- 19 Ağustos 2015
- 1.737
- 2.394
- 53
- 37
Canım bizde azda olsa spermçıkışı oluyoo Rabbim hepimize nasip etsin bu bile umut elbet bizde bir sene bekledik spermle tanışmak için ameliyattan snra çıkıp bizim herkesin çıksın ins.canim biz bitkisel olarak yeşillik nohut yemeği balık et kabak çekirdeği Bihter çikolata muz ceviz badem çilek bunlar sperm e iyi gelen ürünler mis azar azar esime yediriodum ama arkadaşlar havuç suyundan bahsettigim oda var akşam bir bardak havuç suyu İçmesi ıyimis spermlerim için bunlar bildikleri canim yardimci olqbildim ins qrakadasim suan ne aşamalarını testlerinizi yaptirdinizmiArkadaşlar eşlerini Ze bitkisel olarak verdiğiniz kürler var mı ?
Canim bekliorumm bu arada mikro delesyon testin adi delesyonda silinme yani. Onemli olan hangi bolgede oldugu silinmenin canim.Kizlaaarrrr acil yardım mikro delasyon nedir bilen var mi . biz y kromozom test istiyoruz diye kan verdik. 1.5 ay sonra çıktı ama bu mikro delasyon muş. Bilen var mi
Canım emre bey bizden kromozom testi istedi bizde hastaneye gittik bize bunu yapmışlar. Ama çok şükür delesyon yok diyo raporda. Benim anlamadigim bu y kromozom testi demek mi. Yanı genetik bisey yok demek miCanim bekliorumm bu arada mikro delesyon testin adi delesyonda silinme yani. Onemli olan hangi bolgede oldugu silinmenin canim.
He canim.sen delesyonmus deyince ben dogal olrak oyle anladim. Ozaman genetik degildir canim. Emre beyde demis zaten. Evet canim o demekCanım emre bey bizden kromozom testi istedi bizde hastaneye gittik bize bunu yapmışlar. Ama çok şükür delesyon yok diyo raporda. Benim anlamadigim bu y kromozom testi demek mi. Yanı genetik bisey yok demek mi
Tabi canim baska okuyan arkadaslarda yardimci olurlar. Dipsiz kuyu malum azo yanlis yonlendirmek istemem yani. Ama benim bildigim boyle canim. Hakkimizda hayirlisi insallah. Nezaman gideceksiniz doktora canim o size sebebinizi zaten soyleyecektir. Insallah kolay atlatirsiniz canim benim.Canım emre bey bizden kromozom testi istedi bizde hastaneye gittik bize bunu yapmışlar. Ama çok şükür delesyon yok diyo raporda. Benim anlamadigim bu y kromozom testi demek mi. Yanı genetik bisey yok demek mi
Dogustan canim. Tedavisi var sukur. Bu sekilde olup gebe kalanlar var. Allah yardimcimiz olsun ne diyelim. Insallah sizdede olumlu sonuclanir.Haftaya randvu aldık . bizim genetik ve hormonlar normal çıktı yanı şuanda sebebi belli değil. İnşaallah ameliyat tarihi kararlastircaz. Rabbim buldurur inşaallah. .yanı bu silinme varmış ya sizde. O ney oluyo tedavisi yok mu yoksa doğuştan mi
İnsqllh sende onlardan olursun arkadaşım gebe kalanlar arasındaDogustan canim. Tedavisi var sukur. Bu sekilde olup gebe kalanlar var. Allah yardimcimiz olsun ne diyelim. Insallah sizdede olumlu sonuclanir.
Allah yardımcımız olsun canım inşaallah. Sen ne asamadasin pekiDogustan canim. Tedavisi var sukur. Bu sekilde olup gebe kalanlar var. Allah yardimcimiz olsun ne diyelim. Insallah sizdede olumlu sonuclanir.
