Aaa hatirliyorum seni eveett :) cook sevindim canim yaa insallah bebegin de seninledir. Tikaniklik oldugu daha once anlasilmamis miydi? Son anda ameliyata girecekken mi anlasildi yani? Esinin onceki hormonlari falan nasildi bir de?Hayırlı günler kızlar bundan yaklasik bir sene once eşim azospermi ve varikosel dediğimi hatırlıyorum da ne üzüntüler yaşamıştım burda doyasiya yazmıştım az zaman gecirmedim burda her dakika sizlerle paylaştım malesefki listeye baska baska kişiler de eklenmiş bizim durumumuz şuan gayet iyi dualarla nerden nereye geldik halen inanamıyoruz micro teseyle bir hücre bulunamayacagini bizim artık evlatlik bakacagimizi düşünürken şuan transfer sonucumu bekliyoruz dördüncü günüm ve transfer günü eşimde tam 11 milyon hücre çıktığı bize söylendi ve bu normal semen testinde ...ameliyata yatacak diye düşünürken bir anda bunu duymak bizi şok etkisi üzerine şok haline soktu bebegim daha benimle mi degil mi bilmiyorum ama duaların gücüne çok inanıyorum ve biz bu duruma sadece dualarla geldik elhamdulillah rabbim isteyen herkese versin ve sizleride bu zorlu imtihandan tez zamanda kurtarsin belki umut ışığı olur sizede azosperm den tıkanıklığa tikanikliktan 11 milyona gibi bir mucize yaşadık rabbim hepimize hayırlsini versin kucaklarimizi boş bırakmasin
Selamun aleyküm canim hayırlı olsun transferin Rabbim seninle kalsın tutynsunlar insqllh bizde tam bir senedir mucadele ettik çok şükür bin şükür bizdende sperm çıktı Semen analizinde gerek yok yani teseye demiş doktor tıkanıklık var bizde sizin sayınız tikaniklik ameliyati oldudami açıldı. Insallh bizde o sayıları görürüz arkadaşın birde tek emisyonu koyuldu hangi hastaneye gidio sunuz sevinçli haberlerini bekliyoruz ins canimHayırlı günler kızlar bundan yaklasik bir sene once eşim azospermi ve varikosel dediğimi hatırlıyorum da ne üzüntüler yaşamıştım burda doyasiya yazmıştım az zaman gecirmedim burda her dakika sizlerle paylaştım malesefki listeye baska baska kişiler de eklenmiş bizim durumumuz şuan gayet iyi dualarla nerden nereye geldik halen inanamıyoruz micro teseyle bir hücre bulunamayacagini bizim artık evlatlik bakacagimizi düşünürken şuan transfer sonucumu bekliyoruz dördüncü günüm ve transfer günü eşimde tam 11 milyon hücre çıktığı bize söylendi ve bu normal semen testinde ...ameliyata yatacak diye düşünürken bir anda bunu duymak bizi şok etkisi üzerine şok haline soktu bebegim daha benimle mi degil mi bilmiyorum ama duaların gücüne çok inanıyorum ve biz bu duruma sadece dualarla geldik elhamdulillah rabbim isteyen herkese versin ve sizleride bu zorlu imtihandan tez zamanda kurtarsin belki umut ışığı olur sizede azosperm den tıkanıklığa tikanikliktan 11 milyona gibi bir mucize yaşadık rabbim hepimize hayırlsini versin kucaklarimizi boş bırakmasin
:)))bende hatirladim seni ...tıkanıklık olduğu anlasilmamisti malesef benim burdan edindiğim bilgilerle falan doktor degisikligi yaptık yoksa Hacettepe doktorlari direk bizi micro teseye alip çocuğu olmaz raporunu elimize vereceklerdi ki belkide öyleydi sonradan herşey değişti değerleri fsh si düşük ve volume düşüktü aslında ama bunu Hacettepe doktorları bize söylemediAaa hatirliyorum seni eveett :) cook sevindim canim yaa insallah bebegin de seninledir. Tikaniklik oldugu daha once anlasilmamis miydi? Son anda ameliyata girecekken mi anlasildi yani? Esinin onceki hormonlari falan nasildi bir de?
