- 28 Mart 2014
- 4.821
- 4.445
- 248
Canim anladigim kadariyla sizde sperm var sperm olmazsa size asilama oneremezler. Cunku bi kac tane sperm ciksa veya sifir spermse de azosperm teshisi oluyo.Hormon testinden sonra neolcagi belli olcak dimi. Çok soru soruyorum kusura bakmayin. Azosperm teshisi konuldu ama doktorumuz aşilama dedi.bu mümkünmü
Evet bencede... Bu da demektir durumunuz hicte kotu deyil... In saa Allah hersey guzel olur canim...Canim anladigim kadariyla sizde sperm var sperm olmazsa size asilama oneremezler. Cunku bi kac tane sperm ciksa veya sifir spermse de azosperm teshisi oluyo.
Benim eşimde Micro tese oldu hemde iki kere ikisinde de sonuç sıfır canlı cansız. Bize kök hücre bekleyin dedi her gittiğimiz doktor 3 seneki ikinci ameliyatında tüp bebek denedik.ama para almak icinmis.ben hormon ignelerinden şiştim sadece ortada sadece benim kilolarim kaldı. Ve veremiyorum daHormon testinden sonra neolcagi belli olcak dimi. Çok soru soruyorum kusura bakmayin. Azosperm teshisi konuldu ama doktorumuz aşilama dedi.bu mümkünmü
Canım gercekten ısın daha kolay gibi bizlere göre. Bu arada bebeğini kaybetmene cok uzuldum bende kaybettim bebeklerimi. Esin hangi ilacı kullaniyo diye soracaktım. Bizim sperm kanallarımız yok bu yüzden sperm çıkışımız olmuyor ana cok sukur üretim var. Sperm bulundu ama durumları pek iyi değildi buna ragmen tuttu bebeklerim ama kaybettik yanı erken doğdular on gun sonra gittiler. Simdi dr morfolojisi düzeltmek icin bize emodex diye takviye Bi ilac verdi daha doğrusu vitamin ilacı gibi bisi. Hormonlar oynamasın diye ısırgan keci boynuzu pekmezi ve caksir otu kullanın dedi. Ama eşim sadece ilacı alıyor şuan digerlerini istemiyor. Buna ek ben hergunbir bardak taze havuç sikiyorum hergun ceviz findik ve bitter çikolata yıyor. Bide bigun arayla Türk kahvesi... Bizimkiler bunlar Can'ım rabbim hepimize kolaylık versin su mubarek günün hatrina kucaklarımızı boş birakmasinSelam kızlar...Öncelikle rabbim çocuk isteyen herkese nasip etsin
Ben aranıza yeni katıldım yazdıklarınızı okudum da inanın ki içim yandı. benim durumum biraz daha iyi gibi ama bilmiyorum tabi rabbim ol derse olur...3 Yıllık evliyim evlendikten 1 yıl sonra hamile kaldım korunmayı bıraktığımız ilk ay ama 4 aylıkken kaybettim 69 kromozomluydu bebeğimiz bütün genetik araştırmalar yapıldı hepsi temiz çıktı fakat eşime hiç bakmadılar sadece bana bakıldı (meğerse sorun eşimdeymiş ve sperm yaptırdıktan sonra bide dalga geçer gibi bebeğin kaybetmenin ve hamile kalamamanın sebebi buymuş dediler o an doktorları öldürmek istedim) doktor bize 4 ay korunun ve istediğiniz zaman tekrar çocuk sahibi olabilirsiniz dedi. Biz 6 ay korunduk ve 1 sene geçmesine rağmen hamile kalamadım sürekli doktorlara gittim stres yapıyorsun dediler ve 1 yıl olmayınca bu sefer eşine bakalım dediler ki acı gerçekle aralık 2015 de karşılaştık eşimde varikosel çıktı ve şubat ayında ameliyat oldu sperm değerleri düzeldi fakat kalitesi düşük ilaç verdi 3 ay içinde hamile kalmazsan terar sperm testi yaptırın dedi ama detaylı hiç bir bilgi vermedi. benim durumumda olupta bitkisel ürünler kullanan varmı yada bu konuda daha detaylı bilgisi olan varsa nolur beni bilgilendirsin internetten çok araştırdım fakat istediğim gibi sonuç alamadım
