İnşallah ama biz tam üç yıldır bu yoldayız ve bilmiyorum iyi olmayacak gibi umutsuz olmak istemiyorum ama bilmiyorum okuldayım şu an her yanım çocuk her anım arkadaşlarımın çocuklarının lafı Allah'ım sabır versinInsallah iyi olacak canim hersey. Elbet kolay degil imtihanimiz kolaylassin zorlasmasin insallah. Dilerim yuzunuz guler.
Amin canim benim amin. Yoruyor insani hep umut etmek iyi olacak demek kendini telkin etmek cogu zaman. Bende bi dogum haberi aldim zordayim yani. Rabbim diyorum bizleri duyar insallah. Siz kimdr tedavideydiniz canim. Allahim guc versin sana..İnşallah ama biz tam üç yıldır bu yoldayız ve bilmiyorum iyi olmayacak gibi umutsuz olmak istemiyorum ama bilmiyorum okuldayım şu an her yanım çocuk her anım arkadaşlarımın çocuklarının lafı Allah'ım sabır versin
Genetik test nedir? Bu kromozomlar ne anlama gelir? Bir az anlatirmiydiniz acaba?Merhaba arkadaşlar eşimde doğuştan kısırlık nedeniyle kromozom tahlilleri yaptırdık, kromozom tahlil sonuçlarında 46 kromozom olması gerekirken 47'nci kromozom XXY çıktı, bu yüzden anne tarafından gelen bir kromozom olan XX kromozomu yüzünden AZOSSPERMİK çıkmış bulunmakta. Bu yüzden Mikro TESA yöntemi önerdiler. Biz İzmirde tedavi yaptırıyoruz,,Eğer sizinde buna benzer bir kromozom bozukluğu varsa yazarmısınız tedavi yöntemleri ve gebe kalma olasılığı ne durumda acaba. Saygılarımlaa....
Canım ikiniz için krozom analizi eşin için ayrıca y mikrodelasyon testi demek oluyor canım. Üniversite hastanelerinde bir tüp bakılıyor. Genetik bir sorun oldugu zaman bazen azospermi olabiliyor canımGenetik test nedir? Bu kromozomlar ne anlama gelir? Bir az anlatirmiydiniz acaba?
Canım benim dayanmamız gerekiyor. Rabbimin dedigi olur. Allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın umarım yüzümüz gülecek inanıyorum ben. Dua ile gelecek mucize bebeklerimiz. Dr.unuz kim canım? Ne tür tedavi uygulanıyor? Benim eşim de 6aydır haftanın 4 günü igne yaptırıyor ve onun icin cok endiseleniyorum. Allah'ım sevdiceğimi koru ona bisey olmasın. Yalvarıyorum emeklerimizi boşa çıkarma Yarabbim diye dua ediyorum her daim. Rabbim istedigine evlat, isteyene mal mülk verirmis. Rabbim evlat vermek istedigi kullarından eylesin bizleri. Evlerimizde cocuk sesleri kahkahaları çînlasın. Ol de oluversin Yarabbimmmmmİnşallah ama biz tam üç yıldır bu yoldayız ve bilmiyorum iyi olmayacak gibi umutsuz olmak istemiyorum ama bilmiyorum okuldayım şu an her yanım çocuk her anım arkadaşlarımın çocuklarının lafı Allah'ım sabır versin
Amin canim benim amin. Yoruyor insani hep umut etmek iyi olacak demek kendini telkin etmek cogu zaman. Bende bi dogum haberi aldim zordayim yani. Rabbim diyorum bizleri duyar insallah. Siz kimdr tedavideydiniz canim. Allahim guc versin sana..
Murad başar doktorumuz arimidex kullanıyor eşim üç aydır ondan önce de Celalettin Peru da tedavi olduk ilk microtese yi de ocakta olacak eşimAmin canim benim amin. Yoruyor insani hep umut etmek iyi olacak demek kendini telkin etmek cogu zaman. Bende bi dogum haberi aldim zordayim yani. Rabbim diyorum bizleri duyar insallah. Siz kimdr tedavideydiniz canim. Allahim guc versin sana..
