Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Cevaplar icin cok tesekkur ederim Prenses arkadasim. Dun gece ne yapsam neresi hayirli Allahim goster ne olur diye istihareye yattim ruyamda Celalettin Hoca'da tedavi oluyorduk hayirlara ciksin :) profil msjlarinizdan gordum insallah o germler tez zamanta saglikli spermlere donusur. Hayirli bir evlat sahibi olursunuz. Rabbim yardimciniz olsun bende dua beklerim sevgiler.

Herkese merhabalar öncelikle ben her zaman her saat dua ediyorum Allah'ım bir yerlerde ümitsiz ve çaresiz olan kullarına sen yardım et hayırlı kapılar aç şüphesiz senin herşeyr gücün yeter diye ve ekliyorum Allah'ım biz ve bizim gibi evlat hasreti çeken evlat hasretiyle yanıp tutuşan herkese hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip et diyorum.Rabbim bütün dua'larımızı kabul etsin inşallah o diledikten sonra olmayacak şey yok sadece dua,sabır ve mücadele gerisi takdir-i ilahi....

Amin guzel dualariniza :) Bu arada bende sizin onerilerinizden sonra biraz daha arastirdim anlamaya calistim sanirim Celalettin Peru hoca nin tedavi yontemini. Sabirli olmak gerekiyor hos zaten herseyde oyle degil mi sabirsiz olsak ne olacak yerimizde sayacagiz. Dediginiz gibi Allahu teala hepimize sabir ve taktirine riza gostermek nasip etsin. Dua da en buyuk silahimiz

Arkadaslar merhaba 2 gun once uye oldum cin cin yaziyorum haklarinizi helal edin :) Bir sorum olacak sizlere nasipse azosperm tedavisine baslayacagiz ancak benim yas 37 :/ buda yumurta rezervlerinin azalmaya baslamasi demek sanirim acaba diyorum dondurmak lazim mi bu konudaki gorusleriniz neler eger mantikliysa hic yaptiraniniz var mi nerede ne kadara yaptirdi istanbul avrupa yakasindayim bu arada.

Hmm eğer yumurtalarınız yeterli ise yani her hangi bir sıkıntınız yoksa şu anda yumurta sayılarınızla ilgili dondurmanıza hiç gerek yok baktırdınız mı kendinize son durum nedir sizde ?

Hmm eğer yumurtalarınız yeterli ise yani her hangi bir sıkıntınız yoksa şu anda yumurta sayılarınızla ilgili dondurmanıza hiç gerek yok baktırdınız mı kendinize son durum nedir sizde ?
Hayat57 Arladasim sagolasin cok tesekkur ederim Nasipse regl tarihim onumuzdeki hafta 3.gunu icin randevu alacagim devletten ama 37 yasindan sonra bir anda azalmaya basliyormus oyle okudum hani dedim ne olur ne olmaz. Nasil tuhaf bir seydi 4 yildir biliyordum aslinda ama harekete gecince sabirsiz oluyor insan :)

Arkadasim cok tesekkur ederim 1.6 cikti ama bir arkadasta volum 2 den az ise tikanikliktan suphe ediyorlar dedi referans 1.5 ve daha yuksek olmali yaziyor. Peki sizin nasil gidiyor tedaviniz ne asamadasiniz suanda

Oncelikle cok gecmis olsun arkasadim Allahu teala acil sifa ihsan etsin ve sabir yeni ogrenmissiniz kolay degil ama aslinda her derdindin careside varya aslinda insallah iyi olursunuz hersey Allah tan. Sperm sonuclari nasil peki
Fsh 28testesteron normal değer aralığında bunun dışında da bi bilgimiz yok malesef canım yarın gideceğiz bakalım hastaneye o zaman daha net belli olacak her şey Rabbim cümlemize şifa nasip etsin İnşallah

Bizde yeniyiz hormon degerlerinden pek anlamam bizde hormon testlerini bu hafta yaptiracagiz ama insallah guzel gelismeler olur moralinizi bozmayin vakti zamani vardir hele son yillar cok degisiklik olmus tedavilerde ciddi basarilar var hatta basarisizlik oranlari cok kucuk dogru tedavi uygulanirsa Allahu teala buyuk uzmeyin kendinizi bizide haberdar edin yarin ki gelismelerden olur mu

Ayrica gerek buradan gerek internet uzerinden doktor makalelerinden okuyarak edindigim bilgilere dayanarak ne olur acele etmeyin mikro tese derlerse hemen bu konuda cok ihtiyatli davranin cunku baslangicta tese yaptirmak olumsuz sonuclanirsa sonrasinda tedavi surecini cok ciddi anlamda olumsuz etkiliyor. Tedavisiz ongorusuz olamamaliymis kesinlikle aman ne olur bizimki olmus zamaninda ilk evliliginde bizde hormon testlerini yaptirim ay sonu Celalettin peru hocaya gitme karari verdik nasipse ama esimin benden onceki evliligi zamaninda yapilan tese ameliyatlari cok canimi sikiyor aman dikkatli olun

Allahu teala yardimciniz olsun guzel haberler getirirsiniz bize haberdar edin muhakkak
Bugün gittik Gürgan clinic'e canım muayene etti doktor tıkanıklığa bağlı değil dedi hormonları yüksek biraz onun dışında genetik olabilir dedi test verin dedi Ankarada bi kaç laboratuvar araştırıyorum çarşamba da o testi vereceğiz ondan sonra konuşalım dedi İnşallah Rabbim yardımcımız olsun hepimizin. Hayırlı güzel haberler alalım

Biz istanbulda duzende yaptirmistik genetik testi ankarada da var aklinizda bulunsun.

Amiinn. Imtihaninlarimiz iste ama umutsuz olmayin sakin genetik bile olsa tedavi oluyor cogunlugu diye okudum. Insallah kolay tedavi edilecek bir durumdur birbirimize dua edelim kolay kabul olurmua baskasina yapilan dua ben edecegim sizin icin Meleklerde benim icin edermis :) sizde benim icin edin hem kabul olur hem meleklerde size dua eder :) Allahu teala buyuk sebepler alemi sifa ondan

Nasilsiniz bugun randevunuz vardi merak ettim insallah guzel geliameler olmustur

Slm kızlar nasılsınız kimsede olumlu gelişmeler yok mu yaa hadi güzel haberler verin de biraz havamız değişsin

Slm kızlar nasılsınız kimsede olumlu gelişmeler yok mu yaa hadi güzel haberler verin de biraz havamız değişsin
Aleykumselam yakindir guzel haberler gelecektir. En guzel haber sanirim biz sansliyiz gecmis yillara gore hos her sey nasip kismet ama bizim konularimizla alakali cok gelisme var bence buradaki butun arkadaslarim Allahu tealanin izniyle eninde sonunda isteklerine hayirlisiyla kavusacak :) Ama guzel gelismeleride yazalim bazen bazi profillerde bakiyorum gelismeler var sonra msj lar bir anda kesilmis hani oyle olumsuz caresi yokmus boyle seyler yazanda yok diyorum ki acaba nazar degmesinden korkanlar olabilir mi?olabilir bence bilmedigimiz haberimiz olmayan guzel haberlerde vardir mutlaka. Darisi hepimizin basina insallah :)

Amin inşallah...Dilerim bir gün bana da nasip olur o müjdeli haberler burada sizlerle paylaşırım

İnşallah tedaviniz hayırla olumlu sonuçlanır Ankarada Genart var biz genetik tahlillerimizi oraya yaptırdık. Hem ekip profesyonel hem de sonuç çabuk çıkıyor tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…