Mrb canım Allah hakkımızda hayırlısını versin inşallah
Bizde celalettin hocaya gitmeyi düşünüyoruz sen memnun kalmadın mı verdiği ilaçların yan etkisi mi oluyor.
Biz bitkisel ilaç veriyor diye özellikle ona gitmeyi düşünüyorduk. Sen böyle söyleyince kafam karıştı. Üslubu biraz değişik hocanın telefonda onu anladım da
Haklısın canım seni çok iyi anlıyorum. Ben de bugüne kadar eşimin sağlığını bozabilecek her tedaviden kaçtım hoca bitkisel dedi hadi dedim zararı olmaz. Kullandık sonra içinde alkol olduğunu farkettik eşim yaktı sıvı takviyeleri ve hemen anladı. Sonra iğne dedi Celalettin hoca araştırdım ve senin anlattıklarını okudum. Kullanmasını istemedim. Çocuk için uğraşırken eşimi sağlığını kaybetmek istemiyorum. Ben çocuğum olursa inşallah eşimle beraber büyütmek istiyorum. Tabi ki kader başa gelecekse gelir ama tedbir almak da bize düşer.OLMaZSA OLMAZ
Canım celalettin hoca 2yıl veriıo
Tedavi şansı olarak
Ama iğneler haftada 3-5
Biyerinde kitle olsa büyütecek
Prospektüsünü okudum
Bitkisel bişeyler yolluyo zehir gibi
Ersel bey diiye birinden
Bi sefer bize dediki ersel alkol koyyyo ilaclara
Koyma diyorum dinlemio dedi
Bize bırakın erselin bitkisellerini dedi
Hocam zarar verirmi diyoz hepimiz kanser olucaz diyo
İnmemiş testiste kanser yapar fiyo
Ya ne dediği belli değil
Bi arkadaş haploidi sormuş
Yüzde 97 cıktı bizde ama kaan hoca. 6ay arayla iki tese yaptı bu haploit o zamn yokmuydu
Niye bulamadı
Eşim ameliyat sonraı 2sene ereksiyon kaybı yaşadı
Demir eksikliğine gelince
Celalettin hoca iyice araştırın kan yapımı bozulmuş olabilir iğnelerin etkisi ufakta olsa kemik iliğine etki eder dedi
Kemik iliğinde yapım bozulması ne demrk ilik kanseri demek allah korusun
Ben bu kadar şüpheyle eşimin sağlığını hiçe sayamam
O benim kıymetlim
Ben rabbimden onunla birlikte evlat istiyorum inşallah dua edin
Ya alkol ne demek allah korusun biz tedavi olalım derken günaha girmek istemeyiz ki yan etkileri oluyorsa bende korkarımOLMaZSA OLMAZ
Tedavi şansı olarak
Ama iğneler haftada 3-5
Prospektüsünü okudum
Ersel bey diiye birinden
Ya ne dediği belli değil
Yüzde 97 cıktı bizde ama kaan hoca. 6ay arayla iki tese yaptı bu haploit o zamn yokmuydu
Niye bulamadı
Celalettin hoca iyice araştırın kan yapımı bozulmuş olabilir iğnelerin etkisi ufakta olsa kemik iliğine etki eder dedi
O benim kıymetlim
Allah yardımcınız olsun inşallah güzel haverler verirsin bizeHaklısın canım seni çok iyi anlıyorum. Ben de bugüne kadar eşimin sağlığını bozabilecek her tedaviden kaçtım hoca bitkisel dedi hadi dedim zararı olmaz. Kullandık sonra içinde alkol olduğunu farkettik eşim yaktı sıvı takviyeleri ve hemen anladı. Sonra iğne dedi Celalettin hoca araştırdım ve senin anlattıklarını okudum. Kullanmasını istemedim. Çocuk için uğraşırken eşimi sağlığını kaybetmek istemiyorum. Ben çocuğum olursa inşallah eşimle beraber büyütmek istiyorum. Tabi ki kader başa gelecekse gelir ama tedbir almak da bize düşer.
Şimdi tedaviye başlıyoruz 3 yıl uğraşın sonunda şubat sonu ilk microtese miz olacak herşeyin hayırlısı Allahım herşeyin en iyisini bilir. Ona sığınıyorum... Bugün bantımı yapıştırdım tedaviye ilk adımımı attım. Dualarınızı bekliyorum...
