Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Geçmiş olsun arkadasim. Bende yeniyim burda hemde eşimin azospermi olduğunu da yeni öğrendim. Hemen doktor teşhisi önemli. Ama doktora gitmeden önce FSH LH Prolaktin E2 hemogram testlerinizi yaptırın ve bir kere daha spermiogram baktirin. Hazırlıklı gidin zaten doktor bunları kesin isteyecek. Bir haftalık zaman diliminde de vakit kazanmış olursunuz.

[QUOost: 42951395, member: 709405"]Evet çok dogru söylüyorsunuz başkası anlayamaz zaten bulunduğumuz şehir küçük şehir İstanbul ankara uzak kalıyor adana da uroloji merkezi varmış orayı düşünüyoruz inşallah haftaya peki canım yanılma payı oluyor mu ilk testte[/QUOTE]
Cnm benim öncelikle geçmiş olsun hepimizin sorunu aynı bizlerin de eşi azosperm ama adana ya gidecek misiniz sana birsey söylemek isterim kesinlikle Balcalı ya gitme kesinlikle ordaki üroloji Dr bizim paramizi aldı ve verdiği ilaçlar eşimin iyi olan değerlerini alt üst etti ve biz kaan hocanin yanına gittiğimizde bize kesinlikle bu ilaçları bırakın demişti yoksa kalıcı hasara neden olacaktı ve hiç bir şekilde tedavimiz olmazdı Dr iyi araştır ve öyle hastaneye git cnm rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah bu cuma gününün hatırına bizleri de sevindirsinnnnn Yarabbim aminnnnnnnnn

Sagol canım Allah hepimizin yardımcısı olsun

Cnm benim öncelikle geçmiş olsun hepimizin sorunu aynı bizlerin de eşi azosperm ama adana ya gidecek misiniz sana birsey söylemek isterim kesinlikle Balcalı ya gitme kesinlikle ordaki üroloji Dr bizim paramizi aldı ve verdiği ilaçlar eşimin iyi olan değerlerini alt üst etti ve biz kaan hocanin yanına gittiğimizde bize kesinlikle bu ilaçları bırakın demişti yoksa kalıcı hasara neden olacaktı ve hiç bir şekilde tedavimiz olmazdı Dr iyi araştır ve öyle hastaneye git cnm rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah bu cuma gününün hatırına bizleri de sevindirsinnnnn Yarabbim aminnnnnnnnn[/QUOTE]
Sagol canım benim adana düşünüyorduk ama vazgeçtim şimdi Allah Razı olsun iyi uyardın peki hangi doktoru önerisiniz Kayseri'de var mı iyi doktor

Arkadaşlar herkeze merhaba hayırlı nurlu cumalar çok fazla iletişime geçemedim sizinle ilk denememde beni tanıyanlar mutlaka vardır aranız da Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. Bu gün 2. Denemen için transfer günüm 1. Sini kaybettim geçen sene çok zor simdi daha çok korkuyorum saat 3 te transferim olacak banada coooook dua edin olurmu beni en iyi anlayacak olanlar sizlersiniz 7 yumurta toplandı 5 ine işlem yapıldı 3 tanesi döllendi bu gün hic aramadım kayıp varmı yokmu korkumdan soramıyorum bile Rabbim hayırlısını versin dileyen isteyen heekeze....

Sagol arkadasim sadece bunlar mi kan testleri bunların dışında da var mı bu hafta yaptiririz

Sagol canım benim adana düşünüyorduk ama vazgeçtim şimdi Allah Razı olsun iyi uyardın peki hangi doktoru önerisiniz Kayseri'de var mı iyi doktor[/QUOTE]
Cnm tedavi olacaksa eşin çok iyi araştır Dr çok önemli ben çok araştırdık tan sonra kaan aydos a gittim emre bakırcıoğlu ve kaan hoca en iyi bu dal da ama tercih senin kaan hoca bizimle çok ilgilendi istersen sende oraya git derim ben randevu al Sadece bir gece ankara da kalmanız yeterli senin bile gitmeme gerek yok istersen eşin gitsin aynı gece bile dönebilir günü birlik tavsiye ederim cnm

Cnmmmmm Rabbim bu cuma günün hatırına iyi haberler verirsin inşallah iyi ve guzel haberlerini bekliyoruz bebişlerin seninle olurrrrr

Allah yardimcin olsun canim. Umarim bebisin sana tutunur. Allahim elimizi kucagimizi bos cevirmesin. Dolu dolu gelirsin insallah.

