İnşallah bu sefer hayırlı sonuç alırsınız .Evet bı oğlum var 4 buçuk yaşında her gece yatarken dua ediyor kardeşim olsun diye çok istiyor .Amiin cnm. Allah oğluma kardeş isteyen herkesede evlat nasip etsin ..amiinBizimde bulundu ama olmadi bu 4. Olucak cok korkuyoruz sizin oglunuz mu vardi insallah hayirli bi kardes gelir
tşk ederim. 2015 yılında 530 liraya yaptırmıştık yanlış hatırlamıyorsam.Özelde yapıldığını duymuştum ama pahalı diye biliyorum ne kadar acaba bilginiz varmı .Olursa tüp bebeği bile maddi olarak zor yaptiracagiz oyuzden devleti seçtik.İsterseniz siz arayın bı sorun randevuyu ben öyle yaptım
arkadaslar aranızda eşi fsh yüksek testosteron düşük olan kimler var?
hangi doktorda tedavidesiniz?
bizim fsh yuksek testosteron dusuktu. bir kez hic tedavi olmadan TESE yapildi sonuc olumsuzdu. sperm bulunamadi.
6 ay once Necmettin Atsü ye gittik choriomon ve menagon verdi. su an tablo duzeldi cok sukur. fsh dustu testosteron yukseldi. Nisan ayinda microtese deneyeceğiz..
dualarimizi birbirimizden eksik etmeyelim[/QUOT
Sizin fsh ve testo kactan kaca dustu ilaclari kac gunde bir kullaniyosunuz.
Arkadaslar bizim patoloji sonucu sertoli cell only sendromu çıktı acaba kaan hocaya tedavi olsak bizimde sonuç olumlu olan varmı.sertoli olupta kaan hocaya tedavi olan varmı olumlu sonuç alan varmı
Canım merhabalar benim eşimde de 1 tese sonucu sperm bulunamadı sadece hücreler var. Bizde Kaan'a randevu aldık gidicez 20 Nisanda bakalım tedavi başlatır kesin. Kaan'da tedavi olanlar tedavi ardından 2.tesede sperm bulunanlar var hakkımızda hayırlısıBiz iki kere mikro tese olduk sonuç sıfır ama tam anlamıyla tedavi olmadık herhangi bir hormon yüklemesi olmadı
Canım bizimde oligoastenespermi 300. bin sperm var eşim geçen test yaptırdı sıfır çıktı.Oligoastenoteratozoospermi aranizda hoc bu teshis konulmus olan yokmu . birkac sayfa daha once sordum ama hckimse donmedi.
Ama biz birde emre bakıcıoğluna gideceğizCanım bizimde oligoastenespermi 300. bin sperm var eşim geçen test yaptırdı sıfır çıktı.sürekli değişiyor. Doktor hormon ilacı verdi otrivello galiba ismi bunu kullan 3.000.000 yakın sperm çıkar dedi
En son özelde yaptığınız spermde kaç bin canlı çıkmıştı acaba ?Bizede ayni teshis konmustu tup bebek merkezinde yaptirmistik simdi devlet hastanesinde esim yaptırdı bu defada tekrar sifir çıktı. Belki detayli bakmamislardir diye düşünüyoruz ama insallah duzelir.
Canım bizimde oligoastenespermi 300
Sizin bu ilaci oneren doktorunuz kimdi ? Biz daha once emre bakrciogluna gittik basta cok ilgili gorunuyor sonra hormon ilaci verdi testte istedigi sonucu alamayonca basindan sagdi zor hastayla ugrasayi sevmiyr ama gidip gorusmende fayda var akil akildan ustundur tabi benm esimde ovitrelle kullaniyor simdi 3 ay kullanacakti bir ayi kaldiAma biz birde emre bakıcıoğluna gideceğiz
Canım peki bu ilaçlardan sonra bi artma oldu mu ? Bi test versin eşin. Bize Samsun Tıp Fakültesinden Prof Ramazan Aşçı verdi. Teşhis olarak hipofonksiyon dediSizin bu ilaci oneren doktorunuz kimdi ? Biz daha once emre bakrciogluna gittik basta cok ilgili gorunuyor sonra hormon ilaci verdi testte istedigi sonucu alamayonca basindan sagdi zor hastayla ugrasayi sevmiyr ama gidip gorusmende fayda var akil akildan ustundur tabi benm esimde ovitrelle kullaniyor simdi 3 ay kullanacakti bir ayi kaldi
Bizim hormonlarimiz iyi uretimi gosteren bir test var inhibim b galiba adi oda iyi cikti doktor uretim var disari cikmasida sorun olabilir dedi simdi iste 3 aylik ignr verd bu arda test yaparsaniz yaniltici olur yapmayon 3 ayin sonunda yapin kontrole gelin dedi hormonlar sifirlanicak sonra kontrollu sekilde artmasi saglanacak bir ay akldi mayisda yaptircaz ilk sonc o zaman cikacak allh kismet ederse merakla bekliyoruz.Canım biz sürekli konuşalım durumumuz aynı. Fsh lh ve testestoron hormonunuz nasıl peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?