Chroman 500 mu neydi ilacın adı biz tek kullandık bu ilacı bu ilaç için kaan aydos tek başına kullanılırsa bi etkisi olmaz demiş makalede sonuca bakınca da yaramadığını gördükAzospermi neden kaynaklanıyordu ve ignelerin adı ne arkadasım bize de yazmiştı dr ama kullanmadık sonra gerek yok dedi bişey anlamadık
Sorun para degil adam akıllı bi tedavi görmek hemen tese tüp bebek olsun istemiyorum iş dolayısıyla ve biz marasta oturuyoruz ist bize baya bi uzak sorun o ama dr iyiyse denemeye degerOda ilginç söylemiş bi kere gidince muayene olunca sonra tahlil üzerinden yönlendiriyor aslında bi kere gelip rica edebilirsiniz bence ama 3 ayı geçerse tekrar muayene ücreti alıyorlar bilmiyorum belki hastane politikasidir
Bulunan spermlerin dondurmadilar mi sonuç ne oldu merak ettimSizde azosper
azospermi vardı ve bu kürlerle sperm bulundu yani bizde proxeed plus ve evicap kullandık 3 ay ama sonuc yıne sfır yıne sıfır
Sorun para degil adam akıllı bi tedavi görmek hemen tese tüp bebek olsun istemiyorum iş dolayısıyla ve biz marasta oturuyoruz ist bize baya bi uzak sorun o ama dr iyiyse denemeye degerOda ilginç söylemiş bi kere gidince muayene olunca sonra tahlil üzerinden yönlendiriyor aslında bi kere gelip rica edebilirsiniz bence ama 3 ayı geçerse tekrar muayene ücreti alıyorlar bilmiyorum belki hastane politikasidir
Ya ben yönlendirmek istemiyorum ama ben emre Bakircioglu nun metin daha çok duydum ama adamı bulamıyorum bilen varsa lutfen soylesinSorun para degil adam akıllı bi tedavi görmek hemen tese tüp bebek olsun istemiyorum iş dolayısıyla ve biz marasta oturuyoruz ist bize baya bi uzak sorun o ama dr iyiyse denemeye deger
Tese olmadı esim biz hiç tüp bebek yaptırmsdık sadece burda uyduruk dr dedigiyle kullandık bu ilaclarıBulunan spermlerin dondurmadilar mi sonuç ne oldu merak ettim
Ya ben yönlendirmek istemiyorum ama ben emre Bakircioglu nun metin daha çok duydum ama adamı bulamıyorum bilen varsa lutfen soylesin
Bu ilacı ne için kullandınız azospermi hangi sebebtendiChroman 500 mu neydi ilacın adı biz tek kullandık bu ilacı bu ilaç için kaan aydos tek başına kullanılırsa bi etkisi olmaz demiş makalede sonuca bakınca da yaramadığını gördük
Anladım hayirlisi ben artık o kadar korkuyorum ki bulununca insanlar hemen dondursun istiyorum çok zor çünkü başarısız tüp bebek denemesi.Tese olmadı esim biz hiç tüp bebek yaptırmsdık sadece burda uyduruk dr dedigiyle kullandık bu ilacları
Dogrusun cok zor bu derdı başında olmayan bilmezAnladım hayirlisi ben artık o kadar korkuyorum ki bulununca insanlar hemen dondursun istiyorum çok zor çünkü başarısız tüp bebek denemesi.
