Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
merhaba kızlar eşim celalettin peruda tedavi görüyor yanlız doktorun konuşma tarzı hareketleri falan çok garip geliyor bana ararsın açmaz soru sorarsın saçma sorular falan der denize düşen yılana sarılır misali gidiyoruz rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah...

Kizlar promotil kullananlar varmi ac mi iciliyo tokmu bilginiz varmi

Arkadaşlar aranızda çocukluk çağında İnmemiş testisden ameliyat olmuş nedeniyle azosperm olan var mi? Varsa bi sorum olacak.. Ameliyatla indirilmiş olunduğu halde de mi testis kanser riski var ? Yoksa hala inmemişse mi riski daha fazla? Her araştırmamda çünkü testis kanseri riski çok fazla yazılıyor.

Eşi Ovitrelle yada pregnly iğne kullanıp yan etki olarak jinekomasti durumuyla karşılaşan varmı?

herkese merhaba ve geçmiş olsun bende aranıza yeni katıldım 2 ay önce azospermi olduğumuzu öğrendik şoku atlatıp doktora gitmemiz bu haftayı buldu.
yazılanlar üzerine Emre Bakırcıoğlu na gittik,çünkü benim istediğim öncelikle güleryüz ve ilgiydi .gerçekten denilen gibi bizi dinledi memnun kaldık.
istanbulda oturuyoruz. merak edenlere 350 tl muayene ücreti . ve biz ilk defa gittiğimiz için genetik testler .hormon testleri istedi onları yaptırdık. şimdi sonuçların çıkmasını bekliyoruz 21 günde çıkarmış genetik testler.
Hepimizin Allah yardımcısı olsun , olumlu olumsuz süreci yazarım.

Amin canim. Böyle mesajlar beni umutlandıyor.
umudunuzu gercekten yıtırmeyın arkadaslar encok bızım gibı hasret ceken arkadaslar annelıgı hakedıyo ben tam bıttım dedım rabbım yettım dedı cıvcımımle uyuyorum dogdugundan berı dualarım sızınle allahın ıznıyle

Oylemi bizde oyle kullanalim siz kac kullandiniz hangi doktor vermisti bide fiyati biliyomusun
Canım sanırım 100 yada 120 alıyorduk eniştem getiriyordu kendi eczacı uyguna veriyordu Üroloji dr u verdi bize bu ilacı 4 ay kullandık 1 2 ölü 1. 2 canlı bulunuyordu bunu verdiğinde sonra gitmedik Üroloji druna tüp bebek merkezinde yaptık Sperm testini bu defa 1 2 tane değil nadir alanlarda gòrüldü promotil klomen ve evicap kullandık sonra tüp bebek dr u bıraktırdı emodeks verdi onuda 1 2 ay kullandık

Canım allah bağışlasın minnağını siz tese mi oldunuz tedavi oldu mu eşin kaç yıllık evlisiniz bize biraz bahseder misin kusura bakma çok soru soruyorum

Canım allah bağışlasın minnağını siz tese mi oldunuz tedavi oldu mu eşin kaç yıllık evlisiniz bize biraz bahseder misin kusura bakma çok soru soruyorum
2010 da basladık tedavıye bıze kac tane hastane olumsuz demıstı istanbulda hastane bırakmadım sormadık sonra kendı dr buldum umıt ozekıcı bızım normal yolla hıc cıkıs olmamıstı ıcerde olup olmadıgınıda bılmedıgımız ıcın olmaz cıkıs yok cok zor ısınız falan dedıler sonra umıt hoca adı gıbı umıdım oldu onunla tanıstım basladık tedavıye aradı benı normal ve normal yolla 3 tane bulduk dedı tedavıye basladık yumurta toplandıgı gun tekrar test alındı esımden cıkıs olmadı aynı gun tese oldu esım donmadan tranfer edıldı ama tutmadı ılac falan kullanmadı esım deneyerek bulacagız dedı dr ıkıncı denememde ıkız tuttu ama saglıksızdı kurtj oldum 3 denemede tutmadı 4. Deneme dıs gebelık gecırdım yıne hem kurtaj hem tedavı oldum 5. Tuttu ama 20 gun sonra yıne kanama basladı kaybettım 6.yıne kanamayla basladık ama cogul gebelıktı bırı yıne kaybettım kızım turundu erken dogum rıskım vardı hep yatarak gecırdım tabı yıne dr allah razı olsun hıc benı bırakmadı uzaktı hastane 2 saat suruyordu bana evıne yakın dr bul ama herseyden benı haberdar et baglantıyı koparma dedı agrılarımda aradım telefonda bana fıtıl soyledı her kullanımdan sonra yıne ara dedı bolgesıne gore ılac verıyordu ve verdı ılac bebegon suyunu bıtırıyor yazıyodu recetede o yuzden her kullandıgımda onu aramamı ıstedı hep kontrollu gıttık burdakı dr sadece kontrol ıcın gıttım ama hep umıt hocamın dedıgı sekılde ılerledım plates yap dedı burdakı dr ona bıle karsı geldı ümıt hoca bu bebek cok degerlı yat dınlen bosver kıloyu falan derdı cok mınnetım var kendısıne 8 sene benımle cabaladı sen benı bırakana kadar ben senı bırakmıycam dedı sayesınde kendı dogum gunumde anne oldum kızım 3 hafta erken dogdu dogum gunumde kucagıma aldım avucumdakı duam sımdı kucagımda rabbım hepınız kucagına melek kondursun ben cok cabaladım cok canım yandı ama onemı yok herseye deıyo yavrum ıyıkı vaz gecmemısım

İnşallah canım Rabbim daha fazla bekletmeden verir.. Allah gönlünüze göre versin .

Cnm dedigim kurleri kullanin biz kullandik ve hoca cok sasirdi.tansel bey de tedavi goruyoruz ve suan 80 motil var bu karisimlarla oldu.insallah fayda gorursunuz ve hazir karisim aldik biz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…