Insallh cok tesekkur ederim. Bizim azo sebebi yurtdisinda once ileri derecede varikosel dendi cift tarafli Turkiye' de ayni seyler solendi hemen ameliyatimizi olduk 1 yildan fazla oldu sonuc degismedi. Esim yurtdisinda oldugu icin ordaki doktorlara gitti bu sefer kanal tikanikligi olabilir dediler. Turkiye'ye geldik tahliller, ameliyatin sonucunun olumsuz olmasi falan sebep solemediler direk tup bebek dediler ama o vakit fsh hormonu yuksekti. Yani arkadasim bilmiyoruz iste, burda doktorlar kolayina kaciyor en iyisi Ankara insallh :)Canim In saa Allah tedaviniz en yakin zamanda guzel mutlu edici sonuclar alirsiniz canim☺☺☺. Canim sizin sorun neydi? Azospermi sebebiniz ne???
Allah yardimcimiz olsunCanimm Allah razi olsun merak etmissin. Sali gunu Allahin izni ile inşaAllah Rabbim nasip etsin. Butun isteyen herkesede bu aciz kulunada hayirli saglikli imanli evlatlar nasip etsin Nasip etsinki Evlatlarimizla birlikte de Rabbimizi zikredebilelim. Onlarla birlikte Allah icin namaz kilabilelim
Rabbim insallah hayirli sonuclar verir ve hasretimiz biter hangi hastanede tedavi goruyorsunuz doktorunuz kimKader Arkadaşlarim yarin Allahin izni ile eşim tese olucak bende hazirlandim. Dualarinizda bana da yer verirseniz cok sevinirim..biliyorum her zaman dua ediyosunuz butun kardeslerimize. Allaha sigindik. O Ol derse oluverir. Allah razi olsun simdiden.
Allah razi olsun canim Amin inşaAllah. Şişli memorial esimin doktoru mehmet murat başarRabbim insallah hayirli sonuclar verir ve hasretimiz biter hangi hastanede tedavi goruyorsunuz doktorunuz kim
Insallah olur canim, bizi bizden baska kimse anlayamaz. Allah cümlemize Hayirlisini nasip etsinKader Arkadaşlarim yarin Allahin izni ile eşim tese olucak bende hazirlandim. Dualarinizda bana da yer verirseniz cok sevinirim..biliyorum her zaman dua ediyosunuz butun kardeslerimize. Allaha sigindik. O Ol derse oluverir. Allah razi olsun simdiden.
Merhaba canım pozitif düşünelim inş Rabbimin izniyle bol bol Sperm bulunur Allah yardımcınız olsun kardeşim hersey Rabbinden dualarımız seninle tüm iyi niyetlerimiz inş mutlu haberler ver canımm Allahim sen arkadasimizin işini kolaylaştır zorlaştırma inş Eeeyyy güzel Mevla...sen nelerden Razıyız sen bizde mucizenden nasip eyle bu sınavdan Zeliha arkdasimizin mutlu çıkmasını nasip et..Kader Arkadaşlarim yarin Allahin izni ile eşim tese olucak bende hazirlandim. Dualarinizda bana da yer verirseniz cok sevinirim..biliyorum her zaman dua ediyosunuz butun kardeslerimize. Allaha sigindik. O Ol derse oluverir. Allah razi olsun simdiden.
Canimm Allah razi olsunnn ne guzel dua etmissin bitanemm benim duygulandirdin beni Amin Aminnn AminnnMerhaba canım pozitif düşünelim inş Rabbimin izniyle bol bol Sperm bulunur Allah yardımcınız olsun kardeşim hersey Rabbinden dualarımız seninle tüm iyi niyetlerimiz inş mutlu haberler ver canımm Allahim sen arkadasimizin işini kolaylaştır zorlaştırma inş Eeeyyy güzel Mevla...sen nelerden Razıyız sen bizde mucizenden nasip eyle bu sınavdan Zeliha arkdasimizin mutlu çıkmasını nasip et..
