Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
C

Canim insallah cikislarin olur. Ayni sorun bizdede var klinefelter. Kac aydir tedavi oldunuz. 3 aydir igne tedavisindeyiz biz

Biz 5 aydır tedavideyiz haftaya eşim mikrotese olucak bu arada sizin yaş kaç et
C

Canim insallah cikislarin olur. Ayni sorun bizdede var klinefelter. Kac aydir tedavi oldunuz. 3 aydir igne tedavisindeyiz biz

Merhaba eşim haftaya mikrotese olucak birde sizin yaş kaç Eşinizin birde klinifelter sendromu olan erkeklerde damar hastalıkları oluyormus sizde sıkıntı varmi esinizde

Eşleri klinefelter sendromu olanlar yazabilir mi acaba eşlerinizde damar yada başka bir hastalık varmi genetik olduğu için sıkıntı oluyormuş birde yaşlarınız kaç eşlerinizin

Varikoseli doktorların anlayamama durumu var mi acaba benim esimde azosperm tüm değerleri normal tese de bulunamadı.ortada hiç bi sebep yok sebebi yok acaba varikoseli var da doktorlar anlayamadı mi of kafayı yicem artik
Canım ellemuayenede ve dolplerultrason da belli oluyor variskosel

Eşleri klinefelter sendromu olanlar yazabilir mi acaba eşlerinizde damar yada başka bir hastalık varmi genetik olduğu için sıkıntı oluyormuş birde yaşlarınız kaç eşlerinizin
Ameliyattan önceki günde yazarim siniz dua edelim tüm arkadaslarla hepimizin yardimcisi olsun Rabbim ins sperm bulunur arkadaşım ins ...

Allahım hepimizin yardımcısı olsun tez zamanda güzel haberler gelir insallah kılar protex plus in azosperm é etkisi var mı kullanan var mı. ?

bu aksam havuc suyu icmeye basladik biz ikimizde.. Rabbim büyük.. O isterse olur.. ben elimden geleni yapmaya çalışıyorum ne yapayım Eşim şu tribulus bitkisini bulamamış bugün gittiği aktarda. yarın yine soracak.. macun gibi olan karışımı da yapayım diyorum inşallah.. Çok korkuyorum ama korkunun ecele faydası yok.. Tese olacağımız güne kadar ne olacağını bilemeyeceğiz.. Herşey nasip kısmet

Allahım hepimizin yardımcısı olsun tez zamanda güzel haberler gelir insallah kılar protex plus in azosperm é etkisi var mı kullanan var mı. ?
Yok canım bildiğim kadarıyla etkisi azospermi ye bizim az cikisiniz oldu bize bile vermedi doktor

Varikoseli doktorların anlayamama durumu var mi acaba benim esimde azosperm tüm değerleri normal tese de bulunamadı.ortada hiç bi sebep yok sebebi yok acaba varikoseli var da doktorlar anlayamadı mi of kafayı yicem artik
Doppler ultrason yapildi ise mutlaka dr gorurdu canım. Yapıldı mı size doppler? Drlarımıza güvenmemiz lazım canım? Güveniyorsunuz degil mi canım?

Merhaba biz başladık eşim haftaya mikrotese olucak çok dua bekliyorum
Canım Rabbim yardımcınız olsun. Yüzünüzü güldürsün Allahım inşallah. Güzel haberlerini bekliyoruz canım benim :) dua et bolca. Meryem, fetih, yasin, inşirah oku bol bol canım. Ya varis, Ya musavvir, ya bari, ya mucib, ya kadir zikri cek canım benim

Merhaba canim esim yas 31 evet genetik olarak damar tikanikligi var ailede yok esimde cikiyor ilac kullanmakta sorun yasiyoruz butun ilaclar buna gore yasak ama ins bi skinti ysamayiz.;( sizin sorunda mi klinefelterdi.

Canim esin nerde mikto tese olcak. Allah yardimciniz olsun ins guzel haberler alirsiniz

Canım benim iyi düşün iyi olsun. Rabbim yüzü gülenlerden eylesin sizi ve hepimizi inşallah.

Yok canm daha doktora da göstermdik sonuçları bakalım ne dicek doktoru da hiç sevmedik hiç anlayışlı değil bakalım ankaraya gitcez galiba

Malesef yine 1 tane bile çıkmadı kızlar çok üzgünüm nedense bu sefer testesteron yüksek olduğu için umudum daha çoktu şu an kendimi çok kötü hissediyorum ocak ayında tüp bebek tedavisine başlayacağız ama bilmiyorum sonuç kötü olursa Nasıl dayanırım

Insallah iyi olacak canim hersey. Elbet kolay degil imtihanimiz kolaylassin zorlasmasin insallah. Dilerim yuzunuz guler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…