Canım celalettin hocanın tedavisinden sonrami oncemi yaptırdiniz fiş testini hücre çok iyi çıkmış inşallah çektiklerini mükafatı verir rabbimOLMaZSA OLMAZ
Tedavi şansı olarak
Ama iğneler haftada 3-5
Prospektüsünü okudum
Ersel bey diiye birinden
Ya ne dediği belli değil
Niye bulamadı
O benim kıymetlim
Celalettin hocadan bir yıl önce yaptırmıştık bilmiyorum ne yapmalıyızCanım celalettin hocanın tedavisinden sonrami oncemi yaptırdiniz fiş testini hücre çok iyi çıkmış inşallah çektiklerini mükafatı verir rabbim
Bizde menegon tedavisi uyguladı 7ay %10 haploit görülen biz tese olmadk tedavi devam etmek istedik ama amaliyat dedi sizin gibi gelseydi sonucumuz olurduk fiş testini yenimi yaptirdinizCelalettin hocadan bir yıl önce yaptırmıştık bilmiyorum ne yapmalıyız
Sizde fikir verin gercekten boşluktayız
Kaan hoca şu an ne veriyo ilaç olarak bilen varmı
Bu konuda dikkatli olmak gerek. Bizler çaresiz bir şekilde güvenerek ne verseler içiyoruz ama alkol de verilirken söylenir insana. Bize de GERM sıvısı adında bir karışım yollamıştı Ersel bey ve içinde alkol olduğunu anlamamız zaman almıştı. Dini sebepler en önemli mevzu ama sabah içildiğinde(aç karnına etkisi fazlaymış) araç sürerken polis çevirmesine girmiş olsa başımıza bambaşka şeyler gelebilirdi. Herkesin fikri farklı tabi ama biz Ersel Beyle iletişim dahi kurmayı düşünmüyoruz Allahın izniyle.Ya alkol ne demek allah korusun biz tedavi olalım derken günaha girmek istemeyiz ki yan etkileri oluyorsa bende korkarım
Eşime kıyamam ben çok seviyorum onu hep dua ettim bizi ayırma Rabbim diye ama böyle sınayacak bizi demekki
Doktor konusu sıkıntı ben bunu anladım bu sayfada
Allah yardımcımız olsun ne diyeyim ki
sonuc pekı hamılemısın test yaptın mıEvet canim o benim
Hayırlısı olsun tedavin canım güzel haberlerle gelirsin inşallah Allah yardımcımız olsun duam sizinleHaklısın canım seni çok iyi anlıyorum. Ben de bugüne kadar eşimin sağlığını bozabilecek her tedaviden kaçtım hoca bitkisel dedi hadi dedim zararı olmaz. Kullandık sonra içinde alkol olduğunu farkettik eşim yaktı sıvı takviyeleri ve hemen anladı. Sonra iğne dedi Celalettin hoca araştırdım ve senin anlattıklarını okudum. Kullanmasını istemedim. Çocuk için uğraşırken eşimi sağlığını kaybetmek istemiyorum. Ben çocuğum olursa inşallah eşimle beraber büyütmek istiyorum. Tabi ki kader başa gelecekse gelir ama tedbir almak da bize düşer.
Şimdi tedaviye başlıyoruz 3 yıl uğraşın sonunda şubat sonu ilk microtese miz olacak herşeyin hayırlısı Allahım herşeyin en iyisini bilir. Ona sığınıyorum... Bugün bantımı yapıştırdım tedaviye ilk adımımı attım. Dualarınızı bekliyorum...
Evet canim tulay benide eklermi acabaCanim watsap grubunu Tülay arkadaşımız kurdu. Ama geneli eskiden celalettin hocada tedavi olanlar.sanırım bu gruptan bahsediyorsun.
Canım bence o bitkilerin etkileşiminden dolayı sarhoş edici bişey oluşmuş olabilir çünkü alkolu ne diye koysunki azoya hiçbi yararı yok zararı var...Bu konuda dikkatli olmak gerek. Bizler çaresiz bir şekilde güvenerek ne verseler içiyoruz ama alkol de verilirken söylenir insana. Bize de GERM sıvısı adında bir karışım yollamıştı Ersel bey ve içinde alkol olduğunu anlamamız zaman almıştı. Dini sebepler en önemli mevzu ama sabah içildiğinde(aç karnına etkisi fazlaymış) araç sürerken polis çevirmesine girmiş olsa başımıza bambaşka şeyler gelebilirdi. Herkesin fikri farklı tabi ama biz Ersel Beyle iletişim dahi kurmayı düşünmüyoruz Allahın izniyle.
Evet canim tulay benide eklermi acaba
Canım bence o bitkilerin etkileşiminden dolayı sarhoş edici bişey oluşmuş olabilir çünkü alkolu ne diye koysunki azoya hiçbi yararı yok zararı var...
Evet canim tulay benide eklermi acaba
Canım bence o bitkilerin etkileşiminden dolayı sarhoş edici bişey oluşmuş olabilir çünkü alkolu ne diye koysunki azoya hiçbi yararı yok zararı var...
Sağol canım benim çok heyecanlıyım inşallah sizlerin duasıyla ben de iyi sonuçlar alırımHayırlısı olsun tedavin canım güzel haberlerle gelirsin inşallah Allah yardımcımız olsun duam sizinle
Canım ben daha tuhaf bişey söyleyeyim ilk gittiğimiz üroloji doktoru bize proxeed plus benzeri Bi ilaç vermişti ve 3 ay sonra microtese önermişti sonra biz Celalettin hocaya gitmeye başladık ve giderken de ben bu ilaçların prospektüsünü yanıma aldım soralım diye devam edelim mi diye soracaktım Celalettin hoca şöyle Bi baktı tam incelemedi bile bunlar boş şeyler kullanmayın dedi biz de yüzlerce TL ilk ilacı attık çöpe.Canim neye yarari var acaba hic fikrim yok ama arayip sordu eşim alkol olduğunu kendisi söyledi. alkol oranı o kadar fazla ki eşim ictigi seye cok az katmasina ragmen sabah ictiginde polis cevirirse sorun olabilir diyen de ersel bey zaten. Bunu biz farketmesek hic bilgi vermemişti. Cok cok yanlış bir durum, o icilenlerden birine bir sey olsa altindan kalkamazlar bence. biz bu ilaclari azoyu ilk duydugumuzdaki sokla ictigimiz icin sorgulamadik. o kadar ümit verdiler ki, suan hayret ediyoruz ne akla hizmet kayitsiz rastgele karışım, bitkisel vs. kullanmisiz. Suan sadece selenyum, magnezinc gibi vitaminleri kullaniyor esim, en azindan vitamin. Celalettin hoca da bu vitaminleri onermeye başlamış. Kendi açımızdan konusuyorum, ersel beyin ilaclarini kullanmak bizim caresizligimizin getirdiği bilincsizlikle oldu.. kimseye tavsiye etmem.
Celalettin hocadan bir yıl önce yaptırmıştık bilmiyorum ne yapmalıyız
Sizde fikir verin gercekten boşluktayız
Kaan hoca şu an ne veriyo ilaç olarak bilen varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?