Amin canim AminnInsallah olur canim, bizi bizden baska kimse anlayamaz. Allah cümlemize Hayirlisini nasip etsin
Arkadasim dunya gorusunu bilmiyorum senide yargilamiyorum.lutfen beni yanlis anlama...benimde cocugum yok ayni sebeblerden olmadi ve yasim gecti olma ihtimali bile yok artik...yani bol krseden atip sana ahkam kesmiyorum...bana da doktorum tavsiye etmisti esinin sana teklif ettigi seyi asla dedim ....neden mi birak dini boyutunu insan kasi gozo huyu suyu kendine benzeyen esine benzeyen yavrular ister...simdi sen bilmedigin bir adamdan gebe kalip kasila kasila dolancan ...ya sonrasi ya senin ruh halin ya cocugun buyumesi ...ya tipa tip elin adamina benzerse nedir bu illada cocuk merakimiz.onun icin mi yaratildik..inanki bebeklikleri tatli buyuduler mi her hali sorun...ha ...dunya nimeti en guzeli hemde. Bizde isterdik evladimiz olsun ...ama takdir kader...alin yazisi sans.. ne dersen de..veren o alan da o...gecen gun bir hemserimiz ikiz evladini verdi topraga 40 yadindalar..4 birinden 3 birinden yetimler kaldi...bu ana ne yapsin biz yoklugina dayanamiyoruz derken...lutfen beni yanlis anlama bende ogretmenim o cocuklari icime sokasim geliyo bazen ama evlatlik almak bana daha durustce geliyor...ana belli baba belli..bunlar ne ya anasi babasi belirsiz bir nesil ortaya cikariyoruz yarin bu kardrsler evlenirse bunun vebali kime...tabiki karar senin ama iyi dusun 3 gunluk dunya cocuklu da geciyor çocuksuz da ..hayatin tadini cikar cocugun olunca mutlu olmanin garantisi varmi..esinle birbirinizin cocugu olun.... bugun olmayan seylere belki yarin sukretcez Mevla gorelim neyler neylerse guzel eyler....Merhaba Kizlar!
Bende 3 Yillik Evliyim, Bizimde Cocugumuz olmuyor,.. Biz Yurtdisinda (Almanyada) yasiyoruz türkcem okadar iyi olmadigi icin kendimi anlatmakta ve cümle secimlerde biraz zorlaniyorumn insallah ne anlatmak istedigimi anlayabilirsiniz.
Esim Bir bucuk Yil önce Tese Ameliyati oldu. Olumsuzdu...
19 Yasinda Esimde Kanser Tespit edilmisti, ve o asamada Ameliyat olup Yumurtanin Bitanesini almislardi... Üzerine bide Azospremi geldi... Allahtan Ümit Kesilmez, evet... ama Kac Doktor gezdik, Üc farkli ülkelerde... Herkes Cocugugumuzun olmicagini söylüyor. Esimde olan sorun binde bir degil yüzbinde bir olan biseymis
Ayri bi Konuda kendimi biraz anlatmistim...
Esim bana bi teklifte bulundu.. Kibrista Spermbankasinda Tedavi olalim diyor...
Ben Reddettim ilk baska... ama aklim cok karisik.. ben ögretmenim, hergün cocuklarla birlikteyim... kücüklügümden beri anne olmayi 4-5 cocugum olsun hayalini kurardim...
