Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
insallah hepimiz icin hayirlisi olur bebislerimiz saglikla geliverir :)

merhaba bengusu ve care. Biz de mufit gunelr gidiyoduk ama ilgisinden hic memnun kalmadik. Aslinda ta ilk gittigimizde esim isinmamisti zorla muayene etti sanki konusmuyo dogru duzgun demisti ama ben adi duyulmuş oldugu icin iyi olacagini dusunmustum. Nr hormon testi ne ultrason ne genetik test istemeden varikosel ameliyati yPti esime ondan sonra rapor verilmesi gerekiyomus onu da vermedi hadi vermedi diyelim ameliyattan cikinca soyle yaptim derecesi su kadardi bile demedi. Sonradan cok pisman olduk en son da zaten siz daha gelmeyin buraya dedi kovdu resmen. Size ilgisi nasil? Konusup acikliyo mu biseyleri??[/QUOTE]
Canimmm biz ilk ogrendigimizde Kayseri'ye Prof Oğuz ekmekcioglu na gitmiştik özel muayenesine gittik bütün testleri fakültede yaptırdık genetik falan hepsini fsh yüksek çıkmıştı biraz bize yapacak Hicbisey yok tese yapcaz çıkarsa çıkar çıkmazsa bunun tedavisi yok dedi biz zaten soktaydik Bide oyle deyince iyice yikildik ilaç falan verseniz biraz kulkansak dedim yüzümüze bile bakmadı onun icin hiç sevmedim o doktoru cok paraci geldi daha ılımlı yaklasabilirdi.daha sonra başka doktorlara gittik iğne tedavisi falan gördü eşim ama alerji yapınca korktuk bıraktık tedaviyi sonra mufit guneli duyduk mikrotesede cim iyi falan dediler ona gittik 5 aydır ilaç kullanıyor eşim testeron yükseldi evet bizede biraz soğuk geldi aslında ama bilmiyorum bende şaşırdım iyice kime gitcemi esimde bundan sonra başka doktora gitmem olursa zaten olur diyor onun icin iyice kara verip teseyi yaptırmak istiyoruz şimdilik düşünüyoruz bi karar veremedik hepimizin hakkinda hayırlısı olsun inşallah.

Canim benm esimde c delesyonu kaan beyden rand aldik bekliyoruz. Dualarin icin amin amin diyorum Duyacak Rabbim sesimzi .. Allah yardimcimz olsun. Hangi medicalparktasiniz canim memnunmusunuz siz.
İzmir deyiz canım. c microdelasyon aslında dışarı sperm çıkışı olur normal de fakat azosperm olanlarda var.bizler gibi..çok araştırdım oku oku.. düşün sperm parametre leri normal olup c microdelasyon olan erkekler bile var.adamın tesadüf öğrenmiş..çocuğu var.inşallah bizimde olur..sebebi olması daha iyi.sebepsizler daha tıbbın açıklama yapamadığı şeyler olabilir..size yüzde kaç şansınız var dedi..bize %50-60 ama tabii Allah büyük ve o bilir.ilaç önermedi.fsh 19 bazen 16 belki ondan.size önerdimi

Ya bide arkadaşlar doktorlar size nasıl açıklama yapmaz..sizden ricam araştırın..önce teşhis ne neden die belirleyin.bizim doktorlar çok ii.ama ben soruyorum hep..genetik test istemedi mesela ben genetik yapalım dedim.adam gerçi 500 milyon vermeyelim die yapmış..ama genetik yapılsın dedim.ara ara hormon baktırın.tabikii herkesin sorunu ayrı..ama varikosel sperm i sıfır yaparmı yapmaz mı sorun.sorun cevap lamamıyorsa ne kadar iyi doktor önemli değil..çocuk yok veya olmuyor die aptal da değiliz..o iş allah a kalmış.biz tedaviimizi olalım da..