Amin In saa Allah... Kizlar hepimiz bu guzel gecede namazlarimizi kilalim dualar edelim... In saa Allab yuce Rabbimiz en yakin zamanda bu mutluluğu bizede tatmayi nasip etsin...Canım gercekten ısın daha kolay gibi bizlere göre. Bu arada bebeğini kaybetmene cok uzuldum bende kaybettim bebeklerimi. Esin hangi ilacı kullaniyo diye soracaktım. Bizim sperm kanallarımız yok bu yüzden sperm çıkışımız olmuyor ana cok sukur üretim var. Sperm bulundu ama durumları pek iyi değildi buna ragmen tuttu bebeklerim ama kaybettik yanı erken doğdular on gun sonra gittiler. Simdi dr morfolojisi düzeltmek icin bize emodex diye takviye Bi ilac verdi daha doğrusu vitamin ilacı gibi bisi. Hormonlar oynamasın diye ısırgan keci boynuzu pekmezi ve caksir otu kullanın dedi. Ama eşim sadece ilacı alıyor şuan digerlerini istemiyor. Buna ek ben hergunbir bardak taze havuç sikiyorum hergun ceviz findik ve bitter çikolata yıyor. Bide bigun arayla Türk kahvesi... Bizimkiler bunlar Can'ım rabbim hepimize kolaylık versin su mubarek günün hatrina kucaklarımızı boş birakmasin
Canım gercekten ısın daha kolay gibi bizlere göre. Bu arada bebeğini kaybetmene cok uzuldum bende kaybettim bebeklerimi. Esin hangi ilacı kullaniyo diye soracaktım. Bizim sperm kanallarımız yok bu yüzden sperm çıkışımız olmuyor ana cok sukur üretim var. Sperm bulundu ama durumları pek iyi değildi buna ragmen tuttu bebeklerim ama kaybettik yanı erken doğdular on gun sonra gittiler. Simdi dr morfolojisi düzeltmek icin bize emodex diye takviye Bi ilac verdi daha doğrusu vitamin ilacı gibi bisi. Hormonlar oynamasın diye ısırgan keci boynuzu pekmezi ve caksir otu kullanın dedi. Ama eşim sadece ilacı alıyor şuan digerlerini istemiyor. Buna ek ben hergunbir bardak taze havuç sikiyorum hergun ceviz findik ve bitter çikolata yıyor. Bide bigun arayla Türk kahvesi... Bizimkiler bunlar Can'ım rabbim hepimize kolaylık versin su mubarek günün hatrina kucaklarımızı boş birakmasin
Birsey sorabilirmiyim arkadaşlar acaba işi kök hücreye kalan varmı.ve bu konuda bilgisi olan varmı. Bizim iş kök hücreye kaldı. Bir mucize gerekiyor olması için hayırlısı zor ama sabırrr demekten başka çare Yok.şu mübarek günde ayda bana dualarinizi eksik etmeyin . Hayırlı geceler
Sadece eşime 1 ay ilaç tedavisi uyguladı cnm[/QUOTE
Anladim cnm ama en az 6 ay lik bi tedaviden bahsediyorlardi telefonda size niye okadar az uygulandiki
Bizim sonuç sertoli cell sendromu yani imkansız dediğim gibi işimiz kök hücreye kaldı. Hayırlısı vardır Rabbimin bir hikmeti. Tek bildiğim bişe varsa bu sınav çok ağır ve gececegimden hiç umudum yok. Bende hasret gidecem galiba ana olamadankök hücreyle ilgili hep aynı haberler dönüyor... neden ilerletmiyorlar çalışmaları bilmiyorum
sizin azo sebebiniz neydi canım?