İnşallah canım murad başar doktorumuz aslında çok tedavi yapan Bi doktor değil bize arimidex verdi eşim de kendiliğinden proxeed plus kullandı üç ay oldu ocakta nasipse microtese olacak ama şu an hiç hazır değilim testte çıkmadığında bile bu kadar üzüldüm microtese yi düşünmek bile ürkütücüCanım benim dayanmamız gerekiyor. Rabbimin dedigi olur. Allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın umarım yüzümüz gülecek inanıyorum ben. Dua ile gelecek mucize bebeklerimiz. Dr.unuz kim canım? Ne tür tedavi uygulanıyor? Benim eşim de 6aydır haftanın 4 günü igne yaptırıyor ve onun icin cok endiseleniyorum. Allah'ım sevdiceğimi koru ona bisey olmasın. Yalvarıyorum emeklerimizi boşa çıkarma Yarabbim diye dua ediyorum her daim. Rabbim istedigine evlat, isteyene mal mülk verirmis. Rabbim evlat vermek istedigi kullarından eylesin bizleri. Evlerimizde cocuk sesleri kahkahaları çînlasın. Ol de oluversin Yarabbimmmmm
Canım bizde murad hocanin hastasıyız. 5 ay oldu varikosel ameliyatı olalı. Gecen hafta spermiyogram yapıldı bizde de maalesef kocaman bir sıfır. Esim kendini teseye endekslemis durumda. Tese öncesinde bir spermiyogram daha yapılır cıkmazsa teseye geceriz dedi hoca. Ama Rabbim buyuk bi bakarız hic ummadığımız anda Rabbim verir mutluluğu. Umut ve dua ile yüzümüz gülecek inşallah. Bizim tedavi de sanırım aralik ya da ocak reglimle baslayacak. Hepimizin yüzü güler inşallah canım benimMurad başar doktorumuz arimidex kullanıyor eşim üç aydır ondan önce de Celalettin Peru da tedavi olduk ilk microtese yi de ocakta olacak eşim
İnşallah canım murad başar doktorumuz aslında çok tedavi yapan Bi doktor değil bize arimidex verdi eşim de kendiliğinden proxeed plus kullandı üç ay oldu ocakta nasipse microtese olacak ama şu an hiç hazır değilim testte çıkmadığında bile bu kadar üzüldüm microtese yi düşünmek bile ürkütücü
AminnnnnnnnCanım benim dayanmamız gerekiyor. Rabbimin dedigi olur. Allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın umarım yüzümüz gülecek inanıyorum ben. Dua ile gelecek mucize bebeklerimiz. Dr.unuz kim canım? Ne tür tedavi uygulanıyor? Benim eşim de 6aydır haftanın 4 günü igne yaptırıyor ve onun icin cok endiseleniyorum. Allah'ım sevdiceğimi koru ona bisey olmasın. Yalvarıyorum emeklerimizi boşa çıkarma Yarabbim diye dua ediyorum her daim. Rabbim istedigine evlat, isteyene mal mülk verirmis. Rabbim evlat vermek istedigi kullarından eylesin bizleri. Evlerimizde cocuk sesleri kahkahaları çînlasın. Ol de oluversin Yarabbimmmmm
AminnmmnnAminnnnnnnn
Aa bilmiyordum murad beye gittiğinizi yarın eşim muayene için gidecek biz de ocakta başlayacağız gerçi şu an hayal kırıklığı yaşadım bilmiyorum hazır mıyım size ilaç verdi mi hiç ameliyat sonrasıCanım bizde murad hocanin hastasıyız. 5 ay oldu varikosel ameliyatı olalı. Gecen hafta spermiyogram yapıldı bizde de maalesef kocaman bir sıfır. Esim kendini teseye endekslemis durumda. Tese öncesinde bir spermiyogram daha yapılır cıkmazsa teseye geceriz dedi hoca. Ama Rabbim buyuk bi bakarız hic ummadığımız anda Rabbim verir mutluluğu. Umut ve dua ile yüzümüz gülecek inşallah. Bizim tedavi de sanırım aralik ya da ocak reglimle baslayacak. Hepimizin yüzü güler inşallah canım benim
