Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Aleyküm selam arkadaşım çok çok zor günler geçirdik elbett birbirimizi anlayabiliriz aynı sıkıntılar durumlar az çok beraber yaşadık Rabbim buuu imtihanı bize nasip etti sabredioruz Allahın izniyle olacak ins tesede sperm cikisiniz olur arkadaşım benim esimde çok üzülüyor ama her ne olursa olsun biz onların yanındayız elhamdullah mutluyuz benimde iki seneyi geçti ama işte baxen insan üzüntüden kendini alamıyor ama bu bize Rabbimden geldi insqllh imtihanimizi gecicez.guzel günler gorucez beraber sizin azo sebebiniz ne arkadaşım

Amin canim.. Rabbim guldurecek yuzumuzu insallah..

Evet geçmiş mesajlarda okuduğum vardı keci boynuzu kuru iyi geliyor diye ama saracoglu önermiyor bende pekmezini ve keçi boynuzu özünü iciriyorum

Aminnn canim yurtdisindami yasiyorsun

Esin azosprem mıydı canım. Nerde tedavi oldun
Geçmiş sayfalarda anlatmistim ama tekrar anlatayım. 3 yıllık evliyim. Ilk 6 ay herseyden habersiz korunduk, çocuk istemiyorduk ya hani yeni evliydik. Insan başına ne gelecek bilemiyorum ki. Sonra bi 6 ay çocuk için ugrastik bir türlü hamile kalamiyordum. Adet im geçse kendimi hamile psiklojisine sokuyordum test yapıyordum negatif tek çizgi çıkıyordu ona bile inanmayip gidip kan testi yaptırıyordum. Sonuç negatif. Doktora gidiyordum sorun yok 1 sene sonra olmazsa tedaviye başlarız diyordu. Hiç eşimi soran yok bu arada. Ben dedim eşime sende git doktora. Neyse randevu aldı gitti. Bi kaç hormon testi ve spermiogram yapıldı. Hormon testleri normaldi ama spermiogram da hiç sperm yoktu. Sıfır yazıyordu. O an çok kötü olduk. Ben hiç anne olamayacakmiydim, eşim hiç baba olamayacakmiydi. ? Sonra özel bi hastaneye gitti, ordaki doktor eşimi istanbul laboratuvararina git orda test yaptir dedi. Sonuç yine aynı KOCAMAN BIR SIFIR. sen baba olamazsın demişler ne gaddar insanlar var.!!! Sonra burayı bu topigi keşfettim. Arkadaşlar bize celalettin Peru ya gidin iyi bir doktor dediler bende güvenerek eşimle birlikte celalettin hocaya gittik. O zaman bezmialemde calisiyordu. Bizi çok iyi karşıladı, nasıl olacağını tedavi şeklini anlattı. Bizde tedaviye başlamış olduk. Esim ilk Arif beyde sperm testi yaptırdı. Sonuç neydi biliyor musun 8 ileri ve yerinde hareketli 21 hareketsiz sperm görüldü yazıyordu. O an o kadar çok mutlu olduk ki dünyalar bizim olmuştu. Eşim igne ve bitkisel tedavi gördü yaklaşık 7 ay sonra yapılan testte 450 bine yükseldi ve bizi direk tüp bebek için özel Gaziosmanpaşa Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne gönderdi. Doktor murat keskin ile tüp bebek için başlamış olduk. Ilk denemede olmadı. Negatifti ikinci denemede oğluma kavuştum şükür. Rabbim inşallah sizlerede nasip etsin. Doğum anında hep dua ettim. Rabbim kabul etsin kimseyi evlatsiz birakmasin inşallah

Teşekkür ederim arkadaşım çok mutlu oldum senin adına. Geçmiste yasadigin duyguların aynısını yaşıyorum şuan. Allahım inş. Senin duaların hurmetine bizede nasip eder. Adın neydi canım. İnş. Bir kızım olursa senin adını koymak isterim.çok etkiledin beni

Rica ederim canım benim :) çok ümitsiz duruyor oradan düşününce inan. Hayat insana yarın ne gösterir bilinmez. Şimdi dönüp bakıyorsun arkaya bişey yok. Gelecek öyle değil işte. Rabbim ol derse olur. Bende çok kafama takiyordum yalan yok. Zaten sulu göz biriyim ama pes etmek yok. Inainca ümit edince oluyor canım. Benim adım merve :) çok mutlu oldum şimdi sen oylr deyince. Inşallah rabbim sizinde yüzünüzü güldürur en kisa zamanda

Amiiinnn inş. Olumlu sonuç alırsak sana yazicam. Merve çok güzel isim. Umarım minik merve yakında gelir :)

Ay
Ben 20 yaşındayım İstanbul da emre Bakırcıoğlu na tedavi oluyoruz
Ay biri emre bakircioglu mu dediiiya ben cok seviyorum emre beyi ya cok kibar pskolojik olarak da moreli cok ii veriyo ve son zamanda cevremizdeki herkes ondan bahsediyo kasim ayi da geleydi bi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…