Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canım bende pekmezini iciriyorum.Saraçoğlu olumsuz konuşmuş ya bununla ilgili.acaba pekmezi de zararlı olur mu.aklıma takıldı
Canim esinin fsh ı yuksek mi? Yüksekse daha da yükseliyor. Bizim ilk denemede 26 civarinda olan fsh keci boynuzu kürü ile once 35 e sonra 50 lere yukseldi. Pekmezini kullansa idik ne kadar daha yukselirdi Allah bilir. Bizde ki etkisi olumsuz oldu. Bitkiselleri de kullanırken dikkat etmeli, etkisi bünyeden bünyeye degişiklik gösteriyor

ost: 43007003 .!.:
Kızlar eşine keciboynuzu içiren var mi. Azosperme iyi geliyo mu
Cnm ben iciriyorum ve kaan aydos önerdi bizekekeçiboynuzu pekmezi ve keçi boynuz unu kaynatıyorum ben

Eşim in FSH 6 civarı. En iyisi emre beye sorayim ben kafam karıştı :)

Eşim in FSH 6 civarı. En iyisi emre beye sorayim ben kafam karıştı :)
Bence de canım en iyisi doktorunuza danışmak aslında doktorunuza beta karoten veya başka onerecegi bitkisel ilac vs de var mı diye sorabilir misin canım zahmet olmazsa?

Son düzenleme:
Bence de canım en iyisi doktorunuza danışmak aslında doktorunuza beta karoten veya başka onerecegi bitkisel ilac vs de var mı diye sorabilir misin canım zahmet olmazsa?
Tamam sorarım . senin eşinin hormonları ve FSH nasıl ona gore sorayim

Pekmez konusunda bende kararsiz kaldim bqkalim tahlil nasil cikacak buyuk gun yarin .Kizlar caksir suyu dengeliyor diye biliyorum fsh kullanan var mı ?

Geçen mayıs ayından beri ben de bu haberi takip ediyorum. O zaman dedikleri bu çalışmayı 2016 yılında preklinik olarak yapacakları 2017 de klinik olarak artık kullanılmaya başlanacağı yönündeydi. O zamanlar henüz Amerika'dan sponsor arıyorlardı. Demek bir ilerleme kaydettiler. Bunu senden duymak çok sevindirici oldu. Allah razı olsun arkadaşım.
Sitelerinde söyledikleri de şöyle:
Kallistem, in collaboration with its partners, develops Artistem®, an innovative cellular therapy technology where the finality will be to allow the maturation of germinal stem cells and the production, ex vivo, of fertilizing spermatozoa. The maturation technology is currently under preclinical development and not ready right now for a clinical application. Kallistem and its team constantly make every effort to develop Artistem® technology the most efficiently and to get the maximum of safety for each patient concerned.

Indications
Indications relevant to Artistem® cellular therapy technology concern patients who have germinal stem cells but cannot produce spermatozoa:

Pre-adolescent children:

-Undergoing gonadotoxic treatments (chemotherapy and radiotherapy) which can lead to sterility;

-Who have undergone operations for bilateral cryptorchidism;

-Suffering from severe sickle-cell disease and who require bone marrow transplants.

Adult patients suffering from non-obstructive azoospermia which is linked to spermatogenesis somatic deficiency. These men do not produce spermatozoa but do possess germinal stem cells.

ya ben şunu denemek istiyorum ama tedirginim..
eşimde azospermi var, fsh yüksek, keçiboynuzu önerilmiyor demişsiniz. özellikle de hormonlar için.

bu reçeteyi de bu sitede azospermi başlıklarından birinde bulmuştum, alıntı yapayım dedim ama yeniden bulamadım şansa..
neyse diyorlar ki, tribulus bitkisi hormon düzeylerini istenilen seviyeye getiriyormuş ve bu reçete azospermi için iyi geliyormuş..
20 gün bile olsa kullanmak istiyorum. yeni tedavi başlayana kadar.. TESE'de yardımcımız olur Rabbim belki kim bilir..

1 kg çiçek balı (başka bal olmuyor)
100 gr tribulus bitkisi (bu bitkiyi kadınlar kesinlikle kullanmamalı)
30 gr toz ginseng
30 gr tarçın
bunların hepsi karıştırılıp sabah akşam 1er kaşık yenilir ama kesinlikle tahta kaşık kullanılmalı (metal kaşık ginsengin etkisini gideriyormuş)
not: yada bu ölçüleri 50 gr balda 1er çay kaşığı karıştırarak da yapılır

bunun dışında akşamları taze sıkılmış havuç suyu içirmek istiyorum eşime..
bi fikri olan var mı, bi el atıverin be bacılar.. :) neye saldıracağımı şaşırmış durumdayım

Canım sen bilirsin ama emre bey bana bitkileri boşuna içip durmayin dedi.zaten kendi gerektiğinde ilaç tedavisi veriyor.o bitkiler sperm olanlar içinmiş. Bizde yok ya etki etmezmis. .

Oyyy ne guzel anlatmissin cookk tesekkur ederim 2 ay sonra ameliyatimiz var bizim artik kismet inlsh...

Canım sen bilirsin ama emre bey bana bitkileri boşuna içip durmayin dedi.zaten kendi gerektiğinde ilaç tedavisi veriyor.o bitkiler sperm olanlar içinmiş. Bizde yok ya etki etmezmis. .
ya bize ilac veren yok ki.. direk tese deniyor.. ben de denemek istiyorum zarar cikmaz bence yani.. ay nebileyim yaaa offf
o kadar korkuyorum ki tesede Üzgünüz yokmuş hic çıkmadı diyecekler diye

Slm canim doktor bize keçi boynuzu pekmezini önerdi fsh yüksek diye söyledik ama fsh yüksekliğinin bi kriter olarak göremeyiz buna o kadar takılmayın dedi fsh yüksek oluyo sperm bulunan orneklerimizde cok dedi bizde ne yapacağımızı şaşırdık..

ya bize ilac veren yok ki.. direk tese deniyor.. ben de denemek istiyorum zarar cikmaz bence yani.. ay nebileyim yaaa offf
Fsh kac yüksek demişsin

hay Allah ya her doktor baska telden çalıyor.. hangisi doğru hangisi yanlış kim bilebilir ki denemeden öğrenemeyeğiz ne yazık ki.. Rabbim yardımcımız olsun.. yolumuz açık olsun inşallah

Amin Rabbim hepimizin yolunu açık etsin hiç bişeye takilmaaylajm Rabbim senin izninle canim benim bu kadar neden karamsarlık nezman öğrencinin azo nezman tese olacaksınız. Rabbim yardımcımız ins NostaLgi ye yazildi❤

Lütfen olumlu olalım ins.hic bişe bitmiş degil yeni baslio bizim için hepimiz aynı yoldan geçiyoruz gecicek lerde var ins bebişlerimiz olucak canim ins.Allahin izniyle❤NostaLgi ye yazildi

Sakin ol korkma. Bizim tesemiz daha önce senden. Ben de korkmaliyim o zaman. Tabiki insan dusunuyo ya çıkmazsa diye. Ama yapicak başka bisey yok yanı. Allah nasip ettiyse tek bir hücreden sperm çıkıyor bebek oluyo. Öyle örnekler var canım. Olumlu yaklaş olumlu olur inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…