Maltepe ünv tıp fakültesi hastanesi Özel yani canım..Canım üniversite hastendindemi koydular bizde eşimle istiyoruz iki tane konulmasını ınsallh birtanem siz havuç suyunu yaptinizmi hiç iyi geliomus birde sigara kesinlikle yasak demişti doktor esime doğal beslenmek birde önemli canim ınsallh sizdede çıkış başlar doktor variskosel için ne diyo canim
Hic öyle düşünme sen yap yapacağını Allah isterse iki saatte üretmez mi? Bir senelik tedavi olsa bile başlayın..iki gununuzde olsa Allah sizin ve bizlerin cabaladigini dualar ettiğini görünce acır ve verir kuluna biz sizin kaderinizi çabaniza bagladik demiyor mu rabbim hep ümitli ol ve Allahu teala içten istersem verecek diye bak ondan başka kapı mı var ki gidelim tabiki ondan isteyecezz doktor hastane falan sadece göz boyama nefsimiz için asıl olan rabbimin istemesi bundan önce de duayla istersek Allah verir diyodum o halimi hatırlıyorum da sadece tıkanıklığı duymuştum sevinmistim ve öyle söylemiştim sonra yine birakmadim duayi fazlasini ikram etti ve yine hala bırakıyorum çok şükür :))normalde sperm 3 ay içerisinde üretiliyor diye biliyorum.. o kadar da vaktim yok galiba..arginine'i araştiracağım. teşekkür ederim.. İnşallah hayırlısıyla sağlıkla evladınıza kavuşursunuz..
Yok canim bebeğin tutunmasi için değil sperm içn yirmi beş gün aksamlari bir bardak sıkılıp icilecek ben buradaki arkadaşlardan öğendim ama narenciye sıkıcagim yoktu yapamadım bizde variskosel den snra çıkış başladı kapak çekirdeği ceviz badem balık çilek Bihter çikolata bunlardan esime az az veriyorum sende bir bak havuç suyuna spermle için Rabbim yarimdcimiz olsun ins arkqdasim...dediginiz arkadaşta mi azospermi eşi ınsallh bezlerinde bebeislerimi olur ins
Hic öyle düşünme sen yap yapacağını Allah isterse iki saatte üretmez mi? Bir senelik tedavi olsa bile başlayın..iki gununuzde olsa Allah sizin ve bizlerin cabaladigini dualar ettiğini görünce acır ve verir kuluna biz sizin kaderinizi çabaniza bagladik demiyor mu rabbim hep ümitli ol ve Allahu teala içten istersem verecek diye bak ondan başka kapı mı var ki gidelim tabiki ondan isteyecezz doktor hastane falan sadece göz boyama nefsimiz için asıl olan rabbimin istemesi bundan önce de duayla istersek Allah verir diyodum o halimi hatırlıyorum da sadece tıkanıklığı duymuştum sevinmistim ve öyle söylemiştim sonra yine birakmadim duayi fazlasini ikram etti ve yine hala bırakıyorum çok şükür :))
amin cümlemizin yardımcısı olsun...
şimdi katı meyve sıkacağı aldım internetten.. beni yeniden heveslendirdiniz inan ki..
Allah büyük.. şu havuç suyunu yapayım ben de
Canım bak senin duaların kabul olmuş nolur bize de et.Hadi hayırlısı bakalım güzel sonuçlar olsun inşallah :)
Rabbim hepimize saglikla evlatlarimizi kucagimiza almamizi nadip etsin ben ederim de Allah en çok bizden istiyor ama bunu anladim bu dönemdeCanım bak senin duaların kabul olmuş nolur bize de et.
Canım bir tanıdığımız Ege üniversitesinde tedavi ile çocuk sahibi olmuş tesadüfen durumumuzu öğrendi ve bize orayı önerdi ama üniversite hastaneleri çok kalabalık ve bir doktor seçilemediğini her gidişte hangi doktor varsa onun baktığını yazmışlar kafam karıştı pek olumlu bişey okumadım ama tanıdığımız tavsiye edince bilemedim askında biz memorial de tedaviye başlayacaktık şimdi bilmiyorumCanim bende Marmara universitesinde tedavi görüyorum üniversiteye ilgili sorun varsa bildiklerini cevaplarım arkadasim
Canım Nasıl yani benim bildiğim adet başladığı gün iğneler başlıyorKizlar ben eski uyelerdenim zaman zaman girip yazilarinizi okuyorum sizden gelismeleri takip ediyorum size bir sey sormak istiyorum tup bebek tedavisi baslayinca 2 adet donemimi geçiyor yoksa 1 adet donemimi
Kizlar ben eski uyelerdenim zaman zaman girip yazilarinizi okuyorum sizden gelismeleri takip ediyorum size bir sey sormak istiyorum tup bebek tedavisi baslayinca 2 adet donemimi geçiyor yoksa 1 adet donemimi
Canım Merhaba evet üniversite hastaneleri çok kalabalık ama biz hep aynı doktora gittik epey ilgilendiler bütün testleri hemen yaptırdilar yani şunu diyebilirim canim bizim altı ağ kadar tahliller testler sonuçlar derken epey uzun sürdü sperm analizleri verdik Üç kere ve işleri tarihlere atıo yani boşluk bulunca yazılar yoğun epey biz derdimiz dermanini Rabbimin izniyle orda bulduk bi nevi orda variskosel de olduk altı ay beklentiler bizi yüzde beş ihtimaldi yani tüm sebepleri sonuçlarla ilgililer ameliyattan snra iki kere test istediler altı ay snra yani ilgileri guzeldi biz memnun kaldık. ..şimdi orda tüp bebeği yaptırcaz ınsallh Allah hepimizin yardımcısı olsun canım.Canım bir tanıdığımız Ege üniversitesinde tedavi ile çocuk sahibi olmuş tesadüfen durumumuzu öğrendi ve bize orayı önerdi ama üniversite hastaneleri çok kalabalık ve bir doktor seçilemediğini her gidişte hangi doktor varsa onun baktığını yazmışlar kafam karıştı pek olumlu bişey okumadım ama tanıdığımız tavsiye edince bilemedim askında biz memorial de tedaviye başlayacaktık şimdi bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?