- 19 Ağustos 2015
- 1.737
- 2.394
- 53
- 37
Evet ben eşime bir yıl boyunca zorda olsa içirdim ama pek Bi sonuç alamadık tozunu da bala katıp yedirdim sonuç aynı birçok kişi kullanıp faydasını görmüş ama onuda söyleyeyim.Kizlar caksir otu suyu kullanan var mı. ?
Amin canim.. Rabbim guldurecek yuzumuzu insallah..Selamunaleyküm arkadaşlar ben 3,5 yıldır evliyim 3 yıla yakındır takip ediyorum siteyive yorumları. Bilirmisin kez durumumu anlatan msjlar da paylaştım pek dönenolmadı bana yada ben pek kullanmayı bilmiyorum. Ben ve eşim 3 yıldır bir bebeğimiz olsun diye uğraşıp duruyoruz burdaki büyün arkadaşlar gibi çok skıntılı dönemlerden geçiyoruz. Eşim azospermi olduğunu bildiği için 2. Senemizde yurt dışında sperm donasyonu ile tüp bebek yaptık ama sebebini bilmediğimiz bir şekilde tutmadı 3 tane transfer edilmesine rağmen.eşim biran önce çocuk sahibi olalım diye böyle bir yola baş vurdu ama olumsuzolunca yıkıldık. Ve 3. Senemizde iyi bir doktora gidip tam olarak skıntımız ne anlamak için haziran tatilinde EmreBakırcıoğlu ve Süleyman tosun a muaneye olmaya gittik eşime ve bana bütün tahlil ve testleri yaptılar. Benimle ilgili bir sorun çıkmadı eşiminde bütün testleri normal çıktı bitek azospermi çıktı ve sebebi bilinmeyen azospermi. Mikro tese ile tüp bebek önerdi dr. Fakat eşim öğretmen ve tatil imiz bittiği için bişey yapamadık önümüzdeki yazı bekliyoruz. Bu iki senede maddi manevi çok çöktük ama elimizden geldiğince eşimde bende skıntı yapmamaya uğraşıyoruz çünkü üzülüp sıkıldıkça daha da zor olacağına inanıyoruz rabbimden tek isteyim bizede bizimle aynı bu durumda olan herkeslere yardımcı olsun bu mutluluğu bizlere çok görmesin. Beklemek çok zor o anları yaşamayı beklemek çok ama çok zor. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Esin azosprem mıydı canım. Nerde tedavi oldunKızlar pes etmeyin ben anne oldum inşallah sizlerde olacaksınız
Canim saracoglu azospermde onermiyorum keciboynuzu kurunu demisti. Ama yapan arkadaslar vardi.Kızlar eşine keciboynuzu içiren var mi. Azosperme iyi geliyo mu
Aminnn canim yurtdisindami yasiyorsunSelamunaleyküm arkadaşlar ben 3,5 yıldır evliyim 3 yıla yakındır takip ediyorum siteyive yorumları. Bilirmisin kez durumumu anlatan msjlar da paylaştım pek dönenolmadı bana yada ben pek kullanmayı bilmiyorum. Ben ve eşim 3 yıldır bir bebeğimiz olsun diye uğraşıp duruyoruz burdaki büyün arkadaşlar gibi çok skıntılı dönemlerden geçiyoruz. Eşim azospermi olduğunu bildiği için 2. Senemizde yurt dışında sperm donasyonu ile tüp bebek yaptık ama sebebini bilmediğimiz bir şekilde tutmadı 3 tane transfer edilmesine rağmen.eşim biran önce çocuk sahibi olalım diye böyle bir yola baş vurdu ama olumsuzolunca yıkıldık. Ve 3. Senemizde iyi bir doktora gidip tam olarak skıntımız ne anlamak için haziran tatilinde EmreBakırcıoğlu ve Süleyman tosun a muaneye olmaya gittik eşime ve bana bütün tahlil ve testleri yaptılar. Benimle ilgili bir sorun çıkmadı eşiminde bütün testleri normal çıktı bitek azospermi çıktı ve sebebi bilinmeyen azospermi. Mikro tese ile tüp bebek önerdi dr. Fakat eşim öğretmen ve tatil imiz bittiği için bişey yapamadık önümüzdeki yazı bekliyoruz. Bu iki senede maddi manevi çok çöktük ama elimizden geldiğince eşimde bende skıntı yapmamaya uğraşıyoruz çünkü üzülüp sıkıldıkça daha da zor olacağına inanıyoruz rabbimden tek isteyim bizede bizimle aynı bu durumda olan herkeslere yardımcı olsun bu mutluluğu bizlere çok görmesin. Beklemek çok zor o anları yaşamayı beklemek çok ama çok zor. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Geçmiş sayfalarda anlatmistim ama tekrar anlatayım. 3 yıllık evliyim. Ilk 6 ay herseyden habersiz korunduk, çocuk istemiyorduk ya hani yeni evliydik. Insan başına ne gelecek bilemiyorum ki. Sonra bi 6 ay çocuk için ugrastik bir türlü hamile kalamiyordum. Adet im geçse kendimi hamile psiklojisine sokuyordum test yapıyordum negatif tek çizgi çıkıyorduEsin azosprem mıydı canım. Nerde tedavi oldun
Canım bende pekmezini iciriyorum.Saraçoğlu olumsuz konuşmuş ya bununla ilgili.acaba pekmezi de zararlı olur mu.aklıma takıldıEvet geçmiş mesajlarda okuduğum vardı keci boynuzu kuru iyi geliyor diye ama saracoglu önermiyor bende pekmezini ve keçi boynuzu özünü iciriyorum