Amin canim benim hepimiz insallah Allah razi olsun. Sen ben bizim gibi olan herkes..Canim genetik testinde tüm gençlere bakılıyorErkek
İnsqllh sende onlardan olursun arkadaşım gebe kalanlar arasında
Kasimda kaan aydosa gitcez canim beklemedeyiz.Allah yardımcımız olsun canım inşaallah. Sen ne asamadasin peki
Biz Ankara'ya gidiyoruz canım mufit gunele ilaç kullanıyoruz ama test yaptırdık çıkış falan yok sebepsiz Azospermi genwtikler temiz çıktı fsh yüksek biraz doktor tese yapalım diyor ama bilmiyorum hangi sehirdesin canımHadi ya böyleleri de PROF oluyor ya bi şey demiyorum peki şimdi hangi doktora gidiyorsunuz canım sizin sorun da azosperm mi
Allah bir an önce seni de bizi de isteyen herkesi de bebeklerine kavustursun inşaallahKasimda kaan aydosa gitcez canim beklemedeyiz.
Canim merhaba bizde mufit beye gidiyoruz kac aydir onda tedavidesiniz. Bizim 3 ay oldu daha tese demiyor ilaca devam dediBiz Ankara'ya gidiyoruz canım mufit gunele ilaç kullanıyoruz ama test yaptırdık çıkış falan yok sebepsiz Azospermi genwtikler temiz çıktı fsh yüksek biraz doktor tese yapalım diyor ama bilmiyorum hangi sehirdesin canım
5 ay falan oldu canım siz hangi ilacı kullaniyorsunuzCanim merhaba bizde mufit beye gidiyoruz kac aydir onda tedavidesiniz. Bizim 3 ay oldu daha tese demiyor ilaca devam dedi
Bizde Emre beyde tese olduk ve benide hazirlamislardi hic bisey cikmadi bende bosuna hazirlanmis oldum zaten emre bey tedaviye hic inanmiyo insallah hayirlisi olur hakkimizda canimcanım ıkı kere tese olduk benım esımde cift taraflı inmemiş testise bağlı azosipermi ve yüksek fsh sorunu var 2 sene once hem testıs ındırme amelıyatı hemde mıkro tese olmustu daha sonra gecen sene emre bakırcıogluna gıttık oda bıze %10 ıhtımalını verdı ve hıc bı tedavı yapmadan tese yaptı hem maddı hem manevı acıdan cok yıpratıldık kafamız karmakarısık oldugu ıcın hersey bır an once olsun dıye gozumuzu kararttık ve emre beye hemen tmm demıstık suan cok pısmanım esımde bu yuzden cok yıprandı doktorlar ınsanları nakıt olarak goruyorlar ınsan olarak degıl bu yuzden suanda cok tedırgınım sutte agzım yandı yogurdu ufleyerek yıyorum oyle bı hale geldık kafamız< karma karısık gecen sene nısan ayından berıdır hıc bısı yapmıyoruz hala beklemedeyız suan kagan hocayla gorustuk ve bıze hormon tedavısı uylulayacagını soyledı ama suan ne yapmalıyım bılmıyorum ıkı sene oncekı testıs ındırme maelıyatını yapan doktor bıze murad basara gıdın o ısının ehlı bı doktor demıstı fakat bız ona gıtmedık emre bakırcıogluna gıttık daha sonra cok pısman olduk acaba murad beye gıtseydım hersey daha mı farklı olurdu dıye emre bey esımı tedavı etmeden alel acele tese yapmıstı aynı zamanda benıde hazırlattı ama ben sıperm bulunamadıgında cok acı cektım karnım sıstı kullandıgım ıgneler vucudumu allak bullak ettı suanda ne yapmalıyım hangı doktor benım ıcın uygun bılmıyorum kagan hocamı murad beymı bılmıyorum herkes baska bısı dıyo kımı cok ıyı dıyo kımı ıyı degıl dıyo ıkı arada bı derede kaldık anlayacagın
Choriomon ve proxeed plusla basladik simdi arti merional verdi. Klinefelter bizimkisi sizde hangi ilaclar var canim5 ay falan oldu canım siz hangi ilacı kullaniyorsunuz
Bize sadece neofertil ve nolvadeks verdi cnm iğne vermedi hiç Bilmiyorumki fsh yüksekligi önemli değil dediChoriomon ve proxeed plusla basladik simdi arti merional verdi. Klinefelter bizimkisi sizde hangi ilaclar var canim
Canim bizede nolvadeks vermisti esimde damar tikanikligi var hastaligi artirdi biraktik hormon duzenleyici sanirim o. Simdilik ignelere devam teseyi nerde olmayi dusunuyorsunuzBize sadece neofertil ve nolvadeks verdi cnm iğne vermedi hiç Bilmiyorumki fsh yüksekligi önemli değil dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?