Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canim merhaba, rabbim sifa versin eslerimize, azoospermie cok genis anlamli bir hastalik, tam olarak bilmek lazim sorunu nerdeydi, arkadaslarin anlattigi gibi sadece tikanikliksa (obstetoire azoospermie) bulunabiliyor, ancak hersey duzgunse o bolgede hormonlar ve sperm bulunamama haric (secretoire azoospermie) bulunma sansi daha zor rabbim bilir tabii en basta, benim bildiklerim tabii doktorlar daha iyi bilir. Ozetle demek istedigim birbirimizi kiyaslamak icin ayni sorun olmasi lazim, azoospermie degil sadece, yoksa hepimiz antebe gidelim demek cok isterim inan. Bizimle paylasirmisin ne tur sorunu vardi o arkadasin, hepimiz bilgilenelim.

Canim bizde degisme oldu bilmiyorum hormonlar o anki ruh durumuna baglida degisebiliyor ama bizim fsh dustu ve testesteron yukseldi genetik ama doktor bile sasirdi kisa surede degisme olmasina.
aaa hadi hayırlısı ınşallah değerler kaçtan kaça değişti.yazarsan sevinirim cnm

Benim bildiğim 6 sene boyunca doktorlarin kendilerine sizin çocuğunuz olması imkansız boşuna ugrasmayin demişler sizin bahsettiginizi bende bilmiyorum izmir istanbul konya gibi büyük sehirlerde tedavi olmuşlar fakat antepte ki doktorlar ileri teknoloji kullanipta işinde gerçekten başarılı oldugunu düşünüyorum bende

bilen yok mu aranizda

Kizlsr beni bilen biliyodur bizde azospermle savasiyoruz 8 ay oldu gecen ay 2.fish testimizi yapdik maalesef yine haploid cikmadi normalde haftada 2 igne vuruluyoru esim günasirida klomen ve her gün beta caroten kapsül kullaniyofu doktorunuz 2.testten sonra igneyi haftada 1e düsürdü klomeni birakdirdi beta karotene devam dedi ignenin dozunu neden düsürdügünü sordumda idame dozuna gectik dedi anladigim kadariyla idame devam sürekli demekmis aralikdada muayeneye cagrdi bize kafam cok karisik artik sürekli derkwn ne kadar daha kullanicaz igneyi bilmiyorum doktor degistirmeyide düsünüyorum doktorunuz iyidir buna eminim fakat artik biseyler olsun istyoorum akil verin bana kütfen

bugün doktora gittik, muayene etti, tıkanıklık yok gibi dedi, tıkanıklık olduğunda daha farklı oluyormuş görüntü.. ne olabilir sizce dedik, sperm üretimi olmayabilir dedi.
nasıl yanı dedim bulunmayacak mı tese'de? %50 ihtimal dedi, denemeye değer dedi..

bende polip çıktı na canım sıkılmıştı, buna da ayrıca moralim bozuldu. tıkanıklık vardır diye ümit etmiştim..
şu hormonlar da fazla geliyor şu an sanırım, yol boyunca ağlayıp durdum.. tam olarak neye ağladığımı bile bilmiyorum.. herşeyden korkuyorum şu an

Allah yardımcımız olsun

Uzme kendini arkadaşım ya. Herşey iyi olucak inş. %50 şansı olmayanlarda var. En azından şansımız var öyle dusun.

Cümlemiz in canım biz dede lokosit çok yüksek... Rabbim yardımcımız olsun...napcaz bilmiyorum....bende ara ara Ağlıyorum. .dalıyor düşünüyorum. .herkesin dert aynı gorumcem evlendi bir araya gelmekten çekiniyorum. ...dua dua dua

Uzme kendini arkadaşım ya. Herşey iyi olucak inş. %50 şansı olmayanlarda var. En azından şansımız var öyle dusun.
ne bileyim eşim de doktor o kadar olumsuz konuştuktan sonra "bizim moralimiz düştüğü için uydurdu galiba" dedi.. paranoyak olduk karı koca..

gerçekten zor.. bazen inanılmaz ümitli oluyorum.. bazen de dipsiz bir kuyuya düşüyorum..
Allahım sen yardım et.. çok zormuş.. bugün bu serüven başladığından beri ilk defa dibine kadar yaşadım bunalımı.. bugünümüze şükür.. Allahım aratmasın..

