Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Ağlayarak okudum .. Bu yaşananların dilini yaşayanlar anlar .. patır patır olan kimsecikler anlayamaz ... çok ağladım .. Rabbim yolunda yaşatsın ..

Cnm dedigim kurleri kullanin biz kullandik ve hoca cok sasirdi.tansel bey de tedavi goruyoruz ve suan 80 motil var bu karisimlarla oldu.insallah fayda gorursunuz ve hazir karisim aldik biz
İnternette biraz baktım da önerilen ballı zencefilli macun ve ballı harnuplu macun ikisi bir kullanılmalıymış doğru mudur acaba hemen başlayalım bizde vakit kaybetmeden

evet büyüyor.. ister istemez.. genç kız tarzında..
hamam ve havuz, deniz e gidince çok sıkıntı yapıyor

Malesef kalıcı hale geliyor.. (eğer spor yapmaz ise)

Behlaz hanım bu macun lari aç karnına mi tok karnına mı yedi eşiniz birde öğlen aliyormuydu

Son 1 haftamız kabus ilk tahlilde 1 2 sperm görüldü sonraki 2 tahlilde hiç görülemedi micro tese deniyor bizim gibi olup bebeği olan varmı

ınmemısse daha cok rısk var canım emre bakırcıoglu oyle demıstı bıze ındırılmesı lazım kesınlıkle

ınmemısse daha cok rısk var canım emre bakırcıoglu oyle demıstı bıze ındırılmesı lazım kesınlıkle
Teşekkür ederim cevabın için canım.. eşim çift taraflı İnmemiş testis ameliyatı olmuş 3 yaşında. Azosperm olduğunu öyle anlamıştık geçen sene Türkiye"de.. Ozaman soramamıştım doktora azosperm olduğunu şokunu yaşarken. Yurtdışında kalıyoruz ve eşim burdaki doktorlara da güvenmediği için gitmiyor. Bende soru işaretleriyle Kadınlar Külübünde araştırıyorum:) Sen Tüp bebek yaptırdın mı?

oleeeeyyyy kaan hocadan sonunda randevu aldım arkadaşlar. kıymet hanımla görüştüm az önce. sağolsun çok ilgilendi tek tek bilgi verdi. sperm olup kalitesi düşük olanlar sayısı az olanlar tabi size göre tedavisi daha kolay dedi. stres yapıp hormonlarınızı etkilemeyin dedi. nisan ayının son haftasına randevu verdi. net tarih için dönüş yapacak. gelmeden önce herhangi bir test istemedi özellikle sordum. bizim durumumuzda olanlara önce 2 aylık bir ilaç tedavisi uygulanıyormuş. ondan sonra tahlil istiyorlarmış. ben yine de bir fsh yaptırıpda mı gitsem belki ilacı ona göre yazar. bilinçsizce bir micro tese ameliyatımız oldu. eşim o yüzden tekrar aynı şeyleri yaşamak istemiyor dedim. siz son umudumuzsun dedim. Allahım inşallah bu kapı bize vesile olur. son kapımız olur. buradaki herkesin yardımcısı olsun Allahım. çok dua ediyorum. hayırlı ise nasip olsun hepimize.

evet yaptırdık ama olmadı malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…