Bir gün bir çift bir peygambere demişki peygamber im bizim çocuğumuz olmuyor.olacak mı olmayacak mı bize söyleyin.peygamber de yüce Allah a sormuş.olmıcak de demiş onlara.peygamber de bu karı Koca ya gelip olmıcak sizin çocuğunuz demiş..yıllar sonra peygamber bu çifti kucaklarında bir çocukla görür.bu çocuk kimin der.kadın ve adam bizim çocuklarımız der.peygamber yüce Allah'a sorar.Allahım be sana sormuştum sende bana onların Cocukları olmıcak demiştin nasıl olabilir bu demiş..Yüce Allah der ki..sen onlara sizin çocuğunuz olmıcak dedin ama onlar gene benden ümidini kesmediler..dua etmeye devam ettiler.bende bu çocuğu onlara verdim demiş..Allahımdan ümit kesilmez..

hasretim84 sizin icin hayırlı olur insallah genart ve mufit gunel.. Biz genetik sonucunu bekliyoruz ona gore hareket edecez sanırım. Kime emanet edecez hayallerimizi bakalim. Dua ve sabirla bekliyoruz..

Canim aminn. Bizim hormonlar yuksek. Acikcasi sadece pregnly kullandi.1 ay. Doktora kasimda gitcez o yuzden beklemedeyiz. Sunu anlamadim canim ya nasi cikis var mikrodelesyonda bizim sansimiz 30 40 dedi bilmiyoruz canim. Allahim buyuk teslimiyetimiz ona.

Çıkış yok.olabilir bazen bazı insanlar da..bizde de yok.hormon lar yüksek sizin belki ondan.size öyle dedi..ama allah tan a ve b microdelasyon değil.o halde ameliyat bile yapmıyorlar..şansımız var yani..

Çıkış yok.olabilir bazen bazı insanlar da..bizde de yok.hormon lar yüksek sizin belki ondan.size öyle dedi..ama allah tan a ve b microdelasyon değil.o halde ameliyat bile yapmıyorlar..şansımız var yani..
Aynen canim sansmiz o c de Olmasi. Insaallah bebegimzi getirir bize o sans.

Aynen canim sansmiz o c de Olmasi. Insaallah bebegimzi getirir bize o sans.
Canim olacak..inan c microdelasyon iyi en azından die şükür dedim hep..zaten herşey i normal olunca bir erkek te genetik çıkacak diye düşündüm öyle oldu.micro tese bekliyorum.inşallah çıkar ve bebeğimizide bize getirir..tek çocuk benim eşim bir cocuğu olsun inşallah veee hepimizin inşallah.. Sizin fsh kaç ne dedi kaan bey..bizim ki %50 dedi ki tüm makaleler c delesyonu için 50 diyor..sizinde öyledir..testis volümü normal mi..boyut ları yani..

Canim benim kaan bey maiilestik 40 sans var dedi fsh 25 lh 15 testo 2 kusur. Yani testis volumu icin gittigimiz 4 doktordan sadece 1 i kucuk dedi. Allahim yuzde bir sansi olanida yuzde yuz olanida yuzde sifir olanida ana baba etsin insallah.

Arkadaslar emre bakircioglunun muayenhanesi nerde ve nasil randevu aliyoriz acaba
Birde durumumuzu mailde anlatsam geri dönüs yapiyormu mail adresi nedir yardimxi olursaniz sevinirim

Arkadaslar emre bakircioglunun muayenhanesi nerde ve nasil randevu aliyoriz acaba
Birde durumumuzu mailde anlatsam geri dönüs yapiyormu mail adresi nedir yardimxi olursaniz sevinirim
Canim mrb. Ben numarami birakmstm emre beye sitesinde form var. Aramisti 15 dk konustuk telefonda. Hastanede degil poliklinigi var galiba kendisinin tese fln olursa baska bi hastanede yapiyor. Suan tam bilemiyorum
emre@emrebakircioglu.com
Hakkı Yeten Cad. Unimed Center No.19 Kat 4 Fulya, Şişli / İSTANBUL

http://www.emrebakircioglu.com/randevu/

Bu linkten randevu alabilirsn canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…