Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar biz tedavili ve tedavisiz tese denedik.ikisindede sonuç aynı.lütfen yaşınız geçmeden tese olsun eşiniz.sperm çıksın diye uğraşırken sonra ben gibi yaş problemi çıkmasın.samimiyetle söylüyorum tedavi azolularda bazen zaman kaybı.şimdiki aklım olsa tedaviyle ne sağlığımızdan olurduk nede hayal kırıklığı.hem maddi hemde manevi çöküntü tedavi.bizde öyle oldu.şimdi tedavi olmak istemiyoruz umudumuz kırıldı.her yol denendi.giden paraların hesabı yok.düşünüyorum tedavisiz tese olsaydık en kötü ihtimal tekrar sperm çıkmamasıydı.

Katılıyorum 3 yıldır tedavi olalım diye uğraşıyoruz gerçi hiç iğne kullanmadık ama oyalandık işte. Bence de azo da tedavi Zaman kaybı sonucu çok değiştirdiğini düşünmüyorum bizde de öyle oldu şimdi benim yaşım ilerledi...

burda bahsi geçen dahiliye doktorunu ilk eleştiren bendim.halada aynıyım.söylediklerim zamanla daha netlik kazanıyor.ben burda bir aralar eleşt,r,yorum diye kızıyorlardı.tedavimizi bırakalım mı başka yol varmı diye.eğer tedavi adı altında alkolü masumlaştıran ve bunu ilaç olarak sunanların allah kendi yanında cezasını versin.burda sizin yaptığınız iş helal iş değil bu yüzden sperm çıkmıyor diye insanlara psikolojik baskı yapanlar acaba ne kadar helal kazanıyorlar.ne kadar helal iş yapıyorlar.

inşallah verdiğinz karar size şifa olur.inan o iğneler o kadar zararlıki.iğnalerin bize yaşattıkları allah bilir.kendimize çok kızıyoruz.tese olsaydık hemen ne olacaktı.yine elde var sıfır.en azından vücutla bu kadar oynanmazdı.

Canım ilk günden beri benim de o hoca hakkında kafamda soru işaretleri vardı. Hiçbir zaman körü körüne bağlanmam onun için gerçekleri görmem kısa sürdü Allahtan... Ben de Zaman Zaman sana kızıyordum ama yazdığın doğrulardan dolayı değil sadece tarzın biraz sert geliyordu. Ve sonunda malum tartışmalar oluyordu. Uzun zamandır c. Hocada tedavi olanlar yazmıyorlar buraya gelişmeleri çok bilmiyorum inşallah iyi sonuçlar alanlar vardır. Ama yanlış gördüğüm şeyleri de söylerim kimse kusura bakmasın. Tabi uygun biçimde...

evet canım üslubum bazen mecbur sert oluyordu.çünkü gerçeklerin üstünü örten ve direk okları sana çevirenler olunca geriliyorsun.bende duyduğum her doktora gittim giderim.ama yaşadıklarımıda anlatırım.kimseyi gereksiz övmem kimseyi gereğinden fazla yüceltmem.ortada o kadar yanlış vardı ki.inşallah bende isterim hangi doktor olursa olsun yeterki şifa olsun.A kişisi B kişisi önemli değil.belki tedavisi işede yaramaz.ama kimse kimseyide aptal yerine koymasın.o kadar teseyi kötüleyip insanları tekrar teseye mecbur etmek neden.dersin tedaviyi deneyalim.olmadı tese olun.yok erkekliği bitirir yok dokuları öldürür.bu kadar ileriye gitmek neden.biz tese olduk.ikisindede hiç erkekliğinden birşey eksilmedi.

