allah yardımcınız olsun arkadaşımBizimde umut tüp bebekte olucak haziranın ikinci haftası gibi, Rabbim hayırlısıyla sevindirir inşallah.
opuyorumnanaktandoğum günün kutlu olsun canımopuyorumnanaktanMerhaba kizlar
geçmisi okudum okuya okuya bitmedi baya kaynatmisiniz
herkes yasini söyledi
bende size yasimi söyleyim bugün dogum günüm 29 oldum. Hiç mutlu degilim yas gelip geçiyor halen çocuk yok
insallah en kisa zamanda hepimiz kavusuruz
canım temmuz diyoruz bakalım hayırlısı.sen nasılsınbelgincim....emre beye karar vermiştiniz sanırım peki ameliyat zamanına karar verebildinizmi arkadaşım....
nasılsın canım yorma kendiniANGELL ve TOSBİK mrb kızlar hoşgeldiniz.
nerelerdesin bacım uyramıyorsun iyimisin başladınızmı kaan beyle tedaviyekızlar merhaba iki gündür giremedim baya kaynatmışsınız maşallah bizde şuan beklemedeyiz bakalım ekim gibi düşünüyoruz bizde allah hepimizn sonunu hayırlı etsin
iyi geceler kızlar.........
morelim çok bozuk demin haber geldi kayınbabam ava gitmiş arkadaşlarıyla ayağından vurulmuş eşim apar topar hastaneye gitti neye uğradığımızı şaşırdık inşallah kötü bir şeyi yoktur yarım saatten beri kan ter içindeyim resmen o kadar istedim eşim beni götürmedi ay ne zormuş böyle beklemek
şimdi yine baktım da 1 hafta diyor ya tahliller falan tabii önemli işte onlar zaman tutabilir ayhhh bilmiyorum şeytan diyor borç harç al hiç uğraşma raporla falan çünkü herkes gibi ben de sevmiyorum devlet hastanelerini. Bizim arkadaşta izine çıkıcam diyor 3 hafta haziranda ayyy bilmiyorum acaba temmuz hayırsız mı bak yine kafam allak bullak oldu :)))))
slm arkadaslar,kkan hoca mail atmıstım.soyle cevaplamıs...
.(Önce, eşiniz sabahları 1 adet Endol tablet ve akşamları da yine 1 adet Trental 400 mg tablet kullansın. 1 ay sonunda kanda FSH, LH ve Testosteron ölçümlerini tekrarlatıp, lütfen bana yazın.)
nasıl bi sonuc bizibekliyor??? bu ilaçları kullanan varmı aranızda??
Bacılar benim bildiğim heyet raporuyla sgk dan yararlanma sadece ilaçlar için. Özel merkezler sgk anlaşmalı olsa bile örneğin 1500TL lik ilaca 500TL veriyorsunuz ama 3500TL lik yok yumurta toplama yok transfer yok tahlillerin ücretini yine veriyorsunuz.Mikrotese ameliyat ücreti de yine 1500TL kadar aynen alınıyor sgk lı olsanız da yani toplamda 6500TL vereceğimize 5500TL veriyoruz sadece ilaçta indirim olduğu için öyle değil mi yanlış mı?
günaydın kızlar çalışanlara kolay gelsin :)))
sana da günaydın:)) sağol vallahi bu hafta hiç işe gelecek halim yok zordan geliyorum.
sultancım günaydın :) çok şükür idare ediyoruz işte .sen nasılsın;?
zaman günaydın canım hadi hayırlısı inşallah belki güzel haberler verirsin bize.
kızlar bu msjlardan 1 den fazla alıntı nasıl yapılıyo bilen bana söleyebilirmi beceremiyorumda :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?