Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Ay kardeşim okurken lütfen mutlu son dedim sürekli burnumun direği sizladi resmen umarım bizlerin de olur Allah im duysun ve dualarimiza cevap versin

Hangi doktora gidiyorsunuz dostum normaldir belki hormonları bilmiyorum ki Dr U iyi araştırın ya hemen karar vermeyin
T. Testestoron düsük çıktı igne verdi ama sonra gerek yok dedi dr malatya arastırma hastanesine gidiyoruz arkadasim orda henüz pratisyen hekim ilgileniyor ögrencı yanı dr

Cok sevindim sizin adınıza böyle seyler bizlere o kadar buyuk umut oluyor ki karamsarlık kalmıyor insallah bizimde sonumuz sizin gibi olur o kadar güzel bi duygu ki annelik bisey sormak istiyorum bu azospermide tıkanıklık oluyor sizin nu konuda bilginiz var mı

Günaydın arkadaslar aranızda tıkanıklın olup azospermi olan var mı tanısı ne tek umudum o lütfen varsa yazsın

Arkadaslar merhaba , bizim sıkıntımız da azospermi kaan hoca ile tedavideyiz . 3. ayımıza girdik choromonin 5000 mg ve gnc arginmax man kullanıyruz fsh tedaviye basladığımızda 32 idi şimdi ise 1 e düştü testeron da malesef düşük o da 1 . kaan hocaya mail attık onun cevabını bekliyoruz ona göre tedaviye devam edeceğiz . sanırım mart nisan gibi ilk tesemiz olur . bunu dışında eşime arı sütü bal polen bol incir ve kuruyemiş , havuc yediriyorum. y delasyon testimiz temiz çıktı şu anda kromozom testinin sonucunu bekliyoruz . sizlerin tedavide uyguladığı kürler var mı?

Arkadaslar masa Allah burda ne kadar olumlu sonuc alanlar olmus. Boyle bir listye yine devam edilse ne guzel olurdu.

Bizim yuksek evet dusurmeye çalışıyoruz canim sagol
canim. aslanpencesi kuru dendyin inanin faydasinj goreceksinjz.
Havuç incir ve nohut yemeyi onerdi bize de kaan hoca fsh da bi degisiklik olmadi hatta bunlari tükenirken klomeni ilk kullanmaya basladigimiz ayin sonunda daha yüksek cikmisti fsh insanin kafasi allak bullak oluyo doğruyu ararken

klomen fshyi yukseltiyor.
fsh ye takil. ayin derim bizde 67 fsh ye ragmen dogal. cikis vardi. 67 fsh ye ragmen 14 tane sperm. cikti soerm testinde ve yunurtalsdimin 5 ni dollendirdi.

Cnm sn hangi tüp
bebek merkezine gittin

Keçiboynuzu özü ve kuru arasında far var mı acaba o zaman bunu da kullanacam bugün test yaptirdik fsh 30 LH ise 12 sabırla devam etmek lazım sanirim

Kizlar merhabaaa biz tansel kaplancanda tedavideyiz 3.ayimizdayiz doktor bizi benim gelecek ay adetimle cagiriyor esimi tese yapacak bulursa hemen beni hazirlicaklar cok erken degilmi 3.ay oldu tedavi olali fsh 12
Testesteron 6

Ben biraz daha tedavi olalim dedim isterseniz 3 ay daha tedavi olursunuz ama degerler fazla degismez dedi
Kafam cook karisik bana bi akil verin lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…