Amin Rabbim hepimizin yolunu açık etsin hiç bişeye takilmaaylajm Rabbim senin izninle canim benim bu kadar neden karamsarlık nezman öğrencinin azo nezman tese olacaksınız. Rabbim yardımcımız ins NostaLgi ye yazildi❤
Sakin ol korkma. Bizim tesemiz daha önce senden. Ben de korkmaliyim o zaman. Tabiki insan dusunuyo ya çıkmazsa diye. Ama yapicak başka bisey yok yanı. Allah nasip ettiyse tek bir hücreden sperm çıkıyor bebek oluyo. Öyle örnekler var canım. Olumlu yaklaş olumlu olur inş.
19 canım.. doktor dedi yüksek diye.. referans aralığında en yüksek 15 diyor zatenFsh kac yüksek demişsin
Tesekkur ederim canîm :)Canım gorustum doktorla sağlık için bitkisel olsun keçi boynuzu olsun kullanın ama ben azosperm hastalarima onermiyorum dedi. Yanı olumlu etkisi olmaz dedi
Arkadaşım .. gerçekleri görmek gerekiyor hoc 2 teseye girmesinnn. . Yani bi doktor daha deneyin m. Biz celalettin peruda tedavideyiz. .. bi oraya deneyin bakın ... Mutlaka başka doktor deneyin m. Kaan Aydos dan celalettin hocaya çok hasta gectitekrar merhaba,
1 sene oldu azospermi ile uğraşalı...
Eşim, hergün keçiboynuzu yedi, zaman zaman çakşır suyu, iğnelerini (hormon) hiç aksatmadı, preoxeed kullandı bir dönem, krill oil ginseng ve koenzim qten kullanıyor hala, havuç suyu içti bir dönem, ağırlıklı protein olarak besleniyor. Demem o ki herşeyi ama herşeyi yaptı yapıyor. Geçen sene de 1 defa tese ameliyatı oldu. Doktoru kaan aydos. Genartta verdiği son sperm fish testinin sonucuna göre haploid yani sperm hücre sayısı= SIFIR!
doktor tekrar tese yapayım tüp bebek yapacam diye çocuk kandırır gibi mail atmış.
Ne yapacağımızı da bilmiyoruz.
Eşim bi ara bana demişti ki acaba benim mayozum mu yok, ben de korkmuştum o zaman mümkün olmasından aklımda da hep bu soru vardı aslında olur ya belki de mayoz bölünme yapmıyo vucut ve sperm üretmiyo vucut.
Diplerdeyim.
Bissürü işim var ama hiçbir iş yapamıyorum.
Ağlamak geliyor sürekli içimden
birine bişey sormak istiyorum, gerçekten vucut hücre üretmiyo mu, yada herşey yaptık yapmadığımız ne var devam mı tamam mı?
2. teseden de umudum sıfır. Sırf adet yerini bulsun diye ameliyat olacak bence.
aslında doktor da değişmek istiyorum ama bilmiyorum, kim?
kaan aydostan memnun kalan bir grup var bir de memnun kalmayan. Hiçkimseyle kaan aydosu tartışacak durumda değilim. Herkesin yaşadığı kendine. Beni ilgilendirmez. Ama kafamdaki soruların cevabını alacağım hiçbir kimse hiçbir yer yok!
Yazmak istedim çünkü üzgünüm paylaşmak istedim. Bilmiyorum.
Belki Allahın vermediğinde de vardır hayır ama şu an o düşünce bile kafamda yer edemiyo belki de yeni ve çok üzgün olduğum için elimden sadece üzülmek geliyor bu süreçte.
Benim yaşadıklarımı yaşayanların da olduğunu bilmek biraz beni hafifletiyo aslında...
Uzaktan da olsa iyi bir doktora git... büyük şehirlerden bi doktora git arkadaşım ... yanlış tedaviler yanlış şeylere neden olabiliyorMerhaba arkadaslar , azospermi icin bana adanada doktor onerirmisiniz ? Guzel bir doktor ariyorum lutfen cevabinizi bekliyecem..!
Yok sırf o iş için gittikAminnn canim yurtdisindami yasiyorsun
Amin canim.. Rabbim guldurecek yuzumuzu insallah. inşallah tek isteğimiz tek umudumuz o inşaatlar rabbim yardımcımız olsun bizlere bir çare versin. Bizde anne Olmayı hakediyoruz ama bu sınavı sabrımıza geçmeyi umuyoruz. Tek umut Allah.
Yok canım sadece o iş için gittik yurtdışına.Aminnn canim yurtdisindami yasiyorsun
Biz varız canim beş test verdik hepsinde sSIFIRdi azospermi yani variskosel ameliyatı olduk iki teste sperm çıktı elhamdullah canim bütün testlerimiz normaldiArkadaslar hic azolu arkadaslarimizdan sperm cikisi yada tese m tese olupta sperm elde eden arkadaşlar varmi
Rabbimin izniyle insqllh yarın cikisiniz başlamıştır die haber alırsınız biz o mutluluğu yaşadık ağladım mutluluktan ins sizde mutluluk göz yaşları donersin iz tüm kalbimle amin kere amin tüm arkadaşlar içinEşim bugün spermiyogram verdi kızlar yarın alıcaz sonucu keşke bir tane de olsa çıksa. Bu arada test verirken ilk kez Bi tüp bebek merkezine girdim çok garip Bi deneyimdi tedaviye başlayanlar işlemlerini yaptırıyordu kimi ikinci çocuk için gelmişti kimi transfer için ama herkeste Bi heyecan korku vardı kendimi Bi garip hissettim ağlamaklı oldum dua ettim Zaman yaklaştıkça ben de bu duyguları yaşayacaktım ve belki o binadan bebeğimi öğrenip çıkacaktım ya da ağlayarak hüzünle buna hazır mıyım bilmiyorum Allahım yardımcımız olsun
Amiiiin canım ya gerçekten artık buna çok ihtiyacım var Bi işarete iyi bir habere ve dualarınıza tabi eşim test vermeye giderken hep onunla giderim ama bu kez çok duygusallaştım dışarıda beklerken Allah tüm arkadaşlara yaşatsın senin sevincini ve evlat sevinciniRabbimin izniyle insqllh yarın cikisiniz başlamıştır die haber alırsınız biz o mutluluğu yaşadık ağladım mutluluktan ins sizde mutluluk göz yaşları donersin iz tüm kalbimle amin kere amin tüm arkadaşlar için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?