Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

OLMaZSA OLMAZ
Canım celalettin hoca 2yıl veriıo
Tedavi şansı olarak
Ama iğneler haftada 3-5
Biyerinde kitle olsa büyütecek
Prospektüsünü okudum
Bitkisel bişeyler yolluyo zehir gibi
Ersel bey diiye birinden
Bi sefer bize dediki ersel alkol koyyyo ilaclara
Koyma diyorum dinlemio dedi
Bize bırakın erselin bitkisellerini dedi
Hocam zarar verirmi diyoz hepimiz kanser olucaz diyo
İnmemiş testiste kanser yapar fiyo
Ya ne dediği belli değil
Bi arkadaş haploidi sormuş
Yüzde 97 cıktı bizde ama kaan hoca. 6ay arayla iki tese yaptı bu haploit o zamn yokmuydu
Niye bulamadı
Eşim ameliyat sonraı 2sene ereksiyon kaybı yaşadı
Demir eksikliğine gelince
Celalettin hoca iyice araştırın kan yapımı bozulmuş olabilir iğnelerin etkisi ufakta olsa kemik iliğine etki eder dedi
Kemik iliğinde yapım bozulması ne demrk ilik kanseri demek allah korusun
Ben bu kadar şüpheyle eşimin sağlığını hiçe sayamam
O benim kıymetlim
Ben rabbimden onunla birlikte evlat istiyorum inşallah dua edin

Haklısın canım seni çok iyi anlıyorum. Ben de bugüne kadar eşimin sağlığını bozabilecek her tedaviden kaçtım hoca bitkisel dedi hadi dedim zararı olmaz. Kullandık sonra içinde alkol olduğunu farkettik eşim yaktı sıvı takviyeleri ve hemen anladı. Sonra iğne dedi Celalettin hoca araştırdım ve senin anlattıklarını okudum. Kullanmasını istemedim. Çocuk için uğraşırken eşimi sağlığını kaybetmek istemiyorum. Ben çocuğum olursa inşallah eşimle beraber büyütmek istiyorum. Tabi ki kader başa gelecekse gelir ama tedbir almak da bize düşer.

Şimdi tedaviye başlıyoruz 3 yıl uğraşın sonunda şubat sonu ilk microtese miz olacak herşeyin hayırlısı Allahım herşeyin en iyisini bilir. Ona sığınıyorum... Bugün bantımı yapıştırdım tedaviye ilk adımımı attım. Dualarınızı bekliyorum...

Ya alkol ne demek allah korusun biz tedavi olalım derken günaha girmek istemeyiz ki yan etkileri oluyorsa bende korkarım
Eşime kıyamam ben çok seviyorum onu hep dua ettim bizi ayırma Rabbim diye ama böyle sınayacak bizi demekki
Doktor konusu sıkıntı ben bunu anladım bu sayfada
Allah yardımcımız olsun ne diyeyim ki

A
Allah yardımcınız olsun inşallah güzel haverler verirsin bize

Canım celalettin hocanın tedavisinden sonrami oncemi yaptırdiniz fiş testini hücre çok iyi çıkmış inşallah çektiklerini mükafatı verir rabbim

Canım celalettin hocanın tedavisinden sonrami oncemi yaptırdiniz fiş testini hücre çok iyi çıkmış inşallah çektiklerini mükafatı verir rabbim
Celalettin hocadan bir yıl önce yaptırmıştık bilmiyorum ne yapmalıyız
Sizde fikir verin gercekten boşluktayız
Kaan hoca şu an ne veriyo ilaç olarak bilen varmı

Arkadaşlar daha önce Tansel hocaya giden yada onunla ilgili bilgi sahibi olan birileri varmı acaba

Bizde menegon tedavisi uyguladı 7ay %10 haploit görülen biz tese olmadk tedavi devam etmek istedik ama amaliyat dedi sizin gibi gelseydi sonucumuz olurduk fiş testini yenimi yaptirdiniz

