Tatlım bilmiyorum valla bizde ne duysak denedik ama bizim FSH normaldi hiç yukselmedi hep 8 diHavuç incir ve nohut yemeyi onerdi bize de kaan hoca fsh da bi degisiklik olmadi hatta bunlari tükenirken klomeni ilk kullanmaya basladigimiz ayin sonunda daha yüksek cikmisti fsh insanin kafasi allak bullak oluyo doğruyu ararken
Valla cnm neye göre öyle dedi bilmiyorum ama spermleri beğenmedim kalitesiz gözüküyorlar dedi ama hizdan fln hiç bahsetmediKizlarrr esinde az cok sperm çikisi olan arkadaslara bir sey sormak istiyorum.bazilariniz cikan spermler kaliteszdi demis kalitesizligi hiza ve morfolojiye gore mi belirledi doktorlar
Rabbim dert verdi dermanini da versin biran once insallah aylardir sperm yumurta embryo oku okuu okumadigimiz az sey kaldi sanirim.bizim nisanda milyonlar vardi bizde keciboynuzu kurune basladik hizi artsin diye mayista o kadr dustuki speemler nerde yanlis yaptik bilmiom ilk adeetle tedawiye baslicaz aklim dondurulmus spermlerde ondan merak ettimValla cnm neye göre öyle dedi bilmiyorum ama spermleri beğenmedim kalitesiz gözüküyorlar dedi ama hizdan fln hiç bahsetmedi
Spermler çok değişken bizim ilk teste 2 tane canlı çıktı diğerinde 300 bin doktor iğne verdi eşime bakalım sonuç ne olacakRabbim dert verdi dermanini da versin biran once insallah aylardir sperm yumurta embryo oku okuu okumadigimiz az sey kaldi sanirim.bizim nisanda milyonlar vardi bizde keciboynuzu kurune basladik hizi artsin diye mayista o kadr dustuki speemler nerde yanlis yaptik bilmiom ilk adeetle tedawiye baslicaz aklim dondurulmus spermlerde ondan merak ettim
Hayirlisiyla cok cok guzel cikar insallah.Spermler çok değişken bizim ilk teste 2 tane canlı çıktı diğerinde 300 bin doktor iğne verdi eşime bakalım sonuç ne olacak
Amin canım allah yardimcimiz olsun hepimizin valla ne diycem bilemedim bizde çok iyi etki yaptı sizin dondurulmuş spermmi varRabbim dert verdi dermanini da versin biran once insallah aylardir sperm yumurta embryo oku okuu okumadigimiz az sey kaldi sanirim.bizim nisanda milyonlar vardi bizde keciboynuzu kurune basladik hizi artsin diye mayista o kadr dustuki speemler nerde yanlis yaptik bilmiom ilk adeetle tedawiye baslicaz aklim dondurulmus spermlerde ondan merak ettim
Amin ewet canim bizim temmuzda tup bebek pozitif olunca biz yinede sperm donduralim dedik esimde yurtdisinda calisiyor giti sonra.malesef sonra disgebelik oldugu anlasildiAmin canım allah yardimcimiz olsun hepimizin valla ne diycem bilemedim bizde çok iyi etki yaptı sizin dondurulmuş spermmi var
Hep ediyorum canim.o yuzden bazen sayi vermek bile istemiyorum diyorum ki belki daha zor durumda olan arkadaslar vardir onlari incitmeyeyim diye.hep dua ediyorum Allahim kadinlar kulubunde konustugum konusmadigim bu dertle ugrasan herkese saglikli hayirli cocuklar ver diye.Sperm olmasi bile bence ümit verici bizde hiç yok mikro tese de 12 sperm bulundu 7 si normaldi ama kalitesi iyi olmadığından dollenmedi şimdi o kadar üzülüyorum ki bizlere ama dua edelim birbirimize keşke buraya hamile olanlarda yazsa da umidimiz arsa. .
