Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
murad bey de bazı hastalarına tedavı yapmıyor dıye duydum kagan hocayla murad bey arasında kaldım cnm bılmıyorummm benım esımın fsh ı 55 le 62 arasında degıskenlık gosterıyodu baya yuksek yanı cnm
Canim murad hoca size kesin tedavi uygular. Benim esinde de fsh 55 lerde idi. Simdi 7 civarinda 5. Aydayiz tedavide. 2-2,5 ay daha surecek tedavimiz. Rabnim hepimizin yuzunu guldursun. Hersey dua ile bol bol dua edelim canlarım

Arkadaş lar merhaba bizimde sorun azosperm.1 yıldır okuyorum hep sizleri yazmak şimdi nasip oldu.bir üroloji doktoru kadar bilgi edindim..okuya okuya..garip geldi bir erkek te milyon üreyen spermin bizde olmaması..dedim hep ama şükürler olsun bugüne gene.elimde c bölgesi microdelasyon var.tüm testleri normal fsh biraz yüksek.hep düşündüm ben de normal olunca herşey anne olup olamamayı..fakat eşimden olmayan bizim parçamız olmayan annelik boş bomboş..anne olmak onunla anlamlı..denemeye değer..sizden tek isteğim güçlü olmamız lazım ve inanç..yürekten istediğimiz annelik duygusunu tadacaksınız ben inanıyorum sizde inanın..sevgiler

Merhaba canım bizde yaklaşık bir senedir uğraşıyoruz suan ne aşamada siniz tese oldunuz bahsetmek istersen tedavisi Nerede oldunuz

Bi
Canim bizede nolvadeks vermisti esimde damar tikanikligi var hastaligi artirdi biraktik hormon duzenleyici sanirim o. Simdilik ignelere devam teseyi nerde olmayi dusunuyorsunuz
Biz genarta gidiyoruz canım büyük ihtimalle orada oluruz ama camda karar veremedik acikcasi

Bi

Biz genarta gidiyoruz canım büyük ihtimalle orada oluruz ama camda karar veremedik acikcasi
Aynen canim bizde oraya gidiyoruz. Tesede orda olcak tup bebegimizde eger sperm bulunursa tabi Allah yardimcimiz olsun canim ins saglikli bir bebege kavusuruz.

Sagol canım benim adana düşünüyorduk ama vazgeçtim şimdi Allah Razı olsun iyi uyardın peki hangi doktoru önerisiniz Kayseri'de var mı iyi doktor[/QUOTE]
Merhaba.. Biz kayseriyi direk elemistik ankaraya gidiyoduk ama gecen ay erciyes tipta androloji bolumune gittik. Cok cok guzel ilgilendiler herseye tek tek baktilar ve tum testler de ucretsiz. Ozel bi doktora gidince en basit test bile 50 60 lira. Kayseriye gitme imkaniniz varsa erciyes tiptan androloji bolumunden randevu alin derim. Arayip konusun bi.

Bi

Aynen canim bizde oraya gidiyoruz. Tesede orda olcak tup bebegimizde eger sperm bulunursa tabi Allah yardimcimiz olsun canim ins saglikli bir bebege kavusuruz.
merhaba bengusu ve care. Biz de mufit gunelr gidiyoduk ama ilgisinden hic memnun kalmadik. Aslinda ta ilk gittigimizde esim isinmamisti zorla muayene etti sanki konusmuyo dogru duzgun demisti ama ben adi duyulmuş oldugu icin iyi olacagini dusunmustum. Nr hormon testi ne ultrason ne genetik test istemeden varikosel ameliyati yPti esime ondan sonra rapor verilmesi gerekiyomus onu da vermedi hadi vermedi diyelim ameliyattan cikinca soyle yaptim derecesi su kadardi bile demedi. Sonradan cok pisman olduk en son da zaten siz daha gelmeyin buraya dedi kovdu resmen. Size ilgisi nasil? Konusup acikliyo mu biseyleri??

arkadaşım bizde biran önce bişeyler olsun artık diyerek 2 kez tedavimizi yarı bıraktık.ilk tedavimizi 7. ayda , ikinci tedavimizi 10. ayda yarı bıraktık çok pişmanınız.başladıysan sonuna kadar git. sonra devam etsek olurmuydu keşke devam etseydim diyorsun.... karar senin

