Canim ayni durumdayiz, dedigin gibi erkeklik gururu diye bir sey var, acindirma durumunada gelmek istemiyorum, ama iste bir yere kadar, tup bebegidz yapamiyoruz su an, geciyolar simdi muhabbete artik tip ilerledi, tupu deneyin falan yalanda konusmayi istemiyorum bilmiyorum gercekten rabbim sabir versin bizlereİlk başlarda düşünmüyoruz diyoduk;ama şimdi 3 sene olcak nerdeyse evleneli artık düşünmüyoruz diyemiyoruz çünkü tekim burda kimsem yok Allah'a şükür herşeyim var bi eksiğim yok maddi durumumuzda iyi ama cennet kokulum yok bende eşim incinmesin üzülmesin diye artık sorun bende diyorum rahimimde sorun var kist felan var diyorum onun üzülmesindense kendimi sorunlu gösteriyorum biliyosunuzki erkeklik gururu başka bişey ama ben hiç gocunmuyorum kimsemiz bilmiyo kötü bişey değil ama dilim varmıyo anlatmaya işte hayırlısı ne diyelimki bizde sınavımızı böyle atlatırız inşh zoruma giden öyle şeyler varki geçen annem söylüyo doğduğunu bildiğim altını aldığım kız büyüdü ve benden önce anne oldu rabbime sığınıyorum bundada vardır bi hayır diyorum canlarım
Evet cnm belkide insanlarin anlayis duygusu eksildi, merak merak, insanlari dusunur oldum ona yaniyorum ben, benim derdim kendime birde tuzu biberi oluyorlar, bizden once evlenenler zaten hep kiyaslaniyor, arkadaslarimin oldu, simdi benden kucuk kuzenler sirada, bu olacak olsunda tabi mutlu olsunlar ama bizimde saglam durmamiz lazim o SIKINTI bende en azindan sizi bilemem, artik yÜk tasimaktan yoruldumcanım bende çevremdekilere ilk düşünmüyorum diyodum ama sonra dedim ki uzun süre olmayınca yalan konuştuğum anlaşılacak artık olmuyor diyorum bazı sağlık problemlerimiz var diyorum Allah nasip ederse olur her şey O nun elinde bu dünya da her şey sınav çocuğumuz bile hayırlı versin Allah diyorum herkes ortamda gülüp eğlenirken bende öyle yapıyorum falan böyle biz eğer çok büyük sıkıntı gibi insanlara hissettirirsek acıma arkadan konuşma her şey alıp başını gidiyor. benimde eylül de evlenen kardeşim hamile benim 2,5 yıl olmuş konuşmaları siz düşünün sonradan geldi geçti siz bekleyin siz bakın ya sanki çocuk övünme aracı olmuş.bu çocuğu veren Allah vermeyen de Allah bunun üstüne yapılan yorumlar nasıl korkunç.
Kizlar beni hatirlayan hatrlar benim esim 2 kere tese ameliyati oldu ama bulunamadi..hormonlari genetik hep normaldi hala da normal..artik macun yiyor esim bitkisellerden gidiyo iyide baktigimi dusunuyorum adetim gecikmisti dun istemeyerekte olsa test yaptim ama unutmusum pek tinlamadik yani bizim durumlari biliosunuz testi unutmusum 2 3 saat falan gecmistir gidip baktim ikinci cizgi cikmis pembe guldum gectim biraz zaman gecsin yine tekrarlicam hala adet olmadim yani bende bisi cikarsa hepinize umut olacam insallah pes etmeyin insallah ve eşlerinize iyi bakin besleyin iman varsa imkanda vardir...
yok vermedı cnmMurat hoca size patoloji sonucu verdi mi
ıns cıkıs baslamıstır cnmWala bilmiomki canim zaten bisi varsa normal cikis olmaya baslamistir olmadi esimde yine bi test versin ben sizi bilgilendiririm..ama eslerinizin yediklerine dikkat edin netten arastirin sperm dusuklugune iyi gelen sebzeler meyveler kuru yemisler yedirmeye gayret gosterin ve stres yapmayin insallah olacak inaniyorum hepimizin bebisleri
Canım tekrar test yapmadın mı sonucu merakla bekliyorum inşallah Rabbim ol demiştir inşallah hamiledinsirKizlar beni hatirlayan hatrlar benim esim 2 kere tese ameliyati oldu ama bulunamadi..hormonlari genetik hep normaldi hala da normal..artik macun yiyor esim bitkisellerden gidiyo iyide baktigimi dusunuyorum adetim gecikmisti dun istemeyerekte olsa test yaptim ama unutmusum pek tinlamadik yani bizim durumlari biliosunuz testi unutmusum 2 3 saat falan gecmistir gidip baktim ikinci cizgi cikmis pembe guldum gectim biraz zaman gecsin yine tekrarlicam hala adet olmadim yani bende bisi cikarsa hepinize umut olacam insallah pes etmeyin insallah ve eşlerinize iyi bakin besleyin iman varsa imkanda vardir...
