Canim esinin fsh ı yuksek mi? Yüksekse daha da yükseliyor. Bizim ilk denemede 26 civarinda olan fsh keci boynuzu kürü ile once 35 e sonra 50 lere yukseldi. Pekmezini kullansa idik ne kadar daha yukselirdi Allah bilir. Bizde ki etkisi olumsuz oldu. Bitkiselleri de kullanırken dikkat etmeli, etkisi bünyeden bünyeye degişiklik gösteriyorCanım bende pekmezini iciriyorum.Saraçoğlu olumsuz konuşmuş ya bununla ilgili.acaba pekmezi de zararlı olur mu.aklıma takıldı
Cnm ben iciriyorum ve kaan aydos önerdi bizekekeçiboynuzu pekmezi ve keçi boynuz unu kaynatıyorum benost: 43007003 .!.:Kızlar eşine keciboynuzu içiren var mi. Azosperme iyi geliyo mu
Emre beyde eşime onermedi cunku hormonlarda oynama yapabilir hormonlarda zaten skntida yok demisti bitkisel takviye ilaclar vermistiCnm ben iciriyorum ve kaan aydos önerdi bizekekeçiboynuzu pekmezi ve keçi boynuz unu kaynatıyorum ben
Eşim in FSH 6 civarı. En iyisi emre beye sorayim ben kafam karıştı :)Canim esinin fsh ı yuksek mi? Yüksekse daha da yükseliyor. Bizim ilk denemede 26 civarinda olan fsh keci boynuzu kürü ile once 35 e sonra 50 lere yukseldi. Pekmezini kullansa idik ne kadar daha yukselirdi Allah bilir. Bizde ki etkisi olumsuz oldu. Bitkiselleri de kullanırken dikkat etmeli, etkisi bünyeden bünyeye degişiklik gösteriyor
Bence de canım en iyisi doktorunuza danışmakEşim in FSH 6 civarı. En iyisi emre beye sorayim ben kafam karıştı :)
Tamam sorarım . senin eşinin hormonları ve FSH nasıl ona gore sorayimBence de canım en iyisi doktorunuza danışmakaslında doktorunuza beta karoten veya başka onerecegi bitkisel ilac vs de var mı diye sorabilir misin canım zahmet olmazsa?
Canim yuksekti preglny ve gonal f kullaniyoruz. Normal düzeylerde simdi fsh 7. Tesekkurler :)Tamam sorarım . senin eşinin hormonları ve FSH nasıl ona gore sorayim
Kök hücreden sperm elde edilmesi için önemli bir adım!Kök hücreden sperm elde edilmesi için önemli bir adım!21/09/2015 Fransız araştırmacılar Mayıs 2015 tarihinde açıkladıkları testisten elde ettikleri kök hücreler ile laboratuvar ortamında sperm elde etme tekniğinin patent başvurusunun sonuçlandığını bildirdiler. Associated press’in 17 Eylülde yayınladığı haber Mikro TESE yöntemi ile sperm bulunmayan, sperm üretim bozukluğuna bağlı azospermik erkekler ayrıca çocuk yaşta kanser tedavisi görecek olan çocukların ileride sperm üretiminin laboratuvar ortamında sağlanması açısından büyük önem taşıyor. Fransa’nın Lyon kentinde bulunan Kallistem laboratuvarından yapılan açıklamada bu tekniğin öncelikle deney hayvanları üzerinde test edilmesinin başarılı sonuçlar vermesinden sonra insanda immature spermatogonial hücrelerden (spermin öncül olgunlaşmamış hücreleri) dış ortamda spermler elde ettiklerini açıkladılar. Patenti alınan bu teknik için uzun yıllardır çalıştıklarını, insanda tedavi olarak kullanılması açısından bir süre daha araştırmalarının devam etmesi gerektiğini belirttiler.
Bu konuda yenilikleri bekleyen hastalarım için çok önemli olan bu haber, testisten elde edilen spermatogonium veya vücutta bulunan kök hücrelerden dış ortamda sperm elde etmenin mümkün olabileceği umudunun belki de beklenenden daha kısa bir sürede gerçekleşebileceğini gösteriyor. Gelişmeleri takip ederken mutlaka araştırmaların bilimsel dergilerde yayınlanması ve bağımsız bilim adamları tarafından sonuçların kabul görmesini beklememiz gerekiyor. Basın yoluyla yapılan bu tür açıklamalar genellikle yenilik bekleyen çiftlerimizde çok büyük beklentilere ve arkasından hayal kırıklıklarına da neden olabiliyor. 2011 yılında buna benzer olarak Japon Bilim adamları sıçanlardan elde edilen kök hücrelerinden laboratuvar ortamında sperm elde edildiğini ve bu spermler ile canlı yavruların doğduğunu bildirmişlerdi. Ancak geçen süre içerisinde insan spermi elde edilmesi aşamasında bir gelişme aynı araştırma merkezinden bildirilmedi.
Sperm üretim bozukluğu sonucu testisten sperm elde etme teknikleri uygulanan ancak sperm bulunamayan erkeklerde umudumuzu arttıran bu gelişmelerin insan kök hücrelerinden başarılı sonuçlarını heyecanla izlemeye devam ediyoruz.