Aleykum selam :) dualarin için amin diyorum teşekkür ederim eşim tıkanıklık ameliyatı degil de tıkanıklık nerde diye bir sivi içeri verip öyle bakmislardi bir ay sonra gidip ameliyat olacaktı ve cok şans yoktu ameliyatta aslında biz sekiz ay bekledik ve tüp bebek yapalım direk dedik ve sonuç bu işte ...iki embriyo transfer edildi ankara Memorial de yaptirdık biz çok memnun kaldık Aygül hocaydi doktorumSelamun aleyküm canim hayırlı olsun transferin Rabbim seninle kalsın tutynsunlar insqllh bizde tam bir senedir mucadele ettik çok şükür bin şükür bizdende sperm çıktı Semen analizinde gerek yok yani teseye demiş doktor tıkanıklık var bizde sizin sayınız tikaniklik ameliyati oldudami açıldı. Insallh bizde o sayıları görürüz arkadaşın birde tek emisyonu koyuldu hangi hastaneye gidio sunuz sevinçli haberlerini bekliyoruz ins canim
Canimmmm evett yoktun bayadirr cok sevindimmm yaaaa masallahhh yaa:) insallah bebeklerinnn simsıkı tutunmustur sanaaa.. Allahimmm cok buyukk.Hayırlı günler kızlar bundan yaklasik bir sene once eşim azospermi ve varikosel dediğimi hatırlıyorum da ne üzüntüler yaşamıştım burda doyasiya yazmıştım az zaman gecirmedim burda her dakika sizlerle paylaştım malesefki listeye baska baska kişiler de eklenmiş bizim durumumuz şuan gayet iyi dualarla nerden nereye geldik halen inanamıyoruz micro teseyle bir hücre bulunamayacagini bizim artık evlatlik bakacagimizi düşünürken şuan transfer sonucumu bekliyoruz dördüncü günüm ve transfer günü eşimde tam 11 milyon hücre çıktığı bize söylendi ve bu normal semen testinde ...ameliyata yatacak diye düşünürken bir anda bunu duymak bizi şok etkisi üzerine şok haline soktu bebegim daha benimle mi degil mi bilmiyorum ama duaların gücüne çok inanıyorum ve biz bu duruma sadece dualarla geldik elhamdulillah rabbim isteyen herkese versin ve sizleride bu zorlu imtihandan tez zamanda kurtarsin belki umut ışığı olur sizede azosperm den tıkanıklığa tikanikliktan 11 milyona gibi bir mucize yaşadık rabbim hepimize hayırlsini versin kucaklarimizi boş bırakmasin
Aminnn inşallahhhh canım benimmm :)))) sizleri hiç unutmadım bu dönemde hep dua ettimm rabbim sana da hayırlı sonuçlar aldirtsin inşallah sizde bana dua edin umarım dokuz aylik seruvenim başlar aksi taktirde yine başa dönecezCanimmmm evett yoktun bayadirr cok sevindimmm yaaaa masallahhh yaa:) insallah bebeklerinnn simsıkı tutunmustur sanaaa.. Allahimmm cok buyukk.
Aminnn canimmm insallahh bu ugurda emek veren dua eden tum kardeslerimin duasi kucaginda olur :) sen bu surecte elini karnina koy ve dua et canim. Esinde karninda sahadet parmagiyla daire cizerek 20 kez Ya Mübdi esmasini okusun. Insallahh Rabbim bagislar size evlatlarnizi insallahh Rabbim saglikli bi hamilelik nasip eder ve kucagina aldigin gunu gorursunAminnn inşallahhhh canım benimmm :)))) sizleri hiç unutmadım bu dönemde hep dua ettimm rabbim sana da hayırlı sonuçlar aldirtsin inşallah sizde bana dua edin umarım dokuz aylik seruvenim başlar aksi taktirde yine başa dönecez
Canim çift embriyo bn özel de yaptrdigim halde koymuyo yalvariom Dr a yine koymuyo genel olarak yasak özeldede.yasin küçükse vermiyolar bide 3.tüp bebek denemesinde yasin kaç olursa olsun koyuyolar ama 3.denemedeKizlar bişey sorcam bilgisi olan varsa yapabilirim şimdi Üniveristesi hastanelerinde tüp bebek yapan yerler var marmara universitesinde yapıcaz biz ama tek embriyo koyuyorlar die biliyorum bilgisi varsa yapabilirmisinix.cift embriyo devlet kurumlarında yasakmj
