Yani sayi yoktu 2 3 motil 2 3 immotil gorundu yaziyordu ancak bizde daha once heo sıfır çıkıyordu ilaçlara baslayalida 1 ay oldu dahaEn son özelde yaptığınız spermde kaç bin canlı çıkmıştı acaba ?
Var canim 1 yıl kullandıkSelam aranızda Eşi Choriomon iğnesi kullanan varmı?
Biz de kullanıyoruz 8 aydırSelam aranızda Eşi Choriomon iğnesi kullanan varmı?
Bizde kullaniyoruz arkadaslar bu igneyu nerde sakliyosunuzSelam aranızda Eşi Choriomon iğnesi kullanan varmı?
Soğukta sakla canimBizde kullaniyoruz arkadaslar bu igneyu nerde sakliyosunuz
Sonucunuza göre az da olsa zaman zaman sperm çıkışı var demekMerhaba kızlar uzun zamandır girmiyodum tup bebek denemem olumsuz sonuçlanınca girmek istemedim açıkçası ama şimdi yeni bi olayla daha geri geldim benm esimde azospermi vardı doktor herşey güzele gidiyor spermlerin kalitesini arttırmaya çalışalım dedi ve bize ilaç verdi 1 ay sonra testesteron fsh ve spermiogram testi istedi bugün yaptırdı eşim ve sonuç oligospermi yeni bişey mi iyi bsey mi kötü bişey mi bilemiyorum ve artık gerçekten tüm umudumu kaybediyorum umudumu kaybetmek istemiyorum ama kaybediyorum artık çocuk sesi duymaya bile gelemiyorum ve artık çevremde hamile birisini çocuğu olan birisini görmek dahi istemiyorum biliyorum ki içimdeki kıskançlık bana zarar verecek ama kendimi tutamıyorum bi dr sorduk sonuçları tekrardan tese dedi ve bizde onu istemiyoruz gerçi ben artık tüp bebek tedaviside yapmak istemiyorum sanırım artık durumumuza alışıyoruz kabullendim artık biliyorum benm bebeğim olmayacak esimede bsey diyemiyorum oda çok kötü çünkü bu olayı hatırlamak dahi istemiyorum hala hamile değil misin sorusunuda duymak istemiyorum
İnşallah cnm ya bilmiyorum artık kafam durdu sanki almıyo hiçbirşey rabbim hepimize sabır versin gerçekten bizi anlayan kimse yok herkes biz sizi anlıyoruz diyo ama yok yani yok anlamıyorlarSonucunuza göre az da olsa zaman zaman sperm çıkışı var demek
Bitanemmmmm ne demek olmayacak ne demek umudum yok kalmadi olmadı olmayacak umutsuzluk şeytandandır insan umutsuz olunca allahtan ümidini kesince şeytan sırtını sivazlar seni de yoluma saptirdim dermiş umutsuzluk yok OLACAKKK BELKİ ÇOK ZAMAN SONRA BELKİ AZ ZAMAN SONRA NE ZAMAN BİLMİYORUM AMA OLACAK hem biz o kadar isterken rabbim bizi onlarsız bırakmayacak Rabbine güven Ona teslim ol ona bırakMerhaba kızlar uzun zamandır girmiyodum tup bebek denemem olumsuz sonuçlanınca girmek istemedim açıkçası ama şimdi yeni bi olayla daha geri geldim benm esimde azospermi vardı doktor herşey güzele gidiyor spermlerin kalitesini arttırmaya çalışalım dedi ve bize ilaç verdi 1 ay sonra testesteron fsh ve spermiogram testi istedi bugün yaptırdı eşim ve sonuç oligospermi yeni bişey mi iyi bsey mi kötü bişey mi bilemiyorum ve artık gerçekten tüm umudumu kaybediyorum umudumu kaybetmek istemiyorum ama kaybediyorum artık çocuk sesi duymaya bile gelemiyorum ve artık çevremde hamile birisini çocuğu olan birisini görmek dahi istemiyorum biliyorum ki içimdeki kıskançlık bana zarar verecek ama kendimi tutamıyorum bi dr sorduk sonuçları tekrardan tese dedi ve bizde onu istemiyoruz gerçi ben artık tüp bebek tedaviside yapmak istemiyorum sanırım artık durumumuza alışıyoruz kabullendim artık biliyorum benm bebeğim olmayacak esimede bsey diyemiyorum oda çok kötü çünkü bu olayı hatırlamak dahi istemiyorum hala hamile değil misin sorusunuda duymak istemiyorum
Biran önce pgt tüp bebek yaptır, çocuğun olacak bak gör.Merhaba kızlar uzun zamandır girmiyodum tup bebek denemem olumsuz sonuçlanınca girmek istemedim açıkçası ama şimdi yeni bi olayla daha geri geldim benm esimde azospermi vardı doktor herşey güzele gidiyor spermlerin kalitesini arttırmaya çalışalım dedi ve bize ilaç verdi 1 ay sonra testesteron fsh ve spermiogram testi istedi bugün yaptırdı eşim ve sonuç oligospermi yeni bişey mi iyi bsey mi kötü bişey mi bilemiyorum ve artık gerçekten tüm umudumu kaybediyorum umudumu kaybetmek istemiyorum ama kaybediyorum artık çocuk sesi duymaya bile gelemiyorum ve artık çevremde hamile birisini çocuğu olan birisini görmek dahi istemiyorum biliyorum ki içimdeki kıskançlık bana zarar verecek ama kendimi tutamıyorum bi dr sorduk sonuçları tekrardan tese dedi ve bizde onu istemiyoruz gerçi ben artık tüp bebek tedaviside yapmak istemiyorum sanırım artık durumumuza alışıyoruz kabullendim artık biliyorum benm bebeğim olmayacak esimede bsey diyemiyorum oda çok kötü çünkü bu olayı hatırlamak dahi istemiyorum hala hamile değil misin sorusunuda duymak istemiyorum
Canim soguk derken buzdolabi bizim bu ay etkisi olmamista aceba saklama kosulundanmi yoksa vurma seklindenmi anlamadikSoğukta sakla canim
Canim pgt tup bebek derken nasil oluyor buBiran önce pgt tüp bebek yaptır, çocuğun olacak bak gör.