Evet canim murad beye gidiyoruz :) bizim fsh cok yuksekti canim 50 lerdeydi. Hormon duzenleyici igne verdi hoca bize. Sukur su anda 7 civarinda dengelendi. Igneden cok korkuyorum esime zarar verir diyeAa bilmiyordum murad beye gittiğinizi yarın eşim muayene için gidecek biz de ocakta başlayacağız gerçi şu an hayal kırıklığı yaşadım bilmiyorum hazır mıyım size ilaç verdi mi hiç ameliyat sonrası
İlk iki tedavide microtese mi oldunuz canımEvet canim murad beye gidiyoruz :) bizim fsh cok yuksekti canim 50 lerdeydi. Hormon duzenleyici igne verdi hoca bize. Sukur su anda 7 civarinda dengelendi. Igneden cok korkuyorum esime zarar verir diyekötü düşünüp kötüyü çağîrmak ta istemiyorum. Allah korusun sevdicegimi. Bizim yetisirse aralik yada ocakta 3.tedavi baslayacak canim. Hayirlisi hakkimizda umutsuzluk yok. Bizler guclu kadınlarız. Biz guclu olmalıyız ki eslerimiz de guclu umutlu ve mutlu olsunlar
Evet canîm ikisinde de mikro tese olduk hic tedavi gormedik. Ikisinde de sınırlı sayıda sperm bulundu. Ilkinde transfer oldu ama negatif sonuc aldikİlk iki tedavide microtese mi oldunuz canım
Canım inşallah bu Mutlu sonla biten bir tedavi olur ne güzel bulunmuş en azından bizim öyle Bi garantimiz bile yok ilk kez microtese olacak eşim bu arada ilk iki tedavide kim yaptı microteseyiEvet canîm ikisinde de mikro tese olduk hic tedavi gormedik. Ikisinde de sınırlı sayıda sperm bulundu. Ilkinde transfer oldu ama negatif sonuc aldikikinci de emriyo bölünemedi bile
Bulundu canim ama kalitelerinin cok iyi olmadigi soylendi. Sonra benim yumurta kalitemin cok iyi olmadigi soylendi. Merkezin takindigi kararsiz tutum merkez degistirmemize neden oldu. Ankarada universite hastanesinde denedik canim. Merkezin labaratuvarının bizim gibi azo hastalarina cok uygun olmadığını da dusunerek murad hocada basladik 3. tedavimize. Allah razî olsun canım. Hepimiz mutlu olalim insallah bu yoldaCanım inşallah bu Mutlu sonla biten bir tedavi olur ne güzel bulunmuş en azından bizim öyle Bi garantimiz bile yok ilk kez microtese olacak eşim bu arada ilk iki tedavide kim yaptı microteseyi
Merhaba. Bugunlerde benim de aklima tam olarak bu takiliyodu. Suana kadar hep ozel tup bebek merkezlerinde yaptiririz diyodum. Ama ennson erciyes tipa muayeneye gittik cok memnun kaldik. Acaba tup bebegi de orda dusunsek mi diyodum kendi kendime. Laboratuvar nasildir acaba? Sperm cikarsa tesede bizim icin cok kiymetli olacak sonucta. Bir de siz rapor cikarttirdiniz mi? Ozelde de bi etkisi var midir acaba raporun?Bulundu canim ama kalitelerinin cok iyi olmadigi soylendi. Sonra benim yumurta kalitemin cok iyi olmadigi soylendi. Merkezin takindigi kararsiz tutum merkez degistirmemize neden oldu. Ankarada universite hastanesinde denedik canim. Merkezin labaratuvarının bizim gibi azo hastalarina cok uygun olmadığını da dusunerek murad hocada basladik 3. tedavimize. Allah razî olsun canım. Hepimiz mutlu olalim insallah bu yolda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?