Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

e2, prl, LH, FSH, Total Testetoren, ast, alt, ggt, psa testlerini yaptırın elinizde olsun. 1 günde olan iş nasılsa... son tahlildeki durumumuz bu derseniz. hocada buna göre değerlendirir. Çünkü sizlerden muhtemelen bu tahlilleri isteyecek. Tekrar gel git olmasın. İstemese bile ne kaybedersiniz ki ? ama yaptırırsanız kazancınız olabilir .

Merhaba arkadaslar bizede ameliyattan sonra soylendi bu durum.Doktor 2.ameliyatta cikabilir dedi ama bi ihtimal kesin bisey yok.Tedavisi varmi bilmiyorum.Celalettin hocaya gitmeyi dusunuyoruz ama kararsizim.
Sizin azo sebebinoz nedir hangi doktorlarda tedavi oldunuz

Egede tedavi olduk.Ama tedavi denmz.Direk mikrotese yaptilar.Genetik testlerimiz temiz cikti.Teshiste hipogonadizm yaziyodu.

Evet arkadaşlar uzun zamandır yazmıyorum buraya. kısa ve öz yazicam belkide son yazım sizlere Allah herkesin gönlüne göre hayırlısı ne ise onu nasip etsin. 2. mikro tese denememiz malesef sonuç koskocaman bir sıfır. sebebi bilinemeyen bir azosperm tek çözüm ve umut artık bizim için kök hücre.

ben de böyle düşündüm haklısınız . tşk ederim. inşallah güzel haberler alırız.

Sevgili kardeşim kaan beyden eşim de tedavi oldu microtese ameliyatı oldu, birşey çıkmadı 2 yıl kadar pregnil ve menagon iğneleri kullandı sonuç olumsuz, haliyle psikolojik yıkım ve tedaviyi bıraktı, şimdilerde tekrar tedaviye başlayacak Ankarada Müfit Günel Hocaya gitmeyi düşünüyor, bizimkinin rahatsızlığı genetik bozukluk, klein felter, 47xxy

bi
Merhaba arkadaslar bizede ameliyattan sonra soylendi bu durum.Doktor 2.ameliyatta cikabilir dedi ama bi ihtimal kesin bisey yok.Tedavisi varmi bilmiyorum.Celalettin hocaya gitmeyi dusunuyoruz ama kararsizim.
bize eşime mikrotese yapan doktor kök hücreyi bekleyin dedi ama yinede bir ümit diyerek tedavi görüyo eşim celalettin peruda bir yerde okumuştum bu durumda olanların tedaviyle bir sonraki mikrotesede sperm bulunma şansı yüzde altı falanmış celalettin peru hakkındada arkadaşlar pek iyi birşey söylemiyo biz bir yıldır tedavi görüyoruz onda spermatid sayısında gözle görülür bi ilerleme oldu ama önemli olan sperm olabilmesi burada okuduklarımdan sonra bende acaba demeye başladım ama bırakma şansım yok bir yıllık bir uğraş var birde bırakırsam artık eşimi başka doktora götürmem çok zor zaten buna zorla gidiyo rabbim herkeze yardım etsin

Sizinle aynı kaderi paylaşıyoruz.. 47xxy, azo, testestoron düşük, micro tese (sıfır)

merhaba arkadaşlar lim 15 testi nasıl yapılıyor sperme bakılan birşeymi öyleyse normal sperm testine mi yoksa fsh boyama daki spermme mi bakılıyor

mrb arkadaşlar daha öncede bahsetmiştim bu tedaviden hatırlayanlar olur belki haberlerde izlemiştim 3lü yöntem ile (liflemeyle mikro tese sonra ısıkla yansıtmasına göre iyi emriyolar geliştişti ) 3ayrı yöntem 1araya getirilmesi
4 senelik tedavi sürecimizi gönderdik onlarda muaneye çagırdılar 3aylık tedavi uygun görmüşler sonrası uygun olursa bu yöntem yapılavcak sanırım

İnternette biraz baktım da önerilen ballı zencefilli macun ve ballı harnuplu macun ikisi bir kullanılmalıymış doğru mudur acaba hemen başlayalım bizde vakit kaybetmeden
Biz ikisini bir kullaniyoruz ve fayda gördük bugun esim baska hastanede test verdi sonucu yazar inşallah dozu arttirdik cunku biz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…