Canim siz hangi doktorda muayene oldunuz? Tedavi gordunuz mu hic? Bitki iğneler tabletler falan? Bizim durumda imkandizdi! Rusyadaki tum doktorlar olmaz sizin cocugunuz dediler... Ama cok sukur Celalettin hocada tedaviye basladik... Daha bilemeyiz tabiki olup olmayacagini yuce Rabbimiz bilir ama cok sukur doktor olucak Allahin izniyle dedi...Bizim sonuç sertoli cell sendromu yani imkansız dediğim gibi işimiz kök hücreye kaldı. Hayırlısı vardır Rabbimin bir hikmeti. Tek bildiğim bişe varsa bu sınav çok ağır ve gececegimden hiç umudum yok. Bende hasret gidecem galiba ana olamadan
Merhaba canim bem Emre hocaya yazdigimda bizden de istedi hoca bu testleri. Ama yaptiramadik. Cok shukr ama bizde cikis da basladi.Ama hala azo sebebimiz ne bilemiylruz. Genetik de ola bilir aslinda.bugün eşim Tansel hocaya gitti. KArtiyop analizi ve y microd. testi de istemiş genetik olmadığından emin olmak için.. çok canım sıkıldı biizm sorunumz belli inmemiş testis istee...bir dünya parapara için mi istiyorlsr *birşeyden şüphlenemiş olabilir mi?Sizden de istenmiş miydi arkadaşlar? Allahm yardım et dayanamıyorm artık..............
Hormin testini mi ayin 30unda alicaksiniz. Ne kadar gec cikiyor sonuc buzde verdigi gun ya da ertesi gun cikiyor.Oylece bakiyodum belki biri yazar diye cok tesekkur ediyorum. Testin sonucunu bu ayin 30unda alicaz. Sonucu sizinle paylaşirim benden deneyimlerinizi ve bilgilerinizi esirgemeyin neolur
Canim.merhaba. Sen en azindan hamilelik yasamissin. Biz onu bile yasamadik. Hayirlisi. Esine bir ay boyunca her aksam yatmadan once taze sikilmis havuc suyu vere bilirsin.Selam kızlar...Öncelikle rabbim çocuk isteyen herkese nasip etsin
Ben aranıza yeni katıldım yazdıklarınızı okudum da inanın ki içim yandı. benim durumum biraz daha iyi gibi ama bilmiyorum tabi rabbim ol derse olur...3 Yıllık evliyim evlendikten 1 yıl sonra hamile kaldım korunmayı bıraktığımız ilk ay ama 4 aylıkken kaybettim 69 kromozomluydu bebeğimiz bütün genetik araştırmalar yapıldı hepsi temiz çıktı fakat eşime hiç bakmadılar sadece bana bakıldı (meğerse sorun eşimdeymiş ve sperm yaptırdıktan sonra bide dalga geçer gibi bebeğin kaybetmenin ve hamile kalamamanın sebebi buymuş dediler o an doktorları öldürmek istedim) doktor bize 4 ay korunun ve istediğiniz zaman tekrar çocuk sahibi olabilirsiniz dedi. Biz 6 ay korunduk ve 1 sene geçmesine rağmen hamile kalamadım sürekli doktorlara gittim stres yapıyorsun dediler ve 1 yıl olmayınca bu sefer eşine bakalım dediler ki acı gerçekle aralık 2015 de karşılaştık eşimde varikosel çıktı ve şubat ayında ameliyat oldu sperm değerleri düzeldi fakat kalitesi düşük ilaç verdi 3 ay içinde hamile kalmazsan terar sperm testi yaptırın dedi ama detaylı hiç bir bilgi vermedi. benim durumumda olupta bitkisel ürünler kullanan varmı yada bu konuda daha detaylı bilgisi olan varsa nolur beni bilgilendirsin internetten çok araştırdım fakat istediğim gibi sonuç alamadım
Merhaba canim bem Emre hocaya yazdigimda bizden de istedi hoca bu testleri. Ama yaptiramadik. Cok shukr ama bizde cikis da basladi.Ama hala azo sebebimiz ne bilemiylruz. Genetik de ola bilir aslinda.
Evet havuc suyunu bizede onermisti Celalettin hoca...
Hormin testini mi ayin 30unda alicaksiniz. Ne kadar gec cikiyor sonuc buzde verdigi gun ya da ertesi gun cikiyor.
Canim.merhaba. Sen en azindan hamilelik yasamissin. Biz onu bile yasamadik. Hayirlisi. Esine bir ay boyunca her aksam yatmadan once taze sikilmis havuc suyu vere bilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?