Arkadaslar evet dört dörtlük değil celalettin hoca eksi yönleri var ama uyguladığı tedavi verdiği ilaçlar diğer hocalardan farklı değil hepsi iğne veriyor ilaç veriyor hangi diğer hocalar ında uzun tedavi verdiği oluyor bunu da .alkol meselesi ne gelirsek ben pek inanmiyorum belki Ersen dediğin iz kisinin celalettin hocayla arası kötü olmuştur atmıştır bişe ortaya yani alkol koymasinin ne gibi artısı olacak adama ayrıca alkoller bildiğim kadarıyla pahali şeyler niye katsın ha macunlar çok işe yarıyor mu bence Hayır ama içinde alkol olmasi akla sığar bişe degil

Ayrıca bize dediği ilk tedaviye bakalım sonra olmazsa veya içerde tamam olurda çıkış olmazsa yine tese dedi. Dedigim gibi hiçbi hoca dan menfaatim yok akrabam değil ayrica evet konusma tarzı bi doktor gibi degil ama bu adamdan öyle ya da böyle fayda gören insanlar var

şu anlamda size katılıyorum, şuan tedavi görüp çıkış sağlayan, ayrıca elonge seviyesine gelmiş olanlar var. Tedavi işe yaramıyor demek doğru değil. Ama Alkol konusunda bana güvenin Germ sıvısı adı, iltahabı temizlediğini düşünerek vermişti ersel bey. Bunu celalettin hocaya da sormuştuk ve "evet ersel bazen katıyor ben de içtim ondan" gibi bir cevap almıştık. Neye güveneceğimizi şaşırdık, Celalettin beyin olumlu sonuç aldığı kişiler de var sonuçta.

canım tedavi öneren doktorlar var.htta aynı ilaçları veriyorlar.ama asla hertürlü azo problemine ilk gittiğinde 2 yıl demiyor.kimi 6 ay der kimi en fazla 1 yıl der.eşim her doktora gitti.12 yılda duyulan duyulmayan her doktor tedavisini denedik.ama böyle enterasan bir doktor hayatımda ilkti emin ol.sen inanmıyorsun diye bunlar yalan değil.herkes yaşadığını söyler.yoksa kimin kazancına yalan söylemek.senin şu savunman bana daha önce yaşadığım şeyi anımsattı.canım biz ilk doktora gittiğimizde hoca bizden hediye istedi dedim.bir tanesi belki hoca onu birine verecek belki bir hastasına verecek gibi cümleler sarfetmişti.

biz tese olmadan bilmem kaç milyon elonge spermatidimiz vardı.buna güvenerek tese olduk .sonuç aynı .elonge spermatid.bana ne faydası oldu.hiç...

keşke öyle bir umudumuz olsa.

Bizim de azo Sperm di canım. Şükür bin ve milyonları gördük. Ama malesef yune düşüşe geçtik..
bir tanesi bile yetiyor aslında Rabbim ol desin yeter.. Benim görümcemin eşinde mikro tese ile 2 Sperm bulundu ve biri tutudu..

Bebeklerimızı en kisa.zamanda kucağımıza alma ümidiyle. Rabbim kimseyi evlat hasreti ile sinamasın.

milyon sayıda elonge spermatid mi? çok şaşırtıcı nasıl sonuç çıkmaz ki.. demek ki bilinen çoğu şey boş. Elongenin yüzdesi yazıyor ama sayıyı nasıl anladınız?

amin canım.mutlaka yoktan var eden yüce allaha hamdü senalar olsun.biz artık tedaviyi bıraktık.nasip olursa evlat edinmeyi düşünüyoruz.mutlaka bundada bir hayır vardır.sizde çıkan spermlerinizi bence dondurun.en azından bunun stresini tekrar yaşamayın.rabbim yar ve yardmcınız olsun.

Hayır benden öyle bişe osteseydi ben de cevabını verirdim vakifmis hediyeymis falan burdan okuyarak gitmistim hazirlikliydim. Ayrıca doktoru ben savunmuyorum hatta çok kızdım yanında bulundugumuz 30 dk bizle 5 dk ilgilendiren her çalan tlf cevap vererek ilgisi dağıldı tekrar toparlayip konuya adapte olamadığı oldu evet standart herkese aynı tedavi ama biraz zamani olan benim gibi kisilere bu zamanda tedavi veren tek o olduğu için ona gittik keşke kaan ve emre hocalarda verseydi sonuçta bu konuda uzman olmasını bizde isterdik ama olmadı. Biz 1 sene tedaviyi sectik sonra tese veya nasil yol alcagimiza esimle karar verecez.Alkol koyuyolarsa tedaviye iyi geleceği için Allah sorsun ben değil ama alkollü diye parfüm kullanmayan insanlar varken bunun vücuda girmesine neden olmak denecek bişe yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…