Canim soguk derken buzdolabi bizim bu ay etkisi olmamista aceba saklama kosulundanmi yoksa vurma seklindenmi anlamadik
Kuzum inan artık o kadar çok yoruldum ki çok zorlanıyorum artık tahammülüm kalmadı işe girdim olmadı çıktım evde oturdum olmadi kafayı yedim dışarı çıktım bebek görünce eve kaçıyorum bunaldm evimi bile taşıdım memleketten ki kimse bişey sormasn demesin diye kimseyi aramıyorum sormuyorum telefonu dahi kullanmak istemiyorum rabbimden umudumu kesmemeye çalışıyorum ama bazen o kadar ağır basiyo ki bu duygu isyan etmemek elimde değil burda birisi var eşiyle ayrı çocuğu o ona atiyo o ona atıyo sende kalsn bn istemiyorum diye en sonunda onlara bile cattim ulan biz onun için savaş veriyoruz bir kere olsun kokusunu tadalim diye canımızı veriyoruz sen ona atiyosun o sana atiyo yazk dedim ya masum çocuk aralarında kalmış bi gün markete gittik çocukla tuğçe abla keşke sen benim annem olsaydın sana anne desem olur mu dedi oturdum ağladım ya bilmiyorum kuzum zoruma gidiyo bazı şeyler ama rabbim yolundan ayirmasn şeytana saptirmasin bizleri bizimde sınavımiz buymuş demek ki diye kendimi ikna etmeye çalışıyorumBitanemmmmm ne demek olmayacak ne demek umudum yok kalmadi olmadı olmayacak umutsuzluk şeytandandır insan umutsuz olunca allahtan ümidini kesince şeytan sırtını sivazlar seni de yoluma saptirdim dermiş umutsuzluk yok OLACAKKK BELKİ ÇOK ZAMAN SONRA BELKİ AZ ZAMAN SONRA NE ZAMAN BİLMİYORUM AMA OLACAK hem biz o kadar isterken rabbim bizi onlarsız bırakmayacak Rabbine güven Ona teslim ol ona bırak
Ha bunları yazıyorum diye sanmaki ben aynı şeyleri yaşamıyorum isyan ettiğim çok zaman oldu ama sonuçta ne oldu isyan bana fayda değil zara verdi zor çok zor ama ona bıraktım evet günü geliyor nefes almak bile beni yoruyor günü geliyor çocuk odasından çıkmıyorum ona aldığım elbiseleri öpüyorum kokluyorum hamile birini duysam içim bir tuhaf oluyor insanlardan nefret ediyorum şimdiye kadar bi yere çıkmadım ama artık ben Rabbime bıraktım mutluyum huzurlutum bu hayatı zehir etmiyecem kendime nasılsa zamanını bekliyor yavrum gelecek bir gün gelecek sende hep bunu söyle ama önce sen inan geleceğine ve lütfen bir daha yazma olmayacak biliyorum olmayacak diye allahın zoruna gider ve tekrar söylüyorum umutsuzluk şeytandandırunutma OLACAK AMA ÖNCE SEN İNAN HEP OLACAK DE OLSUN
O ne demek cnmBiran önce pgt tüp bebek yaptır, çocuğun olacak bak gör.
Dönem dönem onlarda benim gibi menapoza girip sacmalayabiliyolar aldırma ona deki sorun bende olsaydı sen beni boşar mıydın çocuğum olmayacak diye beni sevmekten vazgeçer miydin de anlar umarım kalın kafalı erkekler ışte hepsi öyle anlamiyolar ki bizler onları bu kadar çok sevmesek dakika durmayiz yanlarında ilk zamanlar benimkide öyleydi sonra alışıyo baktı ben gitmiyorum oda söylemeyi kesti sende öyle yap aldırma :)Kızlar bizim bu sperm sorunundan sonra eşim benden kaçıyor daha önce haftada 4 defa ilişkiye giriyorduk, şimdi ayda 4 oldu oda benim zorumla, çok üzülüyorum, eşimi çok seviyorum ama sürekli çocuğumuz olmazsa boşanırım senden diyor, Allah bana babalığı lâyık görmedi diye benim günahımı çekemezsin diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?