Bu konuda dikkatli olmak gerek. Bizler çaresiz bir şekilde güvenerek ne verseler içiyoruz ama alkol de verilirken söylenir insana. Bize de GERM sıvısı adında bir karışım yollamıştı Ersel bey ve içinde alkol olduğunu anlamamız zaman almıştı. Dini sebepler en önemli mevzu ama sabah içildiğinde(aç karnına etkisi fazlaymış) araç sürerken polis çevirmesine girmiş olsa başımıza bambaşka şeyler gelebilirdi. Herkesin fikri farklı tabi ama biz Ersel Beyle iletişim dahi kurmayı düşünmüyoruz Allahın izniyle.

bizi Mehmet ermiş diye birisine yönlendirmişti açıkçası bizde kullanıyoruz ama her şeyi çözecek olan bu macun değil yani 1 ve 2 numaralı yı kullandık 3 ü almayı düşünmüyorum

Hayırlısı olsun tedavin canım güzel haberlerle gelirsin inşallah Allah yardımcımız olsun duam sizinle

Canim watsap grubunu Tülay arkadaşımız kurdu. Ama geneli eskiden celalettin hocada tedavi olanlar. sanırım bu gruptan bahsediyorsun.
Evet canim tulay benide eklermi acaba
Canım bence o bitkilerin etkileşiminden dolayı sarhoş edici bişey oluşmuş olabilir çünkü alkolu ne diye koysunki azoya hiçbi yararı yok zararı var...

Canım bence o bitkilerin etkileşiminden dolayı sarhoş edici bişey oluşmuş olabilir çünkü alkolu ne diye koysunki azoya hiçbi yararı yok zararı var...

Canim neye yarari var acaba hic fikrim yok ama arayip sordu eşim alkol olduğunu kendisi söyledi. alkol oranı o kadar fazla ki eşim ictigi seye cok az katmasina ragmen sabah ictiginde polis cevirirse sorun olabilir diyen de ersel bey zaten. Bunu biz farketmesek hic bilgi vermemişti. Cok cok yanlış bir durum, o icilenlerden birine bir sey olsa altindan kalkamazlar bence. biz bu ilaclari azoyu ilk duydugumuzdaki sokla ictigimiz icin sorgulamadik. o kadar ümit verdiler ki, suan hayret ediyoruz ne akla hizmet kayitsiz rastgele karışım, bitkisel vs. kullanmisiz. Suan sadece selenyum, magnezinc gibi vitaminleri kullaniyor esim, en azindan vitamin. Celalettin hoca da bu vitaminleri onermeye başlamış. Kendi açımızdan konusuyorum, ersel beyin ilaclarini kullanmak bizim caresizligimizin getirdiği bilincsizlikle oldu.. kimseye tavsiye etmem.

Canım ben daha tuhaf bişey söyleyeyim ilk gittiğimiz üroloji doktoru bize proxeed plus benzeri Bi ilaç vermişti ve 3 ay sonra microtese önermişti sonra biz Celalettin hocaya gitmeye başladık ve giderken de ben bu ilaçların prospektüsünü yanıma aldım soralım diye devam edelim mi diye soracaktım Celalettin hoca şöyle Bi baktı tam incelemedi bile bunlar boş şeyler kullanmayın dedi biz de yüzlerce TL ilk ilacı attık çöpe.
Sonra ne mi oldu herkese bizim ilacın başka bir isimde olanını vermeye başladı bizim jeton da o Zaman düşmeye başladı...

Esimde varkosel vardi kizalar 4 ay once amilyt oldi sonuc bu ameliyytan once 1 2 idi spermi simdide bu ayni doktr bklyon brz sonra
Tup bbk dedi sizce duzlrmi

Eklentiler

• IMG_20160212_181708.webp
    18 KB · Görüntüleme: 75

%97 haploid cikdi yazmissiniz kaan hoca bize %70 ciksa onunlada tüp bebek deneyebiliriz demisdi kafam karisdiii hic tese ye gerek olmaz o zaman demisdi sizede tese demis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…