Sagol canım benim adana düşünüyorduk ama vazgeçtim şimdi Allah Razı olsun iyi uyardın peki hangi doktoru önerisiniz Kayseri'de var mı iyi doktor
Merhaba.. Biz kayseriyi direk elemistik ankaraya gidiyoduk ama gecen ay erciyes tipta androloji bolumune gittik. Cok cok guzel ilgilendiler herseye tek tek baktilar ve tum testler de ucretsiz. Ozel bi doktora gidince en basit test bile 50 60 lira. Kayseriye gitme imkaniniz varsa erciyes tiptan androloji bolumunden randevu alin derim. Arayip konusun bi.

merhaba bengusu ve care. Biz de mufit gunelr gidiyoduk ama ilgisinden hic memnun kalmadik. Aslinda ta ilk gittigimizde esim isinmamisti zorla muayene etti sanki konusmuyo dogru duzgun demisti ama ben adi duyulmuş oldugu icin iyi olacagini dusunmustum. Nr hormon testi ne ultrason ne genetik test istemeden varikosel ameliyati yPti esime ondan sonra rapor verilmesi gerekiyomus onu da vermedi hadi vermedi diyelim ameliyattan cikinca soyle yaptim derecesi su kadardi bile demedi. Sonradan cok pisman olduk en son da zaten siz daha gelmeyin buraya dedi kovdu resmen. Size ilgisi nasil? Konusup acikliyo mu biseyleri??[/QUOTE]
Prenses biz seninle konuşmuştuk yani size böyle davranmaya hakkı yokk biz bütün testleri yaptık normal çıktı snra dolplerultrason da variskosel çıktı dereceli tabiki uygun gördü yaptı arkadaşlarım imkanınız varsa üniversite hastanesinde araştırılır bu durum biz üniversite hastanesinde memnun kaldık herseyim is orda oldu biras beklio sunuz ama memnun kaliosun uz

Yavrum benim evet konusmustuk canim. Keske daha once gitseydik diyorum tip fakultesine. Tup bebek asamasina geldigimizde orada dusunmuyorum tabi ki ama arastirma asamasinda daha once gitmedigim icin butun testleri yaptirmadan ameliyata tamam dedigim icin cok pismanim

Sagol canım benim adana düşünüyorduk ama vazgeçtim şimdi Allah Razı olsun iyi uyardın peki hangi doktoru önerisiniz Kayseri'de var mı iyi doktor

merhaba bengusu ve care. Biz de mufit gunelr gidiyoduk ama ilgisinden hic memnun kalmadik. Aslinda ta ilk gittigimizde esim isinmamisti zorla muayene etti sanki konusmuyo dogru duzgun demisti ama ben adi duyulmuş oldugu icin iyi olacagini dusunmustum. Nr hormon testi ne ultrason ne genetik test istemeden varikosel ameliyati yPti esime ondan sonra rapor verilmesi gerekiyomus onu da vermedi hadi vermedi diyelim ameliyattan cikinca soyle yaptim derecesi su kadardi bile demedi. Sonradan cok pisman olduk en son da zaten siz daha gelmeyin buraya dedi kovdu resmen. Size ilgisi nasil? Konusup acikliyo mu biseyleri??[/QUOTE]
Canim bende forumlarda arastirip buldum. Biraz tavri soguk hakisin fazla konusmuyo ilk once sorunu elle muanede anladi biz onceden genetik vermistik sonuclari ayni cikti. genelde telef da konusuyoruz. Size oyle yapmasi gercekten cok kotu olmus basta bizde soguklugunu yadirgadik ama ilac tedavisi simdilik yolunda gidiyo yani su an kimin iyi olacagini hic bilemiyorum tuttuk bi yol orda gidiyoruz hakkimizda hayirlisi olur ins

Olsun canım diğer testlerinizi orda yaptırın derim Rabbim hepimize hayırlı kapılar açsın ins arkadaşım

C Care87 insallah sizin icin mutlu son olur tedavinizde. Biz telefonda ariyoduk hocam ne zaman gelelim diye hic bi zaman tanimiyodu kimdiniz ilk mi geliyosunuz bilmem ne. Hadi telefonda neyse gidince tanisa bari. Gittik hic tanimadi bile ne zaman geldiniz falan dedi hatirlamadi bi Sure. Ne bileyim cok da araştırmıştm ama yalnizca zaman kaybi oldu bize.

