Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım saol iyiyim bende ama sanki zaman yaklaştıkça ümitsizleşiyorum bu gece rüyamda tutmadığını gördüm idrardan test yaptım bugün yok tabi canım sıkılıyo ya.

tersi çıkarrr tersi çıkarrr :CüvCüv: olucan bence :Saruboceq: moralini yüksek tut :)))

Korkunu anlayabiliyorum ama korkma içini ferah tut insallah olacak bu kez
herhangi belirti var mi ?

yok canım ya kasıklarım ve popom uyuşuk iğne oluyorum popodan her sabah çok yakıyo kasıklarıda rahim içini kalınlaştırıp hormonları dengelemesi için kulandığım bir hap var o çok sertleştirdi.yani acı ve uyuşukluktan başka hissettiğim bişi yok.transfer günü üşüttüm fena halde hala kendime gelemiyorum.
sizin tedaviye başlama zamanınız ve yeriniz kesinleştimi canım?

ahh ahhh iğneden deli gibi korkan ben nelere katlanıyoruz veletler için :))) Allahım sen büyüksün ....

tersi çıkarrr tersi çıkarrr :CüvCüv: olucan bence :Saruboceq: moralini yüksek tut :)))

inşallah canım benim tek isteğim o.eşim işte olduğu için sabahları ennem ve kız kardeşimle kahvaltı ediyoruz canım habire bişi isteyip duruyo ama durumdan dolayı deil ben sürekli böyleyim :)))) kardeşimde dalga geçiyo 2 senedir buldun geçinmenin yolunu diyo ilk zamanlar bilmiyoduk sorunu anneme canım bişi istiyo diyince hemen yapıyodu olurda hamileyimdir diye gerçeği öğrenincede yapıyo allah razı olsun tabde.bende kardeşime sen birkaç sefer 9 ay aşercen ben hayat boyu dedim şakalaşırken başladım ağlamaya çok doluyum ya dokunsalar ağlıcak gibiyim hatta ağlıyorum..

geçmis olsun canim
insallah pozitif sonuçlanirda bunlarin acisi geçer
ben 15 haziran laparoskopi ve kürtaj olucam ondan sonraki adetimde baslicaz uzun protokolle allahin izniyle
yani yaza dogru anlican bir sorun olmazsa

ahh ahhh iğneden deli gibi korkan ben nelere katlanıyoruz veletler için :))) Allahım sen büyüksün ....

ya varya kendinle ilgili bişelerden bahsettikçe benden bahsediyomuşun gibi geliyo al bendende okadar iğneden kan aldırmaktan jinekolojik muayeneden hatta hastaneye gitmekten korkan ben ay ay allah büyük işte olgunlaşma sınavın senin bu diyo annem :)))

geçmis olsun canim
insallah pozitif sonuçlanirda bunlarin acisi geçer
ben 15 haziran laparoskopi ve kürtaj olucam ondan sonraki adetimde baslicaz uzun protokolle allahin izniyle
yani yaza dogru anlican bir sorun olmazsa

inşallah canım ya pozitif sonuç maddi ve fiziksel darbeleri biranda yokedcek ama allahın takdiri.canım benim inşallah operasyonların çok iyi geçer doğumdan önceki son sancıların olur.inşallah güzel haberlerimizide paylaşırız burdan.

insallah melishh insallah az kaldi
ben çikiyorum is yerindeyim
kendine iyi bak çok yeme :)))))))))))))))))))))

melishçim inanıyorum ki burda halaylara 4 gün kaldı sen sonra 40 hafta halay çekicen kıız. sonuç pozitif çıkıcak inşallah. Tüp bebek maliyetinde herşey dahil nasıl oluyor ki herkesin ilacı farklı dozlarda ve fiyatlarda oluyor öyle standart bir fiyat verilemez ki. ama tüp bebek ücretinde de indirim oluyosa güzelmiş o zaman. 6500 e 4000 için rapora değer diyorum ama bir de raporu elde etmenin maliyeti ne kadar acaba eğer o da 1000TL falansa anlamı pek yok gibi.

melisicm idrar testimi yaptım dedin benmi öyle anladım espoir canım neden laparoskopi olacaksın biraz bahsedermsin

MELıSÇıM...lütfen sen moralini yüksek tut...içime doğuyo senin tutunacak inşallah....teyzem 50 yaşında olduğu için tüp yapıldı..tabi yaş faktörü önemli...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…