- 22 Nisan 2014
- 339
- 444
- 103
Aynen canim ya..ne bilelim arkadaslarim herkes gordugunu duydugunu paylasiyo sonucta. Helal edin hakkinizi. Bundada vardir bi hayir..kizlar durduk yere aklınıza kurt düşürdüm hakkinizi helal edin nolur. Ama siz sonuclarinizi bu konuda uzman bi doktora gosterin bence. Volum düşüklüğü tikaniklikta belirleyici olabiliyomus. Netten de okuyabilirsiniz. Bizim de 3 4 ml çıkıyor düşük cikmadi hic sizinki gibi.
Belkide oyledir canim. Bizimki 4 cikmis mesela. Ama doktorun direk soylemesi gerekmezmi ya tikaniklik yada degil diye. Bzmki direk oyle dedi cunku. Hangisi dgru acabaa
Allah razi olsun.. Allah hicbirimize aratmasin, evlat hasreti yasatmasin insallah..Canım inş. Tıkanıklık tir ve bir suru sağlıklı sperm bulunur. Dua etcem sana
kizlar durduk yere aklınıza kurt düşürdüm hakkinizi helal edin nolur. Ama siz sonuclarinizi bu konuda uzman bi doktora gosterin bence. Volum düşüklüğü tikaniklikta belirleyici olabiliyomus. Netten de okuyabilirsiniz. Bizim de 3 4 ml çıkıyor düşük cikmadi hic sizinki gibi.
sıkma canını Allah bize de nasip edecek hayirlisiyla insallah.. Dipsiz kuyu mübarek.. karsilasana kadar hic duymadigimiz seyler.. Rabbim boylesini uygun gormus diyecek soz yok. Sabirla bekleyecegiz kaderimizre olani..Napalim başka tutunacak biseyimiz yokki. Allahım hepimizin yardımcısı olsun inş. Bide şimdi yakın arkadaşından hamile haberi aldım. Moralim çok bozuk
Evlenirken böyle hayal etmiyoduk ki. Bide kafami nereye cevirsem hamile dolu. Çıldırcam resmen. Bir an önce herşey sonuçlansin artık.sıkma canını Allah bize de nasip edecek hayirlisiyla insallah.. Dipsiz kuyu mübarek.. karsilasana kadar hic duymadigimiz seyler.. Rabbim boylesini uygun gormus diyecek soz yok. Sabirla bekleyecegiz kaderimizre olani..
Canim oyle olur disari cikinca masallah butun hamileler batar insana ilk basta bunlarin olmasi gayet normal. Ama hazmedince insan dusunup dioki kimbilir ne zorluklarla sahip oldular o bebege, ve diyosunki insallah kucagina almayi nasip etsin Rabbim. Bizim bebelerimiz dualarla sabirla gelecek insallah. Kendini lutfen bunalima sokma. Bu bir surec ve yasaman gerekeni yasiyosun sadece. Allahim yardimcimiz olsun.Evlenirken böyle hayal etmiyoduk ki. Bide kafami nereye cevirsem hamile dolu. Çıldırcam resmen. Bir an önce herşey sonuçlansin artık.
Amin inş. Gelişmelerden haberdar et iyi haberler getir inş. Da bizde sevinelim.Canim oyle olur disari cikinca masallah butun hamileler batar insana ilk basta bunlarin olmasi gayet normal. Ama hazmedince insan dusunup dioki kimbilir ne zorluklarla sahip oldular o bebege, ve diyosunki insallah kucagina almayi nasip etsin Rabbim. Bizim bebelerimiz dualarla sabirla gelecek insallah. Kendini lutfen bunalima sokma. Bu bir surec ve yasaman gerekeni yasiyosun sadece. Allahim yardimcimiz olsun.
Evlenirken böyle hayal etmiyoduk ki. Bide kafami nereye cevirsem hamile dolu. Çıldırcam resmen. Bir an önce herşey sonuçlansin artık.