Canım gorustum doktorla sağlık için bitkisel olsun keçi boynuzu olsun kullanın ama ben azosperm hastalarima onermiyorum dedi. Yanı olumlu etkisi olmaz dediCanim yuksekti preglny ve gonal f kullaniyoruz. Normal düzeylerde simdi fsh 7. Tesekkurler :)
Canım sen bilirsin ama emre bey bana bitkileri boşuna içip durmayin dedi.zaten kendi gerektiğinde ilaç tedavisi veriyor.o bitkiler sperm olanlar içinmiş. Bizde yok ya etki etmezmis. .ya ben şunu denemek istiyorum ama tedirginim..
eşimde azospermi var, fsh yüksek, keçiboynuzu önerilmiyor demişsiniz. özellikle de hormonlar için.
bu reçeteyi de bu sitede azospermi başlıklarından birinde bulmuştum, alıntı yapayım dedim ama yeniden bulamadım şansa..
neyse diyorlar ki, tribulus bitkisi hormon düzeylerini istenilen seviyeye getiriyormuş ve bu reçete azospermi için iyi geliyormuş..
20 gün bile olsa kullanmak istiyorum. yeni tedavi başlayana kadar.. TESE'de yardımcımız olur Rabbim belki kim bilir..
1 kg çiçek balı (başka bal olmuyor)
100 gr tribulus bitkisi (bu bitkiyi kadınlar kesinlikle kullanmamalı)
30 gr toz ginseng
30 gr tarçın
bunların hepsi karıştırılıp sabah akşam 1er kaşık yenilir ama kesinlikle tahta kaşık kullanılmalı (metal kaşık ginsengin etkisini gideriyormuş)
not: yada bu ölçüleri 50 gr balda 1er çay kaşığı karıştırarak da yapılır
bunun dışında akşamları taze sıkılmış havuç suyu içirmek istiyorum eşime..
bi fikri olan var mı, bi el atıverin be bacılar.. :) neye saldıracağımı şaşırmış durumdayım
Oyyy ne guzel anlatmissin cookk tesekkur ederim 2 ay sonra ameliyatimiz var bizim artik kismet inlsh...kısa protokolde adetin 2. günü başlıyor ve bebiş tutarsa hayırlısıyla bir daha adet görmüyorsun hamilelik başlıyor.
uzun protokolde son adetin 21. günü başlıyor, yeniden adet oluyorsun sonrasında kısa protokol gibi tedavi devam ediyor.
inş yanıtlayabilmişimdir
ya bize ilac veren yok ki..Canım sen bilirsin ama emre bey bana bitkileri boşuna içip durmayin dedi.zaten kendi gerektiğinde ilaç tedavisi veriyor.o bitkiler sperm olanlar içinmiş. Bizde yok ya etki etmezmis. .
Slm canim doktor bize keçi boynuzu pekmezini önerdi fsh yüksek diye söyledik ama fsh yüksekliğinin bi kriter olarak göremeyiz buna o kadar takılmayın dedi fsh yüksek oluyo sperm bulunan orneklerimizde cok dedi bizde ne yapacağımızı şaşırdık..ya ben şunu denemek istiyorum ama tedirginim..
eşimde azospermi var, fsh yüksek, keçiboynuzu önerilmiyor demişsiniz. özellikle de hormonlar için.
bu reçeteyi de bu sitede azospermi başlıklarından birinde bulmuştum, alıntı yapayım dedim ama yeniden bulamadım şansa..
neyse diyorlar ki, tribulus bitkisi hormon düzeylerini istenilen seviyeye getiriyormuş ve bu reçete azospermi için iyi geliyormuş..
20 gün bile olsa kullanmak istiyorum. yeni tedavi başlayana kadar.. TESE'de yardımcımız olur Rabbim belki kim bilir..
1 kg çiçek balı (başka bal olmuyor)
100 gr tribulus bitkisi (bu bitkiyi kadınlar kesinlikle kullanmamalı)
30 gr toz ginseng
30 gr tarçın
bunların hepsi karıştırılıp sabah akşam 1er kaşık yenilir ama kesinlikle tahta kaşık kullanılmalı (metal kaşık ginsengin etkisini gideriyormuş)
not: yada bu ölçüleri 50 gr balda 1er çay kaşığı karıştırarak da yapılır
bunun dışında akşamları taze sıkılmış havuç suyu içirmek istiyorum eşime..
bi fikri olan var mı, bi el atıverin be bacılar.. :) neye saldıracağımı şaşırmış durumdayım
Fsh kac yüksek demişsinya bize ilac veren yok ki..direk tese deniyor.. ben de denemek istiyorum zarar cikmaz bence yani.. ay nebileyim yaaa offf
o kadar korkuyorum ki tesede Üzgünüz yokmuş hic çıkmadı diyecekler diye
Sakin ol korkma. Bizim tesemiz daha önce senden. Ben de korkmaliyim o zaman. Tabiki insan dusunuyo ya çıkmazsa diye. Ama yapicak başka bisey yok yanı. Allah nasip ettiyse tek bir hücreden sperm çıkıyor bebek oluyo. Öyle örnekler var canım. Olumlu yaklaş olumlu olur inş.ya bize ilac veren yok ki..direk tese deniyor.. ben de denemek istiyorum zarar cikmaz bence yani.. ay nebileyim yaaa offf
o kadar korkuyorum ki tesede Üzgünüz yokmuş hic çıkmadı diyecekler diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?