Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
iyi geceler kızlar.........

morelim çok bozuk demin haber geldi kayınbabam ava gitmiş arkadaşlarıyla ayağından vurulmuş eşim apar topar hastaneye gitti neye uğradığımızı şaşırdık inşallah kötü bir şeyi yoktur yarım saatten beri kan ter içindeyim resmen o kadar istedim eşim beni götürmedi ay ne zormuş böyle beklemek

gunaydın kızlar ,harzemcım nasıl oldu canım baban esın nasıl ?allah sıfa versın gecmıs olsun

günaydın kızlar dün pc sorun vardı bir türlü giremedim sinir oldum geçmişe bir bakıyım neler olmuş...

Bizimde umut tüp bebekte olucak haziranın ikinci haftası gibi, Rabbim hayırlısıyla sevindirir inşallah.
allah yardımcınız olsun arkadaşım
opuyorumnanaktandoğum günün kutlu olsun canımopuyorumnanaktan
belgincim....emre beye karar vermiştiniz sanırım peki ameliyat zamanına karar verebildinizmi arkadaşım....
canım temmuz diyoruz bakalım hayırlısı.sen nasılsın
ANGELL ve TOSBİK mrb kızlar hoşgeldiniz.
nasılsın canım yorma kendini
kızlar merhaba iki gündür giremedim baya kaynatmışsınız maşallah bizde şuan beklemedeyiz bakalım ekim gibi düşünüyoruz bizde allah hepimizn sonunu hayırlı etsin
nerelerdesin bacım uyramıyorsun iyimisin başladınızmı kaan beyle tedaviye

çok geçmiş olsun canım inşallah büyük bir sorun yoktur...

slm kızlar.........çok sağolun allah razı olsun sizlerden dün mesajı yazdıktan sonra eşim beni aldı refakatçı ikimiz kaldık ayağında 2 tane kırık var 1 tanesi bacağında baya derin kırık bütün gece ağladı sızlandı durdu adamcağız hiç bir ilaç kesmedi ağrısını bide hastane korkusuda eklenince öldü öldü dirildi bizide öyle yaptı içimi kararttı durdu ben iyi olmam artık hiç ayağa kalkmam ölürüm daha niceleri panik atak korku hepsi bir oldu işte eve yeni geldim duş alıp üstümü değiştirip geri gidiyoruz 12 de ameliyat olacak 2 pilatin takılacak inşallah hiç bir sorun çıkmaz başarılı geçer çevremizdede bu ameliyatla ilgili olanlar hep berbat durumdalar onlarıda düşününce dahada kötü oluyo adamcağız o ağladıkça karşısında benimde ağlayasım geliyo ama zaten eşimde beraber ağlıyo benim dinç durmam lazım herzamanki katılığım üstümde ne deyim işte rabbim tez zamanda şifasını verir inşallah ama tamamen iyileşmesi 1 yıl sürecek yaşıda olunca gençler gibi 4 5 ayda ayağa kalkamayacak en çokta ona üzülüyor gezmeyi çok seven hiç yerinde duramayan biriydi yatmayı kendine yediremiyo duamız çabuk iyileşmesinden yana ama içinide böyle karatırsa uzar durur herhalde ...

hadi kendinize iyi bakın fırsat buldukça girerim öptüm

Bacılar benim bildiğim heyet raporuyla sgk dan yararlanma sadece ilaçlar için. Özel merkezler sgk anlaşmalı olsa bile örneğin 1500TL lik ilaca 500TL veriyorsunuz ama 3500TL lik yok yumurta toplama yok transfer yok tahlillerin ücretini yine veriyorsunuz.Mikrotese ameliyat ücreti de yine 1500TL kadar aynen alınıyor sgk lı olsanız da yani toplamda 6500TL vereceğimize 5500TL veriyoruz sadece ilaçta indirim olduğu için öyle değil mi yanlış mı?

Evet angelcim kaan hoca bize de aynı tedaviyi uyguladı. bir ay sonraki testte hormonlarda fazla bir değişiklik olmadı. normal sınırlardaydı sonra proxeede başlattı sonraki ay endolü kestirtti trental ve proxeede devam ediyor eşim. bunun yanında arısütü bal-polen, çiğ badem ay ve kabak çekirdeğinin kavrulmamışları, ısırgan,çörekotu, keçiboynuzu kendisi veya pekmezi kullanıyor. Aylık tahlillere devam ediyoruz 3. tahlili haziran başında verip kaan hocaya gönderecek bakalım.

demmi canım benim bildiğim herşey dahil 2500 lira veriyorsun rapor olunca geçen tüp bebek forumunda da okudum. Hatta geçen yıl umut ta 800 tl diye okumuştum ama bu sene 2500 olmuş fark ücreti. Rapor tüp bebek ve ilaç raporu olmak üzere 2 tane. Eh tese de 1500tl olsa 4000 işte öbür türlü 6500 oluyor. Allah kolaylık versin rapor çıkarıcaklara inşallah ben haziran da çıkarmya çalışıcam ama yine de bilmiyorum nasıl uğraşıcaz. Yoksa hiç uğraşmasak mı diyorum ama herşey maddiyata bakıyor işte. Allah yardımcımız olsun :Saruboceq:

sana da günaydın:)) sağol vallahi bu hafta hiç işe gelecek halim yok zordan geliyorum.

kıyamam sana :)))
ya fiyatlar hakikaten çok kötü ya.ama bak demmi de aşağı yukarı benim bildiğim gibi söyledi o hastaneler şukadar bukadar diyo ama çok dolduruyolar fiyatı.

günaydın bacılar sabahtan beri mıyıldanıyorum ev almış başını gidiyor
kızlar bugün koçiş spermiyogram vericek ameliyattan sonra ilk kez kontrol amaçlı kan tahlilide vericek bakalım nasıl çıkıcak

sultancım günaydın :) çok şükür idare ediyoruz işte .sen nasılsın;?

zaman günaydın canım hadi hayırlısı inşallah belki güzel haberler verirsin bize.

kızlar bu msjlardan 1 den fazla alıntı nasıl yapılıyo bilen bana söleyebilirmi beceremiyorumda :))))

bende iyiyim çok şükür heyecanlıyım eşim kaan hocanın yanına gidecek ne olucak çok merak ediyorum...
zamancımm canı gönülden dua ediyorum yarabbim güldürsün yüzünüzü hayırlısıyla... bunlar hep bir sınav bizim için ve bizler bu sınavı inşallah geçicez rabbim ol deyince olacak inş...

slm kizlarr nasilsiiz gorusmeyeli
sizebisey sorcaktim esleriniz karyotip analizi ve Y mikrodelesyon testi yaptirdimi aceba
emre bakirci oglu bizden bunu istedi
sanirim karyotip analizi cok pahaliymis bilgi almak istedim sizde

Son düzenleme:

mrb canim nasilsin gorusmeyeli ,ne var ne yok
coklu alinti yapmayi sormusun
hani alinti yapin yaninda no yaziyoya,her alinti yapmak istedigine no yap kimi istiyosan ,en son kiide alinti yap diceksin
yani oncekilere hep no ya bas en sona alinti yapa bas ,her alinti yapigin kisinin altina mesajini yaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…