Canim fsh 26 dan 2.88 e dusmus.testesteron 200 den 340 a cikmis doktor igneye devam dedi bi 3 ay daha kullandirir gibi geliyo
ilk 3 ayda iyi düşmüş.. ama bu seferde fsh çok düşmüş değil mi? ayy bizde düşse bir dert çıksa bir dert . inşallah herşey yolunda gider arkadaşım..

Mrb arkadaşlar ben yeni katıldım eşimde azosperm çıktı dünyamız başımıza yıkıldı bir dakika bile aklımızda çıkmıyor ne yapcazimizi bilmiyorum şimdilik kurler é başladık

Mrb arkadaşlar ben yeni katıldım eşimde azosperm çıktı dünyamız başımıza yıkıldı bir dakika bile aklımızda çıkmıyor ne yapcazimizi bilmiyorum şimdilik kurler é başladık
Gecmisolsun arkadasim. Doktora gitmedinizmi. Yani en basta doktor teshisi onemli. Kan tahlili genetik vs. Sebebini bilirsenz daha iyi olur diye dusunuyorum. Tabi tercih sizin canim. Allah yardim etsin.

Gecmisolsun arkadasim. Doktora gitmedinizmi. Yani en basta doktor teshisi onemli. Kan tahlili genetik vs. Sebebini bilirsenz daha iyi olur diye dusunuyorum. Tabi tercih sizin canim. Allah yardim etsin.
Sagol arkadasim Haftaya gitcez eşim bu hafta işinden dolayı izin alamadı tek bildiğimiz sonuç testinde azosperm yazıyo

Sagol arkadasim Haftaya gitcez eşim bu hafta işinden dolayı izin alamadı tek bildiğimiz sonuç testinde azosperm yazıyo
Kac kere yaptirdiniz testi. Iki uc kez tekrarlanmasi gerek cunku. Insallah bi an once kurtulursunuz kurtuluruz butun hepimiz. Cuma hurmetine. Allahim istedigimiz hic bisey sana agir gelmez insallah bizleride kavustur bebegimize yarabb. Amin.

Amin canim Cumanin hürmetine ilk defa yaptırdık azosperm yazısını görünce beynim durdu eşim kabullenemedi çok zor durum saatlerce ağladık Sonra burayı gördüm ancak beni sizler anlarsınız dedim hiç kimseye anlatmadık Yüce Mevlam hepimizin yardımcısı olsun

Amin canim benim. Evet burdaki arkadaslar yardimci oluyorlar yeri geliyo en yakin arkadasindan gormedigin destegi burdan goruyosun. Damdan dusenin halinden hesabi.. kime gideceksiniz doktora canim

Amin canim benim. Evet burdaki arkadaslar yardimci oluyorlar yeri geliyo en yakin arkadasindan gormedigin destegi burdan goruyosun. Damdan dusenin halinden hesabi.. kime gideceksiniz doktora canim
Evet çok dogru söylüyorsunuz başkası anlayamaz zaten bulunduğumuz şehir küçük şehir İstanbul ankara uzak kalıyor adana da uroloji merkezi varmış orayı düşünüyoruz inşallah haftaya peki canım yanılma payı oluyor mu ilk testte

Yanilma payi olabiliyor demisti benim kadin dogum doktorum. Tekrar edin dedi tabi degisen bisey olmadi bizde. Muhtemelen doktor sizden tekrar isteyecektir. Cunku iki uc kez tekrar edilmeli ve iyi labaratuarda yapilmali. Insallah iyi sonuc alirsiniz canim. Sifamiz nerdeyse Rabbim orayi nasip etsin bize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…