Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Merhaba, benim esiminde sperm testi sonucunda canli hucre bulunamadi gibi bi durumla karsilastik. Dr 20 gun sonra tekrar test yapmasini istedi. 2. Testte sperm cikma ihtimali varmi ? Boyle bi durum yasayan oldu mu ?

Siz galiba beysiniz eğer öyle ise editörler birazdan hesabınızı silecektir. Allah yardımcınız olsun

bazi dönemlerde cevresel faktorlerden ya da baska sebeplerden dolayi testte sperm cikmayabiliyor.. bu yuzden kesin teshis icin 2.spermiyogram istiyor doktorlar..
umarim 2. testinizde tablo degisir sizin icin
Ben sizin kadar tecrubeli degilim yanlis bisey yazdiydam affola. Olduki ikinci testte de sprem 0 cikti nasil bir yol izlememiz gerekir yardimci olabilir misiniz. Cok tesekkur ederim cevabiniz icin

Canim y delesyon kandami yapiliuo universite hastanelerinde hangi bolume gidiyosunuz
Cnm eşim Ankara cebeci tıp fakültesine gitti genetik bölümüne ibni sina binasına randevu vermişler galiba nisanın sonuna .Kanda bakılıyor bildiğim kadarıyla sonuçlarda 2 ayda çıkacakmış

Özelde yapıldığını duymuştum ama pahalı diye biliyorum ne kadar acaba bilginiz varmı .Olursa tüp bebeği bile maddi olarak zor yaptiracagiz oyuzden devleti seçtik.İsterseniz siz arayın bı sorun randevuyu ben öyle yaptım

Cnm eşim Ankara cebeci tıp fakültesine gitti genetik bölümüne ibni sina binasına randevu vermişler galiba nisanın sonuna .Kanda bakılıyor bildiğim kadarıyla sonuçlarda 2 ayda çıkacakmış
Bu sonuc napicak aceba cunku daha once bulunmus

Canım tam anlayamadım sorunu ..Daha önce sperm bulunduğunumu soruyorsun..galiba 3 tutmayan tüp bebeğim varya genetik bakacak herhalde bende tam bilmiyorum
Evet canim daha once bulunduya hani diger teselerde bisey yapmismiydi ilk defa mi yapiliyo bi test genetikmi oluyo ibni sinada istedigin zaman yapilabiliyormu

Ben sizin kadar tecrubeli degilim yanlis bisey yazdiydam affola. Olduki ikinci testte de sprem 0 cikti nasil bir yol izlememiz gerekir yardimci olabilir misiniz. Cok tesekkur ederim cevabiniz icin
Canım ikinci testtede sperm çıkmazsa eğer Doktorunuz daha önce hormon testi istememişse hormon testi isteyecek fsh lh testesteron hormonları genetiğe baktıracaksınız y delesyonu ve karyotip analizi sonra bu alanda iyi bir doktor seçmelisiniz eğer herşey normalse büyük ihtimal microtese ameliyatı önerecekler yani eşinin testislerinde dokularda sperm aranacak ama bence tedavi görün bir süre çoğu doktor herşey normalse tedavi önermeden microtese yapıyor ola ki fsh hormonu yüksek çıktı iğne tedavisi ile hormonları dengeleyecekler ama tedavi eden doktor çok azdır genelde microtese yapalım diyorlar eğer sperm bulunursa tüp bebek yapalım diyorlar Tedavi yoluna giden doktorlar Kaan aydos Ankara'da Celalettin Peru İstanbul'da müfit Günel Ankara'da birde ismi çok geçen Emre Bakırcıoğlu ,tansel kaplancan var.umarım 2.testte çıkarda bunlarla uğraşmazsınız Canım Allah hepimizin yardımcısı olsun

Guzel dileklerin icin cok tesekkur ederim. Bende cikmasini cok istiyorum insallah cikar. Gunlerdir kadinlar klubundeko konulari takip ediyorum emre bakircioglundan memnun kalanlarin sayisi cok fazla sanirim. Tekrardan 0 cikmasi durumda ona gideriz heralde

Oligoastenoteratozoospermi aranizda hoc bu teshis konulmus olan yokmu . birkac sayfa daha once sordum ama hckimse donmedi.

