Canim emre bey ameliyati nerede yapiyo tup nerde yapilck yani sen hazirlanickmisinKizlar nasilsiniz zaman hic gecmiyo ha kasim ayinin gelecegi de yok 2.teseyi de bi olaydik ya stres skntıburda herkes doktorlardan sikayetci bazilari memnun..herkesin rahatsizligi farkli tabi ve doktor ilgisi cok onemli biz yuzde 20 sans ile emre beyde ameliyata gidecegiz ama bende esimde ilgisinden memnunuz herseyden once biliyoruz ki Rabbimiz nasip ne zaman ederse o zaman olur sperm ciksa da cikmasa da pskolojik olarak memnun ayrilacagiz en azindan...Rabbim hayirlisiyla hepimizin yuzunu guldurur insallah...
Ozel fulya acibadem hastanesinde canim beni hazirlamicak bulunduktan snra dondururuz duruma gore bosuna yuklenmeyelim sana dedi..onceki yazimda da bahsettigim ablaya da esinden sperm bulunduktan snra hazirlamaya gecmislerCanim emre bey ameliyati nerede yapiyo tup nerde yapilck yani sen hazirlanickmisin
anladım canım. sperm dondurulup cozuldugunde kalıtesı dusuyo dıye duymustum bununla ilgili bişi dedimi emre hocaOzel fulya acibadem hastanesinde canim beni hazirlamicak bulunduktan snra dondururuz duruma gore bosuna yuklenmeyelim sana dedi..onceki yazimda da bahsettigim ablaya da esinden sperm bulunduktan snra hazirlamaya gecmisler
Muhafaza edilen ortam saglikli oldugu surece hic bi sorun olmaz demisti...o cok uzun sure muhafaza olabilir yillari alan..bizde bulunduktan snra hemen baslariz cok cok en fazla 1 yada 2 ayini alsin bisi olmaz zaten...hayirlisiyla bi bulunsunda dusunmelerimiz bunlar olsun canimanladım canım. sperm dondurulup cozuldugunde kalıtesı dusuyo dıye duymustum bununla ilgili bişi dedimi emre hoca
İNŞAALLAH CANIM DUA EDİYORUM HEPİMİZE.. SENDE GÜZEL HABERLER VERİRSİN İNŞAALLAH. ALLAH İSTEDİKTEN SONRA GERİSİ BOŞ :)Muhafaza edilen ortam saglikli oldugu surece hic bi sorun olmaz demisti...o cok uzun sure muhafaza olabilir yillari alan..bizde bulunduktan snra hemen baslariz cok cok en fazla 1 yada 2 ayini alsin bisi olmaz zaten...hayirlisiyla bi bulunsunda dusunmelerimiz bunlar olsun canim
Aynen oyle insallah canim...hepimiz kader ortagiyiz elimden geldikce buraya yazacam ameliyattan snra da canimİNŞAALLAH CANIM DUA EDİYORUM HEPİMİZE.. SENDE GÜZEL HABERLER VERİRSİN İNŞAALLAH. ALLAH İSTEDİKTEN SONRA GERİSİ BOŞ :)
Canım yakında biz de murad başar da microtese olucaz inşallah iyi sonuç alırız hücre dedikleri sperm kök hücresi demek yani spermin çok çok önceki hali biraz Zaman geçtikten sonra belki iğne tedavisi olabilirsiniz siz tedavi olmadan mı microtese oldunuz yoksa öncesinde doktor Bi tedavi uyguladı mı hormonlarınız microtese öncesi nasıldıkızlar merhaba nasılsınız bızım bu ay tesemız vardı memoralde murad basar amelıyatı yaptı bende hazırlandım ama sperm cıkmadı ne yazıkkı sadece ana hucre cıktı az sayıda tesede sperm cıkmayıp hucre cıkan var mı aranızda
cnm bız tedavı olmadan mıcro tese olduk esımın fshı yuksek sadece murad bey tedavıye gerek yok dedı ben bıtkısel verdım zeytın yaqlı ıncır yedı cevız badem yedı nohut suyu kullanmıstıkCanım yakında biz de murad başar da microtese olucaz inşallah iyi sonuç alırız hücre dedikleri sperm kök hücresi demek yani spermin çok çok önceki hali biraz Zaman geçtikten sonra belki iğne tedavisi olabilirsiniz siz tedavi olmadan mı microtese oldunuz yoksa öncesinde doktor Bi tedavi uyguladı mı hormonlarınız microtese öncesi nasıldı
cnm bız tedavı olmadan mıcro tese olduk esımın fshı yuksek sadece murad bey tedavıye gerek yok dedı ben bıtkısel verdım zeytın yaqlı ıncır yedı cevız badem yedı nohut suyu kullanmıstık
ınsallah guzel sonuc alırsınız
İnşallah canım Allah hepimizin yardımcısı olsuncnm bız tedavı olmadan mıcro tese olduk esımın fshı yuksek sadece murad bey tedavıye gerek yok dedı ben bıtkısel verdım zeytın yaqlı ıncır yedı cevız badem yedı nohut suyu kullanmıstık
ınsallah guzel sonuc alırsınız
ınmemıs testıs cnm .persembe gunu mıcrotese oldu ana hucreler cıktı dedı murad hoca kaan aydosla qorusmeyı dusunuyoruz tedavı ıcın bakalım olumlu bırseyler soylerse gıdıcezCanım micro tese mi yaptılar tese mi..sperm ana hücre leri kök hücreler çıkmış onlar ireride sperm e dönüşebilir eşin neden azosperm sebebi neydi o nu biliyormusun
ınmemıs testıs cnm .persembe gunu mıcrotese oldu ana hucreler cıktı dedı murad hoca kaan aydosla qorusmeyı dusunuyoruz tedavı ıcın bakalım olumlu bırseyler soylerse gıdıcez
yok cnm demedı tedavı onermıormıyorum dedı benİnşallah canım çıkar ana hücreleri desteklemek lazım.kaan bey bu konuda iyi.6-7 ay tedavi olur sonra inşallah bebişinle buluşursun...sizinkendi doktorunuz
bişey dedimi
Canim oncelikle gecmis olsun.biz de emre beyin hastasiyiz num.0533 364 18 78 sekreteri ozlem hanim. O yardimci olur hemen. Allah sifa versinArkadaslar emre bakircioglunun muayenhanesi nerde ve nasil randevu aliyoriz acaba
Birde durumumuzu mailde anlatsam geri dönüs yapiyormu mail adresi nedir yardimxi olursaniz sevinirim
Canim benim evet konustuk ama benim tek bildigim doktorun spermiograma bakip volum yuksek tikaniklik yok demesi. Bende ordan anlasiliyomu tikaniklik dedim tabiki evet dedi. Onun disinda bu konuda bilgim yok hani sormadim tedavisi nedir falan diye. Insallah sizinkide kolayiyla halledilir birseydir canim.Kızlar geride yazdiklarinizi okudum da demişsiniz volum düşük olursa tıkanıklık olma ihtimali yuksek diye bnde simdi hemen sonuçlara baktım bütün testlerde volume hep 0.5 0.6 1 bile değil o zaman bu tıkanıklık demek mi acaba öyleyse eğer tikanikliğin giderilmesinde care var mı biliyor musunuzprensess38 Yeniayyeni siz konusmuşunuzda Merk ettim bilmedigimden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?