Canim watsap grubunu Tülay arkadaşımız kurdu. Ama geneli eskiden celalettin hocada tedavi olanlar.Arkadaslar celalettin hocaya tedavi olanlar watsap grubu kurmuslar duyduguma gore benide ekliyebilirler mi gruba tedavi surecinde benimde boyle bi gruptan ogrencegim cok seyler olabilir
Evet canim o benimıns cıkıs baslamıstır cnm
bırde sen vatsap grubundakı leylamısın merak ettım
Canım fisch testi ne pes etmeyin canım ya bence biraz daha devam edin inşallah en kısa zamanda rabbim yüzünüzü güldürsünBugun fisch testin sonucu geldi malesef sonuc degismedi hopolaid hucre gorulmemis cok yorulduk artik pes ettik azospermi kazandi 13 yildir degistiremedik sonucu kabulendik artik bizim bebegimiz olmayacak
Yok canim yapmadim zaten ole bisi olsa ilk buraya yazacam bizim halimizden biz anlariz cunkuCanım tekrar test yapmadın mı sonucu merakla bekliyorum inşallah Rabbim ol demiştir inşallah hamiledinsir
İnşallah canım bir mucize yaratmıştır rabbim inşallah pozitif sonuç alırsın da hepimize umut olursunYok canim yapmadim zaten ole bisi olsa ilk buraya yazacam bizim halimizden biz anlariz cunku
İnşallah canım bir mucize yaratmıştır rabbim inşallah pozitif sonuç alırsın da hepimize umut olursun
Canım çok geçmiş olsun bu dünyada tek dayanagimiz eşlerimız rabbim canlarina saglik şifa versin fiş testinde haplot hücre % kaç çıktı eğer % 60sin ustundeyse sperm bulunma şansı yüksek oluyormuş bide arkadaşlar duyduğum kadariyla hizbul masun duasını okuyanlarin bütün hacet ve sıkıntılarından kurtaran çok kuvvetli bi dua çocuk niyetiyle okuyan bir arkadas okumaya devam ederken hamile kalmış kuranikerim sifadir Allahın kelamidir rabbim hepimize istifa edip şifa bulmayı nasip etsin herkese hayırlı cumalarİyi geceler herkese
Bende eskilerdenim ne zamndur yazmıorum cünki bişey yapmıyaorum gecen yıl celalettin oeruya gittik 8ay bize bitki iğne depolaytrdı eşimin aradaki bi kan tahlilinde demir deposu düşük cıktı sordum nedendir diye yok kemik iliğini bozabilir iğneler yok şu yok bu
...eşim hocam bi zararı olurmu diyo hepimiz ölücez sonunda kanser olsan nolucak diyo
Kan kaybını anlamak için eşime yapılmayan kalmadı
Cok zor 3ay gecirdim
Ve korktum
Esime bişey olmasından
Haftada 3-kere 5kere 5000lik pregniy verio
Allah korusun hepsi hormon ve vücütta bilmediğiniz bi kitle olsa istemeden büyümesine sebep olucak
Velhasıl dr.un bu tavrı ve yasadıklarımız şu an bişey yapmamaya itti bizi
3kere tese olduğu için tekrar olmak istemio
Kaan bey 3.teseden sonra yapmayı akıl ettiği sperm fiş testinde haploid cok cıktı tekrar tese yapalım dedi oda ayrı bi tutarsız geldi velhasıl biz bu durumdayız
Gecen bi arkadaşın tesedinde sperm bulunduğunu okudum nasıl oldu onu merak ediyorum
Ama eskiyi okumaya bile mecalim yok
Sanırım artık kabullencek gibiyiz bilmiorum
Rabbim yardımcımız olsun bu dünyada vermesse ebedi hayatımız cennetinde verir inşallah daha güzelini yaşatr
Bide etrafımda bu kadar zamn sonra cocuğu olup sıkıntı yaşayan boşansn aileler var
Demekki biz bunu yaşıycaz diyorum ama umidimide yitirmiyorum
Çok konuştum hepinizi öpüyorum
Yeni bu dertle uğraşmaya baslayanlarada rabbim bi kapı acsın inşallah bize 15yıl oldu yaş 33daha nekadar ıgraşılır bilmiorum hepinizden dua bekliorum allaha emanet olun
Mrb canım Allah hakkımızda hayırlısını versin inşallahİyi geceler herkese
Bende eskilerdenim ne zamndur yazmıorum cünki bişey yapmıyaorum gecen yıl celalettin oeruya gittik 8ay bize bitki iğne depolaytrdı eşimin aradaki bi kan tahlilinde demir deposu düşük cıktı sordum nedendir diye yok kemik iliğini bozabilir iğneler yok şu yok bu
...eşim hocam bi zararı olurmu diyo hepimiz ölücez sonunda kanser olsan nolucak diyo
Kan kaybını anlamak için eşime yapılmayan kalmadı
Cok zor 3ay gecirdim
Ve korktum
Esime bişey olmasından
Haftada 3-kere 5kere 5000lik pregniy verio
Allah korusun hepsi hormon ve vücütta bilmediğiniz bi kitle olsa istemeden büyümesine sebep olucak
Velhasıl dr.un bu tavrı ve yasadıklarımız şu an bişey yapmamaya itti bizi
3kere tese olduğu için tekrar olmak istemio
Kaan bey 3.teseden sonra yapmayı akıl ettiği sperm fiş testinde haploid cok cıktı tekrar tese yapalım dedi oda ayrı bi tutarsız geldi velhasıl biz bu durumdayız
Gecen bi arkadaşın tesedinde sperm bulunduğunu okudum nasıl oldu onu merak ediyorum
Ama eskiyi okumaya bile mecalim yok
Sanırım artık kabullencek gibiyiz bilmiorum
Rabbim yardımcımız olsun bu dünyada vermesse ebedi hayatımız cennetinde verir inşallah daha güzelini yaşatr
Bide etrafımda bu kadar zamn sonra cocuğu olup sıkıntı yaşayan boşansn aileler var
Demekki biz bunu yaşıycaz diyorum ama umidimide yitirmiyorum
Çok konuştum hepinizi öpüyorum
Yeni bu dertle uğraşmaya baslayanlarada rabbim bi kapı acsın inşallah bize 15yıl oldu yaş 33daha nekadar ıgraşılır bilmiorum hepinizden dua bekliorum allaha emanet olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?