- 28 Mart 2014
- 4.821
- 4.445
- 248
Canim birde tikaniklikta fsh dusuk olabiliyormusKızlar geride yazdiklarinizi okudum da demişsiniz volum düşük olursa tıkanıklık olma ihtimali yuksek diye bnde simdi hemen sonuçlara baktım bütün testlerde volume hep 0.5 0.6 1 bile değil o zaman bu tıkanıklık demek mi acaba öyleyse eğer tikanikliğin giderilmesinde care var mı biliyor musunuzprensess38 @hofuntu siz konusmuşunuzda Merk ettim bilmedigimden
Dr lara gittik bunun için üniversite hastanesine gidin diyolar artık en kisa zaman da gidecez . Eşim tese de oldu Dr yeterince sperm var dedi özel hastane ama bizle hiç ilgilenmedi sperm cikti mi çıktı kendileri tüp bebek yapacak yaCanim benim evet konustuk ama benim tek bildigim doktorun spermiograma bakip volum yuksek tikaniklik yok demesi. Bende ordan anlasiliyomu tikaniklik dedim tabiki evet dedi. Onun disinda bu konuda bilgim yok hani sormadim tedavisi nedir falan diye. Insallah sizinkide kolayiyla halledilir birseydir canim.
Canim Fsh 6.72 normal gözüküyor ama volum ler hep 0.5 2 yıldır Dr a gidiyoz adam gibi bi tıkanıklık için birsey diyen yok napacagimizi şaşırdık . Rabbim hayırlısıni versin sabırCanim birde tikaniklikta fsh dusuk olabiliyormus
canım tıkanıklığı semen in geldiği kanallarla alakalı.. Tıkanıklığı ancak renkli doppler ile anlarlar..fsh düşüklüğü ise Hormonal bi durum.sperm üretimi için gerekli bir hormon..eğer sperm üretimi bozuksa fsh ı az kullanan vucut fsh ı açıkta bırakır..bu yüzden dir ki bizim eşlerde yüksek.yani kavonazdan az alınan su gibi düşün..kavanoz dan su yu az alırsan su kalır..gibii..seninkinde neden düşük olduğu doktor a sor takviye ederr baska sorun yok ise sperm üretimi başlar..ama tamamen doktor a sorman lazımCanim birde tikaniklikta fsh dusuk olabiliyormus
canım tıkanıklığı semen in geldiği kanallarla alakalı.. Tıkanıklığı ancak renkli doppler ile anlarlar..fsh düşüklüğü ise Hormonal bi durum.sperm üretimi için gerekli bir hormon..eğer sperm üretimi bozuksa fsh ı az kullanan vucut fsh ı açıkta bırakır..bu yüzden dir ki bizim eşlerde yüksek.yani kavonazdan az alınan su gibi düşün..kavanoz dan su yu az alırsan su kalır..gibii..seninkinde neden düşük olduğu doktor a sor takviye ederr baska sorun yok ise sperm üretimi başlar..ama tamamen doktor a sorman lazım
Canim bana da kaan hoca soylemisti mailde fsh tikaniklikta 2 civari olabiliyormus.Canim Fsh 6.72 normal gözüküyor ama volum ler hep 0.5 2 yıldır Dr a gidiyoz adam gibi bi tıkanıklık için birsey diyen yok napacagimizi şaşırdık . Rabbim hayırlısıni versin sabır
Canim benim evet konustuk ama benim tek bildigim doktorun spermiograma bakip volum yuksek tikaniklik yok demesi. Bende ordan anlasiliyomu tikaniklik dedim tabiki evet dedi. Onun disinda bu konuda bilgim yok hani sormadim tedavisi nedir falan diye. Insallah sizinkide kolayiyla halledilir birseydir canim.
Can'ım bence sevinmelisin azospermi ilk öğrendiğimizde nedenini bilmiyorduk ve dua ediyordum tıkanıklıktır inşallah diye çünkü tıkanıklık olanlar tedavi edilmese bile %100 üne yakınında bolca sperm çıkıyor microtese de bence iyi bir haber olur öyleyseKızlar geride yazdiklarinizi okudum da demişsiniz volum düşük olursa tıkanıklık olma ihtimali yuksek diye bnde simdi hemen sonuçlara baktım bütün testlerde volume hep 0.5 0.6 1 bile değil o zaman bu tıkanıklık demek mi acaba öyleyse eğer tikanikliğin giderilmesinde care var mı biliyor musunuzprensess38 @hofuntu siz konusmuşunuzda Merk ettim bilmedigimden
canim sonradan yazdim emin degilim yalnizca internetten okuyup edindigim bilgilerle konustum. Tabi internetle teshis de olmaz. Baska bir arkadas da volum 2den düşük dedi sonra doktora gitmisler tikaniklik yok demis. Yani bilemiyorum belki de sizinki tikanikliktir. Isinin ehli bi doktor anlar sanirim bunu ancak.Kızlar geride yazdiklarinizi okudum da demişsiniz volum düşük olursa tıkanıklık olma ihtimali yuksek diye bnde simdi hemen sonuçlara baktım bütün testlerde volume hep 0.5 0.6 1 bile değil o zaman bu tıkanıklık demek mi acaba öyleyse eğer tikanikliğin giderilmesinde care var mı biliyor musunuzprensess38 @hofuntu siz konusmuşunuzda Merk ettim bilmedigimden
Rabbim en kisa zaman da burda ki herkese şifa verir insallahCanim bana da kaan hoca soylemisti mailde fsh tikaniklikta 2 civari olabiliyormus.
