Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Arkadaşlar eşlerini Ze bitkisel olarak verdiğiniz kürler var mı ?
Canım bizde azda olsa spermçıkışı oluyoo Rabbim hepimize nasip etsin bu bile umut elbet bizde bir sene bekledik spermle tanışmak için ameliyattan snra çıkıp bizim herkesin çıksın ins.canim biz bitkisel olarak yeşillik nohut yemeği balık et kabak çekirdeği Bihter çikolata muz ceviz badem çilek bunlar sperm e iyi gelen ürünler mis azar azar esime yediriodum ama arkadaşlar havuç suyundan bahsettigim oda var akşam bir bardak havuç suyu İçmesi ıyimis spermlerim için bunlar bildikleri canim yardimci olqbildim ins qrakadasim suan ne aşamalarını testlerinizi yaptirdinizmi

Kizlaaarrrr acil yardım mikro delasyon nedir bilen var mi . biz y kromozom test istiyoruz diye kan verdik. 1.5 ay sonra çıktı ama bu mikro delasyon muş. Bilen var mi
Canim bekliorumm bu arada mikro delesyon testin adi delesyonda silinme yani. Onemli olan hangi bolgede oldugu silinmenin canim.

Canim bekliorumm bu arada mikro delesyon testin adi delesyonda silinme yani. Onemli olan hangi bolgede oldugu silinmenin canim.
Canım emre bey bizden kromozom testi istedi bizde hastaneye gittik bize bunu yapmışlar. Ama çok şükür delesyon yok diyo raporda. Benim anlamadigim bu y kromozom testi demek mi. Yanı genetik bisey yok demek mi

Canım emre bey bizden kromozom testi istedi bizde hastaneye gittik bize bunu yapmışlar. Ama çok şükür delesyon yok diyo raporda. Benim anlamadigim bu y kromozom testi demek mi. Yanı genetik bisey yok demek mi
He canim.sen delesyonmus deyince ben dogal olrak oyle anladim. Ozaman genetik degildir canim. Emre beyde demis zaten. Evet canim o demek

Tabi canim baska okuyan arkadaslarda yardimci olurlar. Dipsiz kuyu malum azo yanlis yonlendirmek istemem yani. Ama benim bildigim boyle canim. Hakkimizda hayirlisi insallah. Nezaman gideceksiniz doktora canim o size sebebinizi zaten soyleyecektir. Insallah kolay atlatirsiniz canim benim.

Haftaya randvu aldık . bizim genetik ve hormonlar normal çıktı yanı şuanda sebebi belli değil. İnşaallah ameliyat tarihi kararlastircaz. Rabbim buldurur inşaallah. .yanı bu silinme varmış ya sizde. O ney oluyo tedavisi yok mu yoksa doğuştan mi

Dogustan canim. Tedavisi var sukur. Bu sekilde olup gebe kalanlar var. Allah yardimcimiz olsun ne diyelim. Insallah sizdede olumlu sonuclanir.

Canim genetik testinde tüm gençlere bakılıyorErkek
Dogustan canim. Tedavisi var sukur. Bu sekilde olup gebe kalanlar var. Allah yardimcimiz olsun ne diyelim. Insallah sizdede olumlu sonuclanir.
İnsqllh sende onlardan olursun arkadaşım gebe kalanlar arasında

Hadi ya böyleleri de PROF oluyor ya bi şey demiyorum peki şimdi hangi doktora gidiyorsunuz canım sizin sorun da azosperm mi
Biz Ankara'ya gidiyoruz canım mufit gunele ilaç kullanıyoruz ama test yaptırdık çıkış falan yok sebepsiz Azospermi genwtikler temiz çıktı fsh yüksek biraz doktor tese yapalım diyor ama bilmiyorum hangi sehirdesin canım

Allah Yardımcın olsun canım Nigde deym bende Ankara düşünüyorum tedavi için İnşallah kötü bi şey çıkmaz bi tarafım umut bi tarafım karanlık artik

Canim merhaba bizde mufit beye gidiyoruz kac aydir onda tedavidesiniz. Bizim 3 ay oldu daha tese demiyor ilaca devam dedi

Bizde
Bizde Emre beyde tese olduk ve benide hazirlamislardi hic bisey cikmadi bende bosuna hazirlanmis oldum zaten emre bey tedaviye hic inanmiyo insallah hayirlisi olur hakkimizda canim

Bize sadece neofertil ve nolvadeks verdi cnm iğne vermedi hiç Bilmiyorumki fsh yüksekligi önemli değil dedi
Canim bizede nolvadeks vermisti esimde damar tikanikligi var hastaligi artirdi biraktik hormon duzenleyici sanirim o. Simdilik ignelere devam teseyi nerde olmayi dusunuyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…