Üzüldüm canım hayırlısı olsun inşallah bu defa hayırlısı ile sağlıkla pozitif sonuç alırsın inşallahAmin ewet canim bizim temmuzda tup bebek pozitif olunca biz yinede sperm donduralim dedik esimde yurtdisinda calisiyor giti sonra.malesef sonra disgebelik oldugu anlasildi
Ben tansel kaplanca ile görüstüm tahili gönderdim ama buraya gelip tedavi görmenız sart dedi bize de cok uzak ancak yaza gideriz ama yaza kadar bi tedavide görmek istiyorum ama burda da aklımıza yatan ilgili bi dr bulamadıktese yapıldı hucre var ama olgun değil ona göre tedavi veriyor .kaan hocaya sitesinden sormak istediginiz soru icin mail atabilirsiniz cevap geliyor ilgili bir Dr okudugum kadariyla forumda yazılan başka dr isimleri de var onlara da bakın hangisi aklınıza yatarsa ona gidin
AminnnnnÜzüldüm canım hayırlısı olsun inşallah bu defa hayırlısı ile sağlıkla pozitif sonuç alırsın inşallah
Saol cnm allah razı olsun insallah hepimiz güzel haberler alırız bizde de sorun azospermı ama cok korkuyorum hiç sperm cıkmaz kök hücre bekleriz umut tükenir diye en azından dediğin gibi sperm bulunan var sonucta kötünün daha kötüsü varHep ediyorum canim.o yuzden bazen sayi vermek bile istemiyorum diyorum ki belki daha zor durumda olan arkadaslar vardir onlari incitmeyeyim diye.hep dua ediyorum Allahim kadinlar kulubunde konustugum konusmadigim bu dertle ugrasan herkese saglikli hayirli cocuklar ver diye.
Arkadaslar azarınızda t. Testestoron hormonu düsük olan varmı bi sorun oluyo mu düsük olunca bilgisi olan varsa yazabilir miSaol cnm allah razı olsun insallah hepimiz güzel haberler alırız bizde de sorun azospermı ama cok korkuyorum hiç sperm cıkmaz kök hücre bekleriz umut tükenir diye en azından dediğin gibi sperm bulunan var sonucta kötünün daha kötüsü var
Azospermi neden kaynaklanıyordu ve ignelerin adı ne arkadasım bize de yazmiştı dr ama kullanmadık sonra gerek yok dedi bişey anlamadıkEşimin mikrotese öncesi hormonları normaldi sayısal veriyi hatırlamıyorum ama 7 ay iğne kullandı ancak kalite arttırıcı hiç vitamin falan vermedi doktor ona kızdım aslında çünkü ben dedim ikinci denemede de aynı şey olursa ne olacak dedim spermler kalitesiz olursa dedim vitamin vericem dedi ona sinirlendim bende Dr lar sürekli bu vaka larla ilgileniyor anlıyorum ama bizler için çok zor başarısız bi tüp bebek denemesi 2 ay olacak toparlanamadim moral olarak yikildim fizyolojik olarak ta bir sürü etkisi var sonuçta daha dikkatli olunması gerek bana gore
Oda ilginç söylemiş bi kere gidince muayene olunca sonra tahlil üzerinden yönlendiriyor aslında bi kere gelip rica edebilirsiniz bence ama 3 ayı geçerse tekrar muayene ücreti alıyorlar bilmiyorum belki hastane politikasidirBen tansel kaplanca ile görüstüm tahili gönderdim ama buraya gelip tedavi görmenız sart dedi bize de cok uzak ancak yaza gideriz ama yaza kadar bi tedavide görmek istiyorum ama burda da aklımıza yatan ilgili bi dr bulamadık
azospermi vardı ve bu kürlerle sperm bulundu yani bizde proxeed plus ve evicap kullandık 3 ay ama sonuc yıne sfır yıne sıfırTatlım biz Tansel beye falan gitmedik ilk ögrendigimizde ki 6 sene oldu 40 günlük evliydim sanırım çaksır kökü bal karışımı yemisti eşim 2 ay ama iğrenç ötesi bir şeydi sonra 1 2 ölü hücre bulundu tup bebek yaptırmaya gittik adam bize 100bin hücre var dedi biz şok olduk ama bence yalandı 4 embriyo oldu 1 transfer etti gerisi çöp oldu negatif sonuç alır almaz tekrar başka merkeze gittik 1 kaç ölü hücre var Size yalan söylemişler dedi teseye aldı eşimi çok az ve kalitesiz hücre bulundu döllemeyebilir dedi 12 yumurta toplandı biri döllendi oda tutmadı zaten 2 senedir vitamin hapı evicap klomen proexeed kullanıyor 3 5 ay sonra bıkıp bırakıyor en Son tüp bebek merkezinde Sperm havuzu yapacaz dedi Sperm alıp dondurdu ama kaliteli değiller yüzde 60 70 tese gerekecek dedi 2 aydır keçiboynuzu sabah akşam kaynatıp iciriyorum ceviz kuru incir yediriyorum çok şükür kaliteli ve yeterli spermler çıktı bu arada daha önce çok havuç suyu içirdim biz bu kürlerin faydasını gördük çok şükür inşallah sizlerde görürsünuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?