Canım hiç üzülme. Bizler eşlerimizin durumundan dolayı zaten hormon iğneleri alıp yumurta toplama işlemi ile tüp bebek yaptıracağız. Bu iğnelerin dozu kişiden kişiye farklılık gösteriyor. Allah yardımcımız olsun.Birazcik baktimda miyom yok sanirim yani oyle yaziyor testte internetten arastirdim henuz menapoz degil ama menapoza girmek suresi yakin olanlardaki degerler e normal galiba zaten esimde tedavi olacak simdi rahim filminden sonra duruma gore olmadi bende tadaviye baslarim ya nasip vardir bunda da bir hayir diyorum :) dua beklerim arkadasim.
Canım yazıyorum okursun.Yarin saat 1 bucuga zeynep kamil kadin dogumdan aldim randevu yaparlar mi yapmazlar mi bilmiyorum ama adetin son gunu yarin 4. Gun tek gidecegim yaparlarsa sorun yasarmiyim ben gitmeden gorurseniz msj mi onuda sormus olayim helal edin hakkinizi cok tesekkur ederim :)
Ben 4 5 gün üst üste aradım hat hep meşguldü film çekilen yeride gördüm bomboşCanım yazıyorum okursun.
HSG RAHİM FİLMİ İÇİN : Adetinizin bittiği gün 0216 343 92 51 nolu telefonu hergün 15:30-16:30 saatleri arasında arayarak randevu alabilirsiniz.
TAHLIL SONUCU: hastamızda yapılan calışmalarda Ymikrodelesyonu AZF a,b ve c bölgelerinde delesyon olduğu SRY gen bölgesinin mevcut oldugu bulunmustur...
kızlar bır bakın ne anlama gelıor bu test sonucu..allahım sunun bızer tarafından anlayacagı sekılde yapsalar ne olur kısankı bızde tıp okuduk ta anlayacagız
Bende 3 4 gün aradıktan sonra ulaşabildim günde 5 kişiyi alıyolar zaten o yüzden tam 15:30da aramaya başlıcaksın bıkmadan :) düşüryosun zor da olsa yani canım ben orda çektirdim filmiBen 4 5 gün üst üste aradım hat hep meşguldü film çekilen yeride gördüm bomboş
Canım fsh çok çok yüksek bence önce onu düşürmek için bi ilaç tedavisi uygulansın daha sonra tese derse olursunuz bizimde 35di şimdi tekrar vericez hormon testinden bakalım düşmediyse ilaç tedavisine mi başlar ne yapar bilemiyorum genetik testi verdik onunda sonucunu bekliyoruz 3 hfta sonra tekrardan gidicez nasipse bakalımHoş bulduk canimSperm testini 4 kez tekrarladik sonuc ayni hormon testi renkli ultrasyon fsh 90
2013 yılında yapılıyordu galiba ama ortaya çıkınca tedavi durdurulduburda hangi hastane biliyormusun yeni dr a giden arkadaşlar bilginiz varmı kök hücre tedavisi alaklı drlar birşetler söyledimi
Hep bekliyorum zaten her ne kadar mucizeyi hakedecek kadar iyi bir insan olamasam da :’)Aynen canım hiç belli olmaz belki o süreçte Rabbim bir mucize ile müjdeler.
Herkes cok sıra oldgunu söyledigi icin birazda korktugum içim özel hastanede anesteziyle cektirdm canım :)Bende 3 4 gün aradıktan sonra ulaşabildim günde 5 kişiyi alıyolar zaten o yüzden tam 15:30da aramaya başlıcaksın bıkmadan :) düşüryosun zor da olsa yani canım ben orda çektirdim filmi
Doktor ilaç tedavisi önermiyor canimCanım fsh çok çok yüksek bence önce onu düşürmek için bi ilaç tedavisi uygulansın daha sonra tese derse olursunuz bizimde 35di şimdi tekrar vericez hormon testinden bakalım düşmediyse ilaç tedavisine mi başlar ne yapar bilemiyorum genetik testi verdik onunda sonucunu bekliyoruz 3 hfta sonra tekrardan gidicez nasipse bakalım
Ne öneriyo peki çok yüksek ama ne öneriyo doktor canımDoktor ilaç tedavisi önermiyor canim
Istanbul zeynep kamil kasımda baslicaz canimHangi hastanede tedavi görüceksin canım istanbulda mı? Ne zaman başlıcaksın tedaviye
Aaa bende oraya gittim de rapor çıkardım orada şimdi bahçeci umut'da başlamayı düşünüyoruz orada ki ürolog ünlü bi ürolog muş orada deniyelim istedik hayrlısı olur inşallah.. İstediği testler var onların sonucuna göre konuşalım dedi ameliyattan önce yapılması gereken ne varsa yapalım dediIstanbul zeynep kamil kasımda baslicaz canim
Aaa bende oraya gittim de rapor çıkardım orada şimdi bahçeci umut'da başlamayı düşünüyoruz orada ki ürolog ünlü bi ürolog muş orada deniyelim istedik hayrlısı olur inşallah.. İstediği testler var onların sonucuna göre konuşalım dedi ameliyattan önce yapılması gereken ne varsa yapalım dedi
Bahçeci umut'da ki tüp bebek doktoru da ürolog da çok ünlü imiş başarılı olduklarını çok duydm o yüzden oraya gittim muayeneye çok da memnn kaldım güler yüzlü doktorlar hastanede güzel çok hastaları var bakalım inşallah sonuç güzel olur şimdilik birşey diyemiyorum 2 hafta sonra sonuçları götüreceğim nasıl bir yol izleyeceğimiz o gün belli olucakÇok zorlu bir süreç Allah hepimizin yardımcısı olsun doktor öneriniz nedir istanbul için
Nasıl yani benmde yaşım 23 ama azosperm olduğu için karşılıyolar raporu da orada çıkardım yani normalde olmuyormuş evet ama bizim durumumuz böyle olduğu için yapıyorlar canım ben çok araştırdım ve raporu çıkardımBende orayi düsünydum ama yaşımdan dolayı rapor karşilanmiyor o yüzden ücretli yaptiyrm zeynep kamildekamilde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?