Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canim birde tikaniklikta fsh dusuk olabiliyormus

Dr lara gittik bunun için üniversite hastanesine gidin diyolar artık en kisa zaman da gidecez . Eşim tese de oldu Dr yeterince sperm var dedi özel hastane ama bizle hiç ilgilenmedi sperm cikti mi çıktı kendileri tüp bebek yapacak ya derdi veren rabbim dermanini da verir inşallah isteyen herkese

Canim Fsh 6.72 normal gözüküyor ama volum ler hep 0.5 2 yıldır Dr a gidiyoz adam gibi bi tıkanıklık için birsey diyen yok napacagimizi şaşırdık . Rabbim hayırlısıni versin sabır

canım tıkanıklığı semen in geldiği kanallarla alakalı.. Tıkanıklığı ancak renkli doppler ile anlarlar..fsh düşüklüğü ise Hormonal bi durum.sperm üretimi için gerekli bir hormon..eğer sperm üretimi bozuksa fsh ı az kullanan vucut fsh ı açıkta bırakır..bu yüzden dir ki bizim eşlerde yüksek.yani kavonazdan az alınan su gibi düşün..kavanoz dan su yu az alırsan su kalır..gibii..seninkinde neden düşük olduğu doktor a sor takviye ederr baska sorun yok ise sperm üretimi başlar..ama tamamen doktor a sorman lazım

Sorunu ne eşinin..azosperm mi var..fsh düşük diğer hormon nasıl.tüm muayene si yapıldımı..yani testis kontrolü boyutlar renkli doppler çekilip tıkanıklığı testis kanlanması nasıl die bakılacak..herşey normal dielim üretim yok genetik bakılacak bizde tüm durum normal olunca genetik çıktı..yani testis te sperm üretimi sağlayan gen bölge si silik

Sperm varsa hormonlardan canım.destek ile normal e çıkarmaya çalışın olmaz ise tüp yaptır boşver sebebi önemli değil..sperm olsun da..ama renkli doppler de çıkarsa tıkanıklığı açtırtın normal hamile kal..sperm var sa hiiiçç takma

Canim Fsh 6.72 normal gözüküyor ama volum ler hep 0.5 2 yıldır Dr a gidiyoz adam gibi bi tıkanıklık için birsey diyen yok napacagimizi şaşırdık . Rabbim hayırlısıni versin sabır
Canim bana da kaan hoca soylemisti mailde fsh tikaniklikta 2 civari olabiliyormus.

Benim eşim de herşey normal hormonlar testisler genetik akla gelebilecek her kontrolü yaptırdık herşey normal ama azosperm yinedekaan aydos tese yapti bulunamadi suan ilac tedavisi uyguluyor.Keske bi nedeni olsaydi bizimkinin böylesi cok daha zor

Can'ım bence sevinmelisin azospermi ilk öğrendiğimizde nedenini bilmiyorduk ve dua ediyordum tıkanıklıktır inşallah diye çünkü tıkanıklık olanlar tedavi edilmese bile %100 üne yakınında bolca sperm çıkıyor microtese de bence iyi bir haber olur öyleyse

canim sonradan yazdim emin degilim yalnizca internetten okuyup edindigim bilgilerle konustum. Tabi internetle teshis de olmaz. Baska bir arkadas da volum 2den düşük dedi sonra doktora gitmisler tikaniklik yok demis. Yani bilemiyorum belki de sizinki tikanikliktir. Isinin ehli bi doktor anlar sanirim bunu ancak.

Tabi canım rabbime binlerce şükür olsun bizim tese de sperm cikti inşallah rabbim size de nasip etsin çok zor bi durum . Bn tüp bebek yaptırırken Dr önce bnm yumurtalarimi topladı sonra eşimi tese ameliyatina aldı o kadar korktum ki anestezi den yeni uyandım sürekli agliyorum ya çıkmazsa diye Dr un hatası önce eşimi almakta sonra bnm yumurta toplanacaktı ama çıktı sonunda ins o haberi sizde duyarsiniz

Tmm canım çok sağol cVP in için

Ü. Haklısın canım sebebi olmayınca nereden yürüyecek die düşünür insan..testis ler ve vucut kendini her sn yenilenebilir vr bir anda sperm de üretebilir ama bizim bekleyecek zaman yok..Tıbben açıklamayan durum lar var sebebi vardır mutlaka.üzülme Allah büyük

Ee canım tedavide tutunma mı olmadı yoksa başka bir sorun mu oldu

Ee canım tedavide tutunma mı olmadı yoksa başka bir sorun mu oldu
Hamile kaldım fakat boş gebelik çıktı çok acılar çektim inan onu nasıl aldirdim ağlaya ağlaya hayal kırıklığı Dr 6 ay ara verdi kürtaj oldum diye bitti. şimdi tekrar donmusum var onla deneyecem insallah

Kız iyice Dr olmuşsun sen maşallah valla nasıl tutuyon aklında bunlari o kadar net yazmisin ki :)) allah emeklerinizin karşılığını verir insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…