Sebebe çocukken ateşli hastalık geçirdi mi diye soruyor bi sebep söylemedi fsh yüksekti bizim onun için mi ne bilmiyorum çok açıklama yapmadı ya belki ondan içim ısinmadi Dr aBu ilacı ne için kullandınız azospermi hangi sebebtendi
Haklısın açıklama yapmadan vermesi ters aslında benım esim de kucukken atesli hastalık gecirmiş sımdı bızde karyotip dıye bi genetik test verdik sizden istedıler mi pekiSebebe çocukken ateşli hastalık geçirdi mi diye soruyor bi sebep söylemedi fsh yüksekti bizim onun için mi ne bilmiyorum çok açıklama yapmadı ya belki ondan içim ısinmadi Dr a
Canım ilaclardanmi kürlerden mi bilmem ama ilk bir sene canlı cansız hiçbir hücreye rastlanmadı hatta eşim hiç umutlu değildi ne zorluklar ile yedirebildim kürleri ve ilaçları 1 sene sonra 6 ay ilaç ve kürlere başladık 1 2 ölü çıkmaya başladı birde dr eşimin mesleğinden olabileceğini söyledi eşim 2 senedir döneri bıraktı ama biraktiginda çıkış birazda olsa başlamıştı fayda gören de var görmeyende hatta 2 ay önce zarzor içmeye başladı keçi boymuzunu geçen sene 5 6 ay hergün havuç suyu sıkıp icırdim pes etme çünkü gerçekten eşim pes ettiği zaman ben de etmek üzere oluyordumSizde azosper
azospermi vardı ve bu kürlerle sperm bulundu yani bizde proxeed plus ve evicap kullandık 3 ay ama sonuc yıne sfır yıne sıfır
Nedense hiç bisey de fayda görmedigimiz için gğvenmiyoruz cok denedık bitkisel seyler ama inanmak lazım birazda ama sizin adınıza sevindimCanım ilaclardanmi kürlerden mi bilmem ama ilk bir sene canlı cansız hiçbir hücreye rastlanmadı hatta eşim hiç umutlu değildi ne zorluklar ile yedirebildim kürleri ve ilaçları 1 sene sonra 6 ay ilaç ve kürlere başladık 1 2 ölü çıkmaya başladı birde dr eşimin mesleğinden olabileceğini söyledi eşim 2 senedir döneri bıraktı ama biraktiginda çıkış birazda olsa başlamıştı fayda gören de var görmeyende hatta 2 ay önce zarzor içmeye başladı keçi boymuzunu geçen sene 5 6 ay hergün havuç suyu sıkıp icırdim pes etme çünkü gerçekten eşim pes ettiği zaman ben de etmek üzere oluyordum
Ben tansel kaplanca ile görüstüm tahili gönderdim ama buraya gelip tedavi görmenız sart dedi bize de cok uzak ancak yaza gideriz ama yaza kadar bi tedavide görmek istiyorum ama burda da aklımıza yatan ilgili bi dr
Anladım canim inşallah bulursunuz zor bu işlerBen tansel kaplanca ile görüstüm tahili gönderdim ama buraya gelip tedavi görmenız sart dedi bize de cok uzak ancak yaza gideriz ama yaza kadar bi tedavide görmek istiyorum ama burda da aklımıza yatan ilgili bi dr bulamadık
Genetik test istediler genleri sıkıntı yok dedi ilaç verdi mikrotese dedi ilaç sonucunda sperm bulundu mikrotese de ama kalitesiz çıktı bununla alakali önlem almadı mesela ben bile hiç problem olmadığı halde benim doktorum çok iyiydi vitamin folik asit falan kullandım ama eşime vermedi bu ihtimali aman gözden kaçırmayın vitamin kullansın eşiniz biz şimdi başladık bi daha ki denemeye aynısı olmasın diye.Haklısın açıklama yapmadan vermesi ters aslında benım esim de kucukken atesli hastalık gecirmiş sımdı bızde karyotip dıye bi genetik test verdik sizden istedıler mi peki
İnsallah saglıklı kaliteli bi suru sperm cıkar cnm bize de mikrotese dendi ama ilaç vermedi zaten ilaç tedavisi en az 6 ay suruyor cok sacma bence biz doktorumuza düsemedik benceGenetik test istediler genleri sıkıntı yok dedi ilaç verdi mikrotese dedi ilaç sonucunda sperm bulundu mikrotese de ama kalitesiz çıktı bununla alakali önlem almadı mesela ben bile hiç problem olmadığı halde benim doktorum çok iyiydi vitamin folik asit falan kullandım ama eşime vermedi bu ihtimali aman gözden kaçırmayın vitamin kullansın eşiniz biz şimdi başladık bi daha ki denemeye aynısı olmasın diye.
Hangi doktora gidiyorsunuz dostum normaldir belki hormonları bilmiyorum ki Dr U iyi araştırın ya hemen karar vermeyinİnsallah saglıklı kaliteli bi suru sperm cıkar cnm bize de mikrotese dendi ama ilaç vermedi zaten ilaç tedavisi en az 6 ay suruyor cok sacma bence biz doktorumuza düsemedik bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?