Cok guzel yazmissiniz..bizimde olmadi esim 30 senedir azosperm oldugunu bilmeden yasamis..Olmayinca olmuyor ama Allah tanda umit kesilmez..esimden bi parca olmayan cocugu napiyim ben ,hic bilmedginiz bir adamin cocugunu dogurmak hic etik degil..ben bile dusundum evlatlik almayi ..ya ikimizden bi parca olmali ya da olmamali ben bunun inancindayim..Arkadasim dunya gorusunu bilmiyorum senide yargilamiyorum.lutfen beni yanlis anlama...benimde cocugum yok ayni sebeblerden olmadi ve yasim gecti olma ihtimali bile yok artik...yani bol krseden atip sana ahkam kesmiyorum...bana da doktorum tavsiye etmisti esinin sana teklif ettigi seyi asla dedim ....neden mi birak dini boyutunu insan kasi gozo huyu suyu kendine benzeyen esine benzeyen yavrular ister...simdi sen bilmedigin bir adamdan gebe kalip kasila kasila dolancan ...ya sonrasi ya senin ruh halin ya cocugun buyumesi ...ya tipa tip elin adamina benzerse nedir bu illada cocuk merakimiz.onun icin mi yaratildik..inanki bebeklikleri tatli buyuduler mi her hali sorun...ha ...dunya nimeti en guzeli hemde. Bizde isterdik evladimiz olsun ...ama takdir kader...alin yazisi sans.. ne dersen de..veren o alan da o...gecen gun bir hemserimiz ikiz evladini verdi topraga 40 yadindalar..4 birinden 3 birinden yetimler kaldi...bu ana ne yapsin biz yoklugina dayanamiyoruz derken...lutfen beni yanlis anlama bende ogretmenim o cocuklari icime sokasim geliyo bazen ama evlatlik almak bana daha durustce geliyor...ana belli baba belli..bunlar ne ya anasi babasi belirsiz bir nesil ortaya cikariyoruz yarin bu kardrsler evlenirse bunun vebali kime...tabiki karar senin ama iyi dusun 3 gunluk dunya cocuklu da geciyor çocuksuz da ..hayatin tadini cikar cocugun olunca mutlu olmanin garantisi varmi..esinle birbirinizin cocugu olun.... bugun olmayan seylere belki yarin sukretcez Mevla gorelim neyler neylerse guzel eyler....
Kader Arkadaşlarim yarin Allahin izni ile eşim tese olucak bende hazirlandim. Dualarinizda bana da yer verirseniz cok sevinirim..biliyorum her zaman dua ediyosunuz butun kardeslerimize. Allaha sigindik. O Ol derse oluverir. Allah razi olsun simdiden.
İnşallah güzel sonuç alırsınız Rabbim hayırlı güzel haberlerini alamamızı nasip etsinKader Arkadaşlarim yarin Allahin izni ile eşim tese olucak bende hazirlandim. Dualarinizda bana da yer verirseniz cok sevinirim..biliyorum her zaman dua ediyosunuz butun kardeslerimize. Allaha sigindik. O Ol derse oluverir. Allah razi olsun simdiden.
Arkadasim dunya gorusunu bilmiyorum senide yargilamiyorum.lutfen beni yanlis anlama...benimde cocugum yok ayni sebeblerden olmadi ve yasim gecti olma ihtimali bile yok artik...yani bol krseden atip sana ahkam kesmiyorum...bana da doktorum tavsiye etmisti esinin sana teklif ettigi seyi asla dedim ....neden mi birak dini boyutunu insan kasi gozo huyu suyu kendine benzeyen esine benzeyen yavrular ister...simdi sen bilmedigin bir adamdan gebe kalip kasila kasila dolancan ...ya sonrasi ya senin ruh halin ya cocugun buyumesi ...ya tipa tip elin adamina benzerse nedir bu illada cocuk merakimiz.onun icin mi yaratildik..inanki bebeklikleri tatli buyuduler mi her hali sorun...ha ...dunya nimeti en guzeli hemde. Bizde isterdik evladimiz olsun ...ama takdir kader...alin yazisi sans.. ne dersen de..veren o alan da o...gecen gun bir hemserimiz ikiz evladini verdi topraga 40 yadindalar..4 birinden 3 birinden yetimler kaldi...bu ana ne yapsin biz yoklugina dayanamiyoruz derken...lutfen beni yanlis anlama bende ogretmenim o cocuklari icime sokasim geliyo bazen ama evlatlik almak bana daha durustce geliyor...ana belli baba belli..bunlar ne ya anasi babasi belirsiz bir nesil ortaya cikariyoruz yarin bu kardrsler evlenirse bunun vebali kime...tabiki karar senin ama iyi dusun 3 gunluk dunya cocuklu da geciyor çocuksuz da ..hayatin tadini cikar cocugun olunca mutlu olmanin garantisi varmi..esinle birbirinizin cocugu olun.... bugun olmayan seylere belki yarin sukretcez Mevla gorelim neyler neylerse guzel eyler....
Aminnn insallahhferaheymen canım benim inşallahhhh iyi haberler verirsin inşallah bolca bulunur rabbim yüzünüzü güldürsün canım arkadaşım kaderdaşım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?