Aminnn canim insallahhRabbim en kisa zaman da burda ki herkese şifa verir insallah
Tabi canım rabbime binlerce şükür olsun bizim tese de sperm cikti inşallah rabbim size de nasip etsin çok zor bi durum . Bn tüp bebek yaptırırken Dr önce bnm yumurtalarimi topladı sonra eşimi tese ameliyatina aldı o kadar korktum ki anestezi den yeni uyandım sürekli agliyorum ya çıkmazsa diye Dr un hatası önce eşimi almakta sonra bnm yumurta toplanacaktı ama çıktı sonunda ins o haberi sizde duyarsinizCan'ım bence sevinmelisin azospermi ilk öğrendiğimizde nedenini bilmiyorduk ve dua ediyordum tıkanıklıktır inşallah diye çünkü tıkanıklık olanlar tedavi edilmese bile %100 üne yakınında bolca sperm çıkıyor microtese de bence iyi bir haber olur öyleyse
Tmm canım çok sağol cVP in içincanim sonradan yazdim emin degilim yalnizca internetten okuyup edindigim bilgilerle konustum. Tabi internetle teshis de olmaz. Baska bir arkadas da volum 2den düşük dedi sonra doktora gitmisler tikaniklik yok demis. Yani bilemiyorum belki de sizinki tikanikliktir. Isinin ehli bi doktor anlar sanirim bunu ancak.
Benim eşim de herşey normal hormonlar testisler genetik akla gelebilecek her kontrolü yaptırdık herşey normal ama azosperm yinedekaan aydos tese yapti bulunamadi suan ilac tedavisi uyguluyor.Keske bi nedeni olsaydi bizimkinin böylesi cok daha zor
Ü. Haklısın canım sebebi olmayınca nereden yürüyecek die düşünür insan..testis ler ve vucut kendini her sn yenilenebilir vr bir anda sperm de üretebilir ama bizim bekleyecek zaman yok..Tıbben açıklamayan durum lar var sebebi vardır mutlaka.üzülme Allah büyükBenim eşim de herşey normal hormonlar testisler genetik akla gelebilecek her kontrolü yaptırdık herşey normal ama azosperm yinedekaan aydos tese yapti bulunamadi suan ilac tedavisi uyguluyor.Keske bi nedeni olsaydi bizimkinin böylesi cok daha zor
Ee canım tedavide tutunma mı olmadı yoksa başka bir sorun mu olduTabi canım rabbime binlerce şükür olsun bizim tese de sperm cikti inşallah rabbim size de nasip etsin çok zor bi durum . Bn tüp bebek yaptırırken Dr önce bnm yumurtalarimi topladı sonra eşimi tese ameliyatina aldı o kadar korktum ki anestezi den yeni uyandım sürekli agliyorum ya çıkmazsa diye Dr un hatası önce eşimi almakta sonra bnm yumurta toplanacaktı ama çıktı sonunda ins o haberi sizde duyarsiniz
Hamile kaldım fakat boş gebelik çıktıEe canım tedavide tutunma mı olmadı yoksa başka bir sorun mu oldu
Kız iyice Dr olmuşsun sen maşallah valla nasıl tutuyon aklında bunlaricanım tıkanıklığı semen in geldiği kanallarla alakalı.. Tıkanıklığı ancak renkli doppler ile anlarlar..fsh düşüklüğü ise Hormonal bi durum.sperm üretimi için gerekli bir hormon..eğer sperm üretimi bozuksa fsh ı az kullanan vucut fsh ı açıkta bırakır..bu yüzden dir ki bizim eşlerde yüksek.yani kavonazdan az alınan su gibi düşün..kavanoz dan su yu az alırsan su kalır..gibii..seninkinde neden düşük olduğu doktor a sor takviye ederr baska sorun yok ise sperm üretimi başlar..ama tamamen doktor a sorman lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?