- 26 Ağustos 2014
- 1.792
- 2.491
- 108
insallah hepimiz icin hayirlisi olur bebislerimiz saglikla geliverir :)Su an duygularima anlatiyorsun resmen canim:) inan her saniye doktorumuzu dogru sectik mi acaba diye kendime sormaktayim. Tedaviyide yarida birakmak istemiorm eger bulunmazaa esim diger teseleri olmaz bunun korkusuda var . Haklisin igne ilac cok yoruyo. Biz de genetik taramali tup bebek yuzunden genart istiyoruz. Sizin icinde en hayirli yer orasidir ins.
İzmir deyiz canım. c microdelasyon aslında dışarı sperm çıkışı olur normal de fakat azosperm olanlarda var.bizler gibi..çok araştırdım oku oku.. düşün sperm parametre leri normal olup c microdelasyon olan erkekler bile var.adamın tesadüf öğrenmiş..çocuğu var.inşallah bizimde olur..sebebi olması daha iyi.sebepsizler daha tıbbın açıklama yapamadığı şeyler olabilir..size yüzde kaç şansınız var dedi..bize %50-60 ama tabii Allah büyük ve o bilir.ilaç önermedi.fsh 19 bazen 16 belki ondan.size önerdimiCanim benm esimde c delesyonu kaan beyden rand aldik bekliyoruz. Dualarin icin amin amin diyorum Duyacak Rabbim sesimzi .. Allah yardimcimz olsun. Hangi medicalparktasiniz canim memnunmusunuz siz.
İzmir deyiz canım. c microdelasyon aslında dışarı sperm çıkışı olur normal de fakat azosperm olanlarda var.bizler gibi..çok araştırdım oku oku.. düşün sperm parametre leri normal olup c microdelasyon olan erkekler bile var.adamın tesadüf öğrenmiş..çocuğu var.inşallah bizimde olur..sebebi olması daha iyi.sebepsizler daha tıbbın açıklama yapamadığı şeyler olabilir..size yüzde kaç şansınız var dedi..bize %50-60 ama tabii Allah büyük ve o bilir.ilaç önermedi.fsh 19 bazen 16 belki ondan.size önerdimi
Kime guvenip kendimizi emanet edecegimizi şaşırmış durumdayim kisacasi canim :)
Canim aminn. Bizim hormonlar yuksek. Acikcasi sadece pregnly kullandi.1 ay. Doktora kasimda gitcez o yuzden beklemedeyiz. Sunu anlamadim canim ya nasi cikis var mikrodelesyonda bizim sansimiz 30 40 dedi bilmiyoruz canim. Allahim buyuk teslimiyetimiz ona.İzmir deyiz canım. c microdelasyon aslında dışarı sperm çıkışı olur normal de fakat azosperm olanlarda var.bizler gibi..çok araştırdım oku oku.. düşün sperm parametre leri normal olup c microdelasyon olan erkekler bile var.adamın tesadüf öğrenmiş..çocuğu var.inşallah bizimde olur..sebebi olması daha iyi.sebepsizler daha tıbbın açıklama yapamadığı şeyler olabilir..size yüzde kaç şansınız var dedi..bize %50-60 ama tabii Allah büyük ve o bilir.ilaç önermedi.fsh 19 bazen 16 belki ondan.size önerdimi
Aynen canim sansmiz o c de Olmasi. Insaallah bebegimzi getirir bize o sans.Çıkış yok.olabilir bazen bazı insanlar da..bizde de yok.hormon lar yüksek sizin belki ondan.size öyle dedi..ama allah tan a ve b microdelasyon değil.o halde ameliyat bile yapmıyorlar..şansımız var yani..
Canim olacak..inan c microdelasyon iyi en azından die şükür dedim hep..zaten herşey i normal olunca bir erkek te genetik çıkacak diye düşündüm öyle oldu.micro tese bekliyorum.inşallah çıkar ve bebeğimizide bize getirir..tek çocuk benim eşim bir cocuğu olsun inşallah veee hepimizin inşallah.. Sizin fsh kaç ne dedi kaan bey..bizim ki %50 dedi ki tüm makaleler c delesyonu için 50 diyor..sizinde öyledir..testis volümü normal mi..boyut ları yani..Aynen canim sansmiz o c de Olmasi. Insaallah bebegimzi getirir bize o sans.
Canim benim kaan bey maiilestik 40 sans var dedi fsh 25 lh 15 testo 2 kusur. Yani testis volumu icin gittigimiz 4 doktordan sadece 1 i kucuk dedi. Allahim yuzde bir sansi olanida yuzde yuz olanida yuzde sifir olanida ana baba etsin insallah.Canim olacak..inan c microdelasyon iyi en azından die şükür dedim hep..zaten herşey i normal olunca bir erkek te genetik çıkacak diye düşündüm öyle oldu.micro tese bekliyorum.inşallah çıkar ve bebeğimizide bize getirir..tek çocuk benim eşim bir cocuğu olsun inşallah veee hepimizin inşallah.. Sizin fsh kaç ne dedi kaan bey..bizim ki %50 dedi ki tüm makaleler c delesyonu için 50 diyor..sizinde öyledir..testis volümü normal mi..boyut ları yani..
AminnnnnnCanim benim kaan bey maiilestik 40 sans var dedi fsh 25 lh 15 testo 2 kusur. Yani testis volumu icin gittigimiz 4 doktordan sadece 1 i kucuk dedi. Allahim yuzde bir sansi olanida yuzde yuz olanida yuzde sifir olanida ana baba etsin insallah.
Canim mrb. Ben numarami birakmstm emre beye sitesinde form var. Aramisti 15 dk konustuk telefonda. Hastanede degil poliklinigi var galiba kendisinin tese fln olursa baska bi hastanede yapiyor. Suan tam bilemiyorumArkadaslar emre bakircioglunun muayenhanesi nerde ve nasil randevu aliyoriz acaba
Birde durumumuzu mailde anlatsam geri dönüs yapiyormu mail adresi nedir yardimxi olursaniz sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?