Ahh canım çok sevindim yaaa bize de dua et lütfen. . :) ne güzel be güzel. Bi haberrTamam canım yapicamm inşallah çok sağol
Canim Rabbim size bagislasin insallah bebeginizi. Insallah galip gelenlerden olursunuz. Hayirli haberlerle gorusmek dilegiyle canim. Duanda unutma olurmu.Aminnn inşallahhhh canım benimmm :)))) sizleri hiç unutmadım bu dönemde hep dua ettimm rabbim sana da hayırlı sonuçlar aldirtsin inşallah sizde bana dua edin umarım dokuz aylik seruvenim başlar aksi taktirde yine başa dönecez
biraz da doktoruna göre değişiyor sanırım. benim arkadaşıma 2. denemesinde 2 embriyo koydular da tuttu çok şükür..Canim çift embriyo bn özel de yaptrdigim halde koymuyo yalvariom Dr a yine koymuyo genel olarak yasak özeldede.yasin küçükse vermiyolar bide 3.tüp bebek denemesinde yasin kaç olursa olsun koyuyolar ama 3.denemede
Hayırlı günler kızlar bundan yaklasik bir sene once eşim azospermi ve varikosel dediğimi hatırlıyorum da ne üzüntüler yaşamıştım burda doyasiya yazmıştım az zaman gecirmedim burda her dakika sizlerle paylaştım malesefki listeye baska baska kişiler de eklenmiş bizim durumumuz şuan gayet iyi dualarla nerden nereye geldik halen inanamıyoruz micro teseyle bir hücre bulunamayacagini bizim artık evlatlik bakacagimizi düşünürken şuan transfer sonucumu bekliyoruz dördüncü günüm ve transfer günü eşimde tam 11 milyon hücre çıktığı bize söylendi ve bu normal semen testinde ...ameliyata yatacak diye düşünürken bir anda bunu duymak bizi şok etkisi üzerine şok haline soktu bebegim daha benimle mi degil mi bilmiyorum ama duaların gücüne çok inanıyorum ve biz bu duruma sadece dualarla geldik elhamdulillah rabbim isteyen herkese versin ve sizleride bu zorlu imtihandan tez zamanda kurtarsin belki umut ışığı olur sizede azosperm den tıkanıklığa tikanikliktan 11 milyona gibi bir mucize yaşadık rabbim hepimize hayırlsini versin kucaklarimizi boş bırakmasin
Canim Rabbim size bagislasin insallah bebeginizi. Insallah galip gelenlerden olursunuz. Hayirli haberlerle gorusmek dilegiyle canim. Duanda unutma olurmu.
Ahh canım çok sevindim yaaa bize de dua et lütfen. . :) ne güzel be güzel. Bi haberr
Benim onerecegim pek bişey yokbizde de azospermi ve varikosel var.. doktorlar direk tese'ye yönlendirdiler. acaba kür vs denese miydik? benim tedavim yumurtalarımdan birinin hızlıca büyüyüp erken çatlamasından dolayı bu ay iptal oldu.. dr da Cuma günü tekrar kontrol edip uzun protokol ile deneyeceğimizi söyledi. acaba diyorum hazır uzun protokol ile vakit kazanmışken, deneyebileceğimiz senin önerebileceğin birşey var mı arkadaşım..
normalde sperm 3 ay içerisinde üretiliyor diye biliyorum.. o kadar da vaktim yok galiba..Benim onerecegim pek bişey yokama bize de micro tese dendiginde micro tese olmadan keci boynuzu kürünü yapacaktik belki vücut uretir diye ben bitkisellere de çok inanıyorum eşim bi dönem l-arginine de kullandı oda bitkisel ve cok etkisi var arastirirsan anlarsın canım
Canım üniversite hastendindemi koydular bizde eşimle istiyoruz iki tane konulmasını ınsallh birtanem siz havuç suyunu yaptinizmi hiç iyi geliomus birde sigara kesinlikle yasak demişti doktor esime doğal beslenmek birde önemli canim ınsallh sizdede çıkış başlar doktor variskosel için ne diyo canimbiraz da doktoruna göre değişiyor sanırım. benim arkadaşıma 2. denemesinde 2 embriyo koydular da tuttu çok şükür..
ben de o doktora gidiyorum hatta.. ama yasak diye duymuştum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?