Canim siz daha yeni mi ogrendiniz azospermi? Ilk ogrendigimde ben oyleydim cunku . cok fazla düşünüp her hamile haberine yikiliyodum resmen. Ama simdi seviniyorum sadece rabbim kimseyi evlatla sinamasin diye dua ediyorum. Kendi durumumuza da uzuluyorum tabi ki ama alıştım sanirim. Gelecegi varsa elbet gelecek bi gun. Yok nasibimizde anne olmak yoksa ne yapsak ne etsek de yok .. Bu bizim sinavimiz..Evet severek evlendim ama benim etrafımda böyle kimse yoktu. Herkes evlenir ve hamile kalırdı. Ben bu durumu öğrenince şok oldum yanı. Hatta hamile haberini aldığım arkadasimda benden sonra evlendi ve kendiliğinden. Kaldı. O yüzden çok stresliyim
Evet yeni 2 ay oldu öğreneli. Sizin nasıl oldu , kaç yıllık evlisinCanim siz daha yeni mi ogrendiniz azospermi? Ilk ogrendigimde ben oyleydim cunku . cok fazla düşünüp her hamile haberine yikiliyodum resmen. Ama simdi seviniyorum sadece rabbim kimseyi evlatla sinamasin diye dua ediyorum. Kendi durumumuza da uzuluyorum tabi ki ama alıştım sanirim. Gelecegi varsa elbet gelecek bi gun. Yok nasibimizde anne olmak yoksa ne yapsak ne etsek de yok .. Bu bizim sinavimiz..
Biz evleneli 3 yili gecti. Gecen sene tam da evlilik yildonumumuzde ogrendik. Basta kurler vs. Yaptim. Sonraki 6 ay hic konuyu acmadan oylece bekledim. bizden 2 yil sonra evlenen eltimin hamile oldugunu ogrendigimizde artik tedaviye baslamamiz lazim dedim ve zor da olsa esimi ikna ettim gittik doktora. O da varikosel ameliyati yapti oyle de gecti bi alti ay. Simdi genetik çıksın ondan sonra ne yapacaz dusuncez bakalim.Evet yeni 2 ay oldu öğreneli. Sizin nasıl oldu , kaç yıllık evlisin
İnş. Hayırlı sonuçlar alırsınız. Bizde genetik sonucu muzu bekliyoruz ona gore tese olucaz. Bence arkadaşlar kurler falan sonraki aşamada denenmeli. Hemen doktora gidilmeli. Zaman kaybı insanı daha çok yipratiyoBiz evleneli 3 yili gecti. Gecen sene tam da evlilik yildonumumuzde ogrendik. Basta kurler vs. Yaptim. Sonraki 6 ay hic konuyu acmadan oylece bekledim. bizden 2 yil sonra evlenen eltimin hamile oldugunu ogrendigimizde artik tedaviye baslamamiz lazim dedim ve zor da olsa esimi ikna ettim gittik doktora. O da varikosel ameliyati yapti oyle de gecti bi alti ay. Simdi genetik çıksın ondan sonra ne yapacaz dusuncez bakalim.
Insallah hepimiz aliriz guzel sonuclar..biz zaten azospermi ogrendikten sonra kurler yaptik ama direk uzman bi doktora gidip de butun testleri yaptirsak daha iyiydi tabi. Hayırlısı boyleymis. Gec olsun da guc olmasin :)İnş. Hayırlı sonuçlar alırsınız. Bizde genetik sonucu muzu bekliyoruz ona gore tese olucaz. Bence arkadaşlar kurler falan sonraki aşamada denenmeli. Hemen doktora gidilmeli. Zaman kaybı insanı daha çok yipratiyo
Cnm tesede 9 tane çıktı 1 tanesi kaliteliydi 1embriyomuz oluştuİnsqllh Rabbim gönlünde kişi versin seninde tüm isteyenlerin bizimde arkadaşım teseye mi alındı sperm yoksa çıktınız varmi
Hatırlamıyorum sonuçları 3doktora gittik 3üde hormonlar normal demişti. Tıkanıklık daha kolay demişsin hangi açıdan kolay? Tıkanıklık açılamaz dedi doktorumu tekrar tese dedi bizehmm.. Bize de testisler normalden kucuk dendi. Hormonlar da ilk gittigimizde fsh 11 testo 3du son testte fsh 8 testo 2ydi. Acaba olabilir mi diyorumtikaniklik varsa isimiz daha kolay çünkü. Canim cok soru soruyorum ama hatirliyosan tam olarak yazabilir misin hormonlarinizi?
Allah allah. Ben tikaniklik varsa acilabiliyo diye biliyorum. Hem bizde uretim var mi o bile belli degil ama tikaniklik olan durumlarda tesa pesa en kotu ihtimalle tesede bulunabilir sperm. %100e yakin bulunma orani. Ama gene diyorum ki yanlis bilgi vermek istemem :) yalnizca netten okuyarak edindigim bilgiler bunlar en iyisini doktorunuz biliyodur tabi ki..Hatırlamıyorum sonuçları 3doktora gittik 3üde hormonlar normal demişti. Tıkanıklık daha kolay demişsin hangi açıdan kolay? Tıkanıklık açılamaz dedi doktorumu tekrar tese dedi bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?