk uzman bi doktora gidip de butun testleri yaptirsak daha iyiydi tabi. Hayırlısı boyleymis. Gec olsun da guc olmasin :)

Hatırlamıyorum sonuçları 3doktora gittik 3üde hormonlar normal demişti. Tıkanıklık daha kolay demişsin hangi açıdan kolay? Tıkanıklık açılamaz dedi doktorumu tekrar tese dedi bize

Hatırlamıyorum sonuçları 3doktora gittik 3üde hormonlar normal demişti. Tıkanıklık daha kolay demişsin hangi açıdan kolay? Tıkanıklık açılamaz dedi doktorumu tekrar tese dedi bize
Allah allah. Ben tikaniklik varsa acilabiliyo diye biliyorum. Hem bizde uretim var mi o bile belli degil ama tikaniklik olan durumlarda tesa pesa en kotu ihtimalle tesede bulunabilir sperm. %100e yakin bulunma orani. Ama gene diyorum ki yanlis bilgi vermek istemem :) yalnizca netten okuyarak edindigim bilgiler bunlar en iyisini doktorunuz biliyodur tabi ki..

Benim esimde çok az çıkış oldu iki teste ameliyattan snra çok şükür doktor tıkanıklık demiş ama açılma ihtimali yok yani bizde o çıkanlar ise yaramaz mikro tese olucak keşke açılma ihtimali olsa arkadaşım ama tabiki sperm bulunma oranı yüksek oluyo tıkanıklık ta yani üretim var çıkış yok oluyo prensesin dediği gibi

Merhaba arkadaşlar öncelikle herkese geçmiş olsun benimde sorunum sizinkiyke ayni belki birileri bu mucizeyi yasayipta burda paylasmistir diye cok ümit ettim fakat üzücü sonuc. Benimde bi arkadaşım uzun yıllar uğraşıp doktorların imkansiz dediği şeyi anlattı bana ve sizinle paylaşmak istedim. Gaziantep eurofertil hastanesinde eşi azosperm olmasina ragmen anne oldu. Bende oraya gitmeyi çok istedim fakat ekonomik durumum malesef olmadığı icin gidemiyoruz. Eger durumunuz varsa kesinlikle gidin....

Kızlar bu tıkanıklık neye gore oluyo sizin degerleriniz nasildi mesela tıkanıklık ta. Hormon ve volume sonuçlarını z nasildi bilgi verin lütfen. Doktorlar tam kesin konuşmuyor o yüzden kendimiz anlamaya çalışıyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…