Sagol canım benim adana düşünüyorduk ama vazgeçtim şimdi Allah Razı olsun iyi uyardın peki hangi doktoru önerisiniz Kayseri'de var mı iyi doktor[/QUOTE]
Canım Kayseri'ye gittik biz profesörü gittiğimiz doktor hiç ilgilenmedi ilaç falan bile vermeden hemen tese yapalım çıkarsa çıkar çıkmazsa yapacak bisey yok dedi

Hadi ya böyleleri de PROF oluyor ya bi şey demiyorum peki şimdi hangi doktora gidiyorsunuz canım sizin sorun da azosperm mi

E="bengusuu, post: 42954195, member: 367132"]Sagol canım benim adana düşünüyorduk ama vazgeçtim şimdi Allah Razı olsun iyi uyardın peki hangi doktoru önerisiniz Kayseri'de var mı iyi doktor[/QUOTE]
Canım Kayseri'ye gittik biz profesörü gittiğimiz doktor hiç ilgilenmedi ilaç falan bile vermeden hemen tese yapalım çıkarsa çıkar çıkmazsa yapacak bisey yok dedi[/QUOTE]
Tdavi yapın sonra tese ye başvurun ben 2 yıl önce tüp bebek yaptım tedavisiz tesede çıktı ama tedavi olmadığımız için tutunmadi yani biz bir acemilikkk yaptık hemen tüp bebek yaparak tedavisiz bence güzel tedavi olun güzel sonuçlar alın cnm eşim şimdi 7 aydır tedavi oluyor ve bir an önce hayırlı haberler alalım artık tüp bebek yapmak istiyorum 2 denemem olacak çok korkuyorum ama allah büyük inşallah

Allah Yardımcınız olsun hayırlı haberler gelir insallah

E="bengusuu, post: 42954195, member: 367132"]Sagol canım benim adana düşünüyorduk ama vazgeçtim şimdi Allah Razı olsun iyi uyardın peki hangi doktoru önerisiniz Kayseri'de var mı iyi doktor
Canım Kayseri'ye gittik biz profesörü gittiğimiz doktor hiç ilgilenmedi ilaç falan bile vermeden hemen tese yapalım çıkarsa çıkar çıkmazsa yapacak bisey yok dedi[/QUOTE]
Tdavi yapın sonra tese ye başvurun ben 2 yıl önce tüp bebek yaptım tedavisiz tesede çıktı ama tedavi olmadığımız için tutunmadi yani biz bir acemilikkk yaptık hemen tüp bebek yaparak tedavisiz bence güzel tedavi olun güzel sonuçlar alın cnm eşim şimdi 7 aydır tedavi oluyor ve bir an önce hayırlı haberler alalım artık tüp bebek yapmak istiyorum 2 denemem olacak çok korkuyorum ama allah büyük inşallah[/QUOTE]
Allah büyük hiç umudunu kaybetmeyin inanın inşallah olur hayırlısıyla biz daha çok basindayiz net şekilde ne var onu da bilmiyoruz

Sagol arkadasim sadece bunlar mi kan testleri bunların dışında da var mı bu hafta yaptiririz
Bide total testesteron baktirin. Bunlar ilk aşamada yeterli. Doktor gerekirse devamını ister zaten. Bikere kan verince hepsi aynı kandan bakiliyo. Sen not et bunları devlet hastanesine git yaptır yoksa çok maliyetli oluyo. Randevu al urolojiye esin adına en yakın zamana. Bu testleri yaptirmam gerekiyo desin doktora, zaten bisey demeden onayliyolar.yaptirsin. Zaten ertesi gün çıkıyor sonuç. Eğer mümkünse sabah ac karnına kan versin canım. Ama mümkün değilse de bisey olmaz. Allah yardimcimiz olsun inşaallah hepimizin.

Allah razı olsun canım hic bir bilgim yoktu benim aydinlattin beni inşallah tez zamanda herkes şifası ni bulur

Kizlaaarrrr acil yardım mikro delasyon nedir bilen var mi . biz y kromozom test istiyoruz diye kan verdik. 1.5 ay sonra çıktı ama bu mikro delasyon muş. Bilen var mi

Kizlaaarrrr acil yardım mikro delasyon nedir bilen var mi . biz y kromozom test istiyoruz diye kan verdik. 1.5 ay sonra çıktı ama bu mikro delasyon muş. Bilen var mi
Canim delesyonmu varmis sizde. Silinme yani oyleyse benim esimdede silinme var canim. Mikro delesyonmu diger adi bilmem ama genetik oluyor ve azfa azfb azfc bolgelerindeki silinme demek canim. Sizin hngi bolgede silinme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…