Ha bir de kizlar biz de yaklasik 3 4 ay nolvadex neofortil keciboynuzu pekmezi kullandik. Ameliyattan 2 ay sonra 0 çıktı gene uzulduk. Ertesi gun hormonlar icin aradi fsh 11e yukselmis o sorun degil ama testesteron iki katina cikmis bu ameliyatin ise yaradığını gosterir demisti. Esim ilaclari birakti 2 ay kadar sonra test yaptirdigimizda testesteron ilk halinden daha da kotu durumdaydi 196ya dusmustu. sanırım ilac o anlik yukseltiyo birakinca da daha fena dusuruyo. Insallah sizde oyle bisey yapmaz..

Canim cok uzuldum zaman kaybi olmus.simdi ikinci kez gorusmeye gidecez bize verilen igneler genelde sabit. Onemli olan ameliyat nerde aricak spermi umarim hayal kirikligi yasatmaz bizede. Simdi kimde tedavi goruyorsunuz

Canim cok uzuldum zaman kaybi olmus.simdi ikinci kez gorusmeye gidecez bize verilen igneler genelde sabit. Onemli olan ameliyat nerde aricak spermi umarim hayal kirikligi yasatmaz bizede. Simdi kimde tedavi goruyorsunuz
Suanda tedaviyi biraktik genetik sonucumuzu bekliyoruz. Onda da sorun cikmazsa sanirim novaart a gideriz artik tup bebege baslamak icin. On gorusme icin gitmistik ogleden sonra oldugu icin doktorlar merkezde degildi ama diger calisanlar bile ilgiliydi. Ve genart a gore daha temiz guven verici geldi bana. Insallah daha sonradan yanildim pismanim demem.Daha fazla da tedavi görüp hormon ilaci almasi da mantikli degil. Fsh 8 testesteron 196 esimde suanda. Bakalim henuz karar vermis degiliz. Kime guvenip kendimizi emanet edecegimizi şaşırmış durumdayim kisacasi canim :)

Haklisin aslinda ama iste napiym cok kararsizimmm 3 ay daha beklicem sanirim sora doktorum ne dicdk ona göre karar veririm sagol yazdigin icin

Su an duygularima anlatiyorsun resmen canim:) inan her saniye doktorumuzu dogru sectik mi acaba diye kendime sormaktayim. Tedaviyide yarida birakmak istemiorm eger bulunmazaa esim diger teseleri olmaz bunun korkusuda var . Haklisin igne ilac cok yoruyo. Biz de genetik taramali tup bebek yuzunden genart istiyoruz. Sizin icinde en hayirli yer orasidir ins.

Valla kızlar tese diye bahsedilen şey azosperm sorununda özellikle kanal tıkanıklığı yoksa anlamsız.bahsedilen micro tese değilse sizin..tese değil micro tese olacak eşim.1 senedir kürler ve prookeed plus vs kullanıyor.bahsedilen ilaçlar hormon leplasm ı takviyesi yani.doktor bizim genetik olduğu için önermedi.çünkü tüm hormon normal fsh azcık yüksek.ilaçlar iğneler gerçekten anlamadım bu kadar niye.yani bilmiyorum belki ben..medikal parkta yız biz.hiç bir sorun u yok c microdelasyon dışında.tüm tetkikleri ben yaptırttım.doktor %50-60 şans verdi.lokalize bölgesi varsa testiste bulunur.yani üreten bölgeler oluyor testiste spermi..vee sizin gibi tüm üzücü duygular içimden tek tek geçti..ara ara ağlıyordum artık ağlıyamıyorum bile..maddi zorluklar da bazen cabası oluyor.ama ümidimi yitirmedim..Allahımdan dilerim hepimiz bu duyguyu hayırla tez ve kolay yoldan tadarız..

Canim benm esimde c delesyonu kaan beyden rand aldik bekliyoruz. Dualarin icin amin amin diyorum Duyacak Rabbim sesimzi .. Allah yardimcimz olsun. Hangi medicalparktasiniz canim memnunmusunuz siz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…