Teşekkür ederim arkadaşım çok mutlu oldum senin adına. Geçmiste yasadigin duyguların aynısını yaşıyorum şuan. Allahım inş. Senin duaların hurmetine bizede nasip eder. Adın neydi canım. İnş. Bir kızım olursa senin adını koymak isterim.çok etkiledin beniGeçmiş sayfalarda anlatmistim ama tekrar anlatayım. 3 yıllık evliyim. Ilk 6 ay herseyden habersiz korunduk, çocuk istemiyorduk ya hani yeni evliydik. Insan başına ne gelecek bilemiyorum ki. Sonra bi 6 ay çocuk için ugrastik bir türlü hamile kalamiyordum. Adet im geçse kendimi hamile psiklojisine sokuyordum test yapıyordum negatif tek çizgi çıkıyorduona bile inanmayip gidip kan testi yaptırıyordum. Sonuç negatif. Doktora gidiyordum sorun yok 1 sene sonra olmazsa tedaviye başlarız diyordu. Hiç eşimi soran yok bu arada. Ben dedim eşime sende git doktora. Neyse randevu aldı gitti. Bi kaç hormon testi ve spermiogram yapıldı. Hormon testleri normaldi ama spermiogram da hiç sperm yoktu. Sıfır yazıyordu. O an çok kötü olduk. Ben hiç anne olamayacakmiydim, eşim hiç baba olamayacakmiydi. ? Sonra özel bi hastaneye gitti, ordaki doktor eşimi istanbul laboratuvararina git orda test yaptir dedi. Sonuç yine aynı KOCAMAN BIR SIFIR. sen baba olamazsın demişler ne gaddar insanlar var.!!! Sonra burayı bu topigi keşfettim. Arkadaşlar bize celalettin Peru ya gidin iyi bir doktor dediler bende güvenerek eşimle birlikte celalettin hocaya gittik. O zaman bezmialemde calisiyordu. Bizi çok iyi karşıladı, nasıl olacağını tedavi şeklini anlattı. Bizde tedaviye başlamış olduk. Esim ilk Arif beyde sperm testi yaptırdı. Sonuç neydi biliyor musun 8 ileri ve yerinde hareketli 21 hareketsiz sperm görüldü yazıyordu. O an o kadar çok mutlu olduk ki dünyalar bizim olmuştu. Eşim igne ve bitkisel tedavi gördü yaklaşık 7 ay sonra yapılan testte 450 bine yükseldi ve bizi direk tüp bebek için özel Gaziosmanpaşa Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne gönderdi. Doktor murat keskin ile tüp bebek için başlamış olduk. Ilk denemede olmadı. Negatifti ikinci denemede oğluma kavuştum şükür. Rabbim inşallah sizlerede nasip etsin. Doğum anında hep dua ettim. Rabbim kabul etsin kimseyi evlatsiz birakmasin inşallah
Rica ederim canım benim :) çok ümitsiz duruyor oradan düşününce inan. Hayat insana yarın ne gösterir bilinmez. Şimdi dönüp bakıyorsun arkaya bişey yok. Gelecek öyle değil işte. Rabbim ol derse olur. Bende çok kafama takiyordum yalan yok. Zaten sulu göz biriyim ama pes etmek yok. Inainca ümit edince oluyor canım. Benim adım merve :) çok mutlu oldum şimdi sen oylr deyince. Inşallah rabbim sizinde yüzünüzü güldürur en kisa zamandaTeşekkür ederim arkadaşım çok mutlu oldum senin adına. Geçmiste yasadigin duyguların aynısını yaşıyorum şuan. Allahım inş. Senin duaların hurmetine bizede nasip eder. Adın neydi canım. İnş. Bir kızım olursa senin adını koymak isterim.çok etkiledin beni
Amiiinnn inş. Olumlu sonuç alırsak sana yazicam. Merve çok güzel isim. Umarım minik merve yakında gelir :)Rica ederim canım benim :) çok ümitsiz duruyor oradan düşününce inan. Hayat insana yarın ne gösterir bilinmez. Şimdi dönüp bakıyorsun arkaya bişey yok. Gelecek öyle değil işte. Rabbim ol derse olur. Bende çok kafama takiyordum yalan yok. Zaten sulu göz biriyim ama pes etmek yok. Inainca ümit edince oluyor canım. Benim adım merve :) çok mutlu oldum şimdi sen oylr deyince. Inşallah rabbim sizinde yüzünüzü güldürur en kisa zamanda
Ayyyy inşallah canım yaa yaz muhakkak sen kaç yasindasin? Tedavi nerde görüyorsun ? :)Amiiinnn inş. Olumlu sonuç alırsak sana yazicam. Merve çok güzel isim. Umarım minik merve yakında gelir :)
Ben 20 yaşındayım İstanbul da emre Bakırcıoğlu na tedavi oluyoruzAyyyy inşallah canım yaa yaz muhakkak sen kaç yasindasin? Tedavi nerde görüyorsun ? :)
Inşallah güzel sonuçlar alırsınız canım Rabbim yardımcınız olsun :)Ben 20 yaşındayım İstanbul da emre Bakırcıoğlu na tedavi oluyoruz
Ay biri emre bakircioglu mu dediiiBen 20 yaşındayım İstanbul da emre Bakırcıoğlu na tedavi oluyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?