Oligoastenoteratozoospermi aranizda hoc bu teshis konulmus olan yokmu . birkac sayfa daha once sordum ama hckimse donmedi.
Bizede ayni teshis konmustu tup bebek merkezinde yaptirmistik simdi devlet hastanesinde esim yaptırdı bu defada tekrar sifir çıktı. Belki detayli bakmamislardir diye düşünüyoruz ama insallah duzelir.

Bizede ayni teshis konmustu tup bebek merkezinde yaptirmistik simdi devlet hastanesinde esim yaptırdı bu defada tekrar sifir çıktı. Belki detayli bakmamislardir diye düşünüyoruz ama insallah duzelir.
Tup bebek denediniz mi hic develtte de yaptirdik ozeldede tup bebek merkezindede hatta celalettin peruyada gittik hep aynk sonuc cikti. Benm aslnda anlamadigim sprem var suan 2 milyon sanirom ama tup bebek doktorlari isiniz zor diyor mofoloji 0 amof basli var ama genel.olarak %80 kisa kuyruklu ama gittigmiz tupbebek doktorlari olabilir cocugnz ama isiniz cok zor diyolar . celalettin hocayada gittik oda tam tersi olur duzelir diyor. Tam kafa kariskligi biri olmaz diyo biri olir. Bu teshis konulup cocuk sahibi olamda cok aradm kimse yazmadi. Teseye ragziyiz aslinda ama kimse pek umitli konusmuyor.

Merhaba arkadaşlar ben uzun zamandır girmiyorum girdiğimde de bakınıp çıkıyorum bende buraya 3 yıl önce üye oldum.ve 3 yıldır savaşıyoruz benim eşimden azosperm sağ testis iyi ama sol çalışmıyor bir defa microtese olduk çıkmadı sonra kortizon göbekten iğne verdi kullandık ve değişme olmadı hormonlarda hiç aklımdan çıkmıyor su anda da tedaviyi yarıda bitaktik maddi imkansızlıklar yüzünden genetikde sorun çıkmadı eşimin ama dördüncü aşamadan beşinci aşamaya gecmiyormus biz Mersin'de Selahattin Çayan a tadabilirsiniz görüyorduk dicem şu kı yeni gelişme varmı bu alanda ben biraz uzak kaldım siteden bizim gibi problemi olan varmı yardımcı olurmusunuz??? İçim eriyip gidiyor bazen ağlayıp sizliyorum rahatliyorum beni anlayan yok çünkü bu konuda bir kimse aynı yerden canı yanmayinca seni anlamasını bekleme zaten anca bu sitedekinler sizler anlarsınız

Arkadaşım merhaba. Esin kaç yaşında olmuş inmemiş testis ameliyatini

Canım tam anlayamadım sorunu ..Daha önce sperm bulunduğunumu soruyorsun..galiba 3 tutmayan tüp bebeğim varya genetik bakacak herhalde bende tam bilmiyorum
Evet canim daha once bulundugu icin dedin bu testler biz yaptirdikmi bilmiyorum ama bi test yapildi ondada klinifelter cikmisti sizin ilk azo oldugunuda yapilmismiydi

Evet canim daha once bulundugu icin dedin bu testler biz yaptirdikmi bilmiyorum ama bi test yapildi ondada klinifelter cikmisti sizin ilk azo oldugunuda yapilmismiydi
Bizim her mikroteseyle bulundu ama çok azdıo4 tane falan bulunuyordu Uzun zaman geçti eşime sordum yapılmadı diyor

Bizimde bulundu ama olmadi bu 4. Olucak cok korkuyoruz sizin oglunuz